Egy éves a Firefox

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Az Acid2 tesztet tudomásom szerint jelenleg csak 3 böngészõ tudja teljesíteni: a Safari, az iCab és a Konqueror.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
"Amúgy régebben az Operában nagyon szem elõtt volt egy gomb, amivel ki lehetett kapcsolni a képek betöltését. Nemtom FF-ben van ilyen? Meg hol lehet az anti-popup szogáltatást szigorítani benne?"

Természetesen van ilyen, szerintem az ImgLikeOpera nevû kiterjesztés az, ami kell neked. A popupblokkoló szigorításával kapcsolatban lásd pl Firefox topic, #1575-ös hozzászólás.

These are my friends, see how they glisten...

smv
Pedig rohadtul nem az. Van jópár ismim, akiket megkérdeztem, hogy milyen böngészõt használ erre benyögte, hogy google, vagy hogy windows vagy mittom. Sokan nem tudnak alternativákról, és félnek kipróbálni.

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Kivéve IE-n. <#buck>

tomsolo
ez egy hülyeség sztem...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

http://www.webstandards.org/act/acid2/test.html

Nekem ez se IE-ben, se FF-ben nem jön be tökéletesen.. IE-ben szörnyû, FF-ben egy fokkal jobb.

Nem.
Szabványos kódot kell írni, és mindenhol futni fog.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Hmm.. az irodai alkalmazottnak csak egyet kell megtanulnia használi, a dizájner is hozzászokik egy progihoz, egy cégen belül meg általában egy OSt használnak, úgyhogy a rendszergazdi is elboldogulhat 😊

De tényleg jobb az, hogy van egy kis verseny minden piacon, ebben egyetértek. Bár a legtöbb júzer (sajnos) örül annak, hogy be tudja kapcsolni a gépet, s amíg az IE-t integrálják, addig az átlag júzer azt se fogja tudni, hogy van más böngészõ.

<OFF> Vááh, szörnyû amit itt megy flémelés 😊
kbupdate: nem szánalmas az, akinek tökéletesen megy az XP, IE, meg a Windows király beépített tûzfala - egyszerûen csak ez ritka, mint a fehér holló 😊.

Nálam Windows napi átlag 3x fagy BSoD-vel, Linux még egyszer nem fagyott ki - ez most nem fikázás vagy ilyesmi; én ritkán használok Linuxot, mert szükségem van egy zsák Windowsos progira. <OFF/>

Nah, szóval, én is FF-ot használok, s még mûködik is 😊 Az IE meg megmaradt Microsoft Update-olni. Arra jó. Másra nem 😛

smv
Az, hogy ennyi szövegszerkesztõ van, meg az irodai alkalmazottét, az, hogy ennyi képszerkesztõ, az a dizájnerét, az, hogy ennyi féle rendszerbeállítás, az a rendszrgazdáét, az hogy ...

Bár így kaotikusnak tûnik, mégis a monopol helyzet a rosszabb eset, hiszen így a lényeges fejlesztések elmaradnak (Lásd IE), hisz tesznek rá, mert úgyis az õ szoftvereit használják a legtöbben. Jó dolog a verseny küzdjenek csak egymással a böngészõk, az nekünk csak jó.

az hogy annyi böngészõ van csak a webmesterek dolgát nehezíti meg...
Sanyix
Csak egy éves a firefox? 😊 ebbõl 4 hónapig használtam, aztán egy beleépülõ spyware miatt repült mint a huzat, úgyhogy ennyire biztonságos a firekox 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jó ötlet! Küldd el a Mozillának, talán még fizetnek is érte.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

A képeket úgy kell letiltani, hogy jobb klikk egy képre, és 'Képek tiltása a(z) XXXXX helyrõl' és már csak egy refresh kell!<#ravasz1>

In the beginning, the Earth was without form, and void...

smv
Persze, hogy nem csak azt. De én most szolidalitásból használjak egy 4 éves böngészõt, mert nincs idejük fejleszteni?

MS nem csak Windows-t "gyárt". Nem tudtad? És nem is csak szoftvert. Hopsz!

