23748
-
#10573 Na! Megvan a PhotoRec. Ért vki hozzá? Sajna a progi csak cserélhetőlemezeket ismer fel Nekem meg vinyón vannak a jpe-éim. -
#10572 Na igymár mindjár más. -
efem #10571 masik gepbe nezted ugyanezt a vinyot? en filerendszer/diszkhibara gyanakodnek elsore -.- ne nagyon irkalj arra a vinyora sztem, hatha - ha elveszett vissza tudd hozni (getdataback for ntfs vagy fat) -
#10570 Más képkezelő sem tudja megnyitni? -
#10569 Szűkíteném a hiba lehetőségeket.
1.) Gyökérbe mozgattam a képeket és úgyse.
2.) Fel akartam tölteni a képeket a tárhelyemre és ide belinkelni nektek. RAR tömörítésekor asszondja hozzáférés megtagadva :(
3.) Másolni sem tudom a képeket ugyanúgy hozzáférés megtagadva
4.) Mozgatni tudom őket. De csak azon merevlemezen. Másikra már nem teszi át.
5.) Képfeltöltő oldalakon ezt jellemzik: Hibásan feltöltött vagy sérült file. Méret nem lehet 0!
A feltöltött file nem képfile! De viszont fájlkezelő progik (TC, intéző) nem 0kb-nak látják.
-
#10568 -
#10567 probald meg hogy azt a -- vmit kiveszed Thanh Nam elől -
#10566 Kérem segítsetek!!! Hirtelen nem tudom megnyitni képeimet, semelyik programmal :(
A téli kollekcióm.... most akkor elveszett? LÉGYSZÍ!!!!
-
Aspyrin #10565 Egész pofival :) -
#10564 Hogyha ki lenne fekete-fehérítve, kivéve a szemeit, mégjobb lenne!:) -
Aspyrin #10563 Párom húgának a kislánya, Emese szemei. -
Aspyrin #10562 Szép erdei látképek, imádom a Zemplént. Nagyszüleim Komlóskáról valók, csodálatos környék. -
#10561 Mindenki számolgatja a petárdáit:) -
#10560 Mi ez a pangás? -
#10559 [center] -
#10558 Ma ismét ellátogattunk faterral Hutára megint elindultunk a túrán, de még a felét sem közelítettük meg. Honlap után tervezem, hogy ismét felmegyünk, de akkor már több mint a fele utat megtesszük.
Csináltam most is pár képet, de nem nagyon jött össze a dolog.
[center]
-
G_ArchAngel #10557
Achmed The Dead Terrorist
Dushing through the sand
With a bombs crap to my back
I have a nusty plan
For Christmas in the Irack
I got through checkpoint A
But not through checkpoint B
That's when I got shot in the ass by U.S. military
// It's not funny!
Jingle bombs, jingle bombs may blow up your seat
Where are virgins that Bin Laden promised me
Jingle bombs, jingle bombs your soldiers shot me dead
The only thing that I have left is this tail upon my head
I used to be a men, but every time I cough
Things do uncle Sam my nuts keep falling on
My bombing days are done, I need to find some work
Perhaps it would be much safer as a continous storm night club(?)
Jingle bombs, jingle bombs I think I got screwed
Don't laugh at me because I'm there or I kill you!
// I kill you!
© 2007
-
G_ArchAngel #10556 én nem hallom ki, de szerintem egy halott terrorista nem mond olyat, hogy "megfoglak ölni", hanem az illik a szájába, hogy "megöllek"... -
AranyKéz #10555 // Nem tudom hogy a büdös francba hallja azt mindenki "I kill you"-nak. Egyértelműen ott van az a rohadt 'll az I után; "I'll kill you"
-
#10554 SILENCE!
I kill you!!! -
#10553 [center] -
#10552 [center] -
#10551 De az ötlet nagyon jó. -
#10550 Nagyon poros a gép, nagyon poros az asztal. Esetleg próbáld meg más szögből fotózni, és használhatsz egy picivel erőseb kontrasztot. -
#10549 Azon az autó-csajos muksin annyira látszik a profizmus...uhhhhhh!!
:-D -
Mityu91 #10548 öhöm Igazad van tényleg elég koszos:) -
G_ArchAngel #10547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HÚZZÁL VISSZA TANULNI!!!!!!!:))) -
#10546 Az asztalt meg a gépet azért megtakaríthattad volna kicsit. :D -
#10545 spot fenymeres arra jo, hogy a kereso kozepen levo kis teruletbol mer fenyt a gep, ahhoz allitja az expo-t. A kep tobbi resze attol meg ki/be eghet.
-
Mityu91 #10544
Első tárgyfotóm alulról egy infralámpával világítottam meg az üvegasztalt így szerintem jobban látszik a tükröződés.
Spot fényméréssel csináltam de mintha egy kicsit így is kiégett volna ha jól olvastam attól kevésbé ég ki de lehet, hogy butaság:)
Iso:160
rekesz:11
Sigma 70-300@70 -
#10543 Hali!!
Tapasztalati beszámolóra ban szügségem!!
Sajna lecsúsztam a Fuji S6800-ról, így egy SONY DSCH7 beszerzését tervezem....
Aki esetleg ismeri,használja(nem boltban látta,meg neten,és így fikázza) leírhatná a tapasztalatait nekem röviden természetesen!
Kösz!!!
És BUÉK!!!! -
Aspyrin #10542
-
Aspyrin #10541
-
Aspyrin #10540
-
Aspyrin #10539
-
Aspyrin #10538
-
Aspyrin #10537 Engedjetek meg nekem pár képet, ami humoros és érdekes is így közel az újévhez :)
-
#10536 Ezt ma lőttem:
-
Mityu91 #10535 Amit elfelejtettem le írni, hogy szerintem nekem és az én korosztájomnak nagy részben ezek a dolgok leredukálódtak fotóra és filmekre bár én úgyérzem, hogy már sokat láttam ilyet és próbálok foglalkozni vele,de egy ilyen kép vagy film elkészítéséhez meg kell törnöd, hogy a kép ennyi érzelmet adjon át ez ami nehéz a fotózásban és ezért olyan egy jó fotó mint egy könyv mindkettőnek van története de csak akkor érted ha belülről megérint, bár utálom a közhelyeket de most mégis kénytelen voltam leírni -
Aspyrin #10534 Nos, végignéztem. A téma már eleve megrendítő, a képek hangulata valóban tükrözte a hozzá fűződő gondolataim, de nekem a megjelenítés nem tetszik..