234
Mit csinálnál ha nyernél 2 milliárdot?
  • egypszichonauta
    no noénnemtom,ez örö ez bódottá lenne
  • Max7
    1. befektetnék 1 milliárdot
    2. 300 milliobol vennék egy szolid lakást szolid kertel szolid uj autóval
    3. 200 milliót adnék egy korháznak aki igazán megérdemelné: (Délpesti)
    4. 500 milliót meg tévedés nem adnám álatmenhelynek, hanem nyitnék egy saját a világon a legnagyobb álatmenhelyet amivel megoldanám az összes kobor álat gondját és ezen a menhelyen hajléktalanok dolgoznának akik száláshelyért meg meleg ételért dolgoznának a telepen!

az első pontban befektetett egymilliárdot ujra befektetném majd a gyerekeim között szétosztanám hogy aki jól forgatja megélhet, aki nem az meg eltapsolja :)

sokminden álmom megvalósulna ezzel a 2 milliárd-al! Semmi féle képpen nem örülnék meg de édesanyámnak csak kényszerzubbonyos kétajtós szekrények mellet mondanám el mert ő tuti megörülne :)
  • [Walaki]D`Lair
    Tuti befektetés...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Herr Lehrer
    na jó azér annyit talán nem:D
  • [Walaki]D`Lair
  • FtranX
    2.8-at, bocsánat! :)
  • FtranX
    jó, ha véletlenül nyernél 3 milliárdot, akkor 2.7-et utalj át a számlámra! :)
  • [Walaki]D`Lair
    Én anno pár éve azt vallottam, hogy hahaha 3 milliárdot ide, én simán bírnék annyi pénzel...de mostanság amit nyernék, az max 100-200milla...MAX...akkor még nekem kéne megkeresnem a mindennapi betevőt, csak az indulás lenne sokkal könnyebb...a 3 milliárd miatt meg csak aggódni kéne, meg a gyereket félteni...nem lenne jó...
  • FtranX
    Én 500 milliót azonnal elköltenék: vennék belőle egy kurva jó házat floridában vagy kaliforniában, egy jó autót, egy hiperszuper számítógépet + apróságokat. Kb. 100 millát szétosztanék a családban, a többit meg befektetném: részvénybe, ingatlanba, államkötvényekbe. Ha mind ez meglenne, évekig csak utaznék a világban.
  • Sné Zsuzsa
    Én csak lefizetném, hogy egyszer ne színészkedjen
  • Ben C
    engednék a maffia nyomásának, és oddaadnám -.-
  • Sné Zsuzsa
    hmm....hírtelen, de sok barátom lenne....elküldeném az összeset a p*csába

Csak azzal foglalkoznék, aki most is TÉNYLEG barát...magyarul családon kívül 2 ember..a párom és a barátnőm (na meg párom családja + barátnőm családja)...asszem adnék a volt kedvenc tanáromnak is belőle :) És fizetnék, hogy tönkrevágják az egyik volt oszim életét egy cseppet ...na meg egy pár kedves 2színű "barátnőmnek" azokat a pontját szúrnám, amelyik a legjobban fáj
  • Ben C
    intelligencia megvillant.
  • Sanyix
    Vennék egy hiperbrutál szgépet, vmilyen BMW-t, és egy T-55-öst, megmég sokmás apróságot
  • jointeer
    ELADAKOZNÉM AZ EGÉSZT:oooo
  • Prank
    vagy a sivatag közepén egy elit fagyizót poénból:)
  • Sné Zsuzsa
    :)

Na jó, de nekem akkor már semmi mással nem kellene foglalkoznom, csak az ő boldogságukkal :)

