GEARS of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
És megvan? Azért leírom én is. Ott ne törõdj az ellenfelekkel, csak rohanj. Futni meg úgy tudsz, hog ylenyomva tartod az A gombot.

Töltsük le az internetet!

testerlnx
fórumon=cseten :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Nem bírtam ki megkérdeztem egy fórumon :) Különben nem értem miért írták sokan a játékra, hogy "grafika nélkül egy nagy nulla", szerintem a story is renben van, a gameplay is egész változatos, és szerintem a hosszával sem lesz nagy gondom (bár lehetne hosszabb) mert már most sem játszottam vele keveset, és még nincs vége :) Szóval nálam aztán messze jó pontokat kapott a game!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Köszi! Most ott tartok, hogy a házból el kéne érjem az APC-t mert különben szét tapossa egy lépegetõ szörny, és erre van 25mp-m, ha jól látom, közbe meg van a kertben 4 rakétázó dromedár meg pár puskás, egyelõre 4szer szedtek le :(, majd este még adok nekik... Hogy kell futni a játékban? Mert ha multizok akkor mindenki behúzott nyakkal elrajtol mellõlem :)

KILLER2
Elég jól érted.

testerlnx
Bocsesz! Vissza olvastam a fény a kulcs ha jól értem :)

testerlnx
Sziasztok!

A denevérekkel mit kell csinálni? Miután átmegyek egy hídon, és lemegy a nap, az ég tele lesz "denevér"(?) -ekkel, és az ez után következõ résznél, mindig legyilkolnak mind a sz*rt :( Hallok vm vsítást aztán átmennek a karakteremen a denevérek, majd game over :( Szóval mi a frászt kéne velük csinálni?

Prince of Máté
bannernak?

KILLER2
Meg kell ölni. Õ RAAM a játék fõellensége. Figy. Belelõsz valami robbanóval (pl az az íjfuska, aminek robban a lövedéke) vagy odavágdsz egy gránátot és utána völöd mint az állat (legjobb sniperrel fejbelõni, ahányszor csak tudod), majd ha már nagyon közel van, akkor átrohansz a pálya túlsó felébe, ahol egy hasonló fedezék van, meg fény és akkor a denevérek sem bánatak. Én jó 3 órát elvoltam vele.

Arms
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni!Elakadtam a gears of war-ba!
van az a rész h a vonaton kell végigmenni és a végén jön az a fõellenség szerû szörny denevérekkel körülvéve!Mit kell ott csinálni?mert sehogy nem bírom megölni:S

KILLER2
Saint's Row nem nagy szám. Nekem annyira nem jön be. Szeritnem kicsi a város és nagyon hiányolom a motort meg a hajókat.
Gears of War 3 nehézségi szintje:
Casual
Hardcore
Insane

Raptor 2
Nha, gyerekek, énis végigvittem 360-on<#vigyor4>
Egy álom volt... nekem is az elsõ 360-a sjáték, amit végigtoltam, csakszomorú vok, hogy két napomba tellett...CSAK.. Nah, mind1, hála égnek Casualban toltam, így még ottvan a Hradcore nehézség, meg az az istencsapása nehézség, aminek nemtom a nevét..<#buck>

Na megyek, még vár rám a Saint's Row, a Crackdown, merg sok más...

GOW forever :)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Tegnap elott kb a 10x probalkozasra sikerult kinyirnom es ezzel befejezni a jatekot. En is megvartam mig a kocsog odajon, aztan gyorsan elfutottam az emelvenyen levo agyuig. De ugy hogy a sotetebb reszeken ahol nem volt feny csak picit maradjak. Igy a madarak nem bantottak es az agyuval addig adagoltam neki a graftot mig megdoglott a rohadek! Elso 360-as jatekom amit vegigvittem... :)
KILLER2
Öld meg. Nézz videót, olvass vissza (lap alján a keresõ)
Ahol kezdesz fedezuékben, ott kell maradni, míg oda nem jön. Utána át kell rohanni a másik oldalra, ahol van egy másik ilyen.

Sziasztok, elakadtam a GOW-ba. Ott ahol, egy vonaton vagyok, és a végén jön az a nagy cuccos... RAAM, és az a feladat, hogy öljem meg, de mindig kinyírnak a köcsög madarai...

mit kell itt csinálni?

a golyó nem fogja a szerencsétlent... hiába állok a fényben, akkor is megtámadnak a tetvek...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Gears of War, Angol nyelvû /bontatlan/ XBOX 360
9.5k
Kérésre postázom is.
Email: [email protected]
Attila8805
Igen tökéletesen,
köszönöm szépen.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
Amikor elkezdesz tölteni megindul egy csíkon egy kis vonal a fegyver ikonja altt. Azon van egy erõsebben kirajzolt rész. Ha a legerõsebb szín résznél ismét megnyomod a töltés gombot, akkor tölt a leggyorsabban, viszont ha akkor nyomod meg a gombot, amikor a csík már elhagyta vagy még nem érte le azt a részt, akkor beakad a fegyver és így idõt vesztesz. Remélem érthetõ volt.

