Ha nyernél 2 milliárdot....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jointeer
veszek egy pónit, énis

köcsög

Dichter
Kaszinó -> rulett -> egészet a pirosra, és hadd szóljon.

Zillo
otthagynam az iskolat es lazulnek valahol a nagy vilagban

esetleg beinditanek vm magan bizniszt

Alah Alik Ya Sidi!

Ha nyernék 2 milliárdot, akkot én szívrohamot kapnék. Aztán bemondanák, hogy 3 hónapig senki sem jelenkezett a nyereményért.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

N3TuddKi
szeméyles találkozó mindenképpen van, mert be kell mutatnod a nyertes szelvényt. Ahogy Cat írta van a kiemelt nyereményvonal és ott kell egyeztetni idõpontot.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Kata
Ha csúnyát esnél a lovaidról, megörökölhetem a többit ugye? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

artschiatwork
pfff 😄DDDDDD

ChevyG work
regisztrálnék 2083333 évre az SG-n<#kuss><#nevetes1><#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

van egy un. kiemelt nyeremények telefonszáma, és azon mondják el. A pénzt több bankszámlaszámra utalják, te abból kézbe nem nagyon veszel semmit.

wander01
nos, minden komolytalanságot félretéve: mikor valaki majd megnyeri ezt a 2 milliárdot, és szépen beballag a szerencsejáték rt-hez vagy mittomén most hogyan hivják vagy majd... és akkor mivan? meglobogtatja a bácsi a cetlit hogy itt a folyoszámlaszámom utalják át és kösz? nem hinném. hogyan osztják szét a lovét? ugy tudom ilyenkor adnak befektetési tanácsot vagy nemtom de gyakorlatban ez hogyan müködhet?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Magnumrolcsi
<#wow3> <#nemtudom><#zavart2>

franc0
a világon nincs annyi gallardo mint amennyit ti itt megvettetek...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

hmhm
mindennapra sok havat hozatnák!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

bens
ez 1 jó poén, csak Te nem láttad...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Taranov
Mert elveszi a tiétek kilátását? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez jó, csak a megvalósítás lehet necces.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Adi
Persze, lehet, h lottozni is kénne ehez!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Vennék magamnak vmi gyönyörû BMW-t, szüleimnek is vmi fasza kocsit amit szeretnének, és elkezdenék utazni... Egyszerûen élvezném az életett!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

wander01
ez egy idézet volt <#nyes> én vennék egy M6-os bmw-t, kifizetném a maradék részletet a lakásra, és elmennék kocsival egy világkörüli utra, indulnék nyugatra, fullextrás luxushajon át amcsiba, át a 66-os uton, majd le dél amerikába, onnan esetleg vissza Hawaii, majd kis szigetnézés, meglátogatnám az ausztráliába szakadt magyar testvéreket, majd át Japánba (oda mindig el szerettem volna menni). aztán meg ami még jön 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Max7
Du you speak MAGGYAR? HE? <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

egypszichonauta
no noénnemtom,ez örö ez bódottá lenne

Max7
1. befektetnék 1 milliárdot
2. 300 milliobol vennék egy szolid lakást szolid kertel szolid uj autóval
3. 200 milliót adnék egy korháznak aki igazán megérdemelné: (Délpesti)
4. 500 milliót meg tévedés nem adnám álatmenhelynek, hanem nyitnék egy saját a világon a legnagyobb álatmenhelyet amivel megoldanám az összes kobor álat gondját és ezen a menhelyen hajléktalanok dolgoznának akik száláshelyért meg meleg ételért dolgoznának a telepen!

az elsõ pontban befektetett egymilliárdot ujra befektetném majd a gyerekeim között szétosztanám hogy aki jól forgatja megélhet, aki nem az meg eltapsolja 😊

sokminden álmom megvalósulna ezzel a 2 milliárd-al! Semmi féle képpen nem örülnék meg de édesanyámnak csak kényszerzubbonyos kétajtós szekrények mellet mondanám el mert õ tuti megörülne 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

[Walaki]D`Lair
Tuti befektetés...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Herr Lehrer
na jó azér annyit talán nem😄

Your suffers will be legendary even in hell!

[Walaki]D`Lair
<#mf1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
2.8-at, bocsánat! 😊

FtranX
jó, ha véletlenül nyernél 3 milliárdot, akkor 2.7-et utalj át a számlámra! 😊

[Walaki]D`Lair
Én anno pár éve azt vallottam, hogy hahaha 3 milliárdot ide, én simán bírnék annyi pénzel...de mostanság amit nyernék, az max 100-200milla...MAX...akkor még nekem kéne megkeresnem a mindennapi betevõt, csak az indulás lenne sokkal könnyebb...a 3 milliárd miatt meg csak aggódni kéne, meg a gyereket félteni...nem lenne jó...

FtranX
Én 500 milliót azonnal elköltenék: vennék belõle egy kurva jó házat floridában vagy kaliforniában, egy jó autót, egy hiperszuper számítógépet + apróságokat. Kb. 100 millát szétosztanék a családban, a többit meg befektetném: részvénybe, ingatlanba, államkötvényekbe. Ha mind ez meglenne, évekig csak utaznék a világban.