Másrészt SP-ket se dísznek adja ki.

smv
És megtiltotta valaki az M$ -nek a fejlesztést? Ha basznak az userekre, akkor nem értem, miért kell sztárolni õket. Jahogy X évente kijön Windowssal egy új ver? Wow, kira...

Ennek sokkal inkább ez az oka:
http://www.sg.hu/cikkek/40675

Antifasiszta
Nektek is? és király!

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

😊
Mert ezt az ipfwadm, az ipchains, az iptables nem tudja már lassan 15 éve... 😄

Antifasiszta
nekem meg internet explorer 3.2<#taps>

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

márpedig más nem lehet. egyszerûen az irigység beszél belõled.

Nem erre gondoltam, de találgass csak 😊
Szóval az szánalmas, akinél tökéletesen mûködik az XP, az IE, és SP2-es tûzfal.

Az szánalmas, akinél nincs spyware, trojan.

Ha szted igen, akkor IGEN, szánalmas vagyok.

igen, te meg 2x küldesz egy postot?😄

na te biztos azt is tudod pl. hogy lehet simán portátirányítani is SP2 tûzfallal😊

Persze IE 6 még elég sok mindenben hiányos, de hát hány éves is IE 6? és FF? 4 és 1. ne hasonlítsd már össze.. 3 év van köztük!

kbupdate, ez a hobbid, hogy szánalmassá teszed magad?
kbupdate, ez a hobbid, hogy szánalmassá teszed magad?
A különbség annyi h egy profi NEM használ xps tûzfalat, pláne nem tom ki az a hülye aki azér fizet h egy meglevõ programot bekonfigoljon, annyiból már tûzfalat is kaphat... (ugyértettem használhatot)
Szal az xp tûzfalra ez a tökéletes jelzõ erõs túlzás volt, pláne ha azt nézed h alapból meg csak egyirányú

De nem azt kéne nézni, hogy az IE is mûködik, hanem azt, hogy miben tud többet?
A keresés is sokkal kényelmetlenebb benne.
És az meg nem igaz, hogy az FF csökken, csak szeptember környékén mindig van egy wines ugrás. Új PC-hez azt adnak, és ugye sulikezdés, meg minden szeptemberben van, ami jó ürügy PC vásárlásra.

Nem lehet, hogy a virtualizált OS-en kéne futtatni a keresõt a fõOS helyett? 😊

Boldog Szülinapot!
Én is FF-t használok,mivel egyszerûen kevesebb szemét jön le vele. És innen már mindenki mondhat bármit.
Egyébként a Win tûzfal TÖKÉLETES, annak aki ÉRT HOZZÁ, annak megy, de igazából jól csak egy arra képzett informatikus ért hozzá. Nekem van 1 ismerõsöm, százezreket keres azzal, hogy azt normálisan beprogramozza cégeknek. Egy kerioval, vagy nod32-vel az is meg tudja védeni magát, aki sz*rt se ért hozzá. Ennyi a különbség.
h4x0r
Boldog szülinapot. 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

te is "gondolhatsz"😊

Jolvan... Gondolj amit akarsz es elj tovabb a csodak birodalmaban 😊

"ehhez", elõször tanulj meg írni, mert így eléggé szavahihetetlen vagy!

Másrészt, miért használ akkor mindenki "winfost", okoska!

csak ez a 10% már nem nagyon nõ egy ideje, de nem írom le megint. olvass vissza...

Kösz a tanácsot, hát sajnos CounterSpy nem talált az ég világon semmit, se az MSAntispy, se az adaware. Igaz, hogy havonta max 1x nézem végig a gépet velük, és ez lehet a baj.

Látod, látod, butuska az te vagy, mert te írtál hülyeséget!

lalicsiga
vagy a Warez 2.9

lalicsiga
Hello all!
Megmondom mi a JÓ!
Deepnet
ez a tuti mégha nem is hallot senki róla:
böngészõ,ftp,P2P,ablakletiltó,stb...
érdemes kipróbálni<#vigyor2>

nem azért 85% mert az összes szar winfoson az van alapból, jah persze ehez semmi köze mi ? <#nevetes1>

xbox360+komputer

hmm boldog szülinapot az ffnek! 😊 Annak ellenére (mivel nekem is megvan ám a progi) valahogy puritánnak érzem kissé a kezelõfelületet, valamint elég sokáig kell várni az elsõ ablak megjelenéséig, és még akkor is memóriazabálóbb mint az ie, valamint a java sem az erõssége, de télleg biztonságosabb h jót is monnyak 😊

Jah es az IE-nek van kozel 10 eves elonye...
Ugyhogy a 10%os reszesedes 1 ev alatt nem csak az FF erdeme, hanem az IE szegyene.