Attila8805
Hogy lehet olyan gyorsan betölteni mert nekem nem sikerül:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

az én oldalam címe halo3.mlap.hu
Én is konzolos azon belül halos és gearsofwar-os vok. Reggeljétek magatokat a fórumunkba!!!
Skacok menjetek föl a www.halo3.mlap.hu -ra , a www.gearsofwar.blog.hu -ra, a gearsofwar.mlap.hu -ra a thebestsoldiers.mlap.hu -ra
KILLER2
Hát meg. Nekem meg majdnem új XBOX kellett. De visszatért a halálból.

Doom 4
Hát ez nagyon nagyon SZAR<#hehe><#hehe><#zavart1><#zavart1><#vigyor4><#buck> ügy

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ehh anyám most vett a bátyámnak egy 76000TF-os telefont,és csak késõb jött rá,hogy abból tudott volna nekem boxot venni...(nekem még van 24000FT-om,a kettõ összedobva...) de aztmondta,hogy majd legközelebb...megszívtam:)

KILLER2
Próbáltál már parancsot adni nekik?

Jó játék csak kár ,hogy tök hülyék az embereim.Sosem bújnak fedezékbe ezért állandóan meghalnak aztán "éleszthetem" újra õket, de co-op modban nagyon hangulatos ezért megbocsátok neki:)

KILLER2
Tudom. De ne várjál. Az a feladatod, hogy eljus a benzinkútig. Hát juss el, csak úgy, hogy fényben legyél különben megesznek azok a repkedõ valamik.

Sabcsee
Maraggyak a fényben és várjak wazze??Egyáltalán tood melyik pályáról beszélek?

kaka

Eladó zsír új, bontatlan fóliás eredeti játékok:

- 2db Crackdown
- 2db Gears of War

Régiómentes játékok, mûködnek NTSC és PAL rendszereken is.
Posta is megoldható.

Email: [email protected]
KILLER2
Hát maradj a fényben.
Azt viszont nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. Ez egy elég egyszer játék.

Sabcsee
CSá!Vki lécci segítsen!Van egy pálya ahol nem took tovább jutni,egy villánypóznánál vagy egy szakadt ház elõõtt mindenhol árnyék.Ha kicsit továb meek a romok közöt van egy gázpalack(má belelõttem de csak felrobban t és világított).A feladat:Get to the gas station

kaka

KILLER2
Te így gondolod. Más az izlésed. Nekem tetszett, életbe nem fogom elfelejteni, multit még nem toltam és nekem tobbsdzör játszható.l Pont az ellentéte mint neked. :)

Csacsi
Szép, jó, de semmi maradandó. fél év múlva már nem fogok rá emlékezni, még a multija sem fogott meg. Egyszer játszható game nekem. Nem azt mondom, hogy nem élveztem. Viszont itt elõny, hogy ilyen rövid, mert a végén már kezdett unalmas lenni.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hali
Ha magyar játékosokal szeretnél multiplayerezni vagy esetleg magyar klánbajnokságokon részt venni esetleg elakadtál a játékban akkor a te oldalad a gearsofwar.blog.hu

www.napisajto.hu

hy
keresek gow-ot
max 9e ft-ér vagy ráfizetnék Deadrisingra
[email protected]
KILLER2
Nem húzza szét. Nálam valamiért igen, de nekem 19"es 1280*1024es monitorom van, 17"esen jó lesz. Van rá egy javítás, hogy 4:3an fusson. Így teljes képernyõs és nem nyújtja, csakhát az 1280*1024 az sajna nem 4:3as.

hy
a gow milyen végülis monitoron?mert hallottam hogy összenyomja,meg hogy van hozzá vmi javítás.nem kell hogy teljes képernyös legyen csak ne huzza szét
17es lg monitorom van
HUNMarcus
hát k*rva nagyot csalódtam ebben a játékban és a fejlesztõkben, h a p....ba lehet egy ilyen rövid játékot írni???????<#gonosz3>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

KILLER2
Nem.

Lehet csak simán kézzel is harcolni és ugrani?

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Kidönteted vele az ajtókat,majd ha kint vagytok az épületbõl,használod rajta a Hammer of Down nevû fegyvert.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Örm
Hello!
Annál a résznél amikor egy marha nagy összevissza rohangáló és mindent összetörõ monstert kell likvidálni mit kell csinálni? Lövöm elég rendessen, de mintha lepattannának róla a lövedékek.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

KILLER2
Meg kéne csinálni a bannert.

KILLER2
Ja, az fasza rész.

HUNMarcus
Nem tudom, h tudtátok-e ha beledobtok a lyukba egy gránátot akkor az beomlik és nem tud több szörny feljönni.

Egyébként a vonatos részt igen eltalálták, fõleg ahogy körbenézel a száguldó vonaton és látod a romokat és a tájat.

KILLER2
Mondtam én., hogy nem fogsz unatkozni (bár ezt így konkrétan pont nem).

HUNMarcus
lol... nem töltötte be az ellenség karaktereit elöbb ujra próbáltam, hát vannak egy kevesen

KILLER2
Asszem tudom hol vagy. Nézzél jól körbe, nem lehet-e valahol berugni egy ajtót vagy nincs-e valahol ellenség. Lesznek ott bõven, emiatt nem kell aggódnod, csak meg kell õket találni.