82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#13237 a lófaxt, ez egy templom, ahol imádkoznak, hogy lőjenek gólt a csapatok. jóreggelt. :D -
#13236 flém -
#13235 Mivan, nincs flém? -
#13234 Tessék, kicsit sűrű volt a mai napom, de itt vannak.
-
Cat 02 #13233 csak rajtam -
#13232 ez fura? nem volt rajta ejtőernyő??? :/ -
Cat 02 #13231 engme megtáamdott egy bandit é a ló megölte :D Fire ox is lehetne ilyen :D
helycsucsról mikro leugrattam loval a paci meghalt -
Cat 02 #13230 akkor nem lesz ott de rakok rá nyomkövetőt ¢¢ -
#13229 de vaz programozák már át oblivion grafora a silket.. vááh.. tiszta király lenne még fizetnék is érte.. mondjuk bemenni egy ilyen grafikás hotanba vagy DW-be hát.. :D de sokal élvezetesebb lenne a játék minden szempontbol a jobolások élvezetsebbek lennének , mondjuk ahogy a ló megy.. az elég elszomorito engem inkább idegesit hogy leesek 50 méteről és cska annyit mond hogy "nyihaha" és megy tovább :D
de a vizenjárás tetszik -
#13228 és ha arra jár egy gonosz manó és elviszi? -
Cat 02 #13227 mi őzikét öltünk az erdőben ¢¢ -
teccik teccik :D
jaja aranyos egy játék.. ha ilyen grafikája lenne a silkroadnak.. hmm még expelni is szeretnék.. és tuti ijjászt csinálnék :D mekkora poén lenne már THIEF vs hunter csata és 500-600 ijjász felmegy a hegy tetejére és amig az páncélos karik elöre rohanak addig az ijjászok egyszere az összes nyilt ellövik.. vááh középkor STYLE :D de nagyon poén lenne ^^
egyébként Vv nem tudom nézted-e de ha repülés közben a nyilat eltalálod akkor széttörik az 1ik a másik pedig elgörbül :)
ja és az egyik poéns dolog az amikor a farkast láttam az erdőben és ugy találtam el ijjal a lábát hogy nem tudott arréb menni.. odaszögeztem hehe ^^
oblivion motor FOR SILKROAD:D -
Cat 02 #13225 bedobot a a patakba a páncéklod és 1 hét múlva vissza mész ott marad >< -
#13224 LÓw-hoz képest de.. :D , egyébként nekem az krvára bejön ebben a játékban hogy ha pl felmész a hegy tetejére ott van a hóhatár és onnan lelösz egy ijjveszőt mondjuk ott van a crusade temple onnan lelösz a várba egy nyilat és utána le mész a várhoz OTT VAN BENNE A NYILVESZŐ ! ami azért jóval messzibre vna legtöbb játékban 100m után eltünik a nyilvesző most azon vagyok hogy egy várba belövök és megölök vkit:D
Questet ugy sem csinálok mwhehe csak fun :)
i <3 god mode + 9999999999arany :D -
Cat 02 #13223 sztem nem sokkal szebb maxon :D -
#13222 ezt csak VV-nek irtam direkt.. hehe :P -
#13221 nah picit felhuztam a karimat meg pár dolgot kicseréltem a gépben megnézzük hogy hasit maxon az oblivion :) -
Cat 02 #13220 semmi :D képek hol vanank ? :D -
#13219 Mert? -
#13218 Az alchemyt Maala fordította a #12563 környékétől, én meg az Assimilation jelentését #12572-ben.
Jó böngészést... -
Velejéig Gonosz #13217 Légyszíííí!
Nem vok egy angol zseni, csak akkor nagyon vázlatosan, de magyaruk összefoglalni a z alchemyt, (és kb. leírni, mi az az attribute assimilation), mert nagyon kíváncsi vagyok! Légyszíííí. -
Cat 02 #13216 2 milla elvileg -
dukey42 #13215 még egy kérdés, lehet már tudni mennyi aranyba fog kerülni a szüerkefarkas?
a hivatalos oldalon nem találtam erről infot.. -
Cat 02 #13214 te pizsamában vagy mi ? :D -
#13213 Mindjárt feltöltök pár érdekes képet, lehet majd róla egyet vitázni -
#13212 http://www.ctrlaltdel-online.com/archives.php -
Cat 02 #13211 AA topic :D ctraltdel.com vagy vmi ilyesmi -
#13210 Majd gyakorlatban...mivel koreai barátaink nem tudnak angolul, mi pedig nem vagyunk járatosak a gondolatolvasásban. Nem akarunk úgy járni mint a múltkor "a % a skill mögött az újratöltési időt jelenti" esetében, ugye? -
#13209 Hehe, nagyon jók. Honnan vannak? -
#13208 iet ne kérj senkitől! :D
mi is bogarásztuk... vannak elképzelések, de teljesen sztem senki sem érti! :)
majd ha lesz vki aki megérti és elmondja nekünk is angolul, akkor majd leírjuk ide magyarul...
-
Velejéig Gonosz #13207 Sziasztok!
Nekem teljesen kaotikus az az alchemy rendszer, ami a hivatalos oldalon van, le tudná nekem ezt vki írni MAGYARUl, pontról pontra (vázlatosan)? Mert pl. attribute assimilation nekem tök idegen... Habár elég kezdő vagyok, azért közel a szint, ahol már érdekes lenne nekem is az alchemy (lev 20). Légyszíííí -
#13206 xDDD -
#13205 lehet, hogy rám mondta hogy noob^^ nemtom... sokan voltunk :) -
Cat 02 #13204 nem nézett thief hogy ninc nálad semmi ?
-
#13203 engem még Hotan ferry előtt levágtak, úgyhogy hamar észrevettem :)
-
Cat 02 #13202 szegény teve :D -
#13201 én multkor jot röhögtem azon amikor cumó nélkül indult el, egy napra rá figyelmetlenül ugynúgy jártam xD
-
Cat 02 #13200 hol a tevém vagy mi és áll a közepén és gondoljkozik a piros tíf :D -
#13199 :DDDD az után meg az NPC tífes + a full piros tíf :) -
Cat 02 #13198 voltak jók :D mikro 50 tevét vesz xP