Ha nyernél 2 milliárdot....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg beinditanek vm magan bizniszt
Alah Alik Ya Sidi!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
[/cserf][/fülünyúl]
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
2. 300 milliobol vennék egy szolid lakást szolid kertel szolid uj autóval
3. 200 milliót adnék egy korháznak aki igazán megérdemelné: (Délpesti)
4. 500 milliót meg tévedés nem adnám álatmenhelynek, hanem nyitnék egy saját a világon a legnagyobb álatmenhelyet amivel megoldanám az összes kobor álat gondját és ezen a menhelyen hajléktalanok dolgoznának akik száláshelyért meg meleg ételért dolgoznának a telepen!
az elsõ pontban befektetett egymilliárdot ujra befektetném majd a gyerekeim között szétosztanám hogy aki jól forgatja megélhet, aki nem az meg eltapsolja 😊
sokminden álmom megvalósulna ezzel a 2 milliárd-al! Semmi féle képpen nem örülnék meg de édesanyámnak csak kényszerzubbonyos kétajtós szekrények mellet mondanám el mert õ tuti megörülne 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Csak azzal foglalkoznék, aki most is TÉNYLEG barát...magyarul családon kívül 2 ember..a párom és a barátnõm (na meg párom családja + barátnõm családja)...asszem adnék a volt kedvenc tanáromnak is belõle 😊 És fizetnék, hogy tönkrevágják az egyik volt oszim életét egy cseppet <#eplus2>#eplus2>...na meg egy pár kedves 2színû "barátnõmnek" azokat a pontját szúrnám, amelyik a legjobban fáj <#vigyor1>#vigyor1> <#bdead>#bdead><#taps>#taps>
Canon 450 D
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na jó, de nekem akkor már semmi mással nem kellene foglalkoznom, csak az õ boldogságukkal 😊
Amúgy gáz, hogy én meg kifelejtettem a tesómat a sorból 😞 Tutira segíteném én is és anyuékat is elküldeném nyaralgatni...hmmm....mindent megkapnanának...tesó meg aztán fõleg, hogy mindent 😊
Canon 450 D
Ja, és nagy álmom egy Audi A8-as vagy egy Ferrari(de a Ferrari megint csak felvágás lenne😊).
Ja, és informatikánál tartva: vennék egy hiperszupergigamegabrutál gépet 😊
és raknék félre a gépbõvítésre is 😊
Informatikánál tartva
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nekem csak három van, de néha égnek áll a hajam<#ijedt>#ijedt>
Canon 450 D
-Azért tanuljak, mert élvezem
-Azért vegyek ruhát, mert élvezem és nem azért, mert elhasználtam
-Azért dolgozzak, mert élvezem
-Azért menjek külföldre, hogy élvezetbõl tanuljak nyelveket
Szal lehet, hogy jó buli a lövöldözés, de akkor inkább már
-vennék egy homorú monitort (vagy mi a szösz) , tuti hanghatás, ablak nélküli terem stb.
-tuti disco terem, ami hangszigetelt, kevés fénnyel és jól szóló "szokol rádióval" <#vigyor1>#vigyor1>
-saját mozi (max 12 fõs terem, ahol a hanghatás tuti és az egész szobában egy bõrgarnítura van a házimozin kívül
-rohadt sok ló a tanyámon
Szal egy tanya közepén egy rezidencia 😊 Lehet, hogy ez nem egyszeri dolog, de egész életre kihat és nem kellene fognom a búrám, hogy elcs*sztem a pénzt baromságra 😄
Canon 450 D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Canon 450 D
bár ha tudnám, hogy megnyerte a lottót és azért ad, akkor tremészetesen megölném és elvenném az összes pénzt 😄
Úgy érzed nyomott vagy?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!