1515
- MINDENKI HIVATALOS -
-
az egyik felén a Rió van másik felén pedig a Zöldpardon
pedig nem is budapesti
-
Igen. Ha jól tudom a hidat. :-) -
petőfi hídnál van? -
Így van!! -
Nem akartam menni, csak felvetettem, mint helyet. -
tegyük mostmár félre a személyes ellentéteket no!
-
Voltam. -
Takezó #268 innen, mind1 -.- csak lehúztam Dudditsot, met a Rioba, v a ZPbe akar menni -.- -
honnan? -
Takezó #266 ki moderált ki??? -.- -
üdv a klubban!
-
reggelt! -
szakember #263 Szerintem Kultiplex, Almási téri Szabadidőközpont, vagy vmi ilyesmire van szükség. A szabadtéri hely szvsz nyáron sem az igazi, hiszen pár hónappal előre nem tudhatod milyen idő lesz pont akkor... -
Természetes és érthető... így a legjobb választás szerintem tavasz közepe, akkor már remélhetőleg jobb időnk lesz egy ilyen összerezzenéshez.
Helykeresésben meg a Bp-i kollégák tudnak úgy is segíteni :) -
nem hinném, hogy a Pardon vagy a Rio bérelhető. másrészt sajnos nem a legjobb helyek. ilyenkor is hiányzik a WB...
olyan hely kell, ami kicsit alterebb, nem annyira populáris, de mégis igényes vmilyen szinten, nem drága, és nem kell előre bérleti díjat fizetni.
még mielőtt vki megkérdezi: találni fogunk ilyet. vagy ehhez hasonlót. de mindenképp jobb időre kell ütemezni a tervet, hogy szabadtéren is lehessen mozogni. -
Szofi #260 A riot kihagynám... -
rio???
-
-
www.rio.hu -
zöld pardon csak nyáron tart nyitva :| -
Esetleg még a Rió-t vagy a Zöld Pardon-t kéne megpróbálni. -
felőlem, csak elég drága lehet a hely. (Amúgy kb. 1-másfél kilométerre van tőlem :) -

nekem ugyis közelben van :)
-
Hihi! 
A helyhez kapcsolódóan! Ha esetleg volna kedvetek egy kis szálguldozáshoz, vagy valami élvezetre, akkor esetleg a Hungaroring melleti gokart pályán, a Hungarokartba is lehetne szervezni. Van külön konferencia termük is... -
bizony. és Neked is jönnöd kell. elvégre Te vagy az egyik ötletgazda!
-
menjünk tokajba borozni! -
Phat Smoker #249 Helló Elvira! :)
úgynézem már körvonalazódni látszik a megagiga szülinapi parti :))
-
a Corvin mögött is van egy hely, bár nem túl nagy
meg a Dob utcánál belül egész tágas
nem jut eszembe, hogy mi a nevük -
a Trombitásnak (Kalefon) van kertje
az jó már március, áprilisban
nem szokott tele lenni -
szerintem is jobb lenne nem elsietni és decemberbe csinálni hanem február-május között. egyébként rám számíthattok.
főleg ha tényleg jön a Dudi -
Királylány? melyik helyre gondolok? 
pl Holdudvar, Pardon, Ráckert, Buddha Beach, az Óbudai szigeten is van vmi... -
Takezó #244 nah sztem konkretizáljuk, h meliyk helyekre gondolsz?
amúgy nem is, de terembérletnél igen -
Takezó #243 ha nem hétvégére esne, senki nem jönne el :\ -
piát egy vendéglátóegységbe sem engednek bevinni.
figyelj, nem este kezdődne ez az egész. délután ilyen helyeken tök nagy a pangás, bőven működne a kitűző, a zene is. csak előre le kell szervezni, hogy megyünk. -
ha tele a hely úgyse nagyon jönnek -
ha nem hétvégére esik akkor könnyebben megkapható, bár ezt nem támogatnám -
Takezó #239 ez sztem így nem igazán működhet :\ kitűzős balhé máris kilőve pl... saját zene szintén, bevitt piáról lemondhatunk, ha esetleg tervezte volna valaki, stb.. -
legrosszabb esetben nem béreljük ki, hanem oda megyünk kora délután. talán a tömeget látva meg lehet őket győzni, hogy korlátozott számban engedjenek be "idegeneket". -
de egy részét igen -
Takezó #236 hát nem tudom milyen helyekre gondolsz konkrétan, de én amilyen szabadtéri helyeket ismerek, azok nem bérlehetők