429

A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Tomy Lee
    Oksa,köszi!
    Most a tanácsnál éppen kicsit bizonytalan vagyok mert valami Spectres-hez akarnak csatlakoztatni.Nemtom elfogadjam eKik azok?
  • Mast3rmind
    Az utolsó tagot, majd egy régészeti ásatáson találod meg. Ő a megölt Saren segéd (az a nő, akit a hó fedte bolygón a rachin királynő előtt kell legyőznünk) lánya, aki a csapatunk színes egyénisége lesz :). (Idegenként a tanács női tagja hasonlít rá.)
    NAGYON SPOILER DOLOG JÖN WREX RAJONGÓKNAK! AKI NEM AKARJA A KIS MELLÉK SZTORIT TUDNI AZ NE OLVASSA TOVÁBB:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos Wrex nem éli túl a történéseket, ahogy Ashley vagy a humán férfi tag aki a játék elején kezdett velünk. A választás a miénk lesz, viszont áldozatot hoznunk kell mindenképpen... (Wrex-et Ashley vagy mi magunk öljük meg
  • Tomy Lee
    Bennt van a csapatomba de nemtudtam,hogy maszkot visel:(
    És tényleg Techbaby:)

Ki az utolsó?Balról a 3.-ik?Hol találom?
  • Tomy Lee
    Ha Wrex-et bennthagyom a Team-be akkor továbbra is megöli vagy fenyegeti az ellent mikor éppen faggatom?
    Most is szó nélkül lepuffantott 1 foglyot
    Kezd tetszeni Wrex koma:D
  • Tomy Lee
    De szuper lenne Magyarul ez a játék
    Azaz így is tuti csak hát Magyar vagyok:D
    Persze a fontos részeket értem és elég jól megyek Paragon irányba de szeretnék mindent érteni.
    Közben rájöttem,hogy kedvenc játékom lett.Na hajrá,ma sem alszok sokat:)
  • david4u
    Jogos,én is már ki akartam javitani,mert tényleg semmi köze az assassinhez!Remélem rá lehet majd hajtani Shepherddel:)meg kiváncsi lennék rá sisak nélkül(mármint Talira,hogy néz ki)
  • Hyder
    jaj tényleg , bocsi. csak nekem a beütése volt az :)
  • Hoz_Hun
    Ő igazándiból nem assassin (tudtommal), inkább technokrata. Amúgy Quariant a faja a neve meg Tali (röviden), de a többi stimmel.
  • Hyder
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egy Assassin nő, akivel a (asszem így írják) Choras Den -i küldetés után talákozol, amikor ki kell pucolni a Citadel Tower bázisodon a krimót. utána írja, h xy idő alatt el kell jutni egy rakodótérbe asszem és ott talizol vele épp egy kisebb harc után amikor ki arakják nyírni ha jól emlékszem.
  • Röfikapitány
    Köszi!Azt hiszme megprószálom igy kiirni!Most van elég lemezem meg még soha semmi nem működött amit visszaállitottam ilyen olyan programokkal!
    Bár most annyi játék jelent meg hogy cska kapkodom a fejem mit irja ki:)
    Jó játékot mindenkinek!
  • Tomy Lee
    Sajna nemtudom:(
    Ha van elég DL lemezed akkor írd ki.Ha nincs akkor töltsd le megint vagy állítsd vissza törölt rar-okat ezzel a progival:Link
  • Röfikapitány
    köszi akkor lehet elcsesztem!Már letöröltem a rarokat!Végül is kicsomagolta az 58 as-ra írt csak crct de azért befejezte 7.29 GB lett a vége!Azért megpróbáljam kíírni vagy teljesen reménytelen?
  • Tomy Lee
    Köszi!Le is cseréltem vissza a kiscsajra ezt a nagydarab "wrex?"-et:-)
    A csapat képernyőn még nekem 2 karakter nincs +.Egyik jobbról az első aki azthiszem 1 hosszúhaju csajszi akinek kés lóg a lábán.Na vele hol találkozok?

