82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #13477
    asszem igen :D
  • tpisti24
    azok a banánok, meg sharp rock meg ezek?
  • Cat 02 #13475
    ilyne hülye zsák biztosvan már neked is :D

hmm Aegen 0 lag van
  • tpisti24
    mi aza Sassi charm????
  • sweech
    nem nagyon örülök ennek a farkasos szarságnak...inkább ne legyen kutyám csak tudjak játszani mert most lehetetlen fellépni, ha meg véletlenül sikerül, akkor is akkora lagg van mint állat
  • azazel
    :D

ja akkor végülis jól jártam
  • Maala
    húú, de ideges vok, bejött a zene a játékban, erre kiléptem, most meg nem tudok bemenni... :-s
  • Cat 02 #13470
    ha nem enged be akkor nincs lag ! :D
  • azazel
    hmmm ugye ez nem az a "mázli ha hetente 1x beenged a szerver" játék lesz?

mert engem nem nagyon enged be
  • Gubberx
    akkora a lagg hogy szegény pici Agyar mindíg meghal:)
  • Maala
    lvl 20ast 3millerért árultak... :D
  • Cat 02 #13466
    elvleg vagy lvl 20 vagy 30
  • Maala
    ááá hang visszajött a játékba!!! fúj :-s ez az új kifelé zoomolás úgy lelassítja a játékom, mint a fene....
  • Gubberx
    Hali, nem tudjátok mikor nő meg a farkas, vagyis változik a kinézete(bozonyos lvl kell neki hozzá???
  • Maala
    athens.
  • azazel
    ok, köszönöm a sok infót

ti melyik szerveren vagytok?
  • Kavácska
    semmi közük sincs a servereknek egymáshoz
  • Kavácska
    már kijött :P

még mindig nem fizetős :D
  • azazel
    és ez a journey of jewels update pont ma fog kijönni? ez nem fizetős, ugye?

egyébként ha van egy karakterem akkor azt minden szerver látja? vagy lehet portolni? vagy semmi összeköttetés?
  • beatz
    óóhogyszakadnának már le az athens szerverről
  • azazel
    melyik szervert érdemes választani az elején?
  • Cat 02 #13456
    azok amikből kikell venni az elemnetek úgy esnek mitn az arrow de tabel sehogy
  • Maala
    mit csinálnék? neked accot? most megtegyem? (m)orality meg lesz cserébe? :D:D:D de csinálhatok, csak mondd :D
  • gameplusz
    Figyi, én se, nem tudom az accom. Majd ha nem jut eszembe, akkor megyek Athens-re.
    De ha csinálnál, akkor thc előre is.
  • Maala
    húú, Katica, imádom, amikor nem értelek... :D
  • Cat 02 #13452
    az eslő része 50 mosntánkéne esik de table edig senkien se esett :D
  • Lovaskocsi
    1 millát ajnálgattak db-jáért globalban
  • Maala
    mivel van gondod, aranyfijúúú?
    table is szörnyekből esik, tulképp sztem az lesz igazán drága!!! :)
  • Maala
    no jó, leszedem a patch-et :D
  • Cat 02 #13448
    nem segítettél de azré köszi :D:D:D
    table el vanank gondok :S
  • Lovaskocsi
    nomeg Destroyer rondoval a sima cuccokat is szétbonthatod (fegyó, ruha, pajzs, ékszer), és abból elég sok element jön.
  • Maala
    te, én még qrvára nem léptem be a játékba! :D
  • Maala
    hát, még feljődsz 2 szintet, de a játék questes része ott végetér, jöhet az élvezet, szivathatod a kicsiket, vagy segíthetsz nekik. bár amire eléred a 70es szintet, full kezdőként, sztem már 80. szint lesz a szinthatár...
  • Lovaskocsi
    amit kihagyott: amikor buffolod a cuccot van arra esély, hogy ront rajta (8-as critet húzni akarod de visszaesik 2-re)

néha más dolgokat (is) változtat a magic stone (lehet h javít is, de a rontás az tuti)

meg, hogy eléggé ritkán esik tablet
  • gameplusz
    Gyakorlatban biztos egyszerűbb, sajnos elméletben nehezebb átlátni a dolgokat, mint pl gyakorlatban. Tulajdonképp 4 lépéses dolog az egész, az idő múlásával biztos fasza lesz.

Ui.: Maala pár képet rakjál már be a magyangok köznyékéről, a farkasról meg az új alkémiáról (ez utóbbi képeit pl beraknám faq-ba és akkor ezzel is előrébb lennénk.)
  • Lovaskocsi
    pwnd:(
  • Maala
    "pl Tablet of , teljes listáért az alkémiás oldal hivatalos oldalon"
    hehehe, meg akartam nézni odlalon, de elfelejtettem. meg nincs is ott, hogy mien magical stone-k vannak. :D
  • Lovaskocsi
    A sassi charm azokat a cuccokat fogja adni. Be kell rakni Void Rondo-t az alchemy első fülecskéjében az első slotba (csak oda lehet). Megnyilik pár slot, berakod a sassi charm-ot a megnyült slotok kötül az 1ikbe. Nyomsz 1 fuse all-t, aztán 1 fuse-t. Erre szétszedi neked elementálokra (azokra amiket kiir amikor rámész a sassi charm-ra).

Ebből csinálhaszt Magical stones (mágikus köveket).

Ehhet találnod kell Tablet of xxxx-r (xxxx táblája). Berakod a tabletet oda ahova void-ot tetted, bepakolod a stone-kat a megnyíló slotokba, és nyomsz fuse-t. Utána második fülben (ahol elix-ezni is lehet) berakod a cuccot amit akarsz buffolni, beteszed a magic stonet és megnyomod a fuse-t.
  • azazel
    köszi köszi

na de mi van a 68. quest után?
  • Maala
    először is találj egy cuccot, amit szétszedhetsz.
    pl, Sassi charm
    föld lvl 1 1db
    víz lvl 1 1db
    tűz lvl 1 1db
    szél lvl 1 3db

most general store, veszed VOID rondo-t
    a rondot az alkémia menő első oldalán balra rakod, a Sassi charmot jobra, és Fuse, ekkor megkapod a fenti elementeket.
    ezeket Magical stone-k ksézítéséhez használhatod, amik a cuccaid erősíthetik.
    ehhez előbb ún. Tablet-eket kell találnod (Tablet of xxx -nem, nem az az XXX, csak helyettesíteni lehet vmivel, pl Tablet of , teljes listáért az alkémiás oldal hivatalos oldalon)
    ezt a tabletet ugyanoda kell helyezni, mint anno a Void rondot, és az elementeket pedig ahová a Sassi Charmot, és Fuse megint...
    most van egy Magical Stone-d, amit az alkémia 2. menüjében használhatsz. balra ezúttal a tárgy megy, amit fejleszteni akarsz, jobbra pedig a magical stone(k). Fuse.
    Voilá, egy kis mákkal növelted a cuccod tulajdonságait. (habár uccsó sorban csak fegyvert említ, előtte meg bármien felszerelést...)

u.i.: remélem segítettem. (mmint ő írta. :))