Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
jah és több mint egy DVD a játék ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
én a videókban eddig kihalt meg full város bolygókat láttam... vannak ,,zöld területes bolygók is ? mittom én ami tele van erdõvel meg ilyenek ?

Bárhol le lehet a hajóval szállni? vagy csak kijelölt helyen mint a Kotor-okban ? :)
Story mien ? //Izgalmas fordulatos stb?//

Jah és mennyi bolygó van ? és kb mennyi a játékidõ ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Mast3rmind
Hoz_Hun: A Mako szereléséhez szétszedett cuccokból nyert Omnigel-re van szükséged. Ezt venni nem lehet max néha elhullott ellenfélbõl esik. (Ugyan ezzel lehet a dobozok zárolásának feloldását "fizetni", ha nincs kedvünk szöszmötölni a ritmusra villanó gombokkal.

Én már végigvittem a játékot, de nem lövök le sztoribólsemmit! :)A lincselés fájdalmas dolog :)

\"Hmmmm...Semmi\"

Gideon Wieth
nah az jó akkor megveszem :) , max ha elakadok akkor segítséget kérek :)
Sziasztok :)

Közepes angol tudással el lehet vele játszani, csak max nem értesz majd pár dolgot. A válaszokat nem ronthatod el: a legfelsõ, mindig pozitív válasz míg a legalsó az amolyan "önzõ" válasz. Jobb oldalon a lényegretörõ kérdések vannak a baloldalon az informálódó kérdések vannak.
A Journal-ban láthatod mi a feladat (elsõ fül a fõküldetés a másik az egyéb küldetés) térképen felkiáltójel mutaja a fõcél helyét (mondjuk én nem tudtam lapozni a szintek között, ha tudja valaki mondja meg légyszives melyikkel lehet lapozni a Map-ban).
Kb ennyi kell hogy elirányitsd a játékot, mert maga az irányítás kitapasztalható. A karakter lap is eléggé addja magát (minimális angoltudással, de ha másnem rábízod a gépre és az elosztja a képesség pontjaidat).

Ja egy kérdés. Az autóm (Mako) szereléséhez szükséges cuccot csak a tárgyaim szétszerelésével tudok szerezni vagy venni is lehet valahol?

Ja csak hogy tudjátok mi van a kiskönyvben: 8 oldal összessen. Ebbõl egy figyelmeztetés (epilepszia, korhatár, blablabla) egy oldal a kontroler feliratozésa (ezzel elõre, ezzel lõsz, stb), kb egy oldal a végén a szerzõi jogok. Máris csak 5 oldal inforól beszélünk, amibõl kb további egy oldal kép. Ami info van az a fõmenü (mi micsoda, load, save hasonló fontos dolog). Aztán egy teljes oldal, hogy mit látunk a képernyõn (itt az életed, itt a neved, stb). A maradékban pedig pár szó a társalgásról, a fegyverválasztó (ingame) menükörrõl. Aztán tulajdon képpen ennyi. Az hogy hogyan fejleszed a karaktert, milyen képességei vannak, a fegyverekrõl ruházatokról, fajokról, kereskedelemrõ és egy csomó minden másról ... hát azokról nincs semmi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Barmok xD
Szerintem inkább nálad nem ok valami... Valószínüleg magyarra fogja bárki is hivatalosan fordítani és felrakjá livera pontokért, amikor live hivatalosan Magyarországon nincs is...
A potom munkáról is eltér a véleményünk, pont ez a mûfajú játék az, amit nem "potom" munka lefordítani.