Amúgy gáz, hogy én meg kifelejtettem a tesómat a sorból :( Tutira segíteném én is és anyuékat is elküldeném nyaralgatni...hmmm....mindent megkapnanának...tesó meg aztán főleg, hogy mindent :)
  • Darkboy
    Nyitnék egy tékomot :o
  • Bandee1987
    én 1 milliárdot minimum odaadnék vmi beteg vagy rákos gyerekeket segítő alapítványnak. mi a fasznak 2 milliárd? Azért, hogy az ember felvághasson vele, meg vegyen milliárdot érő palotát, amit később nem bír fenntartani? Én beérném egy normális, szép családi házzal (na jó, azért a házba 1-2 luxusabb dolog belefér, de ennyi elég). Tesóméknak is segitenék jó sok pénzzel. Elutaznék vmi kurva szép helyre 1 hónapra minimum. Ja, meg minden rokonnak segitenék persze. De titokban, nem kell, hogy a nyakamra csődüljön az egész világ emiatt. Talán befektetnék vmibe, mondjuk vmi vállalkozásba. Amúgy folytatnám a megszokott életem. (Ja,és mindenképp félreraknék pénzt)
    Ja, és nagy álmom egy Audi A8-as vagy egy Ferrari(de a Ferrari megint csak felvágás lenne:)).
    Ja, és informatikánál tartva: vennék egy hiperszupergigamegabrutál gépet :)
    és raknék félre a gépbővítésre is :)
    Informatikánál tartva
  • Gina79 #93
    az öt gyereket gyors egymásutánban nem ajánlanám
    nekem csak három van, de néha égnek áll a hajam
  • Sné Zsuzsa
    Én tutira nem ölnék meg senkit sem pénzért...max öletnék
  • Sné Zsuzsa
    Hát nem tudom....én inkább mondom befektetném és biztosítanám, hogy rövid időn belül megvalósuljon, hogy:

-Azért tanuljak, mert élvezem
    -Azért vegyek ruhát, mert élvezem és nem azért, mert elhasználtam
    -Azért dolgozzak, mert élvezem
    -Azért menjek külföldre, hogy élvezetből tanuljak nyelveket

Szal lehet, hogy jó buli a lövöldözés, de akkor inkább már
    -vennék egy homorú monitort (vagy mi a szösz) , tuti hanghatás, ablak nélküli terem stb.
    -tuti disco terem, ami hangszigetelt, kevés fénnyel és jól szóló "szokol rádióval"
    -saját mozi (max 12 fős terem, ahol a hanghatás tuti és az egész szobában egy bőrgarnítura van a házimozin kívül
    -rohadt sok ló a tanyámon

Szal egy tanya közepén egy rezidencia :) Lehet, hogy ez nem egyszeri dolog, de egész életre kihat és nem kellene fognom a búrám, hogy elcs*sztem a pénzt baromságra :D
  • NEOreg3
    kiköltöznék spanyolba vagy valami meleg helyre de azonnal, aztán a szokásos: bulik, pia, házak, nők, autók, számítógép(ek), vennék magamnak moderátori jogot az sg-n, esetleg hajó, kisebb helikopter, és többi be a bankba, mert ezután már a kamatokból is meglehet élni
  • Sné Zsuzsa
    Ezt arra értettem, hogy egymást követő években...azt hitted tudok 5-ös ikreket gyártani???
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ÉVENTE EGYET!
  • smici
    eh, én örülnék, ha csak úgy kapnék százezret :P
    bár ha tudnám, hogy megnyerte a lottót és azért ad, akkor tremészetesen megölném és elvenném az összes pénzt :D
  • Atkamon
    Én mindenek előtt megvenném a korunk legmodernebb és legjobb számítógépét és mobilját!
  • _Vegeta_
    Paszmek jo smucig vagy, pár százezer 2mrdbol... ejha nem viszed tulzasba az adakozast :DD
  • Csuhai G
    Bocsi, kétszer kültem el!
  • _Vegeta_
    Flémelnék azesgén illetve megnyitnék 2Mrd topikot. :DDDDD
  • Csuhai G
    vennék 1 Lambrghini Gallardot, adnék pár száz ezret a szüleimnek, rokonoknak, ismerősöknek, csajoknak, a többin még gondolkodom :D
  • ffxi
    Lefizetném Gyurcsányt!

• smici
    5 gyereket évente?
  • smici
    hülye kocka :D
  • Jimmyke
    Megveszem Budapesten az összes iskolát
  • EmThor
    nem itt fórumoznék :D
  • Prank
    építtetnék 2 km autópályát
  • Kata
    elmennék shoppingolni
  • Frosty01
    merhogy kifogyik a kocsiból a benzin, izé érted... :D
  • Frosty01
    mijen szomszédok? a kocsibejárómhoz minimum 1 benzinkutat! aszittem ez alap...