612
SG: Székesfehérvár Connection
-
#332 Ha nem vagy jó reál tárgyakban akkor lesznek gondjaid, javaslom hogy már most kezdj el tanulni matekot. -
#331 nemtudni még kolis jó lenne -
#330 passz:D -
#329 Vágod a matekot meg a geometriát? -
#328 O az ott van a BMF-es koli mellett a piros alma utcában :). Kolis leszel vagy albis? -
#327 NYME-Geo -
#326 Melyik suli? Csak nem a kandó ? :D. -
#325 tanulni -
#324 És tanulni fogsz itt vagy dolgozni? -
#323 szerencsére az "nem gond" mivel borsodból jövök, itt van belőlük a legtöbb, nagyjából már megedzettem:D -
Dodo55 #322 Van itt minden.
Mozi az a plázában, mekihez meg egy híd vezet a plázától a 6 sávos út felett :D
Nagyáruházakból is szerintem itt van a legtöbb az egész országban Budapestet leszámítva.
Szóval jó hely, csak pár éve elég sokan voltak az utcákon a nemkívánatos "belédkötök" emberkék, akik 8-asával jártak, de mára egy részük szerencsére megtért, és "szólj ha valakivel gondod van" emberkékké váltak, úgyhogy elég kevés van már, aki még mindig gondot jelent, főleg hogy már nincs annyira kikkel 8-asával járni, anélkül meg nem akkora a szájuk. -
#321 Ha minden jól megy ( és eddig igen), úgy néz ki szeptembertől ide fogok tartozni:D kérdés, pláza mozi meki van e?:D -
#320 oltás :D nemvágom de oltás :DDD legközelebb éccakai lövés leszmegyek énis nééézni :))) -
Dodo55 #319 Fél egy körül(éjjel) a bregyó mellett mentünk, és hallottunk egy hatalmas robbanást a távolból. Utána meg valami zakatolást, arra gondoltunk először, hogy egy vonat csaphatott el valamit, utána viszont jobban meghallgatva a zakatolás olyan volt inkább, mint egy tank hangja, lehetett hallani azt a jellegzetes csörgő lánctalp hangot, és a robbanás is olyan volt, mint egy löveg hangja.
Nem tudja valaki mégis mi volt ez? Mert tényleg akkorát szólt, hogy szinte érezni lehetett a lökést, de semmi fényjelenséget nem láttunk.
Ja, és visszafelé is arra mentünk, a környék tök üres volt akkor is, és csak rendőrautók mentek az utakon, de fél óra alatt vagy 5-öt is láttunk arra felé.
Baleset? Hadgyakorlat? Vagy mégis mi lehetett?
Neten néztem most, és semmi hír, pedig szerintem az egész városban hallani lehetett valamennyire, mert mi sem lehettünk olyan közel, távolinak tűnt a hang, de olyan hangos volt, mintha pár méterre tőlünk pisztollyal lőttek volna. Az ilyen hangos dolgokat meg általában be szokták előre jelenteni(már ha előre tervezett volt), hogy ne legyen pánik, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy valami balul sült el, vagy pedig valakit csak úgy elkapott a késztetés hirtelen, hogy lőjjön egyet egy tankkal. -
#318 nézegetjük az albérleteket, de ha itt van mégis valaki, aki hirdet, vagy tud valakiről aki hirdet, megnézhetnénk. 2 v. 3 friss diplomásról, munkával rendelkező emberről van szó, így 2 v 3 (2 plusz fél, 1 plusz 2 fél stb kombinációk) szobák érdekelnének, és mivel kapásból nem havi fél milla fizetéssel kezdünk, így a fejenkénti bérlet+rezsi jó lenne, ha 30 körülre kijönne. -
#317 viszont Monster már magyar forgalmazásban, 400 Ft/500ml már kapható nálunk! Ez valami isteni! és ha nem tévednek, akkor lassan a Tescó is nekiáll árusítani! Emberek, felejtsétek el az unalmas trutti-fruttit, ez egy csodálatos, almás-anaszásos-nemtudom milyen édes isteni izű, hatásosabb energia ital, mint amit idehaza eddig kapni lehetett! linkelni lusta vagyok, sg energiaital topicba ott a részletezés.
