Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
Na végigtoltam. Valami fenomenális. Ez volt az elsõ X360 -as game amit végigvittem, de az tuti, h pár nap mulva kezdem ujra, csak más karival és mondjuk gonoszként :)

Nagyon nagy feelingje van, a zene nagyon jó, a grafika über.

A végén nagyon komoly csata van, eszméletlenül beleéli magát az ember, hogy meg kell mentenie a Citadel -t. Nagyon jól meg van csinálva az egész story, ahogy át kell törnie az embernek magát a "teleportot" védõ robotokon hogy visszafoglalja az otthonát. A legvégén a zene nagyon odaillõ

Na most filózom a Soldier csajszi kis gonosz tettein, mit csináljak másként és merre keresgéljek még bányát után meg a maradék medál stb... :)

Steam: [HUN]Feriggno

Alwares
Aztán majd beletanulsz és megszokod a harcot is. Eleinte én is sokszor patkoltam el de most már nagyon ritka hogy ott hagynám a fogmat. Mondjuk ebbe erõsen belesegít az is hogy jól vannak összeválogatva a fegyvereim is. Az upgrade-ek nagyon fonotsak!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sephi
Na. Vegre volt idom jaccani vele. Ezekere jottotam :

pozitiv :

Story
Parbeszedek
Gyonyoru grafika itt ott
Jatekement

negativ :

mentes rendszer (azt hittem auto menti, jaccom 2 orat mentes nelkul es egy hulye helyen egybol megolnek... mikor meg betoltenem azt hittem felvagom az eredimet)
neha a harc rendszer egy haos!!!! volt amikor otszor kellet egy csatat ujratolteni mert egyszeruen egybol engem oltek le pedig jol fel vagyok szerelve.

Szal ez a jatek rulez de van par bug benne hogy jon hogy odabaxam a joy-t.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alwares
Én ma direkt figyeltem a legénységet, ki hallgattam miket beszélnek, szeretni mondjuk talán nem szeretnek de mániákusan tisztelnek. Nemtom valamelyikük pont arról papolt a másiknak hogy nehéz lehet a kapitány élete, mert mindig nehéz döntéseket kell meghoznia, mégis mindig helyesen dönt. És azt is mondták hogy néha a helyes út a fájdalmasabb. Tiszta jó ez a játék :)

Köszönöm a segítségeteket!
<#vigyor>
Én totál Paragon vagyok, majdnem kimaxolva, viszont renegádban semi sincs. Én nálam a legénység szeret és tisztel, mert igazságosnak tartanak, de ki akarom próbálni a renegátot is. Nálam a Wrexes jelenet úgy zajlott, hogy amikor közölték a tényeket, Wrex ideges lett és odéb vonult idegeskedni. A helyi kapitány kérdezte problémát jelent-e én meg azt válaszoltam "nem, beszélek vele." Dumáltam a többiekkel majd odamentem Wrexhez. Elég idegessen folyt a párbeszéd, egy jelenetben fegyvertfogtunk egymásra, aztán sikerült meggyõznöm. Azóta is a legénység tagja sõt még azóta valami újab sztorit is mesélt (elõzõleg adott egy questet, remélem még ad majd).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Alwares
Ott én is Ashley-t mentettem meg, viszont én nem tudtam megdumálni Wrex-el mert Ashley lelõtte hátulról, kegyetlen jó jelenet volt. Nem sajnálom Wrex-et, én ebben a játékban inkább egy keménykezû kapitánya vagyok a Normandy-nek és nem engedek meg semmiféle ellenszegülést... El is ment a karim egy kicsit regenát irányba...

Igen,valahogy így akartam fogalmazni<#buck>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hyder
Menj rá a Pistol skillnél a "+" jelre, ott kell lennie hogy Unlock Shotgun pl. Azaz arra a szintre kell emelned a Pistol skilledet hogy megkapd a SHotgun skillt

Mit kell feloldani?
Ittnekem csak az Y és B gombokat ajánlja fel és az A-t nem, ellentétben a már megnyitott talentekkel.
Fel kell oldani a már meglévõkbõl.A végén szokott lenni,hogy unlock valami.

Mind a három karakternél ez van.
Még az Eden Prim-os elsõ missionnél vagyok és nem tudom elõhozni. Csak a már meglévõ talenteket tudom csak állítgatni.
Mast3rmind
Nem értem mi lehet nálad a gond nálam simán lehet. Lehte egy bizonyos szintet el kell érned.

