612
SG: Székesfehérvár Connection
-
#252 ehhh :D
akkor hova jársz? -
#251 természetesen nem :) életemben talán 5ször voltam bent, lehet annyiszor sem. -
#250 jársz marxba?:O
am ribillio tényleg jó hely... -
#249 marxim az aztán csoda egy hely. csakmint pl jungle. amit még nem említettetek, pedig sztem nem rossz, a ribillio. vagy régebben a héttörpe volt még jó, az új tulaj után egy szar volt, most azt sem tom nyitva van e még. vagy ugye nem messze tőle a klub.
mod.: ha che guevara kintvan akkor bizony van ott tömeggyilkos is... -
#248 nemtom hugod hol volt de h tömeggyilkos nincs az tuti :S
lenin kinn van nem tagadom de más nincs nsgyon...
az önkényuralmi jelképek meg el vannak torzítva -
Dodo55 #247 Amúgy az a marxim hogyhogy működhet így?
Mert a hugom szokott oda járni néha, és állítólag tele van a legdurvább betiltott önkényuralmi jelképekkel, meg tömeggyilkosok képeivel... -
#246 nem a kaja miatt megyünk, hanem mer normális és elférünk 20an :)
meg kell vmi változatosság, vadász szar, marxim meg kicsi... de még mindig az a tőrzshely^^ -
#245 ott ismerem az egyik felszolgálocsajt, haverom csaja, jo, nyáron poén a terasz de pl kaja nincs rendes :) vagy csak régen voltam -
#244 ja azt néztük h mien drága :| nem is oda megyünk xD
kávészín jó lesz, már le is van foglalva:D -
#243 régen gecijo volt, most is az de nem annyira. drága de nagyon jol főznek, és ha fatálast kérsz garantáltan a füleden jön ki :) és van 10% kedvezményem... :) -
#242 gastrumot ismeritek?az egy szfvári étterem. tudtok mondani róla vmi véleményt?:D -
#241 ja. hétvégén hazajárok általában :) -
#240 te itt lax Wander? -
#239 :DDDD -
#238 áá, één? -
#237 :)
fűvestopikba láttalak régebben. nem hittem volna h szfvári vagy -
#236 lol XD -
#235 persze :D éjjelnappaliba jó a kannás xD
meg az h kistescoba nekem is adnak piát :D
te jársz vhova partyzni? -
#234 jaja, és szerencsére pörög a topic ezerrel :P amugy poén hogy itt kb azok az emberek vannak a sok netező közül, akik ugyanott élnek. gyakorlatilag távoli szomszédok :PP pl nemrég fedeztem fel hogy ha party van, pl esti poker, piálás, stb akkor a tesco kutra érdemes nasiért menni, akármilyen késö is van :D vannak ilyen gyakorlati tapasztalataitok a városbol? -
#233 szfvár powa -
kigaru #232 sziasztok!
valakit érdekel mese/film stb csere bere?
Székesfehérváron persze :-)
[email protected]
-
#231 hát így egy laza hónapos késéssel építő jelleggel reagálnék, h tippem sincs milyen bolt van ott, így a honlap címét sem tudom, de gondolom - és remélem - hogy azóta sikerült megoldani a problémát.
mellesleg egyetlen ilyen jellegű fehérvári bolt honlapjának a címét ismerem: vitál :) -
#230 hali
van ott a plázától nem messze az emeletes házak aljába van egy bicos bolt. nem tudja vki hogy annak van-e honlapja? ha igen mi a cime? -
#229 up -
#228 köszi szépen -
#227 Jegyárak:
Termenkénti első előadás: 850Ft
Normál jegy: 1190 Ft
Diák/gyerek jegy (hétfőtől-csütörtökig): 890 Ft
Csoportkedvezmények:
* 25 fő felett 10%
* 100 fő felett 20 %
* 250 fő felett 30%
* további kedvezmények óvodai és iskolai csoportoknak a csoport létszámától függően. A kiválasztott filmek vetítését műsoridőn kívül is vállaljuk. -
#226 hellotok nem vagyok fehérvári de szeretnék menni moziba és nem tudja véletlenül valaki hogy mik a jegyárak? mert nem találtam sehol. köszi -
Realtibi #225 de holnap utbaesik aztán azért modnom akkor veszek -
#224 wazze nem kell ahhoz fehérvárra utazni hogy jó napszemüveget vegyél! -
Realtibi #223 kösz
legalább tom hol van a távirda ut:DDDDDD -
#222 Beck a távirdán.kaiser után -
Realtibi #221 tud valaki jo napszemüvegboltot fehérváron??? -
#220 nyet, öreganyáméba tankoltam víípáwörrészinget -
#219 Zaporozecet ujra elkezdték gyártani? -
#218 bocs, mentem egy kört az uj verdával... srry -
#217 Lehet, hogy a légimentők új helikopátere, annak elég fura hangja van egy MI-2-eshez vagy régebbi típushoz képest. -
#216 Ma volt erre egy kis helikopter, lehet annak a hangját hallottad. Vag Ufó volt -
Dodo55 #215 Aztak*rva ez mi volt???
Nyitva az ablak, és olyasmi hangot hallok, mintha egy autó fékezne csikorogva, aztán egyre hangosabb, és egyre jobban repülőgéphangnak tűnik, aztán amikor már nagyon hangos, elkezd halkulni, és 1-2 mp alatt teljesen elhalkul. Az egész tartott vagy 5 másodpercig. Biztos repülő volt, de nagyon gyors, és elég alacsonyan mehetett. Nagyon magas volt a hangja.
Vagy egy (kényszerleszálló)utasszállító volt, vagy valami zuhanó repülő(a zuhanó repülők légáramlata is ilyesmi hangot kelt), vagy talán egy Gripen, mert az elég kicsi, és ha jól láttam 1 motorja van csak, tehát az magas fordulaton mehet, így magasabb a hangja. Nem MIG volt az biztos, azoknak mélyebb hangja van, és lassabban repülnek, ez nagyon gyors volt.
Lehet valami tök szokásos dolog volt, de akkor is durva volt, ilyet még életemben nem hallottam. -
#214 valszeg még csak fel sem fogsz tűnni a sok kisebbségi között akiknek az a ruha egyenlő az ünneplővel (is)... -
#213 zsir, buli az ablak elött sok sátorral és kissebbségivel... hehh. de riszpekt mert legalább a fuvosokat otthon felejtették. egy flekkent azért bevállalok igy kora reggel, pont a ház elött sütik. kicsattogok fürcsiköpenyben és flipflop-ban kajáért, hadd lássák hogy kell élni