Röfikapitány:a rarfix a kitömörítéshez kell(a 2 új rarfile-t kicseréled a 2 régire és kicsomagolja).
  • Röfikapitány
    Hi!Most jött le a játék és láttam van hozzá valami rar fix!Azt is le kell tölteni hogy elinduljon a játék vagy az más célt szolgál?Köszi
  • Hoz_Hun
    Én jelenleg 25 szintű vagyok és eddig 22 órát játszottam. A főtörténetben egy missióval (Liara kimentése) vagyok a Spectre kinevezésem után (hehehe tényleg!). Igen eddig csak a mellék küldetéseket csináltam meg és kb mostanra fogytak el, úgy hogy mától fogok továbhaladni a főküldetésben.
  • david4u
    Én most tartok 7 óránal(Shepherd kb 18as szintű)Befejeztem a bolygót ahol a Marhisia,vagy ki a tkömet kell megtalálni(+ utolsó racsni kinyírása(királynő),elég sokáig tartott ez a bolygó.Amúgy kurva jó a gamma,megyek és tolom is:)
  • Mast3rmind
    Nem tudsz. Csak parancsokat adhatsz ki számukra a D-pad gombokkal vagy fegyvert és különleges támadást válthatsz még náluk.
  • Sephi
    Nem volt idom játszani sajnos. Meg tudna valaki nekem mondani hogy hogyan váltok menet közben a három mar meglevő szereplő között?
  • Mast3rmind
    De-de mindig küldetések előtt. Ha, pedig a felszerelésüket akarod fejleszteni nem használt tagjaidnak akkor meg a hajótér hangárjában vannak szekrények személyre szólóan.
  • Tomy Lee
    A csapat tagokat hol tudom cserélgetni?Mikor újakkal találkozok akkor lehet de máshol nem?
  • testerlnx
    Azt lehet tudni, hogy regio lock-os lesz-e pl az NTSC-J-s verzió?
  • darkling
    Review
  • Hoz_Hun
    Nős vagyok valamint most várjuk a második gyereket.
    De hát a romantikázásból sohasem elég. Szeretem ezt a Bioware játékokban.
  • Szeszmester
    Romantikázni asszonypajtással, alkalmas helyen és időben.
    30-35 évesen tudhatnád.
  • Hoz_Hun
    Ja, meg tegnap választhattam egy újabb alkasztot Shepard-nak. Én A Commando-t választottam, mert mostantól a lövészetre akarok rágyúrni. Bár sajna én csak Medium Armort hordhatok és egyedül a mesterlövész puskát és pisztolyt tudom kezelni. Mostanra elég jól felfejlesztettem a mesterlövészetemet és a fegyveremet is felupgradeltem így már alig leng ki a célkereszt, elég jól lövök vele.
  • Hoz_Hun
    Kegyetlen jó ez a játék. :)

Igen, köszi aztán rájöttem hogy csak salvage-eléssel tudok Omnigel-re szert tenni. Az én fickó karakterem mesterlövész/gépész kasztba tartozik így jól rágyúrtam az elektronikára, meg a descryptelésre és kiegészítve Quariant tudásával, most jelenleg, mindent ki tudok nyitni, zárakat fel tudok törni. El is értem a 150db nálunk hordható cucc limithatárt, szóval egy jó alapos szanálás után annyi Omnigelem lett hogy csomó javítás és nyitogatás (amivel korábban probálkoztam azt utólag csak bypassolni lehetett omnigellel) is 99db állt az Omnigel mutató a kocsiban. Amugy csak I. és II. szintű cuccokat salvageltem III. felfele eladtam a cuccokat, úgy hogy több százezres vagyonom lett. Visszamentem Citadel-be és bevásároltam öltözetekből, meg egy két extra cuccból. Mindenkit felruháztam, felspéciztem.
    Jelenleg olyan kb 20. szinten (nem is néztem már egy idelye) vagyok és főként IV. illetve V. szintű cuccaim vannak, illetve Shepard, Ashley, meg a Tali jórésze már VI.-ban (ez álltalában az állandó csapat összeállításom). A sztoriban addig mentem el hogy Asari doktort (Liara) kimentettem, hogy teljes legyen a legénységem.
    Egyébként csak questel a galaxisba mindenfele és hát nem unatkozom. Legutóbb épp a Földünk holdján kellet akciózni. Nagy poén, hogy a saját naprendszerünkben is repkedhetünk :). Eddig legjobban a Wrex csapattagunk (a Krogan-i teknős fickó.. állat jó hangja van) által adott küldivel szenvedtem meg. Amikor az ő családi páncélját kell visszaszerezni. Hát az kemény volt, párszor visszatöltöttem. Érdemes velük dumálni. Ashley-vel való romantikázással haladgatok, bár nem egyszerű a csaj. Eddig csak utalást tett, hogy ha ki mernék vele kezdeni akkor az súlyos szabályszegés lenne (lévén hogy a parancsnoka vagyok) és kezdeményeznie kelle a leléptetésemet. De azért haladok, most a családjáról faggattam ki.
    Kikkel lehet még romantikázni, tudja valaki?
  • Mast3rmind
    Nah akkor szépen sorjában:
    -"még egy kérdés, nagyon sok videó alatt alig hallottam valami háttérzenét... folyamatosan van alatta valamilyen zene ? :)"
    +Általában mindig van valami zene, amely a szituációhoz igazodik (lásd csata, árulás vagy felderítés).

