40 millió konzol kelhet el jövõre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Szerintem a játékoknak egy fõ céljuk,mûfajtól függetlenül,az hogy szórakoztassanak!
És ehhez nem alapfeltétel az,hogy ilyen-olyan bonyolult összetételû,meg logikára alapozott program legyen az!
Ott van a Quake,Doom,Nfs sorozat...semmivel nem igényel több gondolkodást mint mondjuk egy normális bunyós játék,mégis sokan szeretik hatalmas sikere van,mégis létezik pc-re..pedig akár erre is lehet mondani hogy "sekélyes játék".
De egy dolgban kiválóan helyt állnak:Szórakoztatóak!
Mivel csak PC-m van...így elfelejthetem õket!
Pedig hardver erre is ugyanúgy adott lenne..mégsincs,csak konzolokra..."
-Ennek az oka nyilvánvalóan az, hogy a PC-sek nem fogékonyak a verekedõs játékokra. Régebben még jött ki néhány, de szépen kikoptak. Én mindig is mondtam és továbbra is tartom, hogy a konzolra jóval sekélyesebb játékok jelennek meg mint pc-re, persze vannak kivételek, de a zöme nagyon gagyi.
Így?
:DDD
LOL, mert pc-n aztán nincs gagyi, csak csiszolt gyámánt, mi? Jobban tennéd, ha levennéd a szemellenzõt, akkor látnál is.
Far Cry 2 490 Ft Olyan is. <#nyes>#nyes>
Visszatérõ mantra ez a "de új videokártya kell" konzolosoknál. Nem kötelezõ újat venni, az adott grafikai szintet 10 év múlva is ugyanúgy biztosítani fogja. Amiért mégis veszel az azért van, mert új, magasabb minõséget, látványt kapsz érte. Ezt konzolon csak az 5 (vagy 10? :D) éves generációváltásnál kapod meg. Átírnak konzolra is egy pc-s gamét? De hogy néz ki? Olyan hányás hogy felmerül az emberben a kérdés minek kellett erõltetni? Ennyit a videokártyáról.
Mivel csak PC-m van...így elfelejthetem õket!
Pedig hardver erre is ugyanúgy adott lenne..mégsincs,csak konzolokra...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
gondolom oda szeretted volna tenni hogy KONZOLON ;)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=30063&count29=1
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
DE ezut a gondolatmenetet már NEXUS6 kifejtette.
Ugyan miért nem? Ha jó pc játékra miért ne lenne jó konzolra??
Lehet de gyakorlatilag senki sem fogja (így) használni.
És honnann lesz a hasznuk? Na honnan? Hát persze hogy a vevõn.
(Az meg külön érdekes hogy a sony pont most kezdi el nyomatni új néven hdkijelzõs reklámokat. Veszik is majd mint a cukrot.)
"cserélhetek félévente hardwert,"
Ez egy akkora baromság....hihetetlen....
-
Másrészt szerintem ez teljesen felesleges pénz kidobás, átlag embernek kell egy alap gép, amin futnak az alapvetõ irodai eszközök. Mellé esetleg vesz egy konzolt és már is olcsóbban meguszza, mintha ha x havonta újjítja a gépét. Játékért felesleges...
-
Konzolon is lehet írott cd/dvdkel multizni a neten ( vannak jó kis orosz kalóz szerverek :)
-
Másrészt meg akinek nem tetszik a joy, tehet a gépbe billentyûzetet vagy egeret...
-
Final Fantasy 11-ben közösen multiznak a pc-sek és a konzolosok....
-
Ennyit szerettem volna hozzá fûzni a témához :)
Mérettõl eltekintve jó.
Akkor a konzol:100+Ft az x360 , 400e Ft a kijelzõ.
Hmm 500eFt. Na akkor ilyen PC-vel számoljunk. <#vigyor3>#vigyor3>
Nem azt mondom h nem lehet rajta DVD-t nézni hanem azt hogy most ez mellékes, hogy másra is lehet használni.(...mert a pct is lehet másra, szóval az összehasonlításban akár ki is lehet hagyni a más funkciókat)
Vers, neked van még Amigád? Dobok egy privit!
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
"Azt meg ne hozzad fel hogy másra is lehet használni, mert a meg pc millió dologra lehet."
Ezt most mire írtad?? <#fejvakaras>#fejvakaras>Én nem állítottam sehol hogy kiválthatja a pc-t..
#17 "A pc természetesen konzol mellett is kell. Nem mondta senki hogy ki fogja váltani."
Ez most a rigolyátok vagy mi??
Azt meg ne hozzad fel hogy másra is lehet használni, mert a meg pc millió dologra lehet.
A kijelzõt így is ugyis meg fugjuk venni családdal. A mostani 4:3-as nem az igazi dvd-re és ha már tv-t veszünk mindenképpen ilyet fogunk. Amúgy meg ne mondd már hogy dvd-t nem lehet nézni rajta! A kijelzõ önmagában is érték ha a konzolt nem is nézem.
A PS3 meg az X360 a CPU-ban nyújt hatalmas teljesítményt. Miközben az új GPUk Pc-s változata már kapható!!!!!
Egy PC-be simán bepakolsz néhány giga RAMot, ezeknek az új konzoloknak meg 5-8 évig csak félgigájuk lesz!
Én nem vagyok PC buzi, én számítógépbuzi vagyok, és amúgy az olcsó konzol híve. Amit most itt a Sanyi meg az M$ csinál, az már nem konzol. A konzollal tényleg jó buli játszani, de épp ezért soxor a gyerekszobából az ágyalol kell elõbányászni. A PS1-még ilyen volt, a PS2 már "komoly" gép, a PS3/x360 pedig meg mégkomolyabb.
Itt most sok minden elhangzott, hogy miket fog tudni az új konzol generáció, csak ezeket már a PS2 korszakban is benyomták.
Szal hiszem ha látom!
Én csak azt mondom mindenki jól gondolja meg hova teszi a pénzét, mert ráadásul ezek a konzolok már nem is törekszenek arra, hogy olcsók és igénytelenek legyenek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs