429

A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Laza
    Mondjuk engem mar az iranyitasa is idegesit, harcra teljesen hasznalhatatlan. Feroson a hidakon egyszeruen atgazoltam vele a nepeken, mert ha lealltam kuzdeni akkor a raketasok szivattak.
  • Laza
    Elso fokuldi utani resszel kapcsolatos kerdes, de azert spoiler tagbe teszem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    En elso fokuldi bolygon vagyok (Feros), most vegeztem vele, es a taborban van meg ket kuldi jelem, amik kesz is vannak, de a fickok nem reagalnak a mondokamra.

Az egyik az a ficko, akinek az adat kellett. Azt mar odaadtam neki meg a fold alatti bunkerben, de itt megis felkiallto jel van nala.

A masik ficko bent all az elpuletben, es meghalt felesege/akarkije utan rinyal, pedig neki kene leadnom azt a kuldit, ahol a negylabu allatokat kellett leolni. De nem reagal.

Es meg ott van az a kuldi, ahol a Fei-nek kellene elmeselnem, hogy az adot szetkaptam. De ha jol emlekszem o mar fejbelotte magat :)

Ezekkel a kuldikkel mi lesz? Nem teszi failedre, vagy mi a fene van?
  • Hoz_Hun
    Pontossan. Hardkoron gyakran ki kel szállnom, és úgy csatáznom, de az elég húzós ha a Hazard level 2, meg a gethek ellen nem jó, mert azok gyalogosokat iszonyat durván sebzik. Gyakorlatilag egy lövés ha rakétával vagy sniperel lőnek.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, azzal "jóban" vannak még most is. :D
  • Sir Quno Jedi
    Az meg dühítő, hogy a Mako-t nem lehet upgrade-elni, így amit már mellkasból kibír a karim, attól a páncélozott harcijármű megfexik. Egy vicc.
  • Hoz_Hun
    reszpekt, :) Wrex az egyik nagy kedvencem. A citadellán liftezgetve jókat röhögtem ahogy oltja a másik partnert. Egyedül Tali tud fifikásan visszavágni.
    A kedvenc részem, amikror elmeséli azt a megbizatását ahol egy Asari Commandóst kell(ene) kinyírnia (aki mellesleg a haverja). Csúcs ahogy előadja. :D
  • Sir Quno Jedi
    Alap az autoskill használat. Hiszen egy jól időzített warp, vagy egy tech bomb a jó helyen és jó időben életet menthet. Sajnos ha magd irányítod, nem lehetsz elég gyors ezekhez.
  • Hoz_Hun
    Én nemrég indítottam egy Adeptes Shepardet, de mivel az összes fegyver archivmentem unlockolva van választhattam az elején egy +fegyver talentet (shoti, gépkarabély, vagy sniper pityú, a pisztoly meg alap mindenkinek). Úgy hogy a bionickos Shepardem assault puskával nyomja (ki van rá képezve+talentfa).
    Kihívás van hardocore fokozaton (meg gondolom az insanen). Bár ott se mindenhol, de Gethekkel meggyűlik a bajom, ha bolygó felszínen kocsikázom. A kocsi nem fejlődik (csak a pajzsa töltődik gyorsabban) viszont a karakterek benne lvl. 60 és az ellenfelek hozzá igazodnak és hardcore fokozaton durván sebeznek. Ha sokan vannak (pl geth küldetés sorozat) hát az kínszenvedés. De Noverián a Rachni vesszőfutás a végén, na hardon az sem egyszerű. Eddig simán átrohantam, de hardcoreon nem lehet. Nem véletlen adnak két percet szóval keményen csatázni kell+ gránáthasználat és így is nehéz átrohanni, mert hamar pótlódnak.
    A normál fightok viszont nem vészesek, mert minden emberem X. páncélban a X. szintű Spectre prototipus fegyverrel nyomul X. szintű upgradekkel meg lőszerrel. Azért nehezebb mint normálon, de a csaták inkább hosszabbak és hevesebbek (Kroganokat hihetetlen nehéz kinyírni. Beállítottam hogy az embereim maguk használják az erőiket, hát... iszonyat káosz tud kirobbani főleg Tali+Liara párossal. Liara reptet, dob, lök mindent full szinten Tali meg rakétát lő, pajzsot bont, túlhevit a fegyverek, szóval nagy csetepaték vannak.
  • Hoz_Hun
    Hogy-hogy nem tud lőni? Adj shotit a kezébe (arra ki van képezve) és úgy osztja a népet, hogy öröm nézni. Én eleinte őt vittem a magas elektronic meg decryption skillek miatt, de harcosnak sem utolsó, csak fel kell nyomni rá egy Shiel upgradet meg azt a medikal regenerationt (magasabb szintű páncélokban két hely van).
  • Sir Quno Jedi
    Wrex lassan paragon-abb lesz, mint én, annyit dumáltam a lelkére és mindig jó példával is állok elő, mert a megfelelő döntéseket hozom azokon a nehéz napokon... :D:DD
  • Hoz_Hun
    Igen meg lehet győzni. Ha megcsináltad a küldetését (megszerezted a családi páncélját) akkor viszonylag könyű meggyőzni. Ha nem akkor kell magas meggyőző erő.
  • Sir Quno Jedi
    Most hogy két fullos bios van a csapatban, öröm nézni, ahogy takarítás van! :D Gondoltam berakom Kaidan 3.-nak és 3 bioval nyomom, de ő meg süti a teknóhoz. Amúgy Tali meg azé kell mer gépész és javítja a Mako-t, de durván!
  • Sir Quno Jedi
    Nalátod. Nekem full max a cahrm skillem és az intimidation-öm is közelít. Szerepjáték vazze! :D

