Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabcsiManó
pedig direkt figyeltem erre 10 után nem elbújt a másik ház mögé?? <#crazya>
jó kis kép lett attól függetlenül <#wink><#eljen>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

gnar killer
nálunk nagyon jól látszott, csak gép persze otthon porosodik... (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

lál😊

5😄, :5D, 😄DDDD - 5D szmájlíz

http://gaborszantai.co.uk/

tessék: D D D D D

ivjoe
Mostanra már full õsz vagy? 😊

Kedves Télapó!

Nagyon szeretnék egy 5D-t, egész évben jókizsfijú voltam.
Üdvözlettel: Jonika
ja ez borosta...
pfff...akkor én vagyok a Télapó😄

http://gaborszantai.co.uk/

ColdFire
nekem csak egy minolta z20am van😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Jaja.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ColdFire
5600 vafy milyen géped is van?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

10x-es optikai zoom van a gépemen, semmi más.

ColdFire
szép grat!
milyen objected van, vagy hogy? ^^

Tegnap este 22:45h-tõl volt. Sajna tényleg folyton felhõs volt az ég, nem is próbálkoztam sokáig.

Mop
Hát ez érdekes lett...
Úgy látszik, hogy a telefonom nem szereti az SG-t. Mind1. 😊
Szóval magyarul az elõzõ hsz.:

"Mocskoljam és vérezzem össze magam?
Inkább a PS. 😄"

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Mocskoljam és vérezzem össze magam?
Inkább a PS. 😄

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

ivjoe
Akkor fotózz úgy, h PS-nélkül ne legyen az?
GabcsiManó
mikor lesz? <#lookaround> bár egy kis Nikonnal nem tudom mit lehetne kezdeni <#szomoru1>

Mop: és az akkora probléma? 😊

Holdfogyatkozás lesz ma este, aki teheti fényképezzen (Budapest felett esni fog sajna).

Mop
PS nélkül unalmas volt. 😊
Meg túl sok látszott belõlem 😄

GabcsiManó
<#szomoru1> így elcsúfítani ps-sel 😄 ejnye, jó lesz az ps nélkül is... úgy már mégjobban köze lesz a topikhoz <#whatever><#vigyor5> farkasembör <#idiota>

Mop
Bár igaz, ennek már kevésbé van köze a fotózáshoz, inkább annak retusálásához. Remélem elnézitek. <#miaz>
De ha úgy nézzük, az alapja egy fotó... <#idiota>

Mop
Na de használjuk csak rendeltetésszerûen a topicot. 😊
Ezzel most elijesztem a fehérnépet. 😄
(Ez is én lennék. Nem vagyok egoista, csak sajna nincs más fotóalanyom. 😊 )
Tehát a kép címe: Suffering

Mop
Remek, egyre jobb...
<#vigyor><#nyes><#nevetes2>

sgirl
<#finom>

A jövő eléggé hasonlít a jelenre, csak hosszabb!

Mop
<#miaz><#vigyor5><#nevetes1>

GabcsiManó
<#ravasz1><#wink>

Aquir
és még nem is jól linkelt 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacee86

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mop
Ah, kösz srácok! <#nevetes1>

Falconer
Hatooo, csajoknak biztos bejon

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Crem
akkor photoshoppal borotválkozz!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Roger6
Érdekes vágás. Teccik a kép, van benne valami. A csajomnak tetszene a hülye borostás fejed... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mop
U.I.: Bocsi, lusta voltam borotválkozni. <#nevetes2><#nevetes1>

Mop
Cím nélkül:

Darkon
Jah bar nem szokasom adtam neki blur-t

Born to win

Roger6
Az hogy lehet, hogy a korlát végig éles a képen, a tömeg meg el van mosva? Belenyúltál PS-el? Marha fura ez így nekem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Darkon
Meg egy gardistas:

Born to win

Darkon

Born to win

Sonajk @:o)
Le a kalappal 😉
Ismét sikerült valami szépet kreálnod.
Grt!
save 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Roger6
Esik az esõ, meg hóvirág van, meg minden. Ideális fényképezõidõ van...

_Atti_

.Krakkó

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ppk
Tényleg rózsa <#vigyor1><#eplus2><#taps>

Powerball!!!

valentin napi rózsám:

ppk
Csak hogy lássátok, mobilon azért éles :-)

fogjuk rá . . .. .<#fejvakaras><#help><#vigyor>

Powerball!!!

ppk
Na egy nagyon régi képem, amit még mobillal készítettem! A minõség az ramaty, de a témája igen ott van, néha el sem hiszem, hogy ezt én csináltam egy 7650-el :-D

Powerball!!!

ppk
<#nyes><#finom><#fogmosas><#puszis>

Powerball!!!

Chanel
a logódtól fél óráig ilyen leszek -> <#circling>

az elsõ képed egyébként jobban tetszett, PPK! 😊

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

ppk

Csiguk :-)

Powerball!!!

ppk

Itthoni akvárium ;-)

Powerball!!!

xnview-ban is lehet, mentési opciók között beállítani, hogy milyen minõségû legyen a végeredmény.

Photoshop, Irfanview. Mindkettõnél beállíthatod a számodra megfelelõ minõséget.