Ha az FF lenne implementalva a ringyozba akkor azt se tudnad mi az hogy IE...

Inkabb menj vissza spywareket irtani a gepedrol mivel az imadott IE-d gyujti azokat, ahelyett hogy itt dumalnal hulyesegeket.

"Az mindenesetre biztos, hogy egyrészt jóval kevesebb hiba van a Firefoxban, mint az Internet Explorerben"

Javítsuk ki helyesre:
"Az mindenesetre biztos, hogy egyrészt jóval kevesebb FELFEDEZETT hiba van a Firefoxban EDDIG, mint az Internet Explorerben"

"kevés vírus készül a hibák kihasználására" hát igaz, mert még nem elég elterjedt.. de majd ha...

"A böngészõ számos kiegészítõ modullal bõvíthetõ és terjedésének köszönhetõen egyre kevesebb oldallal van kompatibilitási probléma."

És majd egyre kevesebb vírussal is lesz inkompatibilis😊

Jó lett volna látni, hogy FFox 70% elér a piacon, és akkor "majd visszafoghatták volna" magukat a FF istenítõk... (Ugyanis sose lesz 20%-nál több FF részesedése, IE 7-tõl meg vissza esik 10% alá hanem 6-7% alá... 😊

IE használhatatlan? Azért csak 85% a részesedése?😄

85% vagy 10% a több? akkor majd rájössz

születésnapopot = születésnapot

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Éljen boldog születésnapopot FF!

(Én úgysem ezt használom)

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

takysoft: Tools/Options: Content/Load Images, itt lehet allitgatni + van kivetel-lista is. Nem annyira kenyelmes, de tuti, hogy van ra vmi kiegeszito, csak keress ra😊 Anti-popupra is van, de most nem jut eszembe a neve, keresd itt: https://addons.mozilla.org/?application=firefox (ize, extensionok: https://addons.mozilla.org/extensions/?application=firefox).

RSS-t meg kb. minden tudja 😊
takysoft
Mi nem alternatív? az hittem az összesnek az a neve , hogy "alternatív böngészõ".
hiszem mindegyik az.
Mozilla az, Opera az, Firefox az, Netscape az... meg a többi kisebb is az. Kifelejtettem vmit? asszem nem. Mind alternatív, ez benne van a nevükben. Ahogy mind böngézõ.<#alien>

A Lynx, meg az Ie, meg hasonlók... ilyet nem tartok böngésõnek, mert ezekkel nem lehet megcsinálni azokat a dolgokat, amit egy böngészõnek tudni kell. Pl Lynx nem szereti a flash-t, így halom oldal nem nézhetõ vele. IE meg eleve használhatatlan. Nem akarok flame-et csinálni, ha vanna Lynx fan-on, akkor ismerjék be! Vagy próbáljanak meg csak Lynx-el netezni, akkor majd beismerik. IE-fanok meg úgysincsenek, kipróbálin nem ajánlott, mert veszélyes(bár vírusirtóval, tûzfallal(nem winxp tûzfal), talán, de akkor is ott a kockázat, hogy mindenfélét letötöl, meg feltelepít, meg átkonfigurál, meg úgyse tud semmit. Eleve meg se nézem olyan böngészõt, ami nem tud lapokat nyitni.)

Amúgy régebben az Operában nagyon szem elõtt volt egy gomb, amivel ki lehetett kapcsolni a képek betöltését. Nemtom FF-ben van ilyen? Meg hol lehet az anti-popup szogáltatást szigorítani benne?

Ja és mi az az RSS? milyen böngészõ tudja?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Oldal 1 / 2Következő →