Egy éves a Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Természetesen van ilyen, szerintem az ImgLikeOpera nevû kiterjesztés az, ami kell neked. A popupblokkoló szigorításával kapcsolatban lásd pl Firefox topic, #1575-ös hozzászólás.
These are my friends, see how they glisten...
Starcraft + Diablo III - esemve
Nekem ez se IE-ben, se FF-ben nem jön be tökéletesen.. IE-ben szörnyû, FF-ben egy fokkal jobb.
Szabványos kódot kell írni, és mindenhol futni fog.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
De tényleg jobb az, hogy van egy kis verseny minden piacon, ebben egyetértek. Bár a legtöbb júzer (sajnos) örül annak, hogy be tudja kapcsolni a gépet, s amíg az IE-t integrálják, addig az átlag júzer azt se fogja tudni, hogy van más böngészõ.
kbupdate: nem szánalmas az, akinek tökéletesen megy az XP, IE, meg a Windows király beépített tûzfala - egyszerûen csak ez ritka, mint a fehér holló 😊.
Nálam Windows napi átlag 3x fagy BSoD-vel, Linux még egyszer nem fagyott ki - ez most nem fikázás vagy ilyesmi; én ritkán használok Linuxot, mert szükségem van egy zsák Windowsos progira. <OFF/>
Nah, szóval, én is FF-ot használok, s még mûködik is 😊 Az IE meg megmaradt Microsoft Update-olni. Arra jó. Másra nem 😛
Bár így kaotikusnak tûnik, mégis a monopol helyzet a rosszabb eset, hiszen így a lényeges fejlesztések elmaradnak (Lásd IE), hisz tesznek rá, mert úgyis az õ szoftvereit használják a legtöbben. Jó dolog a verseny küzdjenek csak egymással a böngészõk, az nekünk csak jó.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
In the beginning, the Earth was without form, and void...
Másrészt SP-ket se dísznek adja ki.
http://www.sg.hu/cikkek/40675
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Mert ezt az ipfwadm, az ipchains, az iptables nem tudja már lassan 15 éve... 😄
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Az szánalmas, akinél nincs spyware, trojan.
Ha szted igen, akkor IGEN, szánalmas vagyok.
Persze IE 6 még elég sok mindenben hiányos, de hát hány éves is IE 6? és FF? 4 és 1. ne hasonlítsd már össze.. 3 év van köztük!
Szal az xp tûzfalra ez a tökéletes jelzõ erõs túlzás volt, pláne ha azt nézed h alapból meg csak egyirányú
A keresés is sokkal kényelmetlenebb benne.
És az meg nem igaz, hogy az FF csökken, csak szeptember környékén mindig van egy wines ugrás. Új PC-hez azt adnak, és ugye sulikezdés, meg minden szeptemberben van, ami jó ürügy PC vásárlásra.
Én is FF-t használok,mivel egyszerûen kevesebb szemét jön le vele. És innen már mindenki mondhat bármit.
Egyébként a Win tûzfal TÖKÉLETES, annak aki ÉRT HOZZÁ, annak megy, de igazából jól csak egy arra képzett informatikus ért hozzá. Nekem van 1 ismerõsöm, százezreket keres azzal, hogy azt normálisan beprogramozza cégeknek. Egy kerioval, vagy nod32-vel az is meg tudja védeni magát, aki sz*rt se ért hozzá. Ennyi a különbség.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Másrészt, miért használ akkor mindenki "winfost", okoska!
Kösz a tanácsot, hát sajnos CounterSpy nem talált az ég világon semmit, se az MSAntispy, se az adaware. Igaz, hogy havonta max 1x nézem végig a gépet velük, és ez lehet a baj.
Látod, látod, butuska az te vagy, mert te írtál hülyeséget!
Megmondom mi a JÓ!
Deepnet
ez a tuti mégha nem is hallot senki róla:
böngészõ,ftp,P2P,ablakletiltó,stb...
érdemes kipróbálni<#vigyor2>#vigyor2>
xbox360+komputer
Ugyhogy a 10%os reszesedes 1 ev alatt nem csak az FF erdeme, hanem az IE szegyene.
Inkabb menj vissza spywareket irtani a gepedrol mivel az imadott IE-d gyujti azokat, ahelyett hogy itt dumalnal hulyesegeket.
Javítsuk ki helyesre:
"Az mindenesetre biztos, hogy egyrészt jóval kevesebb FELFEDEZETT hiba van a Firefoxban EDDIG, mint az Internet Explorerben"
"kevés vírus készül a hibák kihasználására" hát igaz, mert még nem elég elterjedt.. de majd ha...
"A böngészõ számos kiegészítõ modullal bõvíthetõ és terjedésének köszönhetõen egyre kevesebb oldallal van kompatibilitási probléma."
És majd egyre kevesebb vírussal is lesz inkompatibilis😊
Jó lett volna látni, hogy FFox 70% elér a piacon, és akkor "majd visszafoghatták volna" magukat a FF istenítõk... (Ugyanis sose lesz 20%-nál több FF részesedése, IE 7-tõl meg vissza esik 10% alá hanem 6-7% alá... 😊
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
(Én úgysem ezt használom)
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
RSS-t meg kb. minden tudja 😊
hiszem mindegyik az.
Mozilla az, Opera az, Firefox az, Netscape az... meg a többi kisebb is az. Kifelejtettem vmit? asszem nem. Mind alternatív, ez benne van a nevükben. Ahogy mind böngézõ.<#alien>#alien>
A Lynx, meg az Ie, meg hasonlók... ilyet nem tartok böngésõnek, mert ezekkel nem lehet megcsinálni azokat a dolgokat, amit egy böngészõnek tudni kell. Pl Lynx nem szereti a flash-t, így halom oldal nem nézhetõ vele. IE meg eleve használhatatlan. Nem akarok flame-et csinálni, ha vanna Lynx fan-on, akkor ismerjék be! Vagy próbáljanak meg csak Lynx-el netezni, akkor majd beismerik. IE-fanok meg úgysincsenek, kipróbálin nem ajánlott, mert veszélyes(bár vírusirtóval, tûzfallal(nem winxp tûzfal), talán, de akkor is ott a kockázat, hogy mindenfélét letötöl, meg feltelepít, meg átkonfigurál, meg úgyse tud semmit. Eleve meg se nézem olyan böngészõt, ami nem tud lapokat nyitni.)
Amúgy régebben az Operában nagyon szem elõtt volt egy gomb, amivel ki lehetett kapcsolni a képek betöltését. Nemtom FF-ben van ilyen? Meg hol lehet az anti-popup szogáltatást szigorítani benne?
Ja és mi az az RSS? milyen böngészõ tudja?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity