1515
- MINDENKI HIVATALOS -
-
Szofi #115 akkor marad az egyéb kategória, ha ezt már ilyen jól levezetted... :DD -
egyetértek... vidékről mennék fel Bp-re, ugye kocsi kilőve ha már vedelünk is :) meg amúgy sincs autóm :) -
Szofi #113 Rám számíthatsz... tudod :)
A szervezésben is... időm, mint a tenger! :D
És inni is szeretek :)
Én máshova is szívesen utazom! -
én írtam. de ha dorbézolni akartok, legyen. -
Takezó #111 látom senki nem kedveli a konrkétumokat:D
tekk -
úgy tűnik, nem álom... -
szakember #109 Ha csak 1-200 emberről van szó, akkor szvsz a Bp-i éttermek nagy része bérelhető ilyen célra... -
szakember #108 Nem én álmodozom...
(#1) -
Takezó #107 #102 ?
Amúgy meg a vidékiekkel kapcsban: előbb írta valaki, hogy reggeltől kéne, h haza tudjanak menni... sztem inkább olyan helyet kéne foglalni/bérelni, ahol reggel 4-5ig el lehet lenni, akkor meg már indulnak a vonatok^^ -
vmi központi vagy könnyen megközelíthető helyet kellene találni, ami nem annyira drága, van kaja, pia, tér. -
azért azt se felejtsd el, hogy a fórumozók kb fele kiskorú... -
multireges skizoaknak több kitűző :ö -
ugyanmár, 1000 emberrel felesleges számolni... -
Takezó #102 oké, de akkor találjunk, mert St csak úgy tudja meghirdetni:D hajráhajrá:Ð én spec nem tok ilyen helyet -
Takezó #101 ne álmodj, h ott lesznek akár 100an
-
ték.-- -
szakember #99 Tehát akkor a meghívottak száma 97682 fő lenne. Ha csak 10000-el számolunk, akkor is elég nagy helyre lesz szükség. De legyen csak 1000 az odalátogatók száma, én akkor sem tudok olyan helyet, ahol elfér ennyi ember és odaadják fogyasztásra. Ha még is odaadják, akkor is kell valamennyi pénzfedezet. Ki lesz a befektető? -
Szerintem ilyet találunk simán.
És az 50 ember kb. okés is lenne.
Első alkalommal. -
még szép, hogy beszállsz!
-
én LOLozok... néha furcsán is néznek rám a baráti körömben! -
Takezó #95 sztem sokan :Ð nah de térjünk vissza a dologra... ki ismer olyan helyet Pesten, ahol kötelező fogyasztással lehet foglalni korrekt árakkal rendelkező helyet úgy (és ez a baj, hogy itt csak tippelni lehet) 50 személyre... -
it iz. -
Kiváncsi vagyok, hányan loloznak élőbeszédben is. -
loooooooooool, alakul a program! -
gumiból :) -
Takezó #90 bots :\
[mekkomojodoik] -
Takezó #89 más kitűzőjük lehetne
-
LOL
(nem kéne!) -
a gumisok egybe lennének a többiekkel?
-
Takezó #86 Punky fellép és lehet dobáni
-
Takezó #85 a nickneves kitűző mindenképp kell sztem is, az már kisebb befektetés... ha sikerülne összehozni egy szervezőcsoportot, akik vállalnák, hogy az ilyenekbe beszállnak, akkor talán egyszerűbb lenne -
mindenkinek a nickjével csinálunk egy korsót és abból piálunk, így megismerjük egymást... bár aki a rövidet komázza az megszívja, mert neki is korsóból kell vedelnie :))) -
Nem iszik ám ő annyit, meg nem is gyakran. -
Viszont valamiféle programféle is kéne.
Vagy csak megyünk, azt iszunk?
Talán nicknévről kitűző, meg mittomén még mi. -
én is beszálltam, ha ivás akkor eLviRA keze van a dologban :) -
hívjunk fellépőket :o -
Takezó #79 igen, de épp ez az, hogyha meghirdeti St, akkor azt már úgy kell, hogy helyet is mondunk neki :\ -
A hely azért rázós, mert lehet, hogy nagyobb lesz az érdeklődés. -
Csak az a baj, hogy max. a fele jönne el azoknak, akik jelzik, hogy érdekli őket. -
Takezó #76 azt mondod akkor, hogy határozzunk meg egy időpontot, helyet, és bumm neki? akkor már a helyet is le kéne foglalni, hogy biztosra menjünk :\