Beszerzés: itt az IBM mellett a pannon-job-os kapu közelében egy kis lángosos-melegszendvicses helyen találtuk, a buszmegálló mögött. -
#316 ki tudja, lehete e Cocaine nevezetü energia italt beszerezni fehérváron (tudom google barát, CBA-t meg is jelöli forrásnak, csak még fehérváron nem néztem be CBA-ba) -
#315 az elkerülőn eltaknyolt egy motoros, az egyik emiatt megálló autóba pedig belerohant a mögötte érkező. elvileg ez történt. -
#314 Ja azt hittem valami más mert a Vámosok is mentek. -
#313 Baleset volt. -
#312 Nem tudják miért volt ekkora rendőri aktivitás tegnap Fehérváron ? Ahol a 8-as főút betorkollik a nagy körforgalomba a Lild-nél ott az egyik kijárat le is volt zárva (Asszem ami Szekszárd felé visz) -
#311 Mind egyforma volt.:D
Nememlékszek.:D -
#310 ha valaki ismer egy 18-23 év közötti, hosszu göndör hajú, szemüveges csajt fehérvárról aki a West környékén lakik, és a kamionos-kurvás buli alatt/után dobta a faszija, szóljon már :DD éjjel fél kettő körül stoppolt le a Mártírokon, a buszpályaudvarnál raktam ki és én barom elfelejtettem elkérni valami kontaktják ^^ éppen nem látott a könnyektől de szívesen megvigasztalnám... térd fölé érő barna szőrmekabát-szoknya-csizma kombóban volt a hölgy :) -
#309 Kezdés: 2010. február 27., 22:00
Befejezés: 2010. február 28., 4:00
Helyszín: the Club West Side
Utca: Vörösmarty tér 1.
Település: Székesfehérvár, Hungary
KAMIONOSOK ÉS KURVÁK az őrületes farsangi turné ELÉRKEZETT!!!
CSATLAKOZZ A KONVOJHOZ !!!
A tavaly Budapesti hihetetlen események után, most az egész országot megrengetjük egy hétvégére..
Ezen az éjszakán ahol mindenki végre KURVA KAMIONOS vagy csak egy KURVA lehet.
Ahogy kell...necc harisnya miniszoknya vörös rúzs és baseball sapka, bajusz, atléta, útlevél, fogkefe, fésű a zsebben...ALAP...rúdondtácolás, szkanderpad CSAK A DIRTY STYLE !
A TACHOGRAPH ÉS CONDOM MÉG MINDIG KÖTELEZŐ !!!!
DJ: Kalocsay, Bertók, Marcell, Ðanjo
Blépő:800Ft jelmezben,anélkül 1200Ft
Helyszín:Székesfehérvár-Westside Club-Vörösmarty tér 1
Időpont:2010. 02. 27. Szombat
FIGYELEM!!! Teltház esetén új termet nyitunk a vendégeknek!!! Senki nem fog kinnmaradni!!! ;]
----------------------
Szerintem nagy buli lesz! :)
Érdemes csatlakozni! -
#308 Nagyon király! Köszi! :) -
gozo #307 A csurgói oldalon van kiépített tűzrakó, a kincsesbányai oldalon szintén, de a tó partján nyugodtan lehet sátorozni,sütögetni. -
#306 Komolyan? Zsír! :)
Vannak rendes kiépített tűzrakóhelyek vagy ilyesmi? -
gozo #305 A csurgói tónál lehet táborozni és tűzet rakni!
-
#304 hát a csurgoi tavat nem vágom de a palotavárosi tónál úgy tudom gyakran szoktak kontrolláltan gyujtogatni (kiskakas meg a panelok mögött hátul). -
#303 Kedves Ti. :)
Tudnátok nekem adni valami infót a Fehárvárcsurgó melletti tóról? Az érdekelne, hogy van-e lehetőség arra, hogy 25-30 fő csak úgy lemenjen a partra sütögetni és sátorozni, vagy elzavarnak, mert mittomén - természetvédelmi terület?
