Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Bárhol le lehet a hajóval szállni? vagy csak kijelölt helyen mint a Kotor-okban ? :)
Story mien ? //Izgalmas fordulatos stb?//
Jah és mennyi bolygó van ? és kb mennyi a játékidõ ? :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én már végigvittem a játékot, de nem lövök le sztoribólsemmit! :)A lincselés fájdalmas dolog :)
\"Hmmmm...Semmi\"
Sziasztok :)
A Journal-ban láthatod mi a feladat (elsõ fül a fõküldetés a másik az egyéb küldetés) térképen felkiáltójel mutaja a fõcél helyét (mondjuk én nem tudtam lapozni a szintek között, ha tudja valaki mondja meg légyszives melyikkel lehet lapozni a Map-ban).
Kb ennyi kell hogy elirányitsd a játékot, mert maga az irányítás kitapasztalható. A karakter lap is eléggé addja magát (minimális angoltudással, de ha másnem rábízod a gépre és az elosztja a képesség pontjaidat).
Ja egy kérdés. Az autóm (Mako) szereléséhez szükséges cuccot csak a tárgyaim szétszerelésével tudok szerezni vagy venni is lehet valahol?
Ja csak hogy tudjátok mi van a kiskönyvben: 8 oldal összessen. Ebbõl egy figyelmeztetés (epilepszia, korhatár, blablabla) egy oldal a kontroler feliratozésa (ezzel elõre, ezzel lõsz, stb), kb egy oldal a végén a szerzõi jogok. Máris csak 5 oldal inforól beszélünk, amibõl kb további egy oldal kép. Ami info van az a fõmenü (mi micsoda, load, save hasonló fontos dolog). Aztán egy teljes oldal, hogy mit látunk a képernyõn (itt az életed, itt a neved, stb). A maradékban pedig pár szó a társalgásról, a fegyverválasztó (ingame) menükörrõl. Aztán tulajdon képpen ennyi. Az hogy hogyan fejleszed a karaktert, milyen képességei vannak, a fegyverekrõl ruházatokról, fajokról, kereskedelemrõ és egy csomó minden másról ... hát azokról nincs semmi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem inkább nálad nem ok valami... Valószínüleg magyarra fogja bárki is hivatalosan fordítani és felrakjá livera pontokért, amikor live hivatalosan Magyarországon nincs is...
A potom munkáról is eltér a véleményünk, pont ez a mûfajú játék az, amit nem "potom" munka lefordítani.
PSN: berghold
PSN: berghold
https://hotshu.wordpress.com/
Egy-két kérdés lenne ami nem teljesen tiszta. Mivel a hozzá adott kiskönyv ugyan magyar, de ló**** sincs benne és a fordítás is.. hát sajnos angolul nincs benne és szerintem kár volt erre "fordítót" pazarolni. Jól vettem ki, hogy ha például a ládák kinyitásához a jártasságot azt a csapat összértéke adja, nem pedig csak az általunk irányított fõ karakter?
Mivel Ashley-vel akarnák romantikázni õt cipelem mindenhová. Játék közben néha érdemes beszélni vele, fõleg mikor nevet vagy tûnõdik. Olyankor mindig van valami elmés beszólása. Amúgy a night klubban jó poén volt, hogy be lehet ülni nézõnek az egyik táncos elé. Én általában Ashleyt meg a Quariant szoktam magammal vinni, mert annak jó a technikai tudása, bár sajna így a bio az zéró, de egyenlõre még az nem kellet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
\"Hmmmm...Semmi\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Elõre is kösz
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Hmmmm...Semmi\"
Vki megcsinálta azt a questet, amikor a keepereket kell scannelni? 1et nem találok :s
A másik, amikor vmi adóvevõt kell keresni. Az elsõ vmi folyosón volt, a másik pedig az üzleti negyedben lesz, de azt nem találom. Vki?
★ 汤姆 李
De nagyon jo jatek , en beleszerettem :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
De most akkor nem tudom mi van. Nekem nem tört az XBox360-am és amúgy is eredetiben kell. Várnom kell. De ti azért csak gyûjtsétek be, remélem nálunk is hamarosan lesz, ha más nem hát 23-án.
u.i.: most látom csak, valóban elöbb kikerült pár helyen:
"On Saturday, November 10, 2007, almost 10 days before the official release date of the game, news on the internet surfaced that the game was available for sale at several K-Mart stores in the United States. This was later confirmed by Bioware Community Coordinator Chris Priestly on the offical Mass Effect forum."
Mass Effect USA RARFIX XBOX360-PROTOCOL
Van hozza fix mar ha valakit erdekel.
kint ag ama igaz rar fix is van.
A kérdésem a köv vajon magyar szinkron ebben lesz?
EU megjelenés November 23.
Már alig várom...
Csak óvatosan az ennyire idegen kifejezésekkel. <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
https://hotshu.wordpress.com/