82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #13557
    tudtuk mi ezt :D

Game+ 20 as statja:I
  • Maala
    It seems that there is a bug at the moment causing monsters not to drop alchemy tablets. We will post another notice as soon as this problem is fixed.

AHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
    eddig a monszták bug miatt NEM IS DOBÁLTAK TEBLETETKET HAHAHAHAHA :D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    bocs mindenkitől, akit lebaxtam, h nem értették az alchemyt, tablet nélkül nem is lehet. (viszont nyomjatok Z-t. :D) nem kell A-t, meg utána választgatni, csak sima Z...
  • Kavácska
    mindenki most traineli a farkasát, black yeowáknál is 45ös karik szaladgálnak, le is jöttem ,majdha mindenki kitombolta magát :D
  • Lord Nomak
    Azt megértem, hogy este 8-9 között nem tudok belépni. De az, hogy már 20 perce próbálkozom, és disconnectet ír ki egyfolytában ez már vicc..
  • Kavácska
    a jobboldali az enyim :P

e meg egy hüle mókuci

• Kavácska
    szte meg nem :D
  • HencStein
    A saját kari állapotát jeleniti meg A nagy atom gomb Olyan kiirással mint a szörnyeké csak itt kiirja a work szint meg egyéb bufokat is

• Maala
    no baszod, beléptem SROba, pont elmondták volna, erre KILÉP A GÉM!!! hülyén halok meg. :D de amúgy sztem S betű= Summon, azaz farkaskaidéző. :)
  • Carmang
    Kérdés: mire való a karakter képe mellett az a hülye piros gomb?
  • gameplusz
    Képeket kértem tőled ingame az updates dolgokról. Mondjuk shamie a frakasodról plz :P
  • Maala
    hmm. elhiggyük.
  • Maala
    shotot nyomass, hogy elhigyjük :)
  • Maala
    nice. :D
  • shaime01
    lv56 - 19 br-s shieldem van lol én is most néztem maala ^^ woh.. :o
  • Cat 02 #13543

• Maala
    már vettem farkast, kösz nem. nincs zsém. :D
  • HencStein
    maala shieldet viszaadom 1.3 mill ért
    h akell
  • Maala
    ez a disc-hullám már az idegeimre megy, lassan egértörős hangulatom lesz... és a meccs is 1-1... én yetizni akarok menni farit húzni... non-agro módban ott fogja csóválni a farkát, míg a gazdi osztja neki az XPt...
  • Lovaskocsi
    nyet, dar-t próbálom feltolni farkas miatt
  • Maala
    fak, ez purepwnage... TSen vagytok?
  • Maala
    lol. lotyos, te most ingame is vagy?
  • Lovaskocsi
    akkor már nem várok a susnyásban:)
    Grlwejhfl kwdnf,smnfdafd DISCONNECT
  • Lovaskocsi
    hehe, már 1 sec is pwnage lett volna:)
  • Maala
    tudom. 2 percet rávertem a fordítással, az ugye 120mp... :D:D:D:D:D
  • Lovaskocsi
    tudod mi a véleményem a matekról szal a % számolgatást meg hagyom neked:)
  • Geroes
    Adna valaki MSN-t? Nem zaklatnám sok kérdéssel, csak sokkal jobb lenne, PLZ!!!
  • Maala
    igen, a 16os blockosoknak 66% van. "jajj, csak nem a bolti kariknál kapható 10es blockhoz képest 66% a növekedés?" "úristen" "tehát akkor ahhoz méri?" "hjuujjjj" :D legalábbis a blockot tuti. a bowot megnézem, ha lesz kedvem bejut-szerencsétlenkedni, azaz ha megjött a 3l bor. :) de ugye eredetileg 3as a boltban, ehhez képest a 8 hány % is? :D 133? (ha a 0% ugye 100-nak van értve)
    legalábbis így, 10 perc játék után erre tudok gondolni, hehe.
  • Lovaskocsi
    sehogy. az hogy mitől ugrott ubul 16 br-es 56os pajzsa 17-re, vagy a fegyója 10 critre tippem sincs. de az sztem csak valami upd közben létrejött móka volt. de nézz meg 2 ugyanolyan szintű pajzsot/fegyót , ugyanolyan block-kal/crittel és ha ugyanaz a % van mögötte akkor jójám. ha nem, akor meg mea culpa.
  • Maala
    jah, ircen egy Aege-s Sensei klános gyerek csinálta. <3
  • Lovaskocsi
    amig nem találsz tabletet semmit.
  • Maala
    hát hogyne. és azt mivel magyarázod, hogy a 16+2 sos bowom, aminek eredetileg crit7je volt =ápdét előtt), most 8as a critje? :D meg akartam adni Steinnek egy 52+3 pajzsot, hát nem muszály volt egy 16os blockoat adni, mert mind2 átváltott 16ra? :D (és az 56+3 br 14 is 15ös blockos lett. LOL. a pengém még nem néztem!!! :D:D:D:D de a ti pajzsotok maradt olyan kaki. Ubuléval lett vmi? :D)
    egyenlítettek a svédek. :(

GamePlus, vmit mondtál du. hogy csináljak neked, és megköszönnél, mi volt az, mert nem értettem teljesen, küldj privit.

viszonylag korrekt leírása az új alkémiának kezdőknek:
    http://sensei.fw.hu/SRO/Guide.htm
    tessék olvasgatni.
  • FaszFejHuN
    az elementekkel mit tudok csinálni?????? HELP!
  • Lovaskocsi
    ha valakinek dob tablet-et az dobjon képet róla
  • Lovaskocsi
    szerintem +%ok nem rászámálolódnak hanem valamilyen default értékhez képest mutatják, hogy mit tud. csekkold le az intes cuccaidat. 1 int +0%, 2 int +xx%, 3 int +yy%. szal az nem növelő, hanem jelző, hogy mennyire jó a cuccod.
  • Geroes
    Ez kurva idegesítő h nemtok felmenni, és próbálkozni se tok, mert kiírja h disconnected to server, és ha leokézom, akkor kibasz, de ezt csak 1-2 szervernél, én scak Aege-n próbálkozom
  • HencStein
    Update naon faja:
    Van 1 fegyom (intes vaok) 45+3 meg az uj updatéval +50 % mag sebzés :D
    cucom +3 int most +3int + 66%
    Kicsit geci?
  • HencStein
    most nehéz mert update miatt majdnem mindenki fenvan nekem is 15 percig tartott felmenni
    Hehe én 1 órája csinálom a bejutni próbálás nemes műveletét.
    Sikertelen mindeddig...
  • Geroes
    Ez normális h a napi 30 próbálkozásból 2 -szer sikerül fellépni???
    Vagy ha próbálkozok többször egymás után sikerül?? Me én má próbáltam most vagy öccör de semmi...