234
Mit csinálnál ha nyernél 2 milliárdot?
-
#29 kérdezd meg Szemrédit.mit csinált vele? -
dav1d #28 fognám a p4es gépemet és az lenne az első hogy kidobnám a vonat elé :P -
Unreal1942 #27 Nem csinálnék semmit :D
Élvezném a hátralevő életet. -
#26 elég jól égne...:) -
#25 Befektetném ingatlanokba, kiadnám albiba én meg mászkálnék a világban.
Ha megunnám a világlátást, a tanulást és kitombolnám magam, szülnék 5 gyereket (évente) lenne 5 kutyám, 5 macskám és természetesen 3 lovam (fekete, fehér, barna) vennék egy nagy telket a várostól nem messze ahova nyugati fekvéssel, meleg színekkel, sok ablakkal megépíteném a házamat. -
#24 aztán szétverném a házat örömömben aztán újraberendezném a legjobb cuccokkal vennék egy bika gépet, beköttetném a leggyorsabb internetet a amradékot beraknám a bankba hagy kamatozzon jó sokat, adakoznék -
#23 sírvafakadnák -
#22 Én. -
#21 Nem......de legalább nem unatkoznának! -
#20 és szerinted ez ösztönözné őket a munkakeresésre? :P -
#19 Csinálnék egy Casseus alapítványt a munkanélküli számítástechnikusok részére! Úgy nézne ki, hogy egy terembe 300 gép, kaja teljes ellátás! Tehát amíg nem találnak munkát addig hálózhatnak ingyen és kapnak kaját! -
Verseghy #18 Kiköttetném Szent Ilona szigetére az internetet, gázt, édesvizet, csinálnék oda fasza kikötöt a hajomnak, aztán ott élnék. De azért lenne egy villám Portugáliában is, ha társaságra vágynék:D -
#17 Egy részét biztos. -
#16 én nyertem +, de szétosztottam a hajléktalanok között -
#15 Van olyan aki jótékonykodna? -
#14 én örülnék... o_O -
#13 Focicsapatot vennék vagy pártot alapítanék, esetleg létrehoznék pár alapítványt.
Bár a focicsapathoz ez az összeg kevés. -
#12 lál :DD -
#11 befektetném luxuskurvákba -
#10 Megadnám édesanyámnak a 100ezres tartozásom!:D -
#9 Bárcsak így lenne! -
#8 eltapsolnám -
#7 Igen! Megbolondultál, mert megnyitottad ezt a topikot. Ennek következtetésen te nyerted meg a 2millárdot :DD
-
#6 befektetném pár hordó olajba -
#5 Nem fért voltna bele abba a topicba, mert az ötöslottó nem mindig 2 milliárd! -
#4 Belefért volna 5-ös lottó topicba!
-
Takezó #3 mekvenem az ezsgét :D:D:D -
#2 Lehet én megbolondulnék! -
#1 Ezen a dolgon tünödtem tegnap! Érdekelne ki mit csinálna ha nyerne 2 milliárdot!