234
Mit csinálnál ha nyernél 2 milliárdot?
-
#71 két oldalfalon pár kilowattos hangfalakkal, szomszédok az hinnék h kitört a háború -
#70 hja meg egy Opel Signumot full Xtrával -
#69 megvenném az sgít oszt' kierőszakolnám a nagyobb logókat
jah meg vennék egy nagy házat kib@szott nagy fallal meg egy jó kivetitőt, és azon jáccanám a Codkettőt -
#68 először is egy olyan szgép amit a NASA is megirigyelne aztán egy kocsi mondjuk egy Audi (amilyen a Szállító 2-ben volt) alapítanék jótékonysági alapítványokat a többit meg befektetném -
#67 Lamborghini Murcielago, McLaren F1
egy kicsit adakoznék, a többi mehet ingatlanba -
#66 Bugatti sztem is jó választás -
#65 haverék adtak még erre egy jó választ.: vennének a teljes nyíereményből porschét, amennyi kijön, annyit még félretennének, hogy béreljenek egy tomahawk helikoptert , beállítanák a kocsikat egykupacba és mindet szétlőnék..semmi értelme nem lenne, de legalább szórakoznának egy olyat, amit mégegyszer nem tehetnének meg. aztán meg folytatnák átlagosnak mondható életüket.:) -
#63 Elmennék a Singen -i autószalonba, ahol a legkülönlegesebb sportkocsikat árulják.
VEnnék egy Bugatti EB110 -et, meg egy Jaguar XJ220 -at,
meg egy olcsóbb Ferrari F355 GTB -t - a mindennapi haszánlatra.
És egész nap a közeli PAnnónia ring-en autóznék velük, meg mindenfele...
Egy kis szigetet is vennék a Bahama szigeteknél, vagy a Maldív, esetleg a
Fidzsi szigeteknél.
Nem is olyan drága egy kis 2 hektáros sziget, kb. 400-500 millió forint...
amin már sok pálmafa van, és homokos tengerpart veszi körül..
Persze ezekhez elengedhetelen, valami villa , meg szuper motorcsónak,
mondjuk egy szuper Bayliner, egy kb. 10 méteres, vagy több..
Meg itthon is vennék egy villát, kastélyt. stb..
úszómedence, jacuzzi, házimozi, saját szakács, szuper csajok...
meg minden
Szal 2 milliárdot hamar el lehet költeni,
vagy befektetném a tőzsdére. -
#62 aszt ne-.- -
#61 vennék egy hókotrót így télen egy mozdulattal elkotrom a ház elől a havat! -
#60 elköltöznék új zélandra, csinalnék egy kis tuningműhelyet és bütykölgetném a skylineokat meg a suzuki alto-kat -
#59 mét most nem tudod? :I
egy hawerom tönkre tud baszni egy topicot legalábbis az ingyenesen, de sztem ez is befogadja :I -
#58 4-500 milliót biztos eltapsolnék. vennék valami durva autót, egy házat spanyolországban, és valhaol az usában. 100 millióból jótékonykodnék, a többit be a bankba, a kamatokból meg sporteseménykre utaznék hétről hétre. -
#57 vennék egy szép hajót és minden kikötőben csinálnék 5 gyereket (havonta) -
#55 -
#54 ja
szalonnát sütni is lehet vele, még azzal is rá lehet gyújtani!
mint egyik csávó rágyújt az ezressel, késöbb meg kéri a cigit :D -
#53 nyitnék egy klafa kocsmát, meg vennék magamnak jóságos hangszereket.:) -
Darkboy #52 Vennék egy darut és elhajítanám Gyurcsány házát a picsába :) -
#51 Vennék egy k**va nagy repülőgépet és körberepülném vele Afrikát úgy, hogy közben a fullig tömött csomagtérből folyamatosan szivárogna ki a pénzem...
azoknak a szerencsétleneknek úgyis szükségük van rá.
a maradék 1.9 milliárdot megtartanám, befektetném. -
#50 nem ide irogatnék most az biztos:) -
ugot2know #49 Szetvernem a Kasza Tibi kocsijat?:) -
#48 vennék egy porschet, felújítanám házunkat kívül belül, meg egy canon 20D-t kiegészítőkkel. -
feketeribizli #47 Megörülnék, attól, hogy nem vehetem fel készpénzben és 3 hetet is várni kell... -
#46 Kitapétáznám vele a szobám. -
#45 Felét a bankba, másik felét jobb gépre, zenei cdkre, könyvekre, filmekre költeném, no meg egy új ház és vennék az összes híres lamborghiniből egyet -egyet. (Miura, Countach, Diablo, Murcielago, Gallardo, S concept) -
#44 kérdésre válaszolva: nagyon nagyon sokmindent -
#43 inkrek is lehetnek - nemde?! :) -
Unreal1942 #42 -
haxoror #41 ötösikrek? -
#40 Hogy tudsz évente 5 gyereket szülni, ha a terhesség kilenc hónap? -
#39 Nyerni nem lehet, de a semmivel keresni igen: Nézzétek meg a honlapomat. Megéri, uganis kitaláltam hogyan kereshetsz úgy, hogy tényleg ne kelljen csinálnod semmit, egy kis trükk az egész, nagyon egyszerű, és nem lehet vele lebukni. Kérlek szépen ha úgy döntesz hogy regelsz, akkor az én refemmel regelj plz(ott van a reg menüpontban), hiszen te is azt akarnád magadnak hogy másokat beszervezz, nos én ingyen megosztom veletek a módszeremet, cserébe olyat kérek ami neked semmibe sem kerül.ITT A LINK ! -
haxoror #38 Világhatalomra törnék!
A minionjaim tudósokat rabolnának akik világvége gépet építenének nekem amivel megzsarolnám a Föld kormányait jól!
MUHAHAHAHA -
#37 Én raknák egy nagy mágját belőle a Hősök terén. Nagy sikoltozás lenne belőle, meg tülekedés, lehet meg is halnék... -
#36 ezt én sem értem...minden héten megnyerem az ötöst -
#35 nyitnék 1 edzőtermet. -
#34 :)
kikéred kétszázasokban :o -
#33 Vennék belőle zsok mogyorót -
#32 Miért a feltételes mód? -
haxoror #31 Ja faszán lehet ennyi színes kis papírral szalonnát sütni -
#30 én vennék egy kibaszott erős gépet,éssss enniy nem kell más aztán élek tovább..