Amúgy az adpetus/nemesis mér ne lenne űberszoldát?! Az a "jedi" megfelelője itten.
  • Petyus_
    Hát nemtom, nekem úgy nem áll össze a világ, hogy Shepard, az überszoldát nem egy überszoldát. =)

Talit én is mindig vittem, csak később váltottam a turianra, mert harcban jobban használható, az electronics skill meg nem érdekel. T'Soni engem idegesít, hogy lökdösi el előlem az ellenfelet, jobban szeretem, amikor Ashley írtja őket aszalt puskával. :P

*SZPOJLER LEHET* Szegény Wrexem meg megpusztult, pedig abszolút paragon a karakterem, meg mindig beszélgettem vele a hajón. Gondolom meg lehet oldani, hogy életben maradjon, mert voltak olyan opciók, amihez nem volt elég a charm skillem. :P Pedig neki imádtam a nagy busafejét meg a hangját. =)
  • Sir Quno Jedi
    Én mondjuk volt, hogy mindhárom karimnak cryo round-okat tettem a fegyóba és öröm volt nézni az ugrás közben szarrá fagyott ellenfeleket potyogni! :DDD Hat az még a kibercumókra is, mert abszolút zéró közelében azok sem operálnak...
  • Sir Quno Jedi
    Minek az?!???!?!??!????!? Lámi-e vagyol?!??! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem mellesleg az Asari, meg Tali kell. Mert T'Soni a legdurvább bionikus, Tali meg tudjuk miért.
  • Sir Quno Jedi
    Namost én 0-ás (azaz zéró) pisztoly skill-el és armor skill-el nyomulok a főkarimmal, egyszál pisztollyal. EZ A KIHÍVÁS. Jól kell lőni...
  • Samballah
    ja én talinak maxra huztam a pistol-ját az eddig talált legjobb pisztolyt beadtam neki, accuracy upgrade-el és sztem nem béna...
  • Samballah
    hát nekem tali nak fulon van hacking-je is van rendesen, csak Shepardomnak keves az electronicja és nem nyitja:( mindegy van ezekben a sok felesleges pisztolyon meg a 20 shield upgrade eken kivül más is? pl küldi? vagy valami fontos adat?
  • Petyus_
    Tali az egy kis nyomoronc, nem tud lőni!!!!44 =)))
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, az lehet, de szvsz. az electronics ilyen tech bomb-okhoz kell, meg hasonlókhoz. Igaz én mindég viszem emiatt Tali-t.
  • Petyus_
    A "lezuhant műholdakhoz" electronics kell szerintem, nem decryption. Legalábbis az én Garrus (max. decryption) + Ashley (Shepardom is egy gyilkológép =)) csapatom nem boldogul vele, Tali viszont igen. =)
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, elég egy ember a legmagasabb decryption skill-el.
  • Petyus_
    Ha van a csapatban megfelelő képzettségű "ember", akkor Shepard kinyitja. Az "emberek" között nem kell (és nem is lehet =)) váltani.
  • Samballah
    Igaz ez egy nagyon komoly játék! még ha nem is vagy rpg fan ez meg fog tetszeni:)
    lenne egy olyan kédésem hogy vannak mindenfele lezuhant szerkezetek, műholdak amiket csak magas electronic-al lehet feltörni, azokat team mate nem tudja kinyitni nekem akinek magas ez a talentje? csak shepard?
  • gyuri12
    akkor nem vészes:)
    köszönöm
  • Sir Quno Jedi
    Beszaggat, mintahogy az Oblivion, vagy a KOTOR-ok. Nem lényeges egy ilyen típusú játéknál. Ez nem platformer, vagy FPS.
  • gyuri12
    a szaggatások amúgy vészesek közben? azt hallottam(és láttam) hogy néha beszaggat.
  • gyuri12
    köszönöm
  • Sir Quno Jedi
    Elég sok szabad bolygó van, mivel a rendszerek száma is bővülni fog a csilag térképeden, csak haladni kell előre. Csak győzzed a sok mellékküldit megcsinálni (néha lazítani is kell közben).
  • Sir Quno Jedi
    Hülye kérdés valóban. Ha RPG fan vagy és bejönnek a BioWare játékok, akkor ez messze magasan üt mindent jelenleg, az biztos.
  • gyuri12
    hülye kérdés tudom,de jelenleg van Xboxra jobb játék ennél?:D
    ár/érték-re tessék gondolni
  • Laza
    Most kaptam meg az urhajot. El is latogattam 1-2 mellekkuldetes naprendszerebe, de azt tapasztaltam, hogy az ott levo 6-8 bolygo kozul csak 1-1-re lehetett leszallni, es ott is kopar videk fogadott.

