63
  • Hegyikecske
    hmm boldog szülinapot az ffnek! :) Annak ellenére (mivel nekem is megvan ám a progi) valahogy puritánnak érzem kissé a kezelőfelületet, valamint elég sokáig kell várni az első ablak megjelenéséig, és még akkor is memóriazabálóbb mint az ie, valamint a java sem az erőssége, de télleg biztonságosabb h jót is monnyak :)
  • Nyiri
    Jah es az IE-nek van kozel 10 eves elonye...
    Ugyhogy a 10%os reszesedes 1 ev alatt nem csak az FF erdeme, hanem az IE szegyene.
  • Nyiri
    Ha az FF lenne implementalva a ringyozba akkor azt se tudnad mi az hogy IE...

Inkabb menj vissza spywareket irtani a gepedrol mivel az imadott IE-d gyujti azokat, ahelyett hogy itt dumalnal hulyesegeket.
  • kbupdate
    "Az mindenesetre biztos, hogy egyrészt jóval kevesebb hiba van a Firefoxban, mint az Internet Explorerben"

Javítsuk ki helyesre:
    "Az mindenesetre biztos, hogy egyrészt jóval kevesebb FELFEDEZETT hiba van a Firefoxban EDDIG, mint az Internet Explorerben"

"kevés vírus készül a hibák kihasználására" hát igaz, mert még nem elég elterjedt.. de majd ha...

"A böngésző számos kiegészítő modullal bővíthető és terjedésének köszönhetően egyre kevesebb oldallal van kompatibilitási probléma."

És majd egyre kevesebb vírussal is lesz inkompatibilis:)

Jó lett volna látni, hogy FFox 70% elér a piacon, és akkor "majd visszafoghatták volna" magukat a FF istenítők... (Ugyanis sose lesz 20%-nál több FF részesedése, IE 7-től meg vissza esik 10% alá hanem 6-7% alá... :)
  • kbupdate
    IE használhatatlan? Azért csak 85% a részesedése?:D
  • kbupdate
    85% vagy 10% a több? akkor majd rájössz
  • Evil Merodak
    születésnapopot = születésnapot
  • Evil Merodak
    Éljen boldog születésnapopot FF!

(Én úgysem ezt használom)
  • JeD
    takysoft: Tools/Options: Content/Load Images, itt lehet allitgatni + van kivetel-lista is. Nem annyira kenyelmes, de tuti, hogy van ra vmi kiegeszito, csak keress ra:) Anti-popupra is van, de most nem jut eszembe a neve, keresd itt: https://addons.mozilla.org/?application=firefox (ize, extensionok: https://addons.mozilla.org/extensions/?application=firefox).

RSS-t meg kb. minden tudja :)
  • takysoft
    Mi nem alternatív? az hittem az összesnek az a neve , hogy "alternatív böngésző".
    hiszem mindegyik az.
    Mozilla az, Opera az, Firefox az, Netscape az... meg a többi kisebb is az. Kifelejtettem vmit? asszem nem. Mind alternatív, ez benne van a nevükben. Ahogy mind böngéző.

A Lynx, meg az Ie, meg hasonlók... ilyet nem tartok böngésőnek, mert ezekkel nem lehet megcsinálni azokat a dolgokat, amit egy böngészőnek tudni kell. Pl Lynx nem szereti a flash-t, így halom oldal nem nézhető vele. IE meg eleve használhatatlan. Nem akarok flame-et csinálni, ha vanna Lynx fan-on, akkor ismerjék be! Vagy próbáljanak meg csak Lynx-el netezni, akkor majd beismerik. IE-fanok meg úgysincsenek, kipróbálin nem ajánlott, mert veszélyes(bár vírusirtóval, tűzfallal(nem winxp tűzfal), talán, de akkor is ott a kockázat, hogy mindenfélét letötöl, meg feltelepít, meg átkonfigurál, meg úgyse tud semmit. Eleve meg se nézem olyan böngészőt, ami nem tud lapokat nyitni.)

Amúgy régebben az Operában nagyon szem előtt volt egy gomb, amivel ki lehetett kapcsolni a képek betöltését. Nemtom FF-ben van ilyen? Meg hol lehet az anti-popup szogáltatást szigorítani benne?

Ja és mi az az RSS? milyen böngésző tudja?
  • falu
    Miért alternatív a Firefox? Az IE nem az?
  • Sityi
    Jó a Lynx, ha olvasgatni akarsz, de az emberek döntő többsége bámészodni szeretne a neten, ezért nem kell neki.
    Amúgy boldog szülinapot, meg sok ilyesmi... :)
  • greywolf
    Mér, mi van, fáj az igazság ?
  • FTeR
    a 3. bekezdés már mekkora bullsit :P 1 mondata nem igaz.
  • BlackRose
    Köszi a tanácsot, de azért nem vagyok annyira béna... nem a reklámokra gondoltam. Na de mindegy.
  • fflx
    azert a firefoxban az adblocker csodakra kepes az oldal betoltesenek erdekeben (csak egypar ad.akrmi.hu-t kell letiltani es maris 10-20 szorosara gyorsul a betoltes)
  • NuCLEARScoRp
    Mi lenne ha egyszer nem más böngészőket reklámoznátok... szerintem csoda
  • BlackRose
    A Lynx tönkreteszi mind... FireFox, Mozilla, IE, Netscape, Opera... mindegy, a Lynx az igazi király!
    Hogy miért? Mert annyira gyors, meg egyszerű, hogy 2 perc allatt megvan vele az az info amelyet ha a szuperböngészőkkel keresek akár 15 percbe is belejön... míg végignézed a designet, meg a képecskéket, meg klik ide vagy oda... addig a Lynx-el összpontosíthatsz és gyorsan célba érhetsz...
    Na jó még mielőtt valaki elgondolkodna a fenti dumán, boldog szülinapot a FireFox-nak. Na persze vicc vagy nem vicc, azért a fenti dumában van egy pici igazság is ugye?
  • marci14
    nekem a sima mozilla jobban bejön
    emellett meg opera,ie,avant browser
  • bertino
    FF rulez
  • tomsolo
    nekem ff,ie,opera
  • Anaki
    Nekem is, és király!
  • látogató
    Nekem is firefoxom van!