144
  • Zsoltika 007
    Haverom egérrel és bill-el használja.
  • tehen_m
    Ez épp olyan mint az egér/bill.
    Lehet de gyakorlatilag senki sem fogja (így) használni.
  • Zsoltika 007
    #43 Alsó sor. Most sem értem mire gondoltál leírtam hogy mehet pc monitoron is. Akkor már élvezhető a látvány.
  • tehen_m
    Mert a TV nem adja vissza azt a látványt mint egy monitor,hd kijelző.
  • tehen_m
    Egyébként még senki nem gondolkodott el azon hogy mekkora üzlet lehet a konzolokon ha még évekig áron alul aldják az alapgépet.
    És honnann lesz a hasznuk? Na honnan? Hát persze hogy a vevőn.
    (Az meg külön érdekes hogy a sony pont most kezdi el nyomatni új néven hdkijelzős reklámokat. Veszik is majd mint a cukrot.)
  • Zsoltika 007
    Mert?
  • tehen_m
    "x havonta újjítja a gépét."
    "cserélhetek félévente hardwert,"

Ez egy akkora baromság....hihetetlen....
  • tehen_m
    Akkor nem is kell többszázezres PC se és látványilag ugyan ott van az ember.
  • Zsoltika 007
    Amúgy meg nem mondta senki hogy kötelező hozzá a nagyfelbontású TV. Szval enélkül is elmegy. Tehát hülyeség összeadni a 2 értékét. Mehet pc monitoron is.
  • Major
    Nekem 5 évig volt ps1-em és minden futott rajta. Vettem egy gépet, most meg meg cserélhetek félévente hardwert, hogy fusson valami...
    -
    Másrészt szerintem ez teljesen felesleges pénz kidobás, átlag embernek kell egy alap gép, amin futnak az alapvető irodai eszközök. Mellé esetleg vesz egy konzolt és már is olcsóbban meguszza, mintha ha x havonta újjítja a gépét. Játékért felesleges...
    -
    Konzolon is lehet írott cd/dvdkel multizni a neten ( vannak jó kis orosz kalóz szerverek :)
    -
    Másrészt meg akinek nem tetszik a joy, tehet a gépbe billentyűzetet vagy egeret...
    -
    Final Fantasy 11-ben közösen multiznak a pc-sek és a konzolosok....
    -
    Ennyit szerettem volna hozzá fűzni a témához :)
  • Zsoltika 007
    De nem fogom 400 ért megvenni. Nincs olajfúró tornyom bocs.
  • tehen_m
    20" körül vannak ezek a kijelzők.
    Mérettől eltekintve jó.

Akkor a konzol:100+Ft az x360 , 400e Ft a kijelző.
    Hmm 500eFt. Na akkor ilyen PC-vel számoljunk.

Nem azt mondom h nem lehet rajta DVD-t nézni hanem azt hogy most ez mellékes, hogy másra is lehet használni.(...mert a pct is lehet másra, szóval az összehasonlításban akár ki is lehet hagyni a más funkciókat)
  • Dzson
    A konzolokon a direkt konzolra írt játék rulez, de sajnos az Xfos miatt egyre több lett a szenny PC fps klónáradat és egyéb hányadék PC átiratok.

Vers, neked van még Amigád? Dobok egy privit!
  • Vers
    ismerve az elöéletedet és tudva hogy amigan nöttél fel csodálkozom hogy nem veszed észre hogy a sony ujraalkotja az amigat, nemértem miért a fostömlöt nyomatod :D

• abelr
    hehe tuti cikk
  • Zsoltika 007
    Lcd lenne. Plazma nem kell(ha jól tudom az kiég néhány év alatt és méregdrága a hdtv kompatibilis változat). Sony Bravia lett kinézve. Nemtom minek felel meg ez 1280x768-as lenne. 8ms-os HDTV HDMI PC csatlakozással. Ez most 400 bruttó de 1-2 év múlva lemegy az ára egy normál tv-árára.
    "Azt meg ne hozzad fel hogy másra is lehet használni, mert a meg pc millió dologra lehet."
    Ezt most mire írtad?? Én nem állítottam sehol hogy kiválthatja a pc-t..
    #17 "A pc természetesen konzol mellett is kell. Nem mondta senki hogy ki fogja váltani."
    Ez most a rigolyátok vagy mi??
  • tehen_m
    Egy plazma 2 év múlva már nem lesz érték. Nem tudnád eladni senkinek.
  • tehen_m
    720p -set vesztek? (lcd/plazma,projektor?)

