Végtelen határok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Jó kis rész volt a tegnapi, én olyan 5.5/10-re értékelném.
Lényege: vajon mi történhet akkor, ha az emberek egy része továbbfejlõdik ?!
Vajon a régi emberek vadászni fognak-e az új fejlettebb egyedekre (meg akarván tartani egyeduralmukat), vagy elfogadják a változást (és szépen kihalnak, mint a neandervölgyi) ?!

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Most már csak nem felejtem el :))
Az asszony szokott figyelmeztetni (öregszem :)) de most õ felejtette el, hogy hétfõ van.
Ha minden OK, akkor szerda reggel, a szokásos helyen.

Erre a részre a leírás alapján pont nem emlékszem (sehogyse ugrik be, hogy melyik, szóval én is kíváncsi vagyok rá :)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha minden igaz, akkor ma lesz az a rész, amit lentebb leírtam :)
Zed, számítunk rád :)

Errol beszelek. Ez a szomoru. :(

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mrzed001
Ja, de hogy szlovák, szlovén, meg mittoménmilyen feliratot sûrûbben tesznek rá, mint magyar ez azért bosszantó

Minket mindig elfelejtenek a nagy nyugaton. :(

mrzed001
Ne reménykedj, rétegfilm (azaz sorozat :))
Még a sokkal sikeresebb Babylon 5-öt sem adják ki idehaza (de ha lett volna az angolon HunSub, akkor megvettem volna a fene abba a 80 eFt-ba)

agyhalál
Bízom benne, hogy itthon is ráharap egy kiadó és megjelenteti. Ezért mindenképpen adnék ki pénzt.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

November 1-tõl már megvásárolható az elsõ évad dvd-n. És ha minden jól alakul kiadják az összes évadot.

http://video.barnesandnoble.com/search/product.asp?cds2Pid=1956&ean=27616121660

agyhalál
Hol jutott hozzá?

mrzed001
No igen, a fénybrigád az egy fordulatokban igencsak gazdag rész volt :))
No meg a jóöreg Wesley Cruser is jót alakított benne :)

Egyébként M-en van új rész :)

DVD ripeléshez nem értek, sorry

Nem is a nagy lövöldözésre gondolok, hanem még egy csavar a storyban, mint mondjuk a fénybrigádnál, mikor kinézünk a végén az ablakon :)
Tényleg, Zed! Ma már elérhetõ lesz az új rész valamelyik torrent oldalon?

Más: Megvette az egyik ismerõs, a most kijött végtelen határok elsõ évad dvd-t. Milyen progival rippelje le, hogy a legjobb minõségben tudjuk feltölteni?

mrzed001
1995 elején kezdték el adni, >10 évvel ez elõtt imdb szerint.
Fura, én mintha a pro7-en vagy 15 éve láttam volna az elsõ részét (Kung-fu-val együtt). Öregszem ?
Hogy hogyan lett ilyen sikeres ?
Új mûfajt létesített (a régit outer limits-et felevenítve).
A lényeg nem a pörgõs lövöldözõs (ál)scifi, hanem a régi alapokhoz visszanyúlva a scifi lényege a kritika (társadalom, jellem, ...).
Figyelemfelhívó, elgondolkodtató és agytekervény gyúró szorijaival és elsõosztályú szereplõkkel (a legjobbak megfordultak benne), pölö Alyssa Milano (nemsokára lesz :))), Dean Stockwell, Leonard Nimoy .... akiknek hála komoly az egész, és nem bugyuta, vagy nevetséges (mint az Earth 2150).
Ráadásul a producere sem senki, Many Coto. Megalkotta késõbb az Odyssey 5 sorozatot, majd az Enterprise-ban segédkezett (bár kötötték rendesen a kezét, de miatta lett jó a 3. szezon, és a 4. vége)
Röviden: a részek nem a pörgõs lövöldözõs mivoltukkal ütnek, hanem a tartalmukkal, a sztorival -már az elsõ sorozatban is- :))

QuippeR
szerintem ez akkoriban elég ütõs volt. nem voltak még ilyen elborult storyk mint manapság, szóval felüdülés volt a többi mûsorhoz képest.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mert eddig, olyan igazán pörgõs, furmányos story még nem igazán volt :)

