82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    a lófaxt, ez egy templom, ahol imádkoznak, hogy lőjenek gólt a csapatok. jóreggelt. :D
  • sweech
    flém
  • gameplusz
    Mivan, nincs flém?
  • gameplusz
    Tessék, kicsit sűrű volt a mai napom, de itt vannak.

• Cat 02 #13233
    csak rajtam
  • Kavácska
    ez fura? nem volt rajta ejtőernyő??? :/
  • Cat 02 #13231
    engme megtáamdott egy bandit é a ló megölte :D Fire ox is lehetne ilyen :D

helycsucsról mikro leugrattam loval a paci meghalt
  • Cat 02 #13230
    akkor nem lesz ott de rakok rá nyomkövetőt ¢¢
  • shaime01
    de vaz programozák már át oblivion grafora a silket.. vááh.. tiszta király lenne még fizetnék is érte.. mondjuk bemenni egy ilyen grafikás hotanba vagy DW-be hát.. :D de sokal élvezetesebb lenne a játék minden szempontbol a jobolások élvezetsebbek lennének , mondjuk ahogy a ló megy.. az elég elszomorito engem inkább idegesit hogy leesek 50 méteről és cska annyit mond hogy "nyihaha" és megy tovább :D
    de a vizenjárás tetszik
  • Kavácska
    és ha arra jár egy gonosz manó és elviszi?
  • Cat 02 #13227
    mi őzikét öltünk az erdőben ¢¢
  • shaime01

teccik teccik :D

jaja aranyos egy játék.. ha ilyen grafikája lenne a silkroadnak.. hmm még expelni is szeretnék.. és tuti ijjászt csinálnék :D mekkora poén lenne már THIEF vs hunter csata és 500-600 ijjász felmegy a hegy tetejére és amig az páncélos karik elöre rohanak addig az ijjászok egyszere az összes nyilt ellövik.. vááh középkor STYLE :D de nagyon poén lenne ^^

egyébként Vv nem tudom nézted-e de ha repülés közben a nyilat eltalálod akkor széttörik az 1ik a másik pedig elgörbül :)

ja és az egyik poéns dolog az amikor a farkast láttam az erdőben és ugy találtam el ijjal a lábát hogy nem tudott arréb menni.. odaszögeztem hehe ^^

oblivion motor FOR SILKROAD:D
  • Cat 02 #13225
    bedobot a a patakba a páncéklod és 1 hét múlva vissza mész ott marad ><
  • shaime01
    LÓw-hoz képest de.. :D , egyébként nekem az krvára bejön ebben a játékban hogy ha pl felmész a hegy tetejére ott van a hóhatár és onnan lelösz egy ijjveszőt mondjuk ott van a crusade temple onnan lelösz a várba egy nyilat és utána le mész a várhoz OTT VAN BENNE A NYILVESZŐ ! ami azért jóval messzibre vna legtöbb játékban 100m után eltünik a nyilvesző most azon vagyok hogy egy várba belövök és megölök vkit:D
    Questet ugy sem csinálok mwhehe csak fun :)
    i <3 god mode + 9999999999arany :D
  • Cat 02 #13223
    sztem nem sokkal szebb maxon :D
  • shaime01
    ezt csak VV-nek irtam direkt.. hehe :P
  • shaime01
    nah picit felhuztam a karimat meg pár dolgot kicseréltem a gépben megnézzük hogy hasit maxon az oblivion :)
  • Cat 02 #13220
    semmi :D képek hol vanank ? :D
  • gameplusz
    Mert?
  • Carmang
    Az alchemyt Maala fordította a #12563 környékétől, én meg az Assimilation jelentését #12572-ben.
    Jó böngészést...
  • Velejéig Gonosz
    Légyszíííí!
    Nem vok egy angol zseni, csak akkor nagyon vázlatosan, de magyaruk összefoglalni a z alchemyt, (és kb. leírni, mi az az attribute assimilation), mert nagyon kíváncsi vagyok! Légyszíííí.
  • Cat 02 #13216
    2 milla elvileg
  • dukey42
    még egy kérdés, lehet már tudni mennyi aranyba fog kerülni a szüerkefarkas?
    a hivatalos oldalon nem találtam erről infot..
  • Cat 02 #13214
    te pizsamában vagy mi ? :D
  • gameplusz
    Mindjárt feltöltök pár érdekes képet, lehet majd róla egyet vitázni
  • beatz
    http://www.ctrlaltdel-online.com/archives.php
  • Cat 02 #13211
    AA topic :D ctraltdel.com vagy vmi ilyesmi
  • Atisz #13210
    Majd gyakorlatban...mivel koreai barátaink nem tudnak angolul, mi pedig nem vagyunk járatosak a gondolatolvasásban. Nem akarunk úgy járni mint a múltkor "a % a skill mögött az újratöltési időt jelenti" esetében, ugye?
  • Atisz #13209
    Hehe, nagyon jók. Honnan vannak?
  • Kavácska
    iet ne kérj senkitől! :D

mi is bogarásztuk... vannak elképzelések, de teljesen sztem senki sem érti! :)

majd ha lesz vki aki megérti és elmondja nekünk is angolul, akkor majd leírjuk ide magyarul...
  • Velejéig Gonosz
    Sziasztok!
    Nekem teljesen kaotikus az az alchemy rendszer, ami a hivatalos oldalon van, le tudná nekem ezt vki írni MAGYARUl, pontról pontra (vázlatosan)? Mert pl. attribute assimilation nekem tök idegen... Habár elég kezdő vagyok, azért közel a szint, ahol már érdekes lenne nekem is az alchemy (lev 20). Légyszíííí
  • sweech
    xDDD
  • Jagi
    lehet, hogy rám mondta hogy noob^^ nemtom... sokan voltunk :)
  • Cat 02 #13204
    nem nézett thief hogy ninc nálad semmi ?

• Jagi
    engem még Hotan ferry előtt levágtak, úgyhogy hamar észrevettem :)

• Cat 02 #13202
    szegény teve :D
  • beatz
    én multkor jot röhögtem azon amikor cumó nélkül indult el, egy napra rá figyelmetlenül ugynúgy jártam xD
  • Cat 02 #13200
    hol a tevém vagy mi és áll a közepén és gondoljkozik a piros tíf :D
  • Jagi
    :DDDD az után meg az NPC tífes + a full piros tíf :)
  • Cat 02 #13198
    voltak jók :D mikro 50 tevét vesz xP