\"Hmmmm...Semmi\"

Nem tudjátok, hogy miért nem tudok a talentek közül a szürke, eddig nem megnyitott talentekre pontokat adni. Valamiért nem engedi, kivéve ha az automatikus tapasztalatipont elosztást választom, de akkor meg nem én döntöm el, hogy mire mennyi pontot adok.
Mast3rmind
Nincs más rang :)

\"Hmmmm...Semmi\"

Wrexet késöbbi konfliktusnál veszítjük el, vagy azon a bolygon ahol atomot robbantunk? Ott volt hogy a faja fenmaradását igérte Saren a fajtájának és a kutató gyár lerombolása nem tetszett neki. Ott fegyvert fogtunk egymásra, de sikerült meggyõznöm, hogy továbbra is melletem maradjon. Csipem Wrexet, kár lenne érte. Az atomos bolygon természetessen Ashleyt mentettem meg :).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tali valóban maszkot visel. Az imunrendszere a Quariant-nek elég gyenge és félnek hogy mindenféle betegséget elkapnak. Ezért viselik a maszkot. Én is kiváncsi lennék rá maszk nélkül azért. Nálam állandó csapattag. Ha valami miatt kimarad én is Wrex-et teszem be. Állandóan dumálok vele és a családi páncélját is visszaszereztem. Volt vele egy komoly konfliktus az egyik bolygón, de sikerült kidumálnom és továbra is mellettem maradt.

Hát én azt a rangot kaptam meg mikor a tanács elõtt álltam.Lehet egyébként mást is kihozni ott a párbeszédekbõl vagy jó így hogy a Specters választottam?

Mast3rmind
Specters: A Galaxis védelmezõi, akik a törvényen felül állva akármilyen módszereket alkalmazva kell végrehajtaniuk a parancsokat, melyet a galaktikus tanács oszt ki rájuk. A galaktikus tanácson kívül senki másnak nem felelnek. Ez a különleges rang egyedi fegyverekhez és páncélzatokhoz is hozzáférést ad. Saren is egy Spectre, aki a galaktikus tanács ellen fordulása miatt a rangjáról megfosztják.

\"Hmmmm...Semmi\"

Oksa,köszi!
Most a tanácsnál éppen kicsit bizonytalan vagyok mert valami Spectres-hez akarnak csatlakoztatni.Nemtom elfogadjam e<#confused>Kik azok?

Mast3rmind
Az utolsó tagot, majd egy régészeti ásatáson találod meg. Õ a megölt Saren segéd (az a nõ, akit a hó fedte bolygón a rachin királynõ elõtt kell legyõznünk) lánya, aki a csapatunk színes egyénisége lesz :). (Idegenként a tanács nõi tagja hasonlít rá.)
NAGYON SPOILER DOLOG JÖN WREX RAJONGÓKNAK! AKI NEM AKARJA A KIS MELLÉK SZTORIT TUDNI AZ NE OLVASSA TOVÁBB:
Sajnos Wrex nem éli túl a történéseket, ahogy Ashley vagy a humán férfi tag aki a játék elején kezdett velünk. A választás a miénk lesz, viszont áldozatot hoznunk kell mindenképpen... (Wrex-et Ashley vagy mi magunk öljük meg <#bdead><#wilting>

\"Hmmmm...Semmi\"

Bennt van a csapatomba de nemtudtam,hogy maszkot visel:(
És tényleg Techbaby:)

Ki az utolsó?Balról a 3.-ik?Hol találom?

Ha Wrex-et bennthagyom a Team-be akkor továbbra is megöli vagy fenyegeti az ellent mikor éppen faggatom?
Most is szó nélkül lepuffantott 1 foglyot<#hehe>
Kezd tetszeni Wrex koma:D

De szuper lenne Magyarul ez a játék<#szomoru1>
Azaz így is tuti csak hát Magyar vagyok:D
Persze a fontos részeket értem és elég jól megyek Paragon irányba de szeretnék mindent érteni.
Közben rájöttem,hogy kedvenc játékom lett.Na hajrá,ma sem alszok sokat:)

Jogos,én is már ki akartam javitani,mert tényleg semmi köze az assassinhez!Remélem rá lehet majd hajtani Shepherddel:)meg kiváncsi lennék rá sisak nélkül(mármint Talira,hogy néz ki)

Hyder
jaj tényleg , bocsi. csak nekem a beütése volt az :)

Õ igazándiból nem assassin (tudtommal), inkább technokrata. Amúgy Quariant a faja a neve meg Tali (röviden), de a többi stimmel.