PSN: berghold

Ha lenne xbox 360-om azonnal megvenném hozzá ezt a játékot! Akkor is, ha béna angolos lennék...
Én is ott tartok ;)

PSN: berghold

avengir
Talán mert annyian se vennék meg, hogy visszajöjjön a fordítás ára....

https://hotshu.wordpress.com/

Azt hiszem egyik legjobb játék, amivel eddig játszottam. Biztos voltatok már ti is úgy hogy valamelyik játékot percrõl percre élveztétek. Én általában úgy vagyok a játékokkal, hogy mivel érdekel a vége, azért jó ütemben haladok (nem rohanok, de a fõszálra szoktam koncentrálni). Most nem, most addig kerülöm a fõszálat ameddig csak lehet, és mindent ki-questelek. Utazok bolygóról bolygóra. Valami eszméletlen élvezem.

Egy-két kérdés lenne ami nem teljesen tiszta. Mivel a hozzá adott kiskönyv ugyan magyar, de ló**** sincs benne és a fordítás is.. hát sajnos angolul nincs benne és szerintem kár volt erre "fordítót" pazarolni. Jól vettem ki, hogy ha például a ládák kinyitásához a jártasságot azt a csapat összértéke adja, nem pedig csak az általunk irányított fõ karakter?

Mivel Ashley-vel akarnák romantikázni õt cipelem mindenhová. Játék közben néha érdemes beszélni vele, fõleg mikor nevet vagy tûnõdik. Olyankor mindig van valami elmés beszólása. Amúgy a night klubban jó poén volt, hogy be lehet ülni nézõnek az egyik táncos elé. Én általában Ashleyt meg a Quariant szoktam magammal vinni, mert annak jó a technikai tudása, bár sajna így a bio az zéró, de egyenlõre még az nem kellet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spectre lettem,elindultam a Normandyval,most kezdõdik csak igazán a gamma!!

testerlnx
Ezt különben el se tudom képzelni, hogy pontért letölthetõen miért nem rakják ki. Hiszen azt warezolni se lehetne, tuti bevétel lenne potom munkáért! Barmok :(

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Gideon Wieth
és egy közepes angol tudással el lehet vele játszogatni ? :) ha nem akarok mindent megérteni csak a lényeget mondjuk ?

Mast3rmind
Nem, hiszem... hogy valah lesz hozzá... max ha PC verzió jön és lesz pár lelkes fordító...

\"Hmmmm...Semmi\"

Gideon Wieth
sziasztok.. ehhez el se lehet képzelni magyar feliratot mi? az a baj hogy nekem nincs ehhez elegendõ angol tudásom :(

uberkonzol pl

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hali, eredetiben? Honnan? Engem is érdekelne :D
Elõre is kösz

Nálam sem tapasztalható ez az effekt. Talán csak egy villanásra, de ilyen volt a Bioshockban is.

Na nekem is megvan a játék végre (eredetiben). Csodálatos, fantasztikus, lenyûgözõ. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni!!

Kaplan
Lehet, hogy haldoklik a drive-od. Nekem is volt ilyen anno még a régivel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mast3rmind
:/ Akkor nem tudja valaki mi lehet a gond? :/

\"Hmmmm...Semmi\"

Hyder
Nem, semmi ilyen nemtapasztalható nálam

Steam: [HUN]Feriggno

Mast3rmind
Egy gyors kérdésem lenne: Nálatok is lassan jönnek be a textúrák? :/ Nálam, ha pl. megnyitom a Felszerelés menüt akkor elõször homályosak, majd szép lassan letisztulnak a textúrák :S

\"Hmmmm...Semmi\"

Irigyellek benneteket mint állat :D. Én nem csippeltettem ki az XBox360-omat, amig garanciális. Letölteni letölthetném, de nem mennék vele sokra így. Remélem jövõ hétvégén azért már én is tolhatom. Igazándiból a Collektors-os változatra vágynék, de sztem azt nálunk nem adják ki.

Jó ez.

Vki megcsinálta azt a questet, amikor a keepereket kell scannelni? 1et nem találok :s
A másik, amikor vmi adóvevõt kell keresni. Az elsõ vmi folyosón volt, a másik pedig az üzleti negyedben lesz, de azt nem találom. Vki?

