144
-
MacrosTheBlack #91 -
MacrosTheBlack #90 Hát ezaz, minek vitázol egy hozzáértővel? :) Vegyél plazmát + lcd-t is egyszerre, attól lesz olcsó a konzol, tuti ez is kijön egy videokártya árából, ami ugye nektek konzolosoknak drága, de a milkás plazma, az nem... -
MacrosTheBlack #89 "hülyeségeket irtok fingotok nincs a konzolokról" - ahogy neked se a pc-ről. Talán nem tomato + asrock "márkából" kéne gépet építeni, meg érteni is kéne hozzá (legalább a dupla klikkhez), akkor még a GTA is működne. Mindig csak a konzolosoknak van bajuk a pc-vel, el kéne gondolkozni rajta miért. Gondolom autót is úgy vezetsz, ha kifogy a benzin otthagyod, meg elkezded fikázni micsoda fos, ahelyett hogy megtankolnád...
"ezen nincs szagatás nem esnek szét az emberek" - persze, persze... Az új x360-as "nincsszaggatás-nemesikszétakép" konzolról alább találsz "nincsszaggatás-nemesikszétakép" képet. -
jimmy127 #88 olvastam az előbbi hozzászolásaidat,hát megint csak a sablonos pécés duma ment szokás szerint.hülyeségeket irtok fingotok nincs a konzolokról,és hogy miért irom mindezt mert ha ti csalodtatok a konzolokban akkor én még nagyobbat csalodtam a pécében, meg szerztem a san andreast pcre nagyon vártam megszereztem elinditom és mi van néha beszagat ha tetováltatni megyek szétesnek az emberek ez igen ez pc állithatom a garfikát megmiegymás ezekután tudtjátok mi a véleményem a pcről egy nagy át baszás egy szar az egész,(amugy én a pcémet régeben csak játékra használtam)azota vettem egy x-boxot erre már azt mondom ez igen erre is megszereztem a san andreast ezen nincs szagatás nem esnek szét az emberek nem kell telepitenem,nem kell carckelni,berakom és játszok és leszarom a garfikát tévé előtt királyság játszani, ugyhogy jöhetek ezzel meg azzal a pcnek mindig is nagyobb hátránya lesz mint előnye! -
#87 Jó, a kedvedért veszek egy 50hz interlaced TV-t a 100Hz-esem helyett... Pedig plazmát vagy LCD-t akartam...
(istenem, pécés, azt hisz a világ megállt odakint a Sega Genesis idejében, nem létezik neki más csak a Q4 meg D3, órajelek, windóz.. minek is vitázok egy ilyennel...) -
#86 Mondod te, akinek halvány fingja nincs a konzolos játékokról. -
#85 "ismerve az elöéletedet és tudva hogy amigan nöttél fel csodálkozom hogy nem veszed észre hogy a sony ujraalkotja az amigat, nemértem miért a fostömlöt nyomatod :D"
A Sanyi nem alkotott semmit újra!
Én Amigás koromban sem voltam egy kanzol fan, a PS1 persze jó volt (az Amiga mellett, mivel az akkor már nem igazán volt a helyzet magaslatán).
De ha vissszaemlékszel a Sanyi a PS2-nél is beígérte a Pécéírtást (amire erre válaszul jőtt ugye az X).
Ebből mi valósult meg?
Semmi!
Ha akarok vehetek persze egy Linux kitet, ami ha szerencsém van még az aktuális monitoromat is támogatja (mindez olyan 70 e-ért). Azt is mikor adták ki? Amikor másfél éve már vagy 1000 000 emilt kaptak azoktól akik az elképzelés mellett kitartottak, és aztán is csak szűk körben terjesztették! Persze azt el kell felejteni, hogy kihasználja az EE meg GS lehetőségeit, mert az őskövület PS1-es CPU-n fut, ami IO csipnek van benne a PS2-ben!
Na de kérem, ráadásul ha undorodom a wintől akkor linuxot a PC-n is tudok használni és ott nem is kell rákölteni 70 misit!!!!
Én 2000 táján abban az időben álltam át Amigáról végleg PC-re, amikor rájöttem, hogy a Sanyi "homeentertaintmaentcompjúterszisztemével" csak átbaltázott a palánkon!
Azt az elvet el kell felejteni, hogy az ellenségem ellensége a barátom! -
BiroAndras #84 Hülyeség, hogy sokat kell költeni a PC-re. A kisebbik öcsémnek 4 éves gépe van (TBird 1400+, GeF2 GTX, 1GB RAM), csak memória lett bele rakva, és majdnem minden elmegy rajta. Persze nem a DooM III max. grafikával.
És nem fognak kihalni a PC-s játékok, max. átalakulnak. Nem csúcs grafikával villantó FPS-ek lesznek, hanem RPG, MMORPG, startégia, meg ilyesmi. Mindíg lesz az embernek PC-ja, és ha már van, játszani is akarni rajta. -
Athlon64 #83 Na teszek egy vallomást!
