1515
- MINDENKI HIVATALOS -
-
Takezó #35 + hogy Bp :D:D:D -
oké, csak van tapasztalatom, abban hogyan lehet egy akármien party-t nem összehozni... -
rendben.
a felállás: #1.
a részletek: kialakulóban. -
nincsenek infók. most rakjuk össze őket. 
nem bántottál meg senkit, de azért nem is kell ezt túlparázni. kialakítjuk, hogy a többségnek jó legyen. mindenkinek úgysem lesz az. -
elvira jobban tenné ha összegezné az eddigi felállást, h más ne essen abba a hibába mint én! -
semmi :) -
jójó, nem voltam tisztában mivan (nem túl részletesek az információk)
-
akkor mi? -
a fogyasztás, ugye, mindenkinek a saját számlájára?
vagy a Te sajátodra?
-
nem is azért mondtam, lehet h ő jobban megtudná szervezni, ezzel nem akartam megbántani senkit!
habár nekem tök8.
mellesleg a hazajutás nekem tényleg nem gond akár egy telefon és kocsival már otthon is vagyok, vagy elleszek ott 4-ig amikor jön egy vontatom :) (nálam az a legkisebb probláma) -
St áldása miért szükséges? Ha akar eljön, ha nem, nem. -
St-t is szívesen látjuk, de nem hiszem, hogy szükséges, hogy az áldását adja rá. el tudjuk dönteni mi magunk is, hogy ez jó ötlet vagy nem - és persze a megjelenés nem kötelező.
a hellyel nem lenne gond, csak ki kellene választani és lefoglalni. a fogyasztás természetesen saját számlára menne. és délelőtt kezdődne minden, hogy akik nem a célvárosban laknak, haza tudjanak menni este. -
nekem nem lenne végülis nehéz Tatabányáról eljutni Bp.re nálam nem is ez a gond. -
szerkesztőség, na :) -
Takezó #21 nem azért, mert Pesten lakom, de egyértelmű sztem a helyválasztás -.- -
ez így nagyon necces, meg kéne kérdezni st-t a dologról, ha áldásaát adja rá, utána szügségunk lenne egy helységre, ha minden jólmegy utána össze kéne dobni vami cuccra amit felsoroltál gondolom ezt nem te fizetnéd ki hanem vakinek a bankszámlájára kellene átutalni ami megint csak necces, mind1 én bizom a redezőképessgégedben! :) -
kirendeltség? -
Inkább legyen Kecskeméten, úgyis ott van a "kirendeltség", meg közelebb is van nekem, mint Pest :) -
akik jönni akarnak, elmondják. egy pár emberről tudom, hol lakik. -
elég centralizált az összes közlekedési útvonal, úgyhogy jobb híján Bp. de mehetünk vidékre is később. mondjuk Egerbe.
-
Rólam van statisztika.
Budapesten. -
van arról statisztika, hogy ki hol van? -
Takezó #13 holmáshol?
-
Takezó #12 mikorhol? -
és hol lenne a rendezvény?
Bp-n?
-
hol smikor lesz? bár a futós részt kihagynám...
-
a bemelegítés már megvolt szerintem... a nationwide tervek izgalmasabbak. de lokális edzések természetesen lesznek.
-
pl velem és Lteebeevel?
-
mozgósítjuk az egész országot?
vagy először helyi piszike bulikkal bemelegítés? -
klassz ötlet
szívesen találkoznék néhány emberrel -
a topik egyik célja, hogy megszervezzük, a másik, hogy összehozzuk.
-
hú, hát ez egy bátor gondolat, de a kivitelezés engem is érdekelne:)) egyébként sok sikert hozzá. -
majd kitaláljuk. no problem. -
A fizikai kivitelezése érdekelne a dolognak. -
az alapgondolat az, hogy a Nagy Szülinapig gyakrolunk, hogy minden tökéletesen menjen.
lesz torta, pezsgő, sör, bor, pálinka és persze sok-sok vendég. mindenkit megünneplünk - ha van szülinapja, ha nincs. 
a végcél pedig egy irl giga-mega-sg-szülinapi buli.
mindenkit szeretettel meghívunk!