SG: Székesfehérvár Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnoemi
Tárgytalan skacok, találtam egy közelebbit.

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

hnoemi
Hahó! Jár valaki abba a 'Scool of business'-be? Vacilálok, mert nem volt rám nagy hatással a pasas akivel beszéltem, vagyis pontosabban csak próbáltam kommunikálni. Ha valaki ismeri, véleményeket plíz, mert már cak 8 napom van hogy döntsek.

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

biomage
szokot lenni találkozó?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

paintball

na én itt voltam paintballozni
nagyon rendesek voltak a szervezök
meg segitettek mindenben

amugy ez egy elhagyott katonai épület volt már benötte a gaz meg minden szar
de ez adta meg a feelinget neki
én 6200 at költöttem de szerintem megérte.

shad0w
Köszi!

don't give a fuck

bigfoot
adok akkor egy linket:paintball

shad0w
Errõl jut eszembe, mondanátok bõvebb infókat a fehérváron és környékén található paintball pályákról? Csakmert már mi is terveztük, hogy elmegyünk egyszer. Cím, árak stb... Kösz elõre is!

don't give a fuck

bigfoot
majd jelezz milyen a pálya!
egyebként van egy másik pálya fehérváron az sokkal dúrvább!

holnap mek paintballozni
börgöndre

gz8
Tavaly láttak egy nagyobbacskát, de valószínûleg csak vaklárma volt.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

adriai-tengerben is vannak cápák?<#wilting><#vigyor3>
majd elõre küldöm a vízbe bnõmet...<#ravasz1><#zavart1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

gz8
Ma reggel láncfûrész berregésére ébredtem, és örömmel láttam, hogy végre nekiálltak eltakarítani egy pár derékba tört fát a kerékpársávról. Ma este bringára is pattanok, lemeózom. <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Helyes, aztán csak óvatosan a cápákkal meg a tengeri sünökkel! <#integet2>

gaga=giga

istenkirálygagaszuper!
köcce<#worship>
hétvégén megnézem, mert köll a nyaralásra<#wave>

gz8
Most nézd meg a linket 😊

Jaja, a Lidlre gondoltam 😊)

a link sikertelen lett 😞
a Lidl Ricsárd a Lidl-t jelenti?<#fejvakaras>(mert ott én is néztem/láttam)

gz8
A Mártírok úti Lidöl Ricsárd boltban láttam búvárkesztyût és búvártõrt is, de búvárszemüveget inkább itt vennék.

jah, jó lenne, ha elszállítanák ezeket a fadarabokat mielõtt jön a következõ hasonló erejû vihar/hurrikán aztán ezeket a darabokat fogja a szél repíteni a házak/lakások ablakába<#kuss>

más: vki meg tudná mondani, h hol lehet búvárszemüveget kapni? (esetleg olcsón, jót 😊 )

gz8
A múlt csütörtöki iszonyat vihar után elég sok letört, akár combvastag ág is került az utakra, járdákra.
Durva, hogy a csak karvastagságúakat hagyták, hogy az autók simán az út mellé lökjék. A házunkkal szembeni kerékpárúton is simán ott vannak még a letört ágak.
Ezúton is köszönöm kerékpárostársaim nevében. <#kocsog>

jaja

Itt megint volt pár órája, valakinek megint leesett a virágládája, pár éve a testvéremet majdnem fejbetalálta egy ilyen virágláda.

A kifelé lógó virágládákat kéne betiltani nem a petárdázást!<#idiota>
itt is nagy volt
nekünk egy helyen a tetön kijött a pala

de jo volt ez a frissitö

bigfoot
itt is báz!
abán meg fenyõfát csavart ki a szél

Azt a k***a mekkora vihar van!
up

ja
pont azt akartam irni én is az alöbb tudtam meg hogy nem is most 7végén volt😄

szal akkor mek szerintem

bigfoot
jövõhéten lesz abanapok

na mivan?
abán vagytok vagy mi??

én lehet mek
csak az a gáz hogy kedden vizsga van
az utolso
hála istennek

nem megy valaki 7végén abanapokra????

Cehlloznék szívesen, az ára is kedvezõ, csak hát az a havi 30 giga <#zavart1><#szomoru1> ...hát szóval az egy pár nap alatt elmenne <#idiota><#banplz><#vigyor>

fasza
lehet láttalak😄

mind3 nap ottvoltam
ma meg vizsga volt
szerencsére át is mentem😄

pénteken jol berugtunk szombaton nagyon picit tegnap meg nem mertem inni😄
nehogy jobban elbasszam a vizsgát.

bigfoot
péntek-szombat
vasárnap nem volt kedvem kimenni bodigusztira péntek szombat is volt elég sok cigó,hát akkor mi lehetett akkor😄

melyik nap??

bigfoot
me too

volt valaki bogárd napokon??? /én voltam mert bogárdi vok😄/

Mo.Organ
Miért nem Chello-zol? 😄

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

én nem voltam😄

bigfoot
volt vki tegnap westbe?
mert sztem elég szar volt..

gz8
Hétfõ és kedd... <#vigyor1>

bigfoot
hétfõn kedden BH ban mi lesz?

Lakik vki a torockó utcába? mert oda fogunk költözni. aki esetleg ott lakik, megírhatná, hogy milyen minõségû arra felé az ADSL szolgáltatás.
THX

gz8
Az frankó. Egy-két pénteki emilt pl. ma délelõtt kaptam meg, több ismerõsöm is panaszkodott, hogy nincs net. <#fejvakaras>

lee86
nálunk pénteken mondta föl a szolgálatot a trafóház. átázott az elsõ emelet, és a leszivárgó viz rövidzárlatot generált. (sarló 6) három piszoknagy robbanás volt, kinn álltam az erkélyen, még a korlát is beremegett. azután meg elkezdett égni meg füstölni az egész, miközben én szép komotosan a kiérkezõ tüzoltókrol készitettem pár képet, jameg a kifelé kukucskálo alsó szomszédok fejeirõl. talán nem éreztem át teljesen a veszély mértékét? namindegy, végülis élek még.
aznap este gyertafénynél vacsiztuk a melegszendvicseket, kész romantikus volt! 😄

&#161;Hala Madrid!

Nem hallottam :S

Mi volt ez a füst, és ez a durranás???

Jövök hazafelé, és rohadt erõs füstszagot érzek, és a Fõ Utca irányában nagyon nagy füst volt, és mintha egy tûzoltóautó állt volna ott. Hazajöttem, és kb 10 perc múlva egy nagyon nagy durranást hallottam.
bigfoot
hát sztem szombaton csak kocsmázás lesz,kedden megyek bahnhofba vagy westbe
túl sokat költöttem ma piára ,most is kicsit bevagyok állva
azt hétvégén 2 hétig nem is megyek discoba csak kocsma

vasárnap mindenki jöjjön Fehérvár meccsre!

holnapután lehet mek szállásra
de majd irok ha a tervem megváltozik