Azt meg ne hozzad fel hogy másra is lehet használni, mert a meg pc millió dologra lehet.
  • Zsoltika 007
    "Konzolokra nagyobb összegben költesz(pl. kijelző)"
    A kijelzőt így is ugyis meg fugjuk venni családdal. A mostani 4:3-as nem az igazi dvd-re és ha már tv-t veszünk mindenképpen ilyet fogunk. Amúgy meg ne mondd már hogy dvd-t nem lehet nézni rajta! A kijelző önmagában is érték ha a konzolt nem is nézem.
  • NEXUS6
    Az eredeti x csipelése asszem nem volt nagy durranás (bár nekem nem volt bokszom). De a PS2-vel végig szoptam olyan 1,5 évet és több csip generációt, ja mellesleg ráköltöttem vagy 50-60e Ft-ot is!!!! Aztán szkippeltem a témát.

A PS3 meg az X360 a CPU-ban nyújt hatalmas teljesítményt. Miközben az új GPUk Pc-s változata már kapható!!!!!
    Egy PC-be simán bepakolsz néhány giga RAMot, ezeknek az új konzoloknak meg 5-8 évig csak félgigájuk lesz!

Én nem vagyok PC buzi, én számítógépbuzi vagyok, és amúgy az olcsó konzol híve. Amit most itt a Sanyi meg az M$ csinál, az már nem konzol. A konzollal tényleg jó buli játszani, de épp ezért soxor a gyerekszobából az ágyalol kell előbányászni. A PS1-még ilyen volt, a PS2 már "komoly" gép, a PS3/x360 pedig meg mégkomolyabb.

Itt most sok minden elhangzott, hogy miket fog tudni az új konzol generáció, csak ezeket már a PS2 korszakban is benyomták.

Szal hiszem ha látom!
    Én csak azt mondom mindenki jól gondolja meg hova teszi a pénzét, mert ráadásul ezek a konzolok már nem is törekszenek arra, hogy olcsók és igénytelenek legyenek.
  • tehen_m
    Konzolokra nagyobb összegben költesz(pl. kijelző). Vagy amit veszel azt drágábban(pl. játék). Vagy amit veszel azt semmi nem használja ki(hd kijelző).

Érdekes hogy régebben montdták hogy a konzolnál nincsen telepítgetés meg fagyás,stb.
    Telepíteni talán nem kell de a fagyást miért nem emelik ki most a megjelenés után?
  • Zsoltika 007
    Jah annyi pénzért változhat is. Én nem akarok már rá költeni köszönöm szépen. Én játszani akarok. Magasról teszek a 7800-as Geforce-ra vagy az új Ati karira.. Most meg kitalálják hogy fizikai gyorsító is legyen. Hát kösz nem. Inkáb veszek X-et vagy Ps3-at és játszok nyugodtan akadásmentesen igényes és szép játékokkal. És mindezt időtállóan mert 5 évig garantáltan lesz rá szoftver.
    A mostani konfigomon elfut a Vista is. Játszani nem kell rajta, ezért elég lesz jó pár évig még.
  • tehen_m
    Viszont több mint 1 év alatt a PC is rengeteget változik.
  • Zsoltika 007
    Ha komolyan gondolja a MS biztos fogja támogatni a bill+egeret. Mostani boxhoz is van átalakító. És tudjuk hogy a Ps3 is támogatni fogja.
    A chippeltetős probléma is megoldódik idővel.
    A HDTV a sarkallatos pontja a dolognak. Valóban szükséges a maximális élvezethez. Ez nagy negatívum. De szerintem 1-2 éven belül megfizethető lesz az is.
    Ezen okok miatt várok én is még legalább 1 évet.
  • Shortstop
    játszottál te már a gran turismo avagy a metal gear solid sorozat valamelyik tagjával??

ezért nincs konzolod...
  • Shortstop
    és te ezeket mind csinálod igaz?
    gonodolom...
  • lazsi
    EZ az x360 az első konzol aminek a vásárlásán igazán elgondolkoztam, mert kevés pénzért igazi erőművet kapok, de végül úgyse veszek az alábbi okok miatt:
    1. eredeti játékok drágák, csippeltetés sokba van, és sok játék nem megy neten ha nem eredeti
    2. FPS meg stratégia buzi vagyok, és ezeknek a játékoknak az irányítását még mindíg nem oldották meg. A kontroller erre nem jó, mert azzal nem lehet olyan gyorsan és precízen rángatni a célkeresztet mint egérrel. Tudom h lehet hozzá használni egeret meg billt nem hivatalosan, de nem minden játék támogatja, és amelyik támogatja, ott se lehet nagyon konfigurálni, meg rosszul támogatja.
    3. Nincs itthon HDTV a szutyok katódsugárcsövesnek kicsi a felbontása, homályos meg árt a szemnek, a monitorom felbontását 1280x1024 meg nem tudja a konzol. 2 és fél éve vettem lcd-t és akkor most azzal mit csináljak?

