GEARS of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagy villában vagyok miután fel kellett fedezni a pincét..
Feladat: defend the front pf the house
nem tok mit megvédeni mert nem jönnek, a házbol sem tudok kijutni<#szomoru1>#szomoru1>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
(monnyuk Te is olvasgathatnál ám ...)
----------------------------------------
Mindíg maradj világosban különben a madarai szétkapnak.
Lõdd a gépfegyverrel az elsõ fedezékbõl.Ezt egy idõ után megunja és rádküldi a madarakat.Ekkor sebezhetõ.Elõ a távcsövest.Amíg a madarak visszarepülnek hozzá fejbe lehet lõni kétszer-háromszor ha ügyesen töltesz fegyvert.Ha odajön hozzád,fuss a vonat másik végébe.Ha odaér,spuri vissza az elsõ fedezékbe és kezdheted elõlrõl a bulit.
------------------------------------------
Ez már kell, hogy segítsen.
Üdv!
Itt fent van az összes játék végigjátszása angolul. Ha nem tudsz angolul, itt az idõ elkezdeni tanulni.
Töltsük le az internetet!
Vagy nincs válasz ... ilyen sux a fûrész?
Múltkor megyek, ráakasztok egy gránátot egy Boomer-ra, bukfencezek hátra, jön egy Locust, állok föl, nyomom a fûrészt ... nagy semmi.
Halál lett.
Grrrr ... pedig tényleg tudom melyik a "B" gomb ...
Szóval valaki? Kompetenciával?
Üdv!
Ott ugrál körülöttem 2-3 olyan izé :-), egyiket lefûrészelem, a másik megöl, mert leáll a fûrész.
Mintha azt vettem volna észre, hogy amikor nagyon közel van az ellenfél, akkor be sem kapcsol a fûrész.
Így van ez?
Üdv!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Én is teszek kivételt, mégpedig néhány klasszikus játék, ami neten is játszható ... vagyis inkább csak neten érdekes:
- Wolf
- Medal
- Counter
- Half
- Battle
Üdv!
Ha ez nincs (meg egy-két más) benne, akkor a szokásos:
menj és lõj! -lett volna belõle.
Ez a játék 1xûen: A JÁTÉK
Csak tudni kell ráérezni ...
Üdv!
Nem tudnál magyarul írni?
Értem ez alatt:
- helyes ékezetek
- mondatok
- mondatok kezdése
- valami stilisztika (bekezdések, stb.)
- érthetõ fogalmazás
...
szóval katasztrofális amit Te és néhány társad elkövet.
Csak azért írom ezt, mert kérdezel/kérdeztek dolgokat, de már élbõl átugrom, mert nincs idegem kihámozni a lényeget.
Pedig talán bírnék segíteni.
Ha visszanyúlnátok az általános iskolai, nyelvtani tudnivalókhoz, talán több segítséget kapnál/kapnátok.
Ezt NEM önjelölt moderációnak szánom (Adminok figyelem!), hanem egyszerûen szólnék a magyar nyelv megcsúfolása ellen.
Amennyiben sértettem valaki érdekét (nem a súlyos írási hibával bírókét), akkor elnézést kérek.
Üdv!
Mûholddal ropogósra sütöd. Ja és jól írtam a mûhold nevét?
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
õõ GoW-om nekem csak másolt van arra meg nem akarhatod elcserélni hisz azt teis könnyen szerzel ha flashelt a boxod.eredeti GoW az meg kb 20k Ghost recon kevesebb,Gow jobb + multi része nem egyhamar megunhato szal nemtudom lex e aki bele m1 ebbe az üzletbe.bár ghost recon érdekel és akit még érdekel sztem nem annyira hogy eredetibe v1e meg flsh mellett is mig GoW-ot simán megveszik igy sokan...
a 2 eredeti játék cseréjén 1értelmüen az addigi gow tulaj veszit hacsak nem imádja jobban a GR féle stuffokat sokkal mint a GoW-ot.
másolt GoW-ra minek cserélnél azt megirják neked 1000ért simán,és nemkell megválnod semmidtöl ami azért többet ér mint 1000ft...
másolt GR-t cserélni eredeti GoW-ra ugye ez nem leheccséges...
másolt-másolt csere hüjeség,mind2töknek meg lehet mind2 könnyen😊
sajnos nincs eredetim de még asse jáccottam volna ki,ha közelbe lax 1 7re cserélnék ha lenne és megbizhato vagy mer kiprobálnám GR-t aztán ha teccik az eggy 7 alatt akkor mexerzem vagy leszedem és kiirom,remélem találsz ojat mint én csak l1en eredeti gow-ja😊
de vigyázz 1 7 után nemtuti hogy meg tudsz töle válni vagy ha igen akkor 1 7 alatt eleget kell vele jáccanod ami nem leheccséges ugyhogy örülhetsz mert mikor vissza kéne adnod akkor nem ismer meg a tulaja mer 1 7ig nem fox enni se aludni😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Az lett volna a következõ kérdésem, hogy miben különbözik a Berserkeres pálya a Hardcore fokozaton ...
Csak, hogy mire számítsak majd.
A Hammerre vonatkozó válaszokat köszi, megnyugtattatok!
Üdv!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.