Amúgy elég érdekes hogy viszonylag "rossz" elsõ évadkezdet után, megért 7 évadot :)

mrzed001
Bár az eredeti talán még egy kicsit jobban "sírontúli", vagy császáros volt, de azért nem volt rossz (a Dûne szinkronnál mindenképpen jobb volt) :))

Gorvik
Rohatt jó szinkronhangja van az öregnek. Nagyon eltalálták. <#taps>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

mrzed001
A mai rész címe: White Light Fever (fehér fény láz)
Tartalma röviden egy rosszindulatú öregúr háborúja a halállal.
Osztályzatra tõlem 3/10-et kapott, kezdeti, még gyenge, bár a tanúlság komolyan benne van

Mai rész (remélhetõleg ez :) : Aggie Travers (Thora Birch) más, mint a többi gyerek. Kiközösítik az általános iskolájában, és amikor különös dolgok történnek vele, eltanácsolják onnan. Szülei, Joe (Page Fletcher) és Leslie (Sandra Nelson) teljesen kétségbeesnek, és végül egy bébiszittert fogadnak gyermekük mellé. Karen Ross (Megan Follows) tökéletes választásnak tûnik, ám kiderül róla, hogy gyanúsított egy kislány eltûnésének ügyében, és Terry Walsh (Matthew Walker), a kormányzati nyomozó, azt gondolja, hogy Aggie lesz a következõ áldozata……

Zed, számítunk rád! <#alien2>

mrzed001
Ez még csak az eleje, lesz az is bõven :))
Még ebben a szériában is lesz 1-2 emberiséget megszállták rész, de csak a light verzóból (késõbb lesznek az igazán durvák)

Sokkal nagyobb csavart vártam a végére. Egy kis emberiség leigázás belefért volna... :)

Köszi! Majd értékelem, ha megnéztem :)

mrzed001
Feltettem M-re az 1x05-öt :)

Egyébként nem volt rossz film, bár voltak elég komoly ellentmondások benne

Nézte valaki ma esti rtl-es scifi-t? Szerintem elég komoly, kicsit végtelen határos scifi volt. Nekem tetszett :)

mrzed001
Rászóltam az asszonyra, hogy szóljon rám, szóval meglesz (ha mindketten el nem felejtjük :)) )

Már megint hétfõ :)
Zed, légyszives nefelejtsdelbedigizni! Köszi :)

A jövõheti rész, tényleg komoly lesz :)
Amúgy elméletileg ez elsõ rész másfél órás vagyis egyben van, persze a cool tv elvágta. Hivatalosan a negyedik résznek kellene jönnie :)
Mindegy, nem olyan érdekes. De azért emlékszem a rex felügyelõ is dupla hosszú volt a nyitója és azt leadta az rtlklub persze a csillagkapu rovására.

mrzed001
Ami a jövõheti részt illeti, ez már a JÓ kategóriába sorolható:
1x05 Second Soul

Ízelítõnek:
A föld végre felveszi a kapcsolatot egy idegen fajjal. A hajójukkal érkeznek, és technológiai segítségükért nem kérnek mást, csak a ....... halottjainkat.
Mégpedig sokat, kis sérülésekkel, és gyorsan .....

Fõszereplõ:
Rae Dawn Chong (az isteni Swarcis Commando-ban szerepelt :)) )

Sajos arról mi is lemaradtunk. Késõn szóltam Mr.Zed-nek :)

Sziasztok!
Sajna lemaradtam a legelsõ részrõl, és a majomparádén sem találtam a Homokkirályok elsõ epizódját. Ott csak a pert 2 van fennt. Tudna vki segíteni, honnan tudnám leszedni? Torrent, Dc...akármi? Elõre is köszi....Ja, inkább mail-ben, ha lehet, mivel ritkán tudok ide bejutni... Köszi! Üdv: Gyuszika
mrzed001
Feltettem M-re, lehet szedegetni :))

<#worship> 1000 hála, hogy a végén meg lett <#worship>

mrzed001
Hát, sikeresen elfelejtettem felvenni, aztán láttam, hogy ismétlik 03:00-tól :)
Persze az asszony nem különösebben örült a fél estét végigzümmögõ gép miatt (majd kapok még ezért :)) )

no szóval felvettem, sûrítem, és holnap teszem fel valamelyik helyre