GEARS of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs.azért jó játék,mert más játékok jó elemeit rakták bele.kevés bug,gyönyörû grafika,jó irányítás,jó multi és szinglepléjer.

KILLER2
Felmerült bennem egy kérdés. A Gears of War-t sonak angyon dícsérik és kegyetlen jó játékank tartják, de miért? Mi olyan különleges ebben? Mi van ebben, ami egy másik hasonló játékban nincs?

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nekem pont ez történt. Pedig nem téptem én ki semmit. Nem tudom mitõl lett, de az AV kábel volt a gondja. Asszem 2 láb felszakadt a GPUn.

Bendy
E74 lehet attól ha durván kitéped az AV kábelt és felszakítod ilyenkor az alaplapon az áramköröket. Vagy ha a GPU haldoklik

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

baszki most látom hogy rossz helyre irok!
Bocsi mindenkitöl!

Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...

Mondjuk az az elsö széria volt, még 2005 decemberében vettem. Ott még nem volt gond a garival mivel nem volt flesh, mondjuk elég körülményes lett volna gariztatni!

Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...

Az elsö 360-amnak meg a tápja volt szar állandoan magátol kikapcsolt de az szerencsésen megoldodott tápcsere és már jó is volt!

KILLER2
Nekem úgy van, hogy van egy elosztó és abban még van egy másik elosztó, ami véd a túláramtól és abba van bedugva a 360. Lassan egy éve szépen teljesít, eddig kétszer volt 3 LEDes, de a héten kerül bele vízhûtés. Sajnos nem nagoyn tudom megoldani, hogy ne elosztóba vagy hosszabbítóba legyen dugva, mert a 360 a TV állványon van, a legközelebbi konnektor meg attól 4-5 méterre van az ágy mögött. Rá is basztam, mert vagy 10 felé van osztva az a szerencsétlen konnektor.

asszem, a boxot csak sima konnektorba jó dugni,nem olyan hosszabbítós kakiba;)

Az üzletben kiprobáltam játszottam vele egy negyed órát ott nem volt semmi baja. Otthon kb 10-15 perc után kifagyott, mikor ujrainditottam kiirta hogy: System Error stb.. alul pedig nagy betükkel: E74. A végén már el sem indult csak hibaüzenet. Anno még a tápra gyanakodtak! De miután kicserélték a tápot ugyanez volt. Nagy nehezen kicserélték. Egyböl el is passzoltam.

KILLER2
Ez rohadtul nem ide vág, de mindjárt megnézem neked mi az, mert engem is érdelek. De pontosan mit csinált a gép? Indulásnál mindig ezt írta ki?

A második 360-am E74-es hibát irt ki anno, ez megegyezik a 3 piros ledes hibával? Mert akkor még nem volt ismert ez a hiba, legalábbis a playstation szervizben nem vágták mi van!

:)

KILLER2
Szép volt. Mondjuk a GoW nem egy bonyolult játék, de nem rossz, hogy te játék nélkül jobban vágod, mint néhány játékos.

jáááá nincs meg a gém,és mégis jobban tudom jeee! sztem,egy komplett walltrough van a fejemben:D

KILLER2
Jól tudod.

maradj fénybe,ha pedig nincs seholse fény,keress valami felrobbantható cuccot,és lõdd szét(ha jól tudom,mert nincs meg a gém)

Törölt felhasználó
Sziasztok.Gears of War végigjátszás kellene!!!Vagy valaki mondja meg mit kell csinálni amikór jönnek a fekete madarak és szétszednek!!!
WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bõvül!!!

de,én csak egyet láttam,amikor a kis srác játszik...

Ja, en is lestem nagy mosolyal hogy az ott a GOW... :)
jóak a die harb-ban a reklámok:D

LordAndrew
szinfónikus=szimfonikus

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Halihó,

végigvittem a gamét. Egy rövid véleménnyilvánítás: átlagos lövölde átlagon felüli grafikával és szép zenével.

Negatívumok:

Harmatos történet (ha ezt ugyan annak lehet nevezni egyáltalán). Semmi érdekes fordulat, csak sablonos dolgok. Nagyon keveset tudunk meg az idegenek motivációjáról, az egész kialakult helyzet háttérérõl, a fõhõs személyérõl, háttérérõl.
-Sztori 3/10

Átlagos, nagyon lineáris játékmenet, fejtörõk és nagyobb buktatók nélkül. (Egyedül a fõ ellenfél volt szívás, de az is csak egy picit). Kevés ellenféltipus van, kevés féle fõszörny és kevés féle fegyver.
-Játékmenet 6/10

Pozitívumok:

Nagyon szép grafika, szép effektek, szép átvezetõ animációk. Szépen megtervezett környezet, helyenként szinte mûvészi megvalósítása a rommá lõtt városnak. Mindenképpen átlagon felüli élményt nyújt.
-Grafika 9/10

