GEARS of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
A denevérekkel mit kell csinálni? Miután átmegyek egy hídon, és lemegy a nap, az ég tele lesz "denevér"(?) -ekkel, és az ez után következõ résznél, mindig legyilkolnak mind a sz*rt :( Hallok vm vsítást aztán átmennek a karakteremen a denevérek, majd game over :( Szóval mi a frászt kéne velük csinálni?
Lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni!Elakadtam a gears of war-ba!
van az a rész h a vonaton kell végigmenni és a végén jön az a fõellenség szerû szörny denevérekkel körülvéve!Mit kell ott csinálni?mert sehogy nem bírom megölni:S
Gears of War 3 nehézségi szintje:
Casual
Hardcore
Insane
Egy álom volt... nekem is az elsõ 360-a sjáték, amit végigtoltam, csakszomorú vok, hogy két napomba tellett...CSAK.. Nah, mind1, hála égnek Casualban toltam, így még ottvan a Hradcore nehézség, meg az az istencsapása nehézség, aminek nemtom a nevét..<#buck>#buck>
Na megyek, még vár rám a Saint's Row, a Crackdown, merg sok más...
GOW forever :)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Ahol kezdesz fedezuékben, ott kell maradni, míg oda nem jön. Utána át kell rohanni a másik oldalra, ahol van egy másik ilyen.
mit kell itt csinálni?
a golyó nem fogja a szerencsétlent... hiába állok a fényben, akkor is megtámadnak a tetvek...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
köszönöm szépen.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
- 2db Crackdown
- 2db Gears of War
Régiómentes játékok, mûködnek NTSC és PAL rendszereken is.
Posta is megoldható.
Email: [email protected]
Azt viszont nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. Ez egy elég egyszer játék.
kaka
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.napisajto.hu
a gow milyen végülis monitoron?mert hallottam hogy összenyomja,meg hogy van hozzá vmi javítás.nem kell hogy teljes képernyös legyen csak ne huzza szét
17es lg monitorom van
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Annál a résznél amikor egy marha nagy összevissza rohangáló és mindent összetörõ monstert kell likvidálni mit kell csinálni? Lövöm elég rendessen, de mintha lepattannának róla a lövedékek.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Egyébként a vonatos részt igen eltalálták, fõleg ahogy körbenézel a száguldó vonaton és látod a romokat és a tájat.