Én szeretem a technikai dolgokat és ebből kifolyólag én is szívesen birtokolnék egy konzolt, de mint azt lentebb írtam nem adnék annyit egy játékgépért amennyibe egy ilyen újonnan kerűl.
Egy összegben PC-re sem költök ennyit!
Idén PC fejlesztésre 68eHuF-ot kölzöttem:
55eHuF Xerox TFT monitor
13eHuF 512Mb Kingston DDR400 (dob)
-
Athlon64 #82 A helyzet nálam az, hogy én azért nem fogok a közeljövőben konzolt venni mert ezeknek is az induló ára számomra megfizethetetlen!
Emellet én szoktam,hom videót DVD-re összeállítani és ugyebár oda is kell a teljesítmény, tehát a játékoknak is megfelelő lesz.
Ha meg azt nézzük, hogy milyen minőségű játékok vannak PC-re (mert, hogy jobban tudnak optimalizálni egy fix HW-res konzolra) ott a FarCry pl.-nek! Átlagos méretekkel bír és az én Ati 9600 128Mb-os kártyámon (2éve 31eHUF volt)csodálatos grafikát vonultat fel.
-
#81 javaslom nézz körül kicsit jobban arcademan ;) -
MacrosTheBlack #80 Pont az 50 Hz-es (ráadásul interlaced) tv előtt fogsz megvakulni. -
MacrosTheBlack #79 Jó cikk, benne is van a lényeg: Ezen túlmenően a totális irányítás lehetővé teszi, hogy a játékgépek árát mesterségesen nyomottan, akár messze önköltség alatt tartsák, ezzel csábítva el minél több vevőt, hiszen az elmaradt nyereséget később a kiegészítők és játékok értékesítése után beszedett licencdíjakból szedik vissza. Iparági források szerint például a Sony minden egyes eladott PlayStation 2 (PS2) játék után 5 és 10 dollár közötti jogdíjat kap, valamint saját játékkiadóval is rendelkezik. A PS2-es játékok eladásai a 800 milliós darabszámot is meghaladták mára. -
ThomasTheKoRner #78 Hát nem tudom...
Szerintem a játékoknak egy fő céljuk,műfajtól függetlenül,az hogy szórakoztassanak!
És ehhez nem alapfeltétel az,hogy ilyen-olyan bonyolult összetételű,meg logikára alapozott program legyen az!
Ott van a Quake,Doom,Nfs sorozat...semmivel nem igényel több gondolkodást mint mondjuk egy normális bunyós játék,mégis sokan szeretik hatalmas sikere van,mégis létezik pc-re..pedig akár erre is lehet mondani hogy "sekélyes játék".
De egy dolgban kiválóan helyt állnak:Szórakoztatóak! -
MacrosTheBlack #77 És egyre több ilyen lesz, az MS-nek pont ez a stratégiája, pc + konzol egy hálóban. Még külön "visual studiot" (nem teljesen az) is fejleszt rá, XNA néven. -
MacrosTheBlack #76 Tőled ennél többet nem is vártunk. :) -
MacrosTheBlack #75 Elég sok konzolos játékfagyás, szaggatás van, nyugodtan lehet általánosítani belőle pont annyira mint amikor a pc-t szapulják egyesek ugyanezért. -
archkoven #74 "Nekem annó a verekedős játékok voltak a kedvenceim!
Mivel csak PC-m van...így elfelejthetem őket!
Pedig hardver erre is ugyanúgy adott lenne..mégsincs,csak konzolokra..."
-Ennek az oka nyilvánvalóan az, hogy a PC-sek nem fogékonyak a verekedős játékokra. Régebben még jött ki néhány, de szépen kikoptak. Én mindig is mondtam és továbbra is tartom, hogy a konzolra jóval sekélyesebb játékok jelennek meg mint pc-re, persze vannak kivételek, de a zöme nagyon gagyi. -
MacrosTheBlack #73 Természetesen, épp ezt akartam kihozni belőle. Teljesen más játékok vannak konzolra mint pc-re. Akinek a pc-s játékok jelentik a kikapcsolódást, annak nem is alternatíva mondjuk az MGS3 (és fordítva). Nincs ezzel semmi baj, de már unalmas mindig azt olvasni hogy "vegyél konzolt és jácc azon". Sokaknak szóba se jöhet, pont a neki való játékok hiánya miatt. -
vg #72 Ez valami hardware hiba lehet! Nem kell álltalánosítani! -
MacrosTheBlack #71 Inkáb veszek X-et vagy Ps3-at és játszok nyugodtan akadásmentesen igényes és szép játékokkal.
Így?
:DDD -
REAL_CIÁN #70 Ez egy ostoba kérdés volt. Hogyan is helyettesíthetné a MGS3, GT4 az AOE-t, vagy a WOW-ot?? -
MacrosTheBlack #69 Ezekből pontosan melyik helyettesíti az AOE3-at, vagy a WoW-ot? Tessék? Nem hallom... -
MacrosTheBlack #68 -
REAL_CIÁN #67 "Ott megveszik a gagyit is, tehát könnyebb lóvé."
