612
SG: Székesfehérvár Connection
-
#292 Ezek teljesen elmebetegek. Nekem mar a "modern orszagalma" sem jon be annyira, de sokkal jobban passzol a maga helyere, mint egy szines uveg-beton kocka vagy 2 iszonyu ronda es baromi magas torony. -
#291 vagy nekem van izlésficamom, vagy nekik:
http://index.hu/kultur/klassz/2009/11/27/szivarvanykockabol_nemzeti_kegyhely/ -
#290 Az ilyenbol genetikailag hianyzik az esz? :] Mindenesetre megnyugtato hir. -
#289 jól van teljesen megynugodtam :) kettőt elkapták a rendörök (köszönhetően a szemfüles kollégistáknak :D), most szépen hűsölnek egy ideig :) A főgenyó még a rendörörsön megprobálta elvenni a rendőr fegyverét szóval remélhetőleg jó ideig rács mögött lesz :)
-
#288 elvileg most csinálnak velük vmit de hát faxtudja, nem lesz itt változás... múltkor az ősz utcai éjjelnappalinál egy részeg öregasszony után flangált folyamatosan egy csapat cigó, de két tagbaszakadt kopasz utánukment hogy a nénit hazavigyék úgy hogy a táskája is meglegyen :D lol :))) -
#287 hja hogy közben kiderült hogy 20 ezer forint lopás alatt a rendőrség nem intézkedik? legalábbis nem rablásként kezelve..
garázdálkodás? -
#286 2 kollégistát megvertek a pénzéért, 2-3mat inzultáltak itt a Spár környékén, de valahogy nem látom hogy a rendőrség legalább egy járőrt ráállított volna arra a környékre.
Már az arca is megvan állítólag az egyiknek, de gondolom ez nem olyan "nagy" ügy, hogy foglalkozzanak felsőbb berkekben ezzel...
már vagy 2-3 hete tart ez, és még mi kollégisták vagyunk leszolva hogy nyugi, ne balhézzunk.. röhejes.
Vasszék lába megint kötelező tartozékom lesz ezek után.. fasza.
-
#285 Cső.
Nem tud valaki olyan hentesüzletet, ahol a sodexo melegkaja utalványt elfogadják?
Eddig az Árpádban elfogadták, de ma szembesültem vele, hogy a spárosodással eltűnt az üzlet. -
#284 nm -
#283 Köszi szépen! :) -
#282 az a régi sziget utcai általános iskola, sziget út 1. -
#281 Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol van a Teleki?
Nem a gimi hanem az általános suli. -
#280 gyönyörű :D -
#279 komoly? baszki eskü megyek :D -
#278 Igen... Wááá akkor megyek :D. Király. -
#277 itt lesz majd ősszel animecon :O
ha minden igaz :D -
Stupid Peach #276 és szép is!!XD -
#275 az! -
Stupid Peach #274 Fehérvár jó hely!!! -
#273 Diáknavigátor. Jancsár-köznél. :D -
#272 Hello
Tudna nekem mondani valaki fehérvári informatikai céget ahol mint gyakornok el lehetne helyezkedni egy fél évre? Vagy mint diákot felvesznek nyári munkára? Mert a diplomához kell a gyakorlat és Pestre kellene utazni naponta.
Köszi a válaszokat -
#271 valaki nemtud valami jó kis nyárimunkát amit 16 évesen elvállalhatok?
vagy valami oldalt ahol keresgélhetnék utánuk?(melodiak-ot ismerem csak) -
#270 Lesz a közeljövőben valamilyen meccs Fehérváron?
Focin kívül... mondjuk jégkorong, kézi? -
#269 Az én ex. osztálytársaim az ALBACONDI-ba jártak.
Sok panaszt nem hallottam és állítólag a havi bérlet sem olyan drága.
Igaz a tópartihoz nincs olyan közel... :) -
#268 Valaki megy holnap Face-be? Tudtok valamit belépőről vagy ilyesmiről?
"Fehérvár Rádió Remember party" ennyit tudok... -
#267 Nagyritkan, de Pokolgepre beneznek, csak tarsasagfuggo a dolog (jelenleg egy mobilizalhato es ilyesmi zenet kedvelo haverrol sem tudok :D), na meg valamibol sorozni is kene :] -
#266 ehh, hello mindenkinek :D
valaki nem tud véletlen valami értelmes konditermet fehérváron?
esetleg valamit Tóparti Gimnáziumhoz közel?
mint kitaláltátok haverokkal mennénk gyúrni, csak nem tudjuk még hogy hova kéne xD
valami olyan kéne ami nem túl zsúfolt, és kicsit modernebb, szal nem 50éves gépek vannak...
és amúgy napijegyet kb. mennyiér osztják?(vagy nemtom lehet-e 1-1 órára is venni) -
#265 whááá.. már csak 5 nap és Pokolgéééép :D szokott innen valaki Fezenbe járni? -
#264 ha ki írod ide akkor látni fogom mer nem biz h szfváron fogok rohangálni :D
és még embereknek is szólok^^ -
Potee28 #263 augusztus végére tervezzük a vízicsatát is :D majd plakátokat figyeljétek :]
amúgy üdvözletem ^^ :] -
#262 háromágunál hatalmas szivásokat szoktunk rendezni néha :D jo hely de a kocsival nehéz bemenni az emlékmühöz annyi a vizmosta árok :D -
Dodo55 #261 Háromágú. Igaz messze van, de jó hely. -
#260 nm :D -
#259 Az eszembe se jutott :)
Köszi! Peace! :D -
#258 palotavárosnál a tavak? -
#257 Hello!
Mondjatok légyszi nekem 1-2 jó helyet Fehérváron ahova el lehetne vinni egy csajt. Tóparti kizárva meg pláza mozi is. :D
És komolyan, ne kocsmát mondjatok, meg vadászt, ilyeneket. :D
Fontos lenne! Azért ide írtam hátha tudtok segíteni. :) -
#256 FELHÍVÁS!!!!
ki jön? -
#255 nem, nem vagyok. -
#254 ááá most látom csak a címert :DDD
rbd-s vagy? :DD -
#253 amit írtam, anno héttörpe, mostanában ribillio vagy kávészín. de sztem többet voltam a sóstói stadionban mint ezekben összesen. nem sajnálom :)