Mi magunk készítjük az "idegeneket"?
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak olyasmiket tud lebontani a szervezet, amit "ismer" ( tudja, hogyan kell lebontani )
A génmanipuláció miatt kialakulhatnak olyan kapcsolatok, melyekkel a szervezet nem tud mit kezdeni, felgyülemlik=> betegséget okoz..
A génmanipuláció miatt kialakulhatnak olyan kapcsolatok, melyekkel a szervezet nem tud mit kezdeni, felgyülemlik=> betegséget okoz..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
melyik veszélyesebb, a genetikailag a kártevõk ellen modosított saláta, vagy a vegyszerrel permetezett saláta, amit hiába mosol takarítasz, a gombaölö szer meg mittoménmi ugyanugy rajta marad, és mivel nyersen eszed, a szervezetedbe is bejut. Akkor már inkább a génmodosítás...
A dinok miért nem jelennének meg? valaki tudja?
Sosem értettem hogy miért ágálnak annyira a génmaipuláció ellen (ha ésszel használják) akkor nincs rá igazán ok amiért veszélyes lenne. Akkor lenne gáz ha pl a kukoricába olyan géneket ültetnének ami mondjuk ciánt termeltetne a növénnyel.
a növény dnse ugyese épül be az emberi szervezetbe mert lebontja a gyomorsav és max utána építi újra a test.
Sosem értettem hogy miért ágálnak annyira a génmaipuláció ellen (ha ésszel használják) akkor nincs rá igazán ok amiért veszélyes lenne. Akkor lenne gáz ha pl a kukoricába olyan géneket ültetnének ami mondjuk ciánt termeltetne a növénnyel.
a növény dnse ugyese épül be az emberi szervezetbe mert lebontja a gyomorsav és max utána építi újra a test.
Miért erõlteti annyira a szilíciumot? A szén sokkal többféle molekulát tud kialakítani, + mivel kisebb ezért gyakoribb is mint a Si.
Szerintem ha találunk majd valamikor idegen életet, az is szén alapú lesz.
Szerintem ha találunk majd valamikor idegen életet, az is szén alapú lesz.
Azért én annyira nem ellenzem,ha tényleg hasznos,de azért ésszel csinálják!
Érdekes a cikk. De ennek ellenére én azt mondom: el a kezekkel a természetes génállománytól! Nem tehetjük bizonytalanná a saját jövõnket egy számunkra még mindig ismeretlen rendszer manipulálásával, kétes eredményekért cserébe. Jómagam nem szeretnék gyomorrákot kapni azért, mert a vírusokból, baktériumokból metszett génekkel kikotyvasztott kukorica vagy burgonya ellenállóbb a növényvédõszerekkel szemben.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
← ElőzőOldal 4 / 4