Hyder
Az egy Assassin nõ, akivel a (asszem így írják) Choras Den -i küldetés után talákozol, amikor ki kell pucolni a Citadel Tower bázisodon a krimót. utána írja, h xy idõ alatt el kell jutni egy rakodótérbe asszem és ott talizol vele épp egy kisebb harc után amikor ki arakják nyírni ha jól emlékszem.

Röfikapitány
Köszi!Azt hiszme megprószálom igy kiirni!Most van elég lemezem meg még soha semmi nem mûködött amit visszaállitottam ilyen olyan programokkal!
Bár most annyi játék jelent meg hogy cska kapkodom a fejem mit irja ki:)
Jó játékot mindenkinek!

Sajna nemtudom:(
Ha van elég DL lemezed akkor írd ki.Ha nincs akkor töltsd le megint vagy állítsd vissza törölt rar-okat ezzel a progival:Link

Röfikapitány
köszi akkor lehet elcsesztem!Már letöröltem a rarokat!Végül is kicsomagolta az 58 as-ra írt csak crct de azért befejezte 7.29 GB lett a vége!Azért megpróbáljam kíírni vagy teljesen reménytelen?

Köszi!Le is cseréltem vissza a kiscsajra ezt a nagydarab "wrex?"-et:-)
A csapat képernyõn még nekem 2 karakter nincs +.Egyik jobbról az elsõ aki azthiszem 1 hosszúhaju csajszi akinek kés lóg a lábán.Na vele hol találkozok?

Röfikapitány:a rarfix a kitömörítéshez kell(a 2 új rarfile-t kicseréled a 2 régire és kicsomagolja).

Röfikapitány
Hi!Most jött le a játék és láttam van hozzá valami rar fix!Azt is le kell tölteni hogy elinduljon a játék vagy az más célt szolgál?Köszi

Én jelenleg 25 szintû vagyok és eddig 22 órát játszottam. A fõtörténetben egy missióval (Liara kimentése) vagyok a Spectre kinevezésem után (hehehe tényleg!). Igen eddig csak a mellék küldetéseket csináltam meg és kb mostanra fogytak el, úgy hogy mától fogok továbhaladni a fõküldetésben.

Én most tartok 7 óránal(Shepherd kb 18as szintû)Befejeztem a bolygót ahol a Marhisia,vagy ki a tkömet kell megtalálni(+ utolsó racsni kinyírása(királynõ),elég sokáig tartott ez a bolygó.Amúgy kurva jó a gamma,megyek és tolom is:)

Mast3rmind
Nem tudsz. Csak parancsokat adhatsz ki számukra a D-pad gombokkal vagy fegyvert és különleges támadást válthatsz még náluk.

\"Hmmmm...Semmi\"

Sephi
Nem volt idom játszani sajnos. Meg tudna valaki nekem mondani hogy hogyan váltok menet közben a három mar meglevõ szereplõ között?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mast3rmind
De-de mindig küldetések elõtt. Ha, pedig a felszerelésüket akarod fejleszteni nem használt tagjaidnak akkor meg a hajótér hangárjában vannak szekrények személyre szólóan.

\"Hmmmm...Semmi\"

A csapat tagokat hol tudom cserélgetni?Mikor újakkal találkozok akkor lehet de máshol nem?

testerlnx
Azt lehet tudni, hogy regio lock-os lesz-e pl az NTSC-J-s verzió?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Nõs vagyok valamint most várjuk a második gyereket. <#nyes>
De hát a romantikázásból sohasem elég. Szeretem ezt a Bioware játékokban.

Romantikázni asszonypajtással, alkalmas helyen és idõben.
30-35 évesen tudhatnád.

Ja, meg tegnap választhattam egy újabb alkasztot Shepard-nak. Én A Commando-t választottam, mert mostantól a lövészetre akarok rágyúrni. Bár sajna én csak Medium Armort hordhatok és egyedül a mesterlövész puskát és pisztolyt tudom kezelni. Mostanra elég jól felfejlesztettem a mesterlövészetemet és a fegyveremet is felupgradeltem így már alig leng ki a célkereszt, elég jól lövök vele.