A szabadon bejarhato bolygok szama ilyen gyer, es mind ilyen kopar? Vagy lesznek rendes epuletes, etc, jo kis helyek?
  • Kandurex
    valakinek nincs arról infója, hogy esetleg heggesztenek valahol, valakik ill. valaki komplett végigjátszást?
  • Hoz_Hun
    Be lehet fejezni 12 óra alatt, ha nem csinálsz meg semmi melléküldetést, csak arra bojgóra mész ahova muszáj (a fő történeti szálat csinálod csak) és az összes párbeszédet átnyomod.
    De ez olyan, mintha egy filmet úgy nézel meg hogy tekered. Igaz hogy végignézed 45 perc alatt a másfél órás filmet, de hogyan... na ez a 12 óra is kb ilyen.
  • Sir Quno Jedi
    Há én bőven 25 órát beletoltam és még messze vagyok a végétől és már megint van egy rakat mellékküldi. Ez a KOTOR-okkal is így volt.
  • Samballah
    ez dúrva:) de jó! konzolban azt irtak hogy 12 ora alatt be lehet fejezni... ezt nem akartam elhinni. nekem még csak 6 óra van benne az alap soldier karakterrel (nincs sok időm rá sajna) de akkor ezek szerint inkabb az ujrajátszásban van a szavatosága a gamenek?
  • Sir Quno Jedi
    Na én azé nem vagyok ilyen kitartó, nem akarom megunni, majd 1x újra.
  • Hoz_Hun
    Akkor paragonként nyomulsz :). Én is azt szeretem.
    Több eltérés van (leginkább verbálisan) a paragon-renegát út között. Ez alatt nem (csak) azt értem, hogy az általad adott válaszok különböznek, hanem egy idő után a játékban is más szövegek bukkannak elő. Én tegnap fejeztem be harmadszorra a játékot, úgy hogy minden alkalommal igyekeztem az összes fellelhető melléküldetést megcsinálni (a elsődleges missiókat leszámítva átlagosan mintegy 60 másodlagos küldetés van a játékban). Kétszer ugyanazzal a (férfi) paragon beállítottságú karakterrel (lvl.59 áll jelenleg) és egy női renegáttal harmadjára. Leszámítva az "életút" questeket (azokat a questeket amik az elején a származásunkhoz kötött) is találtam újabb küldetéseket, csillag rendszereket. Aztán találtam olyan küldetést, ami azért tért el az előzőleg ismerttől, mert a karakter szemlélete más volt. Vannak olyan küldetések, ahova nem küld senki vagy megtalálod vagy nem (az egyik kedvenc küldetésem ilyen – a Rachnis Starship Trooperes, bolygó állomás bevédős :)). Az is marha jó, hogy miként reagálnak a különböző csapattársak az adott szituációra. Arra is kiváncsi lennék, hogy hányan találták meg azt a helyet, ahol kiderül mi is az a kis medalion, amit a Consort-tól kapunk ajándékba.
    Hatalmas játék, hihetetlen összetett. Imádom. Ma állok neki negyedszer a már ismert kedvenc karimmal, ezúttal Hardcore szinten és begyűjtöm a lvl.60. szintet és megpróbálom kipipálni az Asari és a Turian Archivmenteket (eddig megvan Ash, Tali, Wrex).