2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
Nuki #1664 Fú nagyon beszólt ám mindenkinek, ő a legvagányabb a gáton! -
#1663 balfassg, mindenki úgy tölti ki ahogy akarja. -
#1662 Sok embernek el kellene olvasni :D -
#1661 de nem ezt -
megalodon #1660 De valamit ujitani kéne már nem?? -
#1659 Kikapcsoltam az adblockot, erre bejon a wiw. Nem lesz igy jo... -
#1658 azt meg minek?
1. ugye gondok lennének a szerzői jogok miatt
2. ez nem holmi myvip :P :) -
megalodon #1657 Mikor lehet már zenét feltenni végre!????
-
öregember #1656 firefoxolok évek óta.... de ma pl 5 alkalom után se jeleníti meg az ünnepek-et -
#1655 nálam fájerfoksz alatt megy. -
#1654 bakker tényleg csak firefox alatt nem megy. mi a manó? -
öregember #1653 csak egy nap lenne hogy minden funkció menne zökkenőmentesen....... vagy túl sokat várok el ettől a világcégtől ( témobil ) -
#1652 Firefox alatt XML feldolgozasi hiba? Az van nalam is. Azt hittem, a geasemonkey-s iwiwtoll miatt dobott hatast, kikapcsoltam, de tovabbra sem jo. IE-n mukodik, de nem vagyok hajlando azt hasznalni. Mas bongeszo nincs a gepemen... -
Stupid Peach #1651 itten is rossz az iwiw... -
#1650 csak nálad -
#1649 helló. az iwiw csak nálam nem megy már vagy 3 napja? -
#1648 köszönnyük emese. -
#1647 [moderálva] -
#1646 általános iwiw hiba, nem nálad van a gond -
Kemuri #1645 Amiket tegnap meg ma töltöttem fel azokkal van gáz, korábbiak jók. -
#1644 jaja, mondjuk nekem van amit kiad nagyba, de van amit most nem..S: -
Kemuri #1643 Pontosítok, bocs. Feltölteni még OK, viszont ha rákattintok a kisképre nem adja ki rendes méretben. -
#1642 iken -
Kemuri #1641 Izé, képfeltöltés működik nálatok? -
#1640 mindenről ami iwiw. -
Rozsaszirom #1639 sziasztok
Miröl dumcsiztok itt? -
#1638 nekem isss -
#1637 nekem minden megjött ma. -
#1636 az üzenetek küldése fogadása olvasása nem müxik wiwen -
Nuki #1635 Kivéve ha le van terhelve a szerver -
#1634 most ez nem posta, hogy amit elküldesz, viszi a postás. azt a küldés pillanatába már meg is kapta! -
Kemuri #1633 Hello
Már elküldött üzenetet, vissza lehet valahogy vonni, hogy akinek küldtem mégse kapja meg?
Bár gondolom nem. -
Dean Winchester #1632 köszi -
#1631 létrehozol egy csoportot, amihez hozzáadod az összes ismerősödet és ott üzenet küldése. -
Dean Winchester #1630 egy kérdés,hogyan tudok minden ismimnek irni egy üzit?
azon kívül,hogy üzenetek-új- majd klikkelgetni duplán sokszor a jobb oldalt lévő kis dobozban az összes névre :D -
#1629 yahoo widget -el vhogy működésre lehet bírni az iwiwes vista oldalsávos gadget -et? :)
vagy máshogy kérdezem, létezik belőle yahoo -s verzió? :) -
#1628 hát figyelj. tény hogy nem a legtökéletesebb megoldás de legalább van és remélhetőleg fejlődni fog -
Lemokh #1627 Itt az albumozás nem valami jól lett megoldva, a Barátikörön valóban megoszthatom a barátaimmal a hétvégi kirándulás képeit -
#1626 *iwiwwel* -
#1625 Mi a f.szom van az iwiwwwl pár pillanat alatt kiléptet hogy lejárt a biztonsági időkorlát.