Kegyetlen jó ez a játék. :)

Igen, köszi aztán rájöttem hogy csak salvage-eléssel tudok Omnigel-re szert tenni. Az én fickó karakterem mesterlövész/gépész kasztba tartozik így jól rágyúrtam az elektronikára, meg a descryptelésre és kiegészítve Quariant tudásával, most jelenleg, mindent ki tudok nyitni, zárakat fel tudok törni. El is értem a 150db nálunk hordható cucc limithatárt, szóval egy jó alapos szanálás után annyi Omnigelem lett hogy csomó javítás és nyitogatás (amivel korábban probálkoztam azt utólag csak bypassolni lehetett omnigellel) is 99db állt az Omnigel mutató a kocsiban. Amugy csak I. és II. szintû cuccokat salvageltem III. felfele eladtam a cuccokat, úgy hogy több százezres vagyonom lett. Visszamentem Citadel-be és bevásároltam öltözetekbõl, meg egy két extra cuccból. Mindenkit felruháztam, felspéciztem.
Jelenleg olyan kb 20. szinten (nem is néztem már egy idelye) vagyok és fõként IV. illetve V. szintû cuccaim vannak, illetve Shepard, Ashley, meg a Tali jórésze már VI.-ban (ez álltalában az állandó csapat összeállításom). A sztoriban addig mentem el hogy Asari doktort (Liara) kimentettem, hogy teljes legyen a legénységem.
Egyébként csak questel a galaxisba mindenfele és hát nem unatkozom. Legutóbb épp a Földünk holdján kellet akciózni. Nagy poén, hogy a saját naprendszerünkben is repkedhetünk :). Eddig legjobban a Wrex csapattagunk (a Krogan-i teknõs fickó.. állat jó hangja van) által adott küldivel szenvedtem meg. Amikor az õ családi páncélját kell visszaszerezni. Hát az kemény volt, párszor visszatöltöttem. Érdemes velük dumálni. Ashley-vel való romantikázással haladgatok, bár nem egyszerû a csaj. Eddig csak utalást tett, hogy ha ki mernék vele kezdeni akkor az súlyos szabályszegés lenne (lévén hogy a parancsnoka vagyok) és kezdeményeznie kelle a leléptetésemet. De azért haladok, most a családjáról faggattam ki.
Kikkel lehet még romantikázni, tudja valaki?

Mast3rmind
Nah akkor szépen sorjában:
-"még egy kérdés, nagyon sok videó alatt alig hallottam valami háttérzenét... folyamatosan van alatta valamilyen zene ? :)"
+Általában mindig van valami zene, amely a szituációhoz igazodik (lásd csata, árulás vagy felderítés).

-"jah és több mint egy DVD a játék ? :)"
+A játék maga egy kétrétegû dvd-n terpeszkedik el (hamarosan LIVE-ról letölthetõ tartalmakkal jelentkeznek a fejlesztõk, melyek új felszereléseket és bolygókat, és galaxisokat nyitnak meg).

-"én a videókban eddig kihalt meg full város bolygókat láttam... vannak ,,zöld területes bolygók is ? mittom én ami tele van erdõvel meg ilyenek ?"
+Általánosságban a bolygók 40-50 %-ra le lehet szállni. Van, ahol jármûvünbõl kiszállva a bolygó adottságai miatt csak pár percet tölthetünk kint utána szép lassan meghalunk. Zöldes és részlet gazdagabb bolygók áltlában valamilyen szinten csatlakoznak a sztorihoz,de ezekhez való eljutás és leszállás mind a te feladatod. (Van pár zöld bolygó tehát, de nem kell Crysis vagy Far Cry szintû szabadságot elképzelni :))

\"Hmmmm...Semmi\"

testerlnx
Míg nem próbálják nem fog kiderülni, a Witcher-t is lefordítják pedig pc-n szerintem kissebb a potenciális vásárló réteg mint 360-on.
Mind1 nincs kedvem sokat rágódni rajta, engem idegesít, de legalább többet kell angolul ovasnom, ami legalább hasznos!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Én úgy tudom jövõre már lesz live, de általánosságban értettem, a potom munkát meg a szinkronhoz képest mondtam...
A véleményem fentartom :)

Gideon Wieth
még egy kérdés, nagyon sok videó alatt alig hallottam valami háttérzenét... folyamatosan van alatta valamilyen zene ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3