Ha van valami egyéb tippetek, hogy arrafelé hol lehet ilyesmit csinálni, lehetőleg ingyenhez közeli áron, az is jó. Csak annyi a fontos hogy Székesfehézvárhoz közel legyen, és vízparton. :) -
#302 ne viccelj, minden egyes alkalommal még aznap le volt takarítva az összes fontos út. kint maroshegyen és öreghegyen még a kis utcákon is végigmentek a hókotrók, nyilván kicsit később. lehet máshol is, de ott jártam.ez alkalommal, ma dél körül már semmi fontosabb úton nem volt hó, max latyak, pedig tegnap este 10-11 körül mikor rákezdett, sok helyen akkora hó volt, h nem látszott hol az út széle és hol kezdődik az árok.
mod: amikor tehetik éjszaka/hajnalban takarítanak, nyilván a legkevésbé forgalmas időszakban, ezért is lehet, h nem találkoztál velük. de ez még nem jelenti azt, h nem járnak. -
#301 Ebben az évben már vagy hatodszorra...
De egy kib*aszott hókotrót nem láttam még egyszer sem még a forgalmas utak környékén sem... -
#300 Eléggé nagy hó esegetett...:D -
#299 hmm.. már ritkán járok sg-re, de ha hamarabb észreveszem, akkor szólok.. én már egy másik (bicajos) forumról szeptember környékén megkaptam a különböző útlezárások/felújítások tervrajzait, időtartamait... nekem nem volt meglepetés.
Bár nem is érdekel annnyira mivel mindig bicajjal járok.. tavaly március óta összesen 4x nem szálltam bicóra, akkor is a nagy hó miatt (mivel eléggé slick a külsőm) -
#298 130 folott mar nem is erzed... :D -
#297 az meg világéletemben szar volt :D ott az lenne a meglepi ha elsimulna :P -
#296 Mártírok útja hogy tetszik? :) -
#295 teljesen egyetértek és szarjon sünt aki ezt a faszságot kitalálta. melyik buzi vettem meg az árpád fürdőt? megint fürdő lesz? mia fasznak mikor azt az egy uszodát se birja eltartani normálisan a város... a sávokrol ne is beszéljünk majdnem beledurrantam egy hülye picsába multkor a petőfi sulinál mert ahonnan egyenesen kellett eddig menni ott kanyarsáv van... röhej. a berényi meg kritikán aluli, nem is járok már arra. -
Dodo55 #294 Hát ez beszarás. Most olvastam, hogy JÚLIUSIG le lesz zárva a Berényi.
Normálisak ezek? Eddig a város egyik legjobb útja volt közlekedés szempontjából, lehetett rajta haladni, most meg körforgalmat, meg "forgalomlassító járdaszigetekkel ellátott gyalogátkelőket" építenek 8 kibaszott hónapig?
Pedig már azt hittem pár nap, és lehet rajta újra közlekedni, erre most látom, hogy az 1 hetes munka egyeseknek 8 hónapot vesz igénybe...
Remélem, hogy nem csak nálam ütötte ki ez a biztosítékot, és felelősségre lesz vonva, aki tönkretette Fehérvár közlekedését az utóbbi években, meg a cégek akik hónapok alatt végzik el a pár napos felújításokat, 30x-os áron a város pénzéből, ráadásul úgy, hogy az aszfalt minősége rosszabb lesz a felújítás után, mint előtt.
Meg amit pár hete csináltak a Várkörúton meg a Mátyás Király körúton a sávokkal az is életveszélyes, és teljesen átgondolatlan. Mi az, hogy az egyenesen haladó sáv össze vissza cikázik, és ha nem figyel az ember a balra kanyarodó szembe sávba találja magát, ami amúgy állítólag egy bizonyos ember bizonyos fürdője miatt készült, ahonnan amúgy igen gyakran hajtanak ki a Várkörútra S osztályú fekete Mercedesek, figyelmen kívül hagyva az elsőbbségadás kötelező táblát, és satuzásra kényszerítve egy csomó szabályosan közlekedőt.
De ha még mindig ez kell a Fehérváriaknak, akkor jól van, végülis nem kell autóval közlekedni, lehet gyalogolni is, max 300 méterenként lerabolják az embert, vagy siet, hogy ezt elkerülje, és akkor meg letörik a lába. Vagy ott vannak a fekete füstöt okádó buszok is, amik nem szennyezik a környezetet, mert tömegközledési eszközök, ezért hiába a fekete füst, az nem tekintendő szennyezőnek, mert 5000+ forint egy bérlet, meg egy liter benzin ára a jegy, szóval megéri az államnak. -
#293 baromság... :O