82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#13197 A TRADESEK VOLTAK JOAK SZTEM [nem kiabál kepszlúk] -
#13196 Háát... eddigi legjobb comic talán -
#13195 Ne már ezt :)
azittvanne :)
"zászlós küldi (akio még emléxik)...
-
Cat 02 #13194 off
on
-
#13193 Fasza. -
#13192 nekem főleg azok hajítják :)
[farmol mint gépmég mindig :)] -
Doma #13191 Igen... -
dukey42 #13190 hali!
a zöld és a kék szintű szörnyek is dobhatnak elixirt? -
#13189 ne haragudj, de a sztoridban találtam nem kevés elég durva hasonlóságot egy "másik szerver másik klánjával" (ööö, "nem mondtam, hogy magyar"). biztos trendi szokás a hatalomratörés, meg a hátbaszúrás. :) bár az első... gyerekes?
no mind1, csak "biztatlak", hogy nem vagy egyedül. :) (bár a magyar unijó 5lete nekem nem tetszik.) -
#13188 Akko' mulassunk -
#13187 én ma leszek 42:p
-
#13186 OFF
Bin Ládika -
Cat 02 #13185 feleim helyett "netten" és akkor rímel
Aege n vok (aláírás :D) -
#13184 JAJA, már majdnem 8 guild van benne -
#13183 HEHE én is most lettem 42, cool -
#13182 Akkor jó :)
Tegnap előtt 42 lettem :) Vígadjatok velem feleim! -
Lovaskocsi #13181 silk coupont és silk giftet a népnek, 3millió gondos xp scrollt akarok!
(verje meg a fene joymaxot h betiltotta item mallok neppelését) -
Lovaskocsi #13180 jagi jól mondta, aki hering fagyjon meg. ha nem teccik nekik, el lehet menni. magyar unoban vagytok? -
#13179 Köszi, már nem eszem magam, nem is tettem csak kicsit azért mégis rossz érzés, az én érzékeny lelkecskémnek:) -
#13178 te melyik szerveren nyomulsz? -
#13177 Ilyen volt és még lesz is...
Ha a Union Leader-rel lebeszéltétek a dolgokat és rendeződött akkor semmi gáz.
Ha pedig valaki nem akar a guildben maradni,
lelke rajta és ha mások is bekajálják amit mond ésd az jó nekik az meg az ő bajuk.
Jönnek helyettük majd újak.
Ők meg csináljanank egy klánt és kész, kapnak olyan jogot és annyit amennyit akarnak...
[A katonai nagyhatalmaknál sem puffognak a közkatonák hogy ő is ezredes akar lenni...]
Úgy hogy ne edd magad emiatt majd lesztek ti többen is. -
Cat 02 #13176 hát figy ki kellet volna rúgni és kész :D
Hun_Heroesnak én vok most a mastere (x]) remélem nem lesz semmi ba mert Zoli kitekeri a nyakam -
#13175 valaki vigasztalgasson picit pls... -
#13174 Egyébként is nagyon zavar h nem képesek mindannyian uniot alkotni! Hol itt az összetartás? Szal bakker... -
#13173 Ha valaki esetleg ismer olyan elvetemültet aki a babelen próbálna szerencsét, az plíz ajánlja be a HUN_Tribe-ba!
A kövi történt:
Ugye mivel dolgozó nő vagyok, így egy ideje nem vok túl sokat fellelhető, ezért aztán a guild tagok úgy döntöttek, h egy szót se szólnak h valami bajuk lenne...
Mult héten elvettem egy 'hangadó' unios chat jogát, mondván, mint főnök tán megtehetem...persze visszaadtam volna ha kéri.
Bár nem szivesen mert úgy tünt a guild uniot csak én találtam jónak.
A fent említett személy kimondottam az ellenségének tekinti az Unio vezetőjét, és jelenleg a posztjára tör..saját uniót épit..ehhez elvitte az embereimet, és kilépésre ösztönözte a többit is mert ugye ki akar passzív guildben lenni.
Időközben volt alkalmam beszélgetni az unio vezérével, (Dixtroy-HUN_Force)
és sikerült megtalálnunk egy barátinak is nevezhető hangot.
Röviden a saját guildtársam cseszett át, mert olyasmiket pletykáltak, aminek az igazság alapja nulla,és csak arra szolgált h egymásnak ugrasszanak mineket...
szal megjártam pedig nem hinném h ilyen pocsék leader vok... -
#13172 Sziasztok, nem mondom h jó reggelt, mert már megint 7fő van és ez eleve kizárja a jót mint kifejezést a mai nappal kapcsolatban mindenből...:)
No, amiért felnéztem ide, az a köv.
Bánatos vagyok -
Cat 02 #13171 dundidiómogyoróka -
#13170 Koreai időszámítás... Kedden reggel 8-tól kezdődik a móka. -
#13169 1 azaz egy nap a farkasig !
Jóéjt avagy jóreggelt mindenkinek! -
#13168 felkéri a majom egy keringőre valszeg...
vagy nézz utána mi a ferdeszemű népi tánc -
#13167 bárki üthet murder karit :o
de makim nekem is van blee 3 órám van , hehe szóval most fél évig nem kell majomra pénzt költeni de még 2 nap és jö na farkas mwhaha :D kiváncsi leszek ha elnyomok egy charmingot együtt fognak-e táncolni -
Cat 02 #13166 hmm kideült hogy Herceg Zoli kolitársa :D (Zolee_666 in Aege) -
#13165 Akad, de feletted még több... :D -
Cat 02 #13164 akkro feletted jó sok lehet :D -
#13163 HOGY MIK AZOK A JELEK, EZT KÉRDEZED?ű
- Csicskaméter, szól egy hang belülről. -
#13162 November, de majdnem. -
Cat 02 #13161 Decemberben asszem
Aege volt a 2. szerver -
#13160 nem csodálom, volt min. 2 hónapja, de inkább 2x annyi, hogy farmoljon... (ugye Aege is szeptemberben vagy mikor indult? :D) -
Cat 02 #13159 Ice_Man most is 70 asszem :D -
#13158 nekem KELL makióra, semmi kedvem nincs játszani nélküle... :(