Szép zene, kellemes szinfónikus mû, jól követi a játék hangulatát. Szép hangok.
-Hang 8/10

Üdv:
Andrew

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

insp
Meglepõen jó. Egy csomó régi jelenet visszaköszön, mégis van benne újdonság. Látványos, megéri a mozijegy árát. De most más nem offolok többet. <#idiota>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

:O és jó film?:)

insp
Moziban láttam. <#wink>

már kijött a die hard 4?:O

insp
Nézzétek meg a Die Hatrd 4-et. Van benne két nem kicsi GOW reklám :)

Ewergo
Mikor a madarak rajta vannak, ugrás a fénybe.

testerlnx
Pofám leszakad :) Hogy jutottál el az álványig? Engem a madarak mindig lenyomtak mielött lõhettem volna rá...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Joe004
Kösz de közben már rájöttem végig is vittem! Nagyon jó volt csak rövid de nem baj van még 2 hét live elõfizum kihasználom! Igazábol a végén a bosstól nem voltam hanyattesve, elsõ próbára levertem, volt olyan sima mob ami nehezebb volt mert elbujt fedezék mögül szivatott vagy 5 percig stb ebbe csak beleküldtem 600 töltényt meg az állványosból pár százat + 2 gránát -.-

testerlnx
Nem lövöldözz, hanem fuss az APC-hez! Különben pár napja pont ezt (is) kérdeztm én is :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Joe004
Sziasztok kéne kis gyorshelp gowban, a Fenix (remélem jól írom) házból jutottam éppen ki a hátsó kertben 2 bommer(vagy mi) vár, azokat lekaptam sniperrel de rögtön haláluk után 30 secrõl számol vissza! Ez idõ alatt átkéne verekednem magam vagy 4-5 szörnyin ami nem igazán jött össze jön a nagy dög mech szerû szörny és szétüti az APC-t :( pls help valamit elrontok vagy csak ilyen nehéz -.-?

testerlnx
Nah sikerült :) Kb a 25. próbálkozásra, nem is értem miért, 5 headshot-ot nyomtam le sniper-el speciális töltéssel, és elég volt neki. Tök fura, hogy az elõzõ több mint 20 próbálkozásból ez egyszer sem jött össze... Király game, elkezdtem normal-on is.

de akkorse hasonlít...

Ewergo
Predator
Predator
Filmet is láttam többször.

szerintem meg rohadtul nem:/ láttál már te predatort?

Ewergo
Nem tom észrevettétek hogy tiszta Predator feje az Fömuksónak. Lehet hogy kopiztak kicsit.

Igen, kitér rá.

Ha csak a fehér szakaszon nyomod meg újra, gyorsabban táraz.
Ha pont eltalálod a fehér pöcköt, akkor az újonnan betöltött golyók villogni fognak a fegyver melletti kijelzõn. Azok a golyók 3szoros sebzést kapnak asszem.
Ergó érdemes kilõni az egész tárat, aztán újratölteni és eltalálni a pöcköt. Multiban sokat számít...

testerlnx
Kösz! Bár nem tudom ez miért ilyen evidens, a játék kitért rá vhol? Mondjuk nekem még a futás sem ment :)

KILLER2
Jó tudni....
Akkor ez gondolom más fegyvereknél is így van.

pedig a sebzés is többszörösõdik:)

KILLER2
Ja. Ha a fehér bizbaszon megnyomod még1x a gombot, akkor szpésön ráraz, azaz qrva gyorsan. Nagyobb sebzést nem is tudtam.

uhh vazz:D tudod,amikor tárazol,akkor ahol a fegyver jele van fölül,elkezd menni egy kis vonalon,egy fehér kis bizbasz,és amikor a vonal fehér részére ér,és akkor (pontosan akkor) megnyomod megint a tárazás gombot,akkor lészen a szpesöl tárazás:) és nekem nincs is meg a játék...:D

testerlnx
Eszméletlenül casual vagyok :) Mi az a "speciálissan betárazva"?

Hát most nem tudom melyik videóra gondolsz,de a mesterlövész puska speciálissan betárazva sokkal nagyobbat sebez mint simán.Nem lehet hogy ez a különbség?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

testerlnx
Amúgy épp Raam nem is mozgot felém csak állt a "vagon" tulsú végén, esetleg beakadt vagy mi, de madarak jöttek rendesen...

testerlnx
Öööö, megint én :) Talkáltam a youtube-on egy videót a Raam killing-ról, amin 9szer (számoltam) lövi fejbe a Raam-ot és erre az elpatkol. Én erre 22szer löttem fejbe (casual-on jáccom), és olyan szépen nézett rám, és szépen kinyírtak a madarak. Most ez a videó kamu, vagy van vmi trükk ami nem jött le nekem a videóból? Nah nézek még videókat :)

testerlnx
Meg :) Köszönöm! Furcsa volt idáig, hogy olyan lassan "fut" a srác :)