-"jah és több mint egy DVD a játék ? :)"
    +A játék maga egy kétrétegű dvd-n terpeszkedik el (hamarosan LIVE-ról letölthető tartalmakkal jelentkeznek a fejlesztők, melyek új felszereléseket és bolygókat, és galaxisokat nyitnak meg).

-"én a videókban eddig kihalt meg full város bolygókat láttam... vannak ,,zöld területes bolygók is ? mittom én ami tele van erdővel meg ilyenek ?"
    +Általánosságban a bolygók 40-50 %-ra le lehet szállni. Van, ahol járművünből kiszállva a bolygó adottságai miatt csak pár percet tölthetünk kint utána szép lassan meghalunk. Zöldes és részlet gazdagabb bolygók áltlában valamilyen szinten csatlakoznak a sztorihoz,de ezekhez való eljutás és leszállás mind a te feladatod. (Van pár zöld bolygó tehát, de nem kell Crysis vagy Far Cry szintű szabadságot elképzelni :))
  • testerlnx
    Míg nem próbálják nem fog kiderülni, a Witcher-t is lefordítják pedig pc-n szerintem kissebb a potenciális vásárló réteg mint 360-on.
    Mind1 nincs kedvem sokat rágódni rajta, engem idegesít, de legalább többet kell angolul ovasnom, ami legalább hasznos!
  • testerlnx
    Én úgy tudom jövőre már lesz live, de általánosságban értettem, a potom munkát meg a szinkronhoz képest mondtam...
    A véleményem fentartom :)
  • Gideon Wieth
    még egy kérdés, nagyon sok videó alatt alig hallottam valami háttérzenét... folyamatosan van alatta valamilyen zene ? :)
  • Gideon Wieth
    jah és több mint egy DVD a játék ? :)
  • Gideon Wieth
    én a videókban eddig kihalt meg full város bolygókat láttam... vannak ,,zöld területes bolygók is ? mittom én ami tele van erdővel meg ilyenek ?

Bárhol le lehet a hajóval szállni? vagy csak kijelölt helyen mint a Kotor-okban ? :)
    Story mien ? //Izgalmas fordulatos stb?//

Jah és mennyi bolygó van ? és kb mennyi a játékidő ? :)
  • Mast3rmind
    Hoz_Hun: A Mako szereléséhez szétszedett cuccokból nyert Omnigel-re van szükséged. Ezt venni nem lehet max néha elhullott ellenfélből esik. (Ugyan ezzel lehet a dobozok zárolásának feloldását "fizetni", ha nincs kedvünk szöszmötölni a ritmusra villanó gombokkal.

