1515
- MINDENKI HIVATALOS -
-
Takezó #155 Igen, ezzel teljesen egyetértek, csak úgy lehet dönteni -
előjelentkezés? vagy hogy? -
Ha hirdetjük a fórumnyitón, akkor bőven többen mennének el (budapesti helyszín esetén), mint 80-100 fő. Abban az esetben akár 500-600 főt sem tartok kizártnak. A helyszínt a jelentkezők számának ismeretében kell kiválasztani. -
Takezó #152 ez a kaja dolog nekem azé fura... tény, hogy egy helyen nem igazán találsz meg zenét-piát-kaját-óccsó árakat:\ -
az odáig rendben van, csak jó lenne, ha mondjuk lenne zene, kulturált lenne a hely, finom a kaja, és nem egeket verő a fogyasztás. -
tudom, hogy én indítottam a topikot, de a célja az, hogy dobjuk össze az ötleteket, és alakítsunk ki vmi elfogadható megoldást.
nem tudom, hányan jönnének el. elég nehéz x fővel számolni, bár tudom, hogy anélkül helyet keresni is problémás.
szerintem olyan 80, max 100 fő. -
Takezó #149 még a legegyszerűbben, helyet foglalni, és oda belökni mindenkit, aztán mindenki csinál, amit akar :Ð -
szakember #148 Végülis most hány emberrel számolsz?
100? -
Takezó #147 hát jah, bár én így nem nyárban gondolkodtam, hanem mondjuk egy decemberben :Ð -
akkor hogy lenne jó? -
szakember #145 Igaz, de annál többet akarnak keresni, és az alkalmazottakat is fizetik éjszakára...
Ha nem 5 akkor 2 kila a foglaló. (Nekünk 200e volt 2 hete, ismeretség útján.) A kérdés csak az hogy honnan lesz rá pénz? -
nyáron nyitva lesz, de hétvégénként este általában 10en se férünk be. -
Takezó #143 hát ööö, sztem az így nem lenne jó -.- -
Takezó #142 nyitva van az még? :Ð -
holdudvar
-
agreed -
szerintem legyen kaja, beszélgetés, aztán átmenetel vmelyik zenés-táncos-szórakozós helyre, azoknak akiknek még van kedve és bírják.
biztos vagyok benne, hogy sokan lekoccolnak. -
A legtöbb étteremnek egy hétköznapi bevétele jócskán 5kiló alatt van.
Nem kell feltétlenül a legbelebb belvárosban gondolkodni. -
szakember #137 Az éttermek is nyitva vannak ha rendezvény van. A foglalót csak úgy lehet megúszni szvsz, ha van ismeretség. Az ígéret sajnos nem elég az ilyen tulajoknak... -
túltárgyaltuk
-
sztem maradjunk Bp-nél... nem hiszem, hogy a dunántúliak örülnének Egernek -
Takezó #134 közbne módosítottam:) -
tudom jól. csak beugrott az ideális hely, ami ott van. -
Takezó #132 hm, nekem nem lenne gond Eger, leutaznék, de azért az SG-sek nagyrésze pesti, és kevesen lennének úgy, mint én sztem -.-
drága? hm, sztem vannak korrekt árú helyek... nemtom ismeri-e itt valaki a Kuplungot pl, aminek a befogadóképessége 200 fő megvan sztem bőven, jó áraik vannak, csak nemtom, hogy foglalónak mennyit kérne a vezetője - van egy ismerősöm, aki jóbarátja...
de akkor is kéne, hogy mennyien jönnének el :\ -
Szofi #131 Most mennem kell, de ...be back és gondolkodik... -
köszi! az jó lenne! -
ha Egerben lenne, sínen lenne a dolog. helyet is tudok...
itt bonyolultabb a helyzet. az Oktogon környéke drágának ítéltetik. pubok nyitva vannak hajnalig, éttermek nem hiszem. és nagyon jó lenne olyan helyet találni, ahol nem kérik el még a gatyánkat is foglalónak.
lehet azt is, hogy vhol kezdünk és vonulunk tovább. úgyis le fog szakadni sok ember éjszakára. tehát akkor étterem.
[ígérinagyongondolkodikrajta] -
loál póló ?
-
Nem a fele, csak 18%-a kiskorú, tehát nyugodtan lehet alkoholos partit szervezni.
Jó ötletnek tartom a dolgot, ha profin megcsináljátok támogatjuk. -
Szofi #126 Sztem vizsgáztam, vagy nem volt pénzem. -
azon a környéken elég piszike helyek vannak, nemde?
-
Az már 100-150 embert feltételez.
Így már értem, miért hívnak a buliszervezők olyanokat is, akiket amúgy egész évben nem. -
érdekes módon januárban mégse kerültél elő..... :( -
lál
azért 500k az nem semmi... -
köszi, Szofi! elkel a segítség. -
Takezó #120 hát eegen, valahogy énis így gondolom :\ -
szakember #119 Micsoda? -
Takezó #118 sajnállak 
én meg az offot :P
#106: oktogon környéke? közel van keletihez és nyugatihoz is -
szakember #117 Tapasztalatom szerint vagy ismeretség, vagy foglaló szükséges egy ilyen bérléshez. A legtöbb helyen az a feltétel, hogy a fogyasztásnak minimum pl. 500e forintnak kell lennie, amit előre le kell rakni és amit visszaadnak, ha megvan a megbeszélt fogyasztás... -
Én a téket nem kedvelem.
És nem is tűröm túl sokáig.