144
  • NEXUS6
    A cikkre visszatérve, remélem az IBM marhára leszívja a M$-t;)

Másrészt persze az M$ máshonnan veszi a pénzt, hogy a konzolos hobbiját finanszírozza, alapvetően ugye a pécésektől.

Ráadásul külsőssel csináltatni a konzolt, dögkút!
    Vagy eleve olcsó HW-t csináltat és akkor, adhatja olcsón, mint a tendó. Bár ebben az esetben el kell felejteni az űberkonzolos fílinges piacvezető pozíciót.
    Vagy úgy csinálja mint a Sanyi, hogy mindent ő gyárt és akkor folyamatosan tudja csökkenteni a konzol előállítási árát. ha jól tudom a Sony a végére már egy csipbe rakta az EE-t/CPU a GS-t/GPU meg a memcsit is!
    Ilyen húzásra a <$
  • NEXUS6
    Ja és warez játékkal valszeg a konzolos netes multi közelébe sem tudsz majd menni!!!
  • NEXUS6
    "Bár én nem próbáltam, mert 95 óta pc-s vagyok és nincs konzolom, de már nagyon elegem van a pénzszórásból úgyhogy 1 éven belül váltani fogok. (Persze csak játék szempontjából.)"

Höhöhö.
    1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!), 5 éves platinum occsó kanzol játék ára 5-7 ezer forint!
    A kettő közötti különbség szerintem simán fedezi a HW-t!!!!

Persze a warez mindenhol ua árban van!;)))) De ehhez számítsuk be az új gen konzol, meg a csippelésének horribilis árát! Simán ki fogsz adni egy átlagpécé árát a konzolodra (ha jövőre váltasz), és 3 év múlva meg nyeled a nyálad a PC grafikája láttán!

És ehhez vegyük, hogy az igényesebb műfajokat, még mindíg nem igazán preferálják a konzolon. Ugribugri/meg autós persze van dögivel.

Asszem minden érvet elmondtam "amellett" hogy mennyire lesz érdemes jövőre nextgen konzolt venni!;) (KB semennyire)

• Zsoltika 007
    A másik része meg az anyagi. Ma már hogy fullon fusson minden játék nem elég egy megfizethető pc. Ahhoz hogy mindent bekapcsolhass nagyon a zsebbe kell nyúlni. És mit érsz vele? 1 év és vége. Megint fizetsz. Vga 100e felett? Anno elég volt 40e egy vga-ra és minden futott maxon 2 évig.(Nem nem olyan nagyon rég volt az sem) Egyszerűen nem optimalizálnak semennyit. Gyorsan összecsapják a játékot és kasza. Nincs minőségi munka.(1-2 ritka kivételtől eltekintve)A legjobb játékok szinvonala is édeskevés.
  • Zsoltika 007
    Figy nem ma kezdtem a pc-zést és nagyon látni hogy hanyatlik a pc-s játék ipar. A nagyobb nevek is csalódást okoznak, és nem jönnek az újak. Szinte mindegyik bőrlehúzás. (Jó jönnek de nem úgy mint kellene.) A kiadók és fejlesztők is inkább egyre jobban a konzolok felé fordulnak (Lásd John Carmack esete) Egyszerűen lassan de hanyatlik. És nem azért mert ezt olvasom mindenhol hanem mert ezt látom.
  • HUmanEmber41st
    "Olyan sok konzol lesz idővel hogy a pc háttérbe fog szorulni"

no no...
  • memphis23
    hi! mennyibe kerül 1 ilyen Xbox 360?
  • Zsoltika 007
    Meg fogják oldani. Olyan sok konzol lesz idővel hogy a pc háttérbe fog szorulni és ezt is megtörik ahogyan az x-box-ot és a ps2-t is. Azokon is lehet moddoltakkal játszani neten. Bár én nem próbáltam, mert 95 óta pc-s vagyok és nincs konzolom, de már nagyon elegem van a pénzszórásból úgyhogy 1 éven belül váltani fogok. (Persze csak játék szempontjából.)
  • Akuma
    netjátékhoz, moddolatlan konzol kell, természetesen így eredeti játékkal
    az ember meg ha vess is ilyet, akkor az az 1 szám játéka lesz vagy fél évig, ha nem több
  • Zsoltika 007
    Miért ne játszhatnának? Minden adott hozzá.
  • HUmanEmber41st
    Nah, majd megnézem, mikor játszanak konzollal a neten 64 fős pályákon FPSt..nem beszélve a szerepjátékokról, ahol ennél sokkal többen is vannak 1-1 szerveren...