Szerintem is profi game<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sephi
Hat mivel ez 1:1-ben KOTOR csak nem SW :P

De nagyon jo jatek , en beleszerettem :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
Nem jön ki itthon sem se felirattal, se szinkronnal.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Raptor 2
De amugy nekem játék közben tök Star Wars érzésem van, csak lézerkardok nélkül. Fõleg a beszélgetés jelenetek, mikor a Tanácsról van szó emg ilyenek :D

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Bassszus leszedtem de nekem rohadtul nem magyar :( MÉg csak feliratra se :'( De itthon a boltokban azért magyarul jön ki? Mer akkor tuti megveszem :)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Én úgy tudom a Whitcher lesz ful szinkronos, errõl nem hallotam hogy az lenne, de ha igen akkor annál jobb, bár akkor lehet késik az itteni megjelenés.

Úgy értettem stílusra. A Jade Empire nekem nagyon tetszett, tényleg bukás let volna? Ezt nem tudom,.de ha akkora bukás volt hogy-hogy átírták PCre évekkel késöbb. Mass effect szerintem akkor is nagyot fog ütni, csak az a baj hogy mint XBox360 exluziv bármennyire is jó csak az XBoxosok örülhetnek neki egyenlõre és alig van róla hír. Én legalább is nemsok mindent találok róla.

Sephi
Miert? A Jade Empire nagy bukas volt sajnos :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mass Effect: sztori trailer itt: http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3711&news

Én úgy tudom full szinkron lesz

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Nem FF. Ez olyan lesz mint a Jade Empire, Kinghts of the old Republic, Baldur's Gate, stb. Bioware játék!! Grancia a minõségre.

Magyar szinkron szerintem tuti nem lesz rajta, deszerintem még csak felirat sem.

És tényleg van egy ilyen kinn, pedig elméletileg USA-ban jelenik meg elõször és arra Nov.20 van kiirva. Nov. 23 meg EU.
De most akkor nem tudom mi van. Nekem nem tört az XBox360-am és amúgy is eredetiben kell. Várnom kell. De ti azért csak gyûjtsétek be, remélem nálunk is hamarosan lesz, ha más nem hát 23-án.

u.i.: most látom csak, valóban elöbb kikerült pár helyen:
"On Saturday, November 10, 2007, almost 10 days before the official release date of the game, news on the internet surfaced that the game was available for sale at several K-Mart stores in the United States. This was later confirmed by Bioware Community Coordinator Chris Priestly on the offical Mass Effect forum."

Ewergo
A stilusa RPG ? Csak azt ne mondjátok hogy ilyen FF. féle számháborus mert akkor inkább kihagyom azt nem csipom!

Szerintem kinti boltok elkezdték árulni idõ elõtt. Akkor lehetséges.

Sephi
Hat ez is elobb jott ki mint amint kene.

Mass Effect USA RARFIX XBOX360-PROTOCOL

Van hozza fix mar ha valakit erdekel.

Danzig
Tud valaki smsweb oldal ahonnan tölthetõ?
Mass_Effect_USA_XBOX360-PROTOCOL

kint ag ama igaz rar fix is van.

A kérdésem a köv vajon magyar szinkron ebben lesz?

Akkor meg is válaszolom magamnak. :)
EU megjelenés November 23.

Már alig várom...

Mikor jelenik meg (Xbox360 természetessen)?

Á, szuperlatívusz! Legfantasztikusabb, legszuperebb stb.
Csak óvatosan az ennyire idegen kifejezésekkel. <#idiota>

Kandurex
fantasztikus, szuper, qrva jó tb. ilysemi? <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mondanál eggyet?

fsgh
hát nagyon remélem hogy jövõre mikor kijön PC-re akkor magyar felirattal jön ki mert ha ezt egy élebe telik lefordítani ha valamelyik fordíó csapat kezd bele....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

avengir
A warez miatt nincs értelem lefordítani, nem hozza vissza azt a pénzt, amennyibe a fordítás került.

https://hotshu.wordpress.com/