234
Mit csinálnál ha nyernél 2 milliárdot?
  • fluga
    hát én először meghibbannék. ha úgy maradok akkor mindegy. ha meg nem, akkor is!
    viccet félretéve: szerintem akinek van 2 miliárdja, azok közül egy sem ül a seggén, utazgat, csajozik meg kurvázik..mind dolgozik, méghozzá kurva sokat. szerintem ez lenne.
  • T1
    huha nyernék akkor.... minden megvennék amire szükségem lenne és minden barátommal elmennék nyaralni
  • jointeer
    lál_._
  • Falconer
    Én kisegíteném elöször is Gyurcsány Ferike anyukáját, hogy ne kelljen számolnia a pénzt, amikor ki kell fizetni a gázszámlát.
  • Falconer
    LOL:DDDD
  • Flower
    Nem lenne elég!
  • Mike
    egy valmire való helikopter 1 misi körül kezdődik
  • Mike
    nem dolgoznék soha többet semmit
    elköltenék néhány százmilliót, a többit meg befektetném, és a hozamból élnék
  • shiftáj
    ha megnyerném...
    nem járnék suliba, ha járnék is lógnék lefizetem az igazgatót 10 millával és szevasz, a többit csajokra, qrvákra, gépre, jó sok kajára meg piára, körbejárnám a földet, elmennék a holdra, elmennék amcsiba, felbérelnék egy bérgyilkost h ölje meg azt a 93 IQ -s alkoholista Dzsordzs Bus -t. és kb ennyi ^^
  • Flower
    CSAK CSAJOKRA KÖLTENÉM!!!!
  • Kata
    :DDD Te teljesen kész vagy!
  • mbz
    őstermelő lennék hollandiában és minden sg-s fórumozót meghívnék 1 gyengére
    vagy vennék 20 000 000 szotyit és egész nap szotyiznék
    megvenném a világ legjobb golyós egerét és aranyba önteném
    savval maratot gyémánt egérpaddal
    vennék még 200 000 db at s házat és átalakítanám atx re
    2 000 000 db gumit osztanék szét a cigányok között
    kifizetném friderikusz adóságát mind a 600 mft ot
    vennék 200 000 kismalacot és jól felhízlalnám és csinálnék 200 km hurkát és megenném egyedül jah és hozzá lenne még 3 tonna uborka de jó ropogós
    és még 500 kg kenyér fele barna fele fehér
    vennék 1 akkora fagyit hogy a pultos nem tudná idadni mert 124 gömb vanilia meg 124 gömb csoki meg 124 gömb puncs és 1 tölcsérbe kérném és édestölcsérbe
    árpinak adnék 50 000 000 ft hogy építse fel a bunkerét

• Ben C
    az fájna, igen.
  • mbz
    vagy építenék 1 medencét a maradék pénzt beváltanám 1 ft osokra és megtölteném a medencét a sok 1 forintosokkal és fürdőznék benne
  • mbz
    vagy 20 000 000 kispolskit
  • mbz
    én vennék 20 000 0000 trabantot
  • Vlala #138
    Röhögni fogtok: semmit. Ennyi pénzzel nehogy már még (magyar szöveg rulla) nekem kelljen valamit csinálnom...
  • Realtibi
  • TomY92
    ha megnyernem akkor egy rakás kurvát felszednék:D
  • laliking
    Jónapot
    Szemlédi András 5-ös lottó nyertes :o
  • jointeer
    veszek egy pónit, énis
  • Dichter
    Kaszinó -> rulett -> egészet a pirosra, és hadd szóljon.
  • Zillo
    otthagynam az iskolat es lazulnek valahol a nagy vilagban

esetleg beinditanek vm magan bizniszt
  • Etelkozi Vata
    Ha nyernék 2 milliárdot, akkot én szívrohamot kapnék. Aztán bemondanák, hogy 3 hónapig senki sem jelenkezett a nyereményért.
  • N3TuddKi
    szeméyles találkozó mindenképpen van, mert be kell mutatnod a nyertes szelvényt. Ahogy Cat írta van a kiemelt nyereményvonal és ott kell egyeztetni időpontot.
  • Kata
    Ha csúnyát esnél a lovaidról, megörökölhetem a többit ugye?
  • artschiatwork
    pfff :DDDDDDD
  • ChevyG work
    regisztrálnék 2083333 évre az SG-n
  • Cat #125
    van egy un. kiemelt nyeremények telefonszáma, és azon mondják el. A pénzt több bankszámlaszámra utalják, te abból kézbe nem nagyon veszel semmit.
  • wander01
    nos, minden komolytalanságot félretéve: mikor valaki majd megnyeri ezt a 2 milliárdot, és szépen beballag a szerencsejáték rt-hez vagy mittomén most hogyan hivják vagy majd... és akkor mivan? meglobogtatja a bácsi a cetlit hogy itt a folyoszámlaszámom utalják át és kösz? nem hinném. hogyan osztják szét a lovét? ugy tudom ilyenkor adnak befektetési tanácsot vagy nemtom de gyakorlatban ez hogyan müködhet?
  • Magnumrolcsi
  • franc0
    a világon nincs annyi gallardo mint amennyit ti itt megvettetek...
  • hmhm
    mindennapra sok havat hozatnák!
  • bens
    ez 1 jó poén, csak Te nem láttad...
  • Taranov
    Mert elveszi a tiétek kilátását? :)
  • Taranov
    Ez jó, csak a megvalósítás lehet necces.
  • Adi
    Persze, lehet, h lottozni is kénne ehez!
  • Adi
    Vennék magamnak vmi gyönyörű BMW-t, szüleimnek is vmi fasza kocsit amit szeretnének, és elkezdenék utazni... Egyszerűen élvezném az életett!:D
  • wander01
    ez egy idézet volt én vennék egy M6-os bmw-t, kifizetném a maradék részletet a lakásra, és elmennék kocsival egy világkörüli utra, indulnék nyugatra, fullextrás luxushajon át amcsiba, át a 66-os uton, majd le dél amerikába, onnan esetleg vissza Hawaii, majd kis szigetnézés, meglátogatnám az ausztráliába szakadt magyar testvéreket, majd át Japánba (oda mindig el szerettem volna menni). aztán meg ami még jön :D
  • Max7
    Du you speak MAGGYAR? HE?