Talán majd a köv generációba beruházok, ha az már támogatni fogja hivatalosan a billentyű-egeret, és lessz már hdtvm. Addíg marad a pc.
  • Ronny
    ott a pont;)
  • Zsoltika 007
    Bevallom a ps1 időkben én sem hittem benne. Sőt még a ps2 x-box-nál is tartottam magam.
  • atothhu
    a konzol játszásra való a pc munkára...ebben semmi bonyolult nincs :)

megjelenés után egy évvel, egy videókártya árából veszel egy konzolt. bekapcsolod és megy. adott hardwerből évről évre, minőségibb játékokat készítenek.

7-8 éve írta Martin (576), hogy a konzolos játék ipar a pc-s fölé fog nőni... a játékosok 90% azt mondta hülyeség... és tessék...

varázslás? nem, csak az egyszerü tények ésszerű végig gondolása...
  • Zsoltika 007
    Inkább kosarazok akkor már.
  • Caro
    4en egyszerre focizást a legjobb az udvaron.
  • schrank
    minden hardverbuzi ezzel a szöveggel jön csak aszt nem nézik hogy a 300ezres gépüket a játékon kívül semmire nem hasznájják ergó jobban nön ki egy 100ezres pécével meg egy konzollal mert azé 4 en eccere focizast vagy ijesmit jáccani nagyképernyős tévén jobb mint TS-en recsegtetni vadidegenekkel aról nem is beszélve hogy mikor lesz nekem még ece granturizmóm az autós játékok királya
  • Zsoltika 007
    Linux meg úgyis lesz rájuk. És lehet a mostaniakon nem a leggyorsabban futnak, ezekben a vasakban kicsit több kakó lesz.
  • Zsoltika 007
    "azt meg én megnézném, hogy ezeken hogy fognak netezni, cd-t írni, excelben és wordben dolgozni, prezentációt készíteni.... szeritem sehogy."

A pc természetesen konzol mellett is kell. Nem mondta senki hogy ki fogja váltani.
    Mondjuk ha megoldják hogy fusson rajta a Mac OS X akkor lehet tényleg nem kell. (A devkit egyébként arra épül mielőtt vki azt hinné hogy nem lehet kivitelezni.)
  • akyyy
    azt meg én megnézném, hogy ezeken hogy fognak netezni, cd-t írni, excelben és wordben dolgozni, prezentációt készíteni.... szeritem sehogy. Pc-n meg ezeket simán lehet, és melette még játszani is
  • Zsoltika 007
    "Bár én nem próbáltam, mert 95 óta pc-s vagyok és nincs konzolom,"
    Ezt a moddolt multis játékra írtam.
  • Zsoltika 007
    Miért? A mostanival is lehet. Megoldják ezt is.
  • Zsoltika 007
    "Persze a warez mindenhol ua árban van!;)))) "
    Ez kilőve.
    200-220 ropiból 5 évig kihúzni elég jó beruházás sztem.(ebben benne van a chipelés + az addig néhány eredeti megvásárolt játék és periféria)
    Most is csorgatom a pc grafra a nyálam a konfigom sokmindenhez kevés már szval nem lesz rosszabb ott sem...sőt! Kicsit ciki hogy pl a cod2 úgy néz ki mint a cod 1 lebutítva mert csak úgy megy rendesen. Akkor miről beszélünk? Ráadásul 1-2 év múlva megérkeznek a nagy durranások nextgen-re amik már kihasználják a hardvert és bizony 3x szebbek is lehetnek mint a jelenlegi nextgen játékok. A játékélmény meg garantált.
    "1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!)" Ne haragudj de az olyan is.

Természetesen nem akarok senkit áttéríteni csak leírtam az okokat amiért én váltani fogok.
  • NEXUS6
    A cikkre visszatérve, remélem az IBM marhára leszívja a M$-t;)

Másrészt persze az M$ máshonnan veszi a pénzt, hogy a konzolos hobbiját finanszírozza, alapvetően ugye a pécésektől.

Ráadásul külsőssel csináltatni a konzolt, dögkút!
    Vagy eleve olcsó HW-t csináltat és akkor, adhatja olcsón, mint a tendó. Bár ebben az esetben el kell felejteni az űberkonzolos fílinges piacvezető pozíciót.
    Vagy úgy csinálja mint a Sanyi, hogy mindent ő gyárt és akkor folyamatosan tudja csökkenteni a konzol előállítási árát. ha jól tudom a Sony a végére már egy csipbe rakta az EE-t/CPU a GS-t/GPU meg a memcsit is!
    Ilyen trükkre a M$ nem lesz képes, a külsős cégnek mindíg az az érdeke hogy lehúzza őket!!!!