iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kiír valami hibaüzenetet? hogy nincs jogod vagy valamit?
már azt hittem, hogy megint nálam van vmi gond -.-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
???
volt hogy nyitottam egy témáról topikot a fórumba, kutya se vette észre
ha klubot nyitok jobban észreveszik?
(A jobb alsó sarokban x van nem plusz) -De gondolom ez lényegtelen.
A lényeg hogy nem válaszolt.<#gonosz3>#gonosz3>
Piros kibontatlan boritek: olvastatlanul torolte.
(Ha van plusz jelzes a jobb also sarokban, akkor valaszolt.)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
egyébként meg egy két há😄
Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhetõ. Kérünk nézz vissza késõbb!
iWiW is temporarily down for maintenance. Please check back later.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
miközben írtam az üzenetet, rájöttem. a greasemonkey tüntette el.😊
szal bocs a buta kérdésért...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
1 DB Iwiw meghívó-t tudok küldeni valakinek, aki szeretne. Fiatal hölgyek elõnyben<#wave>#wave>határidõ: 1 hónap. érdeklõdni a stefi2@fibermail címen lehet.<#eljen>#eljen>
Intel E6750;AbitIP35-E;2GB Kingmax mars 800Mhz;2GB Geil 800Mhz;WD 320GB HDD;Samsung DVD+/-RW;Sapphire HD3870 512mb;Chieftech 550Watt
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Np 😊 még esnie kéne
szal, valaki tudja a címem, akkor ne is érhesse el a profilom.. szerintem ez valahol egy korrekt megoldás...
a kizárás szerintem még mindig mûködik.. bár, lehet, hogy tévedek. szerencsére nem kell kizárnom senkit..
már esik a hó😉
Ismerõst, hogy tudok kizárni az üzenetek küldésébõl?
Régebben sikerült, és most szeretnék még pár embert rátenni, akiktõl nem kérek üzenõfalra infót, és privátba se üzenetet.