1515
- MINDENKI HIVATALOS -
  • Takezó
    Igen, ezzel teljesen egyetértek, csak úgy lehet dönteni
  • The Hedgehog
    előjelentkezés? vagy hogy?
  • St
    Ha hirdetjük a fórumnyitón, akkor bőven többen mennének el (budapesti helyszín esetén), mint 80-100 fő. Abban az esetben akár 500-600 főt sem tartok kizártnak. A helyszínt a jelentkezők számának ismeretében kell kiválasztani.
  • Takezó
    ez a kaja dolog nekem azé fura... tény, hogy egy helyen nem igazán találsz meg zenét-piát-kaját-óccsó árakat:\
  • eLviRA
    az odáig rendben van, csak jó lenne, ha mondjuk lenne zene, kulturált lenne a hely, finom a kaja, és nem egeket verő a fogyasztás.
  • eLviRA
    tudom, hogy én indítottam a topikot, de a célja az, hogy dobjuk össze az ötleteket, és alakítsunk ki vmi elfogadható megoldást.

nem tudom, hányan jönnének el. elég nehéz x fővel számolni, bár tudom, hogy anélkül helyet keresni is problémás.

szerintem olyan 80, max 100 fő.
  • Takezó
    még a legegyszerűbben, helyet foglalni, és oda belökni mindenkit, aztán mindenki csinál, amit akar :Ð
  • szakember
    Végülis most hány emberrel számolsz?
    100?
  • Takezó
    hát jah, bár én így nem nyárban gondolkodtam, hanem mondjuk egy decemberben :Ð
  • eLviRA
    akkor hogy lenne jó?
  • szakember
    Igaz, de annál többet akarnak keresni, és az alkalmazottakat is fizetik éjszakára...
    Ha nem 5 akkor 2 kila a foglaló. (Nekünk 200e volt 2 hete, ismeretség útján.) A kérdés csak az hogy honnan lesz rá pénz?
  • eLviRA
    nyáron nyitva lesz, de hétvégénként este általában 10en se férünk be.
  • Takezó
    hát ööö, sztem az így nem lenne jó -.-
  • Takezó
    nyitva van az még? :Ð
  • Királylány
    holdudvar
  • eLviRA
    agreed
  • eLviRA
    szerintem legyen kaja, beszélgetés, aztán átmenetel vmelyik zenés-táncos-szórakozós helyre, azoknak akiknek még van kedve és bírják.

biztos vagyok benne, hogy sokan lekoccolnak.
  • Lteebee
    A legtöbb étteremnek egy hétköznapi bevétele jócskán 5kiló alatt van.
    Nem kell feltétlenül a legbelebb belvárosban gondolkodni.
  • szakember
    Az éttermek is nyitva vannak ha rendezvény van. A foglalót csak úgy lehet megúszni szvsz, ha van ismeretség. Az ígéret sajnos nem elég az ilyen tulajoknak...
  • eLviRA
    túltárgyaltuk
  • The Hedgehog
    sztem maradjunk Bp-nél... nem hiszem, hogy a dunántúliak örülnének Egernek
  • Takezó
    közbne módosítottam:)
  • eLviRA
    tudom jól. csak beugrott az ideális hely, ami ott van.
  • Takezó
    hm, nekem nem lenne gond Eger, leutaznék, de azért az SG-sek nagyrésze pesti, és kevesen lennének úgy, mint én sztem -.-

drága? hm, sztem vannak korrekt árú helyek... nemtom ismeri-e itt valaki a Kuplungot pl, aminek a befogadóképessége 200 fő megvan sztem bőven, jó áraik vannak, csak nemtom, hogy foglalónak mennyit kérne a vezetője - van egy ismerősöm, aki jóbarátja...

de akkor is kéne, hogy mennyien jönnének el :\
  • Szofi
    Most mennem kell, de ...be back és gondolkodik...
  • eLviRA
    köszi! az jó lenne!
  • eLviRA
    ha Egerben lenne, sínen lenne a dolog. helyet is tudok...

itt bonyolultabb a helyzet. az Oktogon környéke drágának ítéltetik. pubok nyitva vannak hajnalig, éttermek nem hiszem. és nagyon jó lenne olyan helyet találni, ahol nem kérik el még a gatyánkat is foglalónak.

lehet azt is, hogy vhol kezdünk és vonulunk tovább. úgyis le fog szakadni sok ember éjszakára. tehát akkor étterem.

[ígérinagyongondolkodikrajta]
  • hmhm
    loál póló ?
  • St
    Nem a fele, csak 18%-a kiskorú, tehát nyugodtan lehet alkoholos partit szervezni.

Jó ötletnek tartom a dolgot, ha profin megcsináljátok támogatjuk.
  • Szofi
    Sztem vizsgáztam, vagy nem volt pénzem.
  • Királylány
    azon a környéken elég piszike helyek vannak, nemde?
  • Lteebee
    Az már 100-150 embert feltételez.

Így már értem, miért hívnak a buliszervezők olyanokat is, akiket amúgy egész évben nem.
  • Punker
    érdekes módon januárban mégse kerültél elő..... :(
  • hmhm
    lál
    azért 500k az nem semmi...
  • eLviRA
    köszi, Szofi! elkel a segítség.
  • Takezó
    hát eegen, valahogy énis így gondolom :\
  • szakember
    Micsoda?
  • Takezó
    sajnállak

én meg az offot :P

#106: oktogon környéke? közel van keletihez és nyugatihoz is
  • szakember
    Tapasztalatom szerint vagy ismeretség, vagy foglaló szükséges egy ilyen bérléshez. A legtöbb helyen az a feltétel, hogy a fogyasztásnak minimum pl. 500e forintnak kell lennie, amit előre le kell rakni és amit visszaadnak, ha megvan a megbeszélt fogyasztás...
  • Lteebee
    Én a téket nem kedvelem.
    És nem is tűröm túl sokáig.