Sné Zsuzsa
Én csak lefizetném, hogy egyszer ne színészkedjen<#bee1>

Canon 450 D

engednék a maffia nyomásának, és oddaadnám -.-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sné Zsuzsa
hmm....hírtelen, de sok barátom lenne....elküldeném az összeset a p*csába <#mf2>

Csak azzal foglalkoznék, aki most is TÉNYLEG barát...magyarul családon kívül 2 ember..a párom és a barátnõm (na meg párom családja + barátnõm családja)...asszem adnék a volt kedvenc tanáromnak is belõle 😊 És fizetnék, hogy tönkrevágják az egyik volt oszim életét egy cseppet <#eplus2>...na meg egy pár kedves 2színû "barátnõmnek" azokat a pontját szúrnám, amelyik a legjobban fáj <#vigyor1> <#bdead><#taps>

Canon 450 D

intelligencia megvillant.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sanyix
Vennék egy hiperbrutál szgépet, vmilyen BMW-t, és egy T-55-öst, megmég sokmás apróságot <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jointeer
ELADAKOZNÉM AZ EGÉSZT:oooo

köcsög

vagy a sivatag közepén egy elit fagyizót poénból😊
Sné Zsuzsa
😊

Na jó, de nekem akkor már semmi mással nem kellene foglalkoznom, csak az õ boldogságukkal 😊

Amúgy gáz, hogy én meg kifelejtettem a tesómat a sorból 😞 Tutira segíteném én is és anyuékat is elküldeném nyaralgatni...hmmm....mindent megkapnanának...tesó meg aztán fõleg, hogy mindent 😊

Canon 450 D

Nyitnék egy tékomot :o

Bandee1987
én 1 milliárdot minimum odaadnék vmi beteg vagy rákos gyerekeket segítõ alapítványnak. mi a fasznak 2 milliárd? Azért, hogy az ember felvághasson vele, meg vegyen milliárdot érõ palotát, amit késõbb nem bír fenntartani? Én beérném egy normális, szép családi házzal (na jó, azért a házba 1-2 luxusabb dolog belefér, de ennyi elég). Tesóméknak is segitenék jó sok pénzzel. Elutaznék vmi kurva szép helyre 1 hónapra minimum. Ja, meg minden rokonnak segitenék persze. De titokban, nem kell, hogy a nyakamra csõdüljön az egész világ emiatt. Talán befektetnék vmibe, mondjuk vmi vállalkozásba. Amúgy folytatnám a megszokott életem. (Ja,és mindenképp félreraknék pénzt)
Ja, és nagy álmom egy Audi A8-as vagy egy Ferrari(de a Ferrari megint csak felvágás lenne😊).
Ja, és informatikánál tartva: vennék egy hiperszupergigamegabrutál gépet 😊
és raknék félre a gépbõvítésre is 😊
Informatikánál tartva

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

az öt gyereket gyors egymásutánban nem ajánlanám<#vigyor><#vigyor>
nekem csak három van, de néha égnek áll a hajam<#ijedt>

Sné Zsuzsa
Én tutira nem ölnék meg senkit sem pénzért...max öletnék <#eplus2><#bdead><#wilting><#lama>

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Hát nem tudom....én inkább mondom befektetném és biztosítanám, hogy rövid idõn belül megvalósuljon, hogy:

-Azért tanuljak, mert élvezem
-Azért vegyek ruhát, mert élvezem és nem azért, mert elhasználtam
-Azért dolgozzak, mert élvezem
-Azért menjek külföldre, hogy élvezetbõl tanuljak nyelveket

Szal lehet, hogy jó buli a lövöldözés, de akkor inkább már
-vennék egy homorú monitort (vagy mi a szösz) , tuti hanghatás, ablak nélküli terem stb.
-tuti disco terem, ami hangszigetelt, kevés fénnyel és jól szóló "szokol rádióval" <#vigyor1>
-saját mozi (max 12 fõs terem, ahol a hanghatás tuti és az egész szobában egy bõrgarnítura van a házimozin kívül
-rohadt sok ló a tanyámon

Szal egy tanya közepén egy rezidencia 😊 Lehet, hogy ez nem egyszeri dolog, de egész életre kihat és nem kellene fognom a búrám, hogy elcs*sztem a pénzt baromságra 😄

Canon 450 D

NEOreg3
kiköltöznék spanyolba vagy valami meleg helyre de azonnal, aztán a szokásos: bulik, pia, házak, nõk, autók, számítógép(ek), vennék magamnak moderátori jogot az sg-n, esetleg hajó, kisebb helikopter, és többi be a bankba, mert ezután már a kamatokból is meglehet élni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sné Zsuzsa
Ezt arra értettem, hogy egymást követõ években...azt hitted tudok 5-ös ikreket gyártani??? <#alien><#idiota>

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ÉVENTE EGYET!

Canon 450 D

smici
eh, én örülnék, ha csak úgy kapnék százezret 😛
bár ha tudnám, hogy megnyerte a lottót és azért ad, akkor tremészetesen megölném és elvenném az összes pénzt 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

Atkamon
Én mindenek elõtt megvenném a korunk legmodernebb és legjobb számítógépét és mobilját!

Paszmek jo smucig vagy, pár százezer 2mrdbol... ejha nem viszed tulzasba az adakozast 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Csuhai G
Bocsi, kétszer kültem el!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Flémelnék azesgén illetve megnyitnék 2Mrd topikot. 😄DDDD

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!