Én már végigvittem a játékot, de nem lövök le sztoribólsemmit! :)A lincselés fájdalmas dolog :)
  • Gideon Wieth
    nah az jó akkor megveszem :) , max ha elakadok akkor segítséget kérek :)
    Sziasztok :)
  • Hoz_Hun
    Közepes angol tudással el lehet vele játszani, csak max nem értesz majd pár dolgot. A válaszokat nem ronthatod el: a legfelső, mindig pozitív válasz míg a legalsó az amolyan "önző" válasz. Jobb oldalon a lényegretörő kérdések vannak a baloldalon az informálódó kérdések vannak.
    A Journal-ban láthatod mi a feladat (első fül a főküldetés a másik az egyéb küldetés) térképen felkiáltójel mutaja a főcél helyét (mondjuk én nem tudtam lapozni a szintek között, ha tudja valaki mondja meg légyszives melyikkel lehet lapozni a Map-ban).
    Kb ennyi kell hogy elirányitsd a játékot, mert maga az irányítás kitapasztalható. A karakter lap is eléggé addja magát (minimális angoltudással, de ha másnem rábízod a gépre és az elosztja a képesség pontjaidat).

Ja egy kérdés. Az autóm (Mako) szereléséhez szükséges cuccot csak a tárgyaim szétszerelésével tudok szerezni vagy venni is lehet valahol?

Ja csak hogy tudjátok mi van a kiskönyvben: 8 oldal összessen. Ebből egy figyelmeztetés (epilepszia, korhatár, blablabla) egy oldal a kontroler feliratozésa (ezzel előre, ezzel lősz, stb), kb egy oldal a végén a szerzői jogok. Máris csak 5 oldal inforól beszélünk, amiből kb további egy oldal kép. Ami info van az a főmenü (mi micsoda, load, save hasonló fontos dolog). Aztán egy teljes oldal, hogy mit látunk a képernyőn (itt az életed, itt a neved, stb). A maradékban pedig pár szó a társalgásról, a fegyverválasztó (ingame) menükörről. Aztán tulajdon képpen ennyi. Az hogy hogyan fejleszed a karaktert, milyen képességei vannak, a fegyverekről ruházatokról, fajokról, kereskedelemrő és egy csomó minden másról ... hát azokról nincs semmi.
  • amdrula
    Barmok xD
    Szerintem inkább nálad nem ok valami... Valószínüleg magyarra fogja bárki is hivatalosan fordítani és felrakjá livera pontokért, amikor live hivatalosan Magyarországon nincs is...
    A potom munkáról is eltér a véleményünk, pont ez a műfajú játék az, amit nem "potom" munka lefordítani.
  • csgj
    Ha lenne xbox 360-om azonnal megvenném hozzá ezt a játékot! Akkor is, ha béna angolos lennék...
  • amdrula
    Én is ott tartok ;)
  • avengir
    Talán mert annyian se vennék meg, hogy visszajöjjön a fordítás ára....
  • Hoz_Hun
    Azt hiszem egyik legjobb játék, amivel eddig játszottam. Biztos voltatok már ti is úgy hogy valamelyik játékot percről percre élveztétek. Én általában úgy vagyok a játékokkal, hogy mivel érdekel a vége, azért jó ütemben haladok (nem rohanok, de a főszálra szoktam koncentrálni). Most nem, most addig kerülöm a főszálat ameddig csak lehet, és mindent ki-questelek. Utazok bolygóról bolygóra. Valami eszméletlen élvezem.

Egy-két kérdés lenne ami nem teljesen tiszta. Mivel a hozzá adott kiskönyv ugyan magyar, de ló**** sincs benne és a fordítás is.. hát sajnos angolul nincs benne és szerintem kár volt erre "fordítót" pazarolni. Jól vettem ki, hogy ha például a ládák kinyitásához a jártasságot azt a csapat összértéke adja, nem pedig csak az általunk irányított fő karakter?

Mivel Ashley-vel akarnák romantikázni őt cipelem mindenhová. Játék közben néha érdemes beszélni vele, főleg mikor nevet vagy tűnődik. Olyankor mindig van valami elmés beszólása. Amúgy a night klubban jó poén volt, hogy be lehet ülni nézőnek az egyik táncos elé. Én általában Ashleyt meg a Quariant szoktam magammal vinni, mert annak jó a technikai tudása, bár sajna így a bio az zéró, de egyenlőre még az nem kellet.