LOL, mert pc-n aztán nincs gagyi, csak csiszolt gyámánt, mi? Jobban tennéd, ha levennéd a szemellenzőt, akkor látnál is. -
MacrosTheBlack #66 "1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!)" Ne haragudj de az olyan is.
Far Cry 2 490 Ft Olyan is.
Visszatérő mantra ez a "de új videokártya kell" konzolosoknál. Nem kötelező újat venni, az adott grafikai szintet 10 év múlva is ugyanúgy biztosítani fogja. Amiért mégis veszel az azért van, mert új, magasabb minőséget, látványt kapsz érte. Ezt konzolon csak az 5 (vagy 10? :D) éves generációváltásnál kapod meg. Átírnak konzolra is egy pc-s gamét? De hogy néz ki? Olyan hányás hogy felmerül az emberben a kérdés minek kellett erőltetni? Ennyit a videokártyáról. -
MacrosTheBlack #65 -
MacrosTheBlack #64 Na, pont a konzolos x+1. sorozatok fényében nem nagyon kéne emlegetni a "bőrlehúzást"... A kiadók azért fordulnak a konzol felé is, mert ott kevesebb a warez, nekik meg csak a pénz számít, nem a minőségi játék. Ott megveszik a gagyit is, tehát könnyebb lóvé. Üzletileg kifizetődőbb. Ameddig a júzerek hagyják magukat lehúzni. Persze amíg a Kadlott Karcsi kazettákat is megveszik, addig ezzel nem lesz gondjuk. Hogy drágább lenne a pc? Hát nemis tudom. Gyakorlatilag a videokártya az egyetlen ami csak a játék miatt kell, a többi cuccot a konzolosok is megveszik, ha másért nem, hát azért hogy ide irogathassanak a fórumba. :) Vagy warez játékot készíteni a "Ps2 DVD iras hogyan?" alapján. :) Pc-be a videokártya drágább mint a konzol alapgép, konzolra meg a játékok drágábbak, ha leszámítjuk a warezt meg a kamionról lepottyant hardvert, kb. ugyanott vagy pénzben. -
MacrosTheBlack #63 Ez sosem fog megtörténni. Először is kéne minőségi játékfelhozatal, olyan amire a pc-sek is rámozdulnának, nekik nem elég a Pokemon 234, meg a Csingacsguk 56. Aztán: PC-n mindent lehet csinálni, nemcsak jáccani, váltogathatsz az alkalmazások közt (game, tv, net, munka, mindezt egszerre), nincs megkötve a kezed mint konzolon, ezt a szabadságot nem adná fel aki megszokta. Végül: ez a "mostaztánakonzolleszanyerő" mese minden generációváltás előtt felhangzik, és mi lett belőle? Semmi. Megjelenés előtt nagy reményeket fűztem a PSP-hez is, venni is akartam, mostmár örülök hogy nem tettem, gyakorlatilag semmi használható game nincs rá (de legalább drága). Még a PS3 foglalkoztat, de az x360 alapján már attól is egyre kevesebbet várok. De egyvalamiben biztos vagyok: csak a pc mellé, és nem helyett jöhet szóba. -
ThomasTheKoRner #62 Nekem annó a verekedős játékok voltak a kedvenceim!
Mivel csak PC-m van...így elfelejthetem őket!
Pedig hardver erre is ugyanúgy adott lenne..mégsincs,csak konzolokra... -
Derapo #61 Hát még gamecubera! -
#60 Konzolon bizony, mert pécén maximum autós játékok vannak. -
#59 hogy mi az autós játékok királya ? :)))))
gondolom oda szeretted volna tenni hogy KONZOLON ;) -
vg #58 Resident Evil 4 nagyon király PS2-re! -
#57 Te fanyalogsz egy DVD film nézése közben is egy 72cm-s TV előtt, hogy inkább néznéd a szar 17"-s monitoron vakoskodva, görnyedve a székben, mert az nagyobb felbontású? -
#56 Már olvastam de köszi. -
saba30 #55 Nem akarok reklámot csinálni itt egy másik lapnak,de itt egy cikk a vitátokkal kapcsolatban, szerintem azért van benne valami:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=30063&count29=1
-
#54 Ezt csak fps-nél kell. Engem nem zavar. Valamit valamiért. Ha nem teccik vegyél TV-t nem tilos. Ha nem akarsz nem veszel. Ennyi. -
tehen_m #53 Mert a konzol feeling az hogy leülök a fotelba és játszok. Nem az hogy dugosgatom az egeret és aztalnál játszom.
DE ezut a gondolatmenetet már NEXUS6 kifejtette.
-
#52 "Lehet de gyakorlatilag senki sem fogja (így) használni."
Ugyan miért nem? Ha jó pc játékra miért ne lenne jó konzolra??