2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1624 Volt valami baj olvastam de állítólag kijavították. -
#1623 Mostanában az üzenetek küldése és fogadásánál baj volt. Volt olyan mostanában, hogy többen is megkapták az 1 személynek küldött üzenetet?
Mert mintha nekem üzengettek volna az üzenőfalon, hogy megkapták. -
#1622 használj greasemonky-t és hozzá a scriptet és olyna lesz a fényképnézegetés mint régen azaz egy új ablakba nyitja meg és ha rákattintasz teljes képbe láthatod amit akarsz -
#1621 eltűnt -
#1620 most csak én nem látom képeknél a teljes méret gombot vagy tényleg eltünt?
:O -
#1619 sehogy -
#1618 Hogy lehet megtudni hogy ki nézte meg az adatlapodat? -
#1617 Ezen most befostam.
[BEFOSOTT MOST EZEN] -
#1616 -
#1615 Van egy fölös meghívom szívesen odaadom valakinek. Továbbiakat privátban. -
#1614 nemjó. a javascriptet nem tölti be, pedig be van kapcsolva. -
#1613 de azt hiszem még mindig nem a legjobb a rendszer aki elkezd 30képet egyszerre feltölteni figyeljen oda hogy a kép elnevezése ne DSC0001 vagy hasonló legyen mert ez fog megjelenni a kép alatt és egyenlőre (vagy csak én vagyok béna) nem lehet ezt megváltoztatni mert ugye a régi rendszerbe meg lehetett változtatni a kép nevét de itt csak címkét lehet adni neki meg tudom is én mit...de legalább működik az is valami -
#1612 Jó hír: Meggyógyították a képfeltöltő rendszert (vagyis nálam működik) -
hologram35 #1611 Bakker nem lehet képet felrakni az iwiwre azta k.rva. -
#1610 a feltöltőablakkal speciel semmi baj nincs...csak meg kell várni amíg teljesen betölti az összes szírt szart (reklámokat meg tudom is én ) ((legalábbis nálam)) -
#1609 nem tölti fel a képeket. sőt. be sem hozza a feltöltő ablakokat, gratz. -
toretto r34 #1608 hát ezek az ujitások nem mindig jönnek be lásd például most -
#1607 myspace ? -
#1606 jól van akkor nem nálam van a gond. azért ez vicces hogy az emberek elé dobnak egy színes szar. csilivili, hasznos, jó dolog....csak nem működik. na mindegy előbb utóbb csak meggyógyítják (ebből is látszik hogy nem koppintották vagy még ahoz se értenek ) -
toretto r34 #1605 nekem is ugyanez szétbasz az ideg már vagy 10 perce szivok vele -
#1604 és aki előszőr alkalmazta az meg valami kis otthony hobby programozótól lopta és így teljes lesz a kör... na mindegy. sikerült már vlaakinek egyszerre 6képet feltöltenie? mert nekem valahogy nem megy. feltöli mindet frissíti az oldalt és semmi -
toretto r34 #1603 Sziasztok ti tudtok iwiw-re képet feltölteni mióta megujult és ilyen albumos marhaság van nem megy fel egy kép sem -
#1602 fingom nincs ki alkalmazt elsőnek ez albumozást :D és attól lopták :P
-
#1601 Facebook fejlesztoi meg vajon kiktol loptak el? -
#1600 már miért lopták volna? az sg is a barikörről (LOL) lopta talán? vagy fordítva? ne lámulj :) -
#1599 megújult a képnézegető és ellopták a barikörröl az albumozás opciót?! -
#1598 nincs mit -
#1597 köszönömöt mondok annak, aki teljesítette kérésemet. -
#1596 akarom mondani elfekvőben -
#1595 volt elfekvőbe egy ;) -
Verseghy #1594 Te bizonyára nem tudsz olvasni...
Ki írta akkor ezt le neked? -
#1593 iwiw meghívót pls.:
[email protected] -
#1592 Mi szerint teszi sorba a képeimet iwiw? mert hogy nem név, nem méret, és nem feltöltési dátum alapján az tuti -
#1591 kilépsz a klubból -
#1590 hol lehet beállitani hgy klubb ne küldjön üzenetet? -
#1589 Nekem is ez a problémám! Valakinek valami ötlet hogy mitől van ez? -
pzssoft #1588 Kilépsz a klubból ;) -
#1587 Nem lehet letiltani a klubbok üzenetküldését valahogy?
Rettentően tud idegesíteni, ha villog a piros boríték közben csak a sok spam jön. -
#1586 -
#1585 nekem az üzenetek nem jönnek be, nem tudom elolvasni őket csak ie-vel...tipp?