Egy éves a Firefox

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

falu
Miért alternatív a Firefox? Az IE nem az?

...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me

Jó a Lynx, ha olvasgatni akarsz, de az emberek döntõ többsége bámészodni szeretne a neten, ezért nem kell neki.
Amúgy boldog szülinapot, meg sok ilyesmi... 😊

Mér, mi van, fáj az igazság ?
a 3. bekezdés már mekkora bullsit 😛 1 mondata nem igaz.
Köszi a tanácsot, de azért nem vagyok annyira béna... <#smile> nem a reklámokra gondoltam. Na de mindegy.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

azert a firefoxban az adblocker csodakra kepes az oldal betoltesenek erdekeben (csak egypar ad.akrmi.hu-t kell letiltani es maris 10-20 szorosara gyorsul a betoltes)

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

NuCLEARScoRp
Mi lenne ha egyszer nem más böngészõket reklámoznátok... szerintem csoda

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

A Lynx tönkreteszi mind... FireFox, Mozilla, IE, Netscape, Opera... mindegy, a Lynx az igazi király! <#smile>
Hogy miért? Mert annyira gyors, meg egyszerû, hogy 2 perc allatt megvan vele az az info amelyet ha a szuperböngészõkkel keresek akár 15 percbe is belejön... míg végignézed a designet, meg a képecskéket, meg klik ide vagy oda... addig a Lynx-el összpontosíthatsz és gyorsan célba érhetsz... <#smile>
Na jó még mielõtt valaki elgondolkodna a fenti dumán, boldog szülinapot a FireFox-nak. Na persze vicc vagy nem vicc, azért a fenti dumában van egy pici igazság is ugye?

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

marci14
nekem a sima mozilla jobban bejön<#circling>
emellett meg opera,ie,avant browser

bertino
FF rulez <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tomsolo
nekem ff,ie,opera

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nekem is, és király!

Nekem is firefoxom van! <#nevetes1>
← ElőzőOldal 2 / 2