Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mop
Kösz a tippet, majd megpróbálom. 😄DD

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Sonajk @:o)
Sajnos nincs. Csak ekkorában csináltam +. Természetesen + van az eredetije is, de az nem "eladó". Bocs 😞

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

GabcsiManó
akkor útra fel, táblával kiállsz egy térre, "fotóalanyt keresek", szépen mosolyogsz és tuti lesz pár vállalkozó kedvû 😄

ha meg ismerõseid közül nem szeretne modellt állni senki akkor csokival a kezedbe próbálkozz még egy kicsit náluk <#nevetes1> (fagyi is jó <#ravasz1>)

magamból indulok ki 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

agyhalál
Látom elég népszerû az S5600😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

csn tamás
köszönöm a válaszodat! talán egyszer én is megprobálkozom vele kiváncsi lennék milyen lenne egy ilyen "velem".üdv

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Pedig ahhoz fényképezõgép sem kell.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mop
Pfff...
Az nem semmi! 😄
Még szerencse, hogy nem saját magam vagyok a kedvenc fotótémám. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Kicsit vigyázz ezzel a sok önarcképpel, volt már olyan mûvész akinek saját maga volt az egyik kedvenc témája, aki elõször csak öncsonkítást végzett, majd kinyírta magát...

http://gaborszantai.co.uk/

Mop
Na még1 😊

Cím:
Addiction

Mop
U.I.:
Meg azért is, mert nem szeretem mutogatni magam.
Ezekbõl a képekbõl alig látszik valami.

Kár, hogy nõnemû ismerõseim, nem engedik magukat fényképezni, mert tudják, hogy a NET-en kötnének ki. 😄
Belõlük biztos több lenne a képen 😄

Mop
GabcsiManó: Nos igen, ez a kedvenc stílusom. Kösz! 😊

Csn tamás: Titoknak nem titok. Ehhez például csak egy zseblámpa és és egy tükör kellett. 😊
És természetesen egy fényképezõgép.
Semmi extra...
...esetleg Photoshop, ha kell élesíteni, vagy hasonló korrigáció. (Ezen is csak az van)
De van, hogy jó alaposan "belenyúlok magamba". <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

GabcsiManó
mindig az a fránya sötétség, meg bújkálás <#ravasz1><#nevetes1>

amúgy meg <#wow2> ügyes, ügyes..

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

csn tamás
hogy csinálod magadrol ezeket a képeket??? vagy véletlen titok???

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Mop
Igazad van így tényleg jobb. 😊
Hide and seek

told el kicsit jobbra a témát

Mop
Hmmm...
Rég voltam már.

Crem
Ez nagyon nagy!!!!!

Nincs meg véletlenül 1280x1024-es felbontásban? Kellene wp-nek. THX!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Roger6
Tetszik a kompozíció, a "helyén" van a légy. :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Thx

Igen. A képen van egy minimális zajszûrés (tényleg kevés) Noise Ninjaval PS alatt.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Roger6
Szerintem csak részeg egy kicsit... Mit mindenki a hétvégén. Vagy a csajokat lesi! Nagyon jó lett! Használtál zajszûrõt a képhez?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem kell mindennek bedõlni 😉

Csak azért, hogy ne MSN-nek használjuk 😉

2007.02.03-án készült egy haladó Ford szélvédõjén keresztül, Pécs és Szigetvár között.

csn tamás
értem én...lassan msn-nek használjuk a forumot😊

Tudod: A jó pap is..... 😉

csn tamás
köszönöm! õszintén remélem hogy jön a siker! türelmetlen vagyok ilyen téren! habár ki szereti a kudarcot?! gépbeállítások(blende,záridõ stb...ezek amik még nem mennek tökéletesen) meg persze ugye nem mindenegy hogy milyen idõhöz meg árnyékhoz mit állitok be....sok idõ lesz már érzem...

Kitartás!
Ne add fel!
Elõbb-utóbb jön majd a siker is 😉

csn tamás
jo sok gépetek volt már...gondolom velem is így lenne ha már évek ota csinálnám. Elsõ gépem lett ez a Fuji S5600 s kb 2honapja van meg. Tehát eléggé "tanulovezetõ" vagyok a fotozás terén. Olvasgatom a kézikönyvet meg probálkozom alkalmazni az ott leírtakat több illetve kevesebb sikerrel (sajnos inkább csak kevesebb..)

jövõhéten eladnám 2 CF-em, egyben kellene 23e HUF értük (2+4 Gbyte) - ha valakinek kell szóljon...

amúgy 1000 expón túl volt egy hónap alatt, mert pár riportfotózáson velem tartott😊

nem adtam el, szinte egy-az-egyben számították bele az 1D-be az 5D+400D párost, vmi minimális összeget kellett fizetnem, mert mattüveget kellett cserélni az 5D-ben...

ivjoe
Najó, még arról sem tudtam, h van 400D-d, nemhogy azt, h eladod. :C
ivjoe
400D-t mikor adtad el, mert gondolom volt benne <1000 expo, arra beneveztem volna. :C
deviánsok 😄

Jelöld ki, hogy lásd 😉
A deviancia olyan normáknak vagy normarendszereknek megszegését jelenti, amelyeket egy közösség vagy társadalom jelentõs része elfogad. Fogalma nagyon tág. A deviancia a „deviate” szóból származik, Minden emberi csoport létezése bizonyos féle normákat követel, amelyekhez a csoport tagjainak meg van a lehetõsége az alkalmazkodáshoz. A legtöbb szabály nem is tûnik fel életünk során, mivel teljesen természetesnek tûnnek számunkra.

S602 >> FZ10 >> FZ20 >> D30 >> 10D >> 350D >> 20D >> 30D + D60 >> 5D + 400D >> 1D mark II N >> ...😊

EOS-ból csak 300D-m nem volt😊

ivjoe
S602 >> A1 >> 350D >> 20D >> 30D >> 5D >> 1D mkII N ???
csn tamás
az a lényeg hogy mindekinek fujija volt s sokunknak S5600!!!<#eplus2>

ivjoe
Elsõ digitgépem: PS A40 😛
Te kis "felvágós" 😄

Nekem is 😉

BiG G
nekem is Fujim volt 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gnar killer
nekem is (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

csn tamás
nekem is az van! Fuji 4ever!!!😄

cenobite
Nekem is s5600 van. <#eljen> Nagyon jó kis masina, ajánlani tudom!

gamertag: kenobita

Roger6
Én is Fujival kezdtem, nagyon megbízható gépek, és minden gomb, menü ésszerûen van elrendezve. Azt hiszem, hogy Aspyrinnek is 5600-as Fuji-ja van, szerintem ha kérdésed lenne a géppel kapcsolatban, õ biztos segítene. A tanuláshoz sok sikert, jó fényeket! És köszi a címet, van gmail-os címem is.

Helyes, én is azzal próbálkozom, valamikor januárban vettem a gépet.

agyhalál
Elsõ két képed ami nagyon tetszik, harmadikon kicsit szégyenlõs volt az alany😊
Ha van gmail-es címed, akkor ezeknek a kritériumoknak eleget tesz a Picasa Web Albums, bár úgy nézem, hogy direkt linkelni nem tudsz. Ellenben most már 1GB-ra duzzadt a tárhely.
A napokban szántam rá magam és vettem egy Fuji FinePix S5600-at, úgyhogy a hétvégém azzal telt, hogy elkezdtem mind a géppel, mind az amatõr fotózással kapcsolatos oldalakat, cikkeket, fórumokat keresni.

További sok sikert!

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Gratula a masinádhoz és nem utolsó sorban a második képedhez <#worship>

BaliBoy
Saját tárhely! pl: Cwi. nagyon gyors tárhely.
Egyébként nagyon szép képek!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Roger6
Szia agyhalál!

Nem gondoltam még rá, hogy tegyek fel képeket a fotozz.hu-ra, vagya devianart.com-ra, mert nem hinném, hogy osztatlan sikert aratnának a képeim. Még van mit tanulni. Egy Nikon D50-es tükörreflexes gépet használok, egy 18-55 mm-es, és egy 70-300 mm-es objektívvel. Az utóbbi még csak egy hetes, most próbáltam ki elôször a hétvégén a telét. Mutatok is pár képet, hátha érdekel valakit:

Nem tud valaki ingyenes, gyors, fasz@n mûködõ webtárhelyet a képeknek?