41998

photoshop-banner.jpg
  • papi08
    1000-2000 Ft..:D
  • zsolesz92
    A névjegykártyák nálatok milyen áron mennek? nyomtatás meg minden nélkül, azt intézze az, akinek csinálom...
    1 verzió, színes, mindent én találok ki, nem ad ötletet
    jelenleg nincs ilyen projekt de érdekel mennyit lehet elkérni.
  • LeWyTy
    Tisztában vagyok vele.
    Nincs minden réteg a képen.
  • VRSDM
    azt ajánlom nézz meg néhány profi workflow-t.
    ahogy látom lehet még növelni a hatékonyságot ;)

soha ne a részletekkel kezd!
  • pxxl
    unatkozós pix(x)el art

• LeWyTy
    Kipróbáltam a bamboo-t...első rajom nem csinálom túl bonyolultra
  • zsolesz92
    oks, pont így tettem 6 alkalommal, válaszra se méltattak :D
    De legalább tudom, hogy jól csináltam, köszönöm :)
  • passatgt
    vagyis nem, oldalt az csak egy request gig, ahol lehet javaslatot tenni, hogy milyen gigre tart igényt

szóval ilyenkor csak simán létrehozol egy giget, és max elküldöd neki üzenetben a nevére kattintva hogy te elvállalod, és utána megy ahogy le van írva
  • passatgt
    szerintem igen
  • zsolesz92
    köszi :)

szóval ha hirdet vki, hogy kell neki rajzolni egy pálcikaembert, akkor írok neki, hogy én tudok.
    Ő felmegy az adatlapomra és megvesz engem? :D
    Majd utána megbeszéljük feltöltöm és átutalják a pénzt?
  • passatgt
    vásárlásnál előre kell kifizetni, de a fiverr csak akkor fogja átutalni a pénzt az eladónak, ha az elkészítette a munkát

vásárláskor miután paypalen ki lett fizetve, lehet üzeneteket küldözgetni egymásnak, és a végén az eladó feltölthető a fájlt vagy ha valami más nem digitális szogáltatás volt, akkor simán lezárhatja a giget, de értékeled és ha minden jó akkor kifizetik, ha nem csinálta meg vagy ilyesmi akkor meg visszakapod a pénzt
  • zsolesz92
    Megkérdzehetem hogy működik az eladás?
    Csináltam egy Giget, ahova írtam, hogy ha kell ez meg az Photoshoppal kapcsolatban írj rám blabla..
    Ha rám ír valaki, megcsinálom.. de hogyan töltöm fel neki? hogy zajlik az eladás?

Próbáltam vásárlói szemmel nézni, de azt sem értem.. Találtam olyat, hogy veszek mondjuk egy névreszóló videót.. rákattintok hogy order now(5$) és rögtön a PayPal oldalra dob(de hát azt sem tudom mit veszek meg mikor hogyan :) )

Köszi a segítséget
  • MANOWAR
    semmi kulonos csak az esetleges jogi dolgokra probaltam vele felhivni a figyelmedet. :) (a te dolgod)
  • cenobite
    Amúgy nekem is az volt a legjobb amikor a fizetésem után kb. mégegyszer azt az összeget megkaptam "hobbiból". És ez tart ma is. Mindenkinek hajrá!
  • cenobite
    Ok! :)
  • passatgt
    annyira nem érdekel, van nekem munkám, csak kíváncsi voltam:)
  • cenobite
    Ne gondolj csillió dollárra (egyenlőre). 2012 nov. végén regeltem, most 100 felett járok/hó. Általában 100/500 USD jön per hó. Az úgy nem rossz. De mint mondom, ezt szorozd meg 3-4el. A lényeg: NE AKARJ 3 HÓNAP ALATT 1000 USD-T KERESNI!
    Nem, fogsz tundni. Ha szeretsz dolgozni, akkor igen, ha lusta - nem mondom - mi vagy akkor delete.
    Húőőő. Ez csíra! Ez 1 hónap, és még ezen kívül jönnek a megrendelések.
    Remélem segítettem, és tanácsot adtam. Ha bármi kérdés van PM, mert van még cuccos, weboldal, stb...
  • passatgt
    számszerűsítve?:D
  • cenobite
    Én eladok. Jól! :)
  • passatgt
    én az vagyok, de csak venni szoktam:)
  • cenobite
    OMG. Nagyon nagy az Isten állatkertje. Ma láttam ezt:

Szóval tervezz neki 20 egyedi posztert 5 dollárért.... LOL! Ja és add le a forrásfile-okat, stb...

Amúgy én is Fiverr tag vagyok jön a zseton, de ilyeneket hazazavarok. :))) Anélkül is megvan a havi összeg. Ja és ha már itt járunk. Designer-ek, grafikusok regeljetek a fiverr-re, mert nem biztos hogy kaptok 2-300 dodót egy logóért, de amit rátok bíznak azt megkapjátok. Én 2 hónap alatt - holtidő (december-január)- nem panaszkodom. :) Van aki még úgy sem. hehe.
    Ezt mint érdekesség, emberi "jajnincsrápénz" dolog linkeltem be.
    Minden jót mindenkinek!

Kíváncsiság: valaki Fiverr tag?
  • ktomi22
    BTK 36333.§ ??? az mi?
  • ktomi22
    :D ... ok ok
  • MANOWAR
    Amig elkeszul az oldal tobbszor is beszeltek, egyiknel felhivod a figyelmet, hogy ezek kellenek hozza ha o nem rendelkezik vele felajanlod a szamodra legmegbizhatobbat tobb okbol is (megbizhatosag, sebesseg, ar, mivel forditja a kodot, DB, te fogod a frissiteseket elvegezni lehet, ...) utana kellene nezzel a hostingoknak. Ha az erdekel, hogy fizetik ki tok mindegy :pl teamviewer-en magyarazod, telefonon, szemelyesen (ebbol van a legtobb), van aki elintezi es oda adja a hozzafereseket, 10-15 perc alatt megvan ha azonnali aktivalosat valasztasz felpakolod neki helyben (ftp), vagy otthonrol, a vegen leellenorzol mindent tobbszor. Fizetesnel atadod neki a teljes website-ot a felhasznalt anyagokat (pl ha fizetos kepek vagy kodok vannak), ha statikus oldalt csinaltal letomoritve feltoltheted a tarhelyre is backup-kent. Utoljara elolvasod a BTK 36333.§-at es feladod magad a rendorsegen.
  • ktomi22
    jo..latom nem nagyon ertitek mit akarok :D
  • Midas
    csekk :D akkor nem kell bankartya es megoldotad
  • ktomi22
    de akk pl evente nekem kell ujra befizetni stb stb.. azert kerdeztem ugy hogy TI hogy szokkjatok, nem azt hogy mik a lehetosegek :D .. mert van sok.. csak mi a bevett modszer... ?? ki hogy szokta? mert ami eszembe jut azokkal a megoldasokkal van valami gubanc minddel.. amint latom most is elemezzuk :D
  • kifli
    vagy mondod neki, hogy a tárhelyért mit hova mennyit kell fizetni, mivel az külön van intézve. Vagy fogod magad, kifizeted, és amikor kifizeti a weboldalt, abba az árba beépíted a domaint és a tárhelyet is.
  • ktomi22
    ugyen online rendelném.. oda meg kell azért valami utalas.. mégse kérhetem el a bankártya adatait .. meg mail cím.. ahova igazolas erkezik hogy ivő.. stb .. e-mail jelszavat megse kerhetem el mint ahogy a fentebb emlitett bankartya adatait se utalashoz..
  • kifli
    Intézd az ő nevére. Megmondod milyen infókra van szükséged a domain igényléshez. Aláiratod vele az igénylőt és kész.
  • ktomi22
    es? hogy intezem? mi a "jo" modszer? .. ő nevére? ő adataival? enyemmel? akk ki fizet? .. kerlek reszletesen ird le te hogy szoktad? :)
  • kifli
    mondod az ügyfélnek, hogyha szeretné, akkor elintézed neki a tárhelyet is. Mivel nem ért hozzá, úgyis aztmondja, hogy intézd...
  • ktomi22
    egy fontos kerdesem lenne azokkhoz akik itt muvelik a webdesign .. weboldal keszitesek ugyfeleknek sajat szakalra :D..

..ha a kliens nem ert hozza cseppet sem (altalaban igy van), es mivel nekem nicns hosting cégem, így csak a weboldal elkesziteset tudom vallalni, akkor, hogyan oldjam meg, hogy wetarhelyet esetleg domaint is szolgaltatok neki? csak ajanlok neki 1 ceget? (legtobb esetben sitebuildereik is vannak, így magam alatt vagom a fát, ha esetleg megfelel az ugyfelnek azis) .. vagy en vegyem meg? es en kerjek erte penzt? vagy 1-2 helyen van reseller program tarhelyszolgaltatoknal..

ecsetelgethetnem a megoldasokat, ..de arra lennek kivancsi, hogy Ti hogyan oldjatok ezt meg???

elore is koszi a segitseget.. elegge ég a kérdés :D
  • Malakai
    Teljesen más feladatra való a két program.
  • kifli
    pedig az stimmel, hogy nincs türelmem :D
  • rooney8
    sztem ezt nem neked akarta írni :)
  • kifli
    a helyzet fordított, nekem nincs most se türelme se időm elmagyarázni a dolgokat, így vizsgaidőszak közepén :)
  • JackMeadow
    after effects sztem siman lenyomja flasht ha nincs türelmed tanlulni másnak mér legyen tanitani?
  • kifli
    Nem az animációval lenne probléma, hanem a magyarázással. Ilyenekhez sajnos nincs türelmem és időm :)
  • Dynamic
    Akkor miben? Timeline animáció az alap:)
    Elmagyarázni amúgy elég macerás, arra itt szerintem senki nem fog vállalkozni, csinálni már annál könnyebb. Youtube-on rengeteg videó van. 10 másodperces kereséssel kapásból egy ilyet találtam:
    Flash Tutorial - Character Animation using Symbols
    Bár a helyedben a leg-leg alap dolgokkal kezdeném, mik a szimbólumok, a kulcskockák, klipek stb. Pl. csinálj olyat, hogy egy egyszerű kerék guruljon oda-vissza. Ha ez megvan, akkor már a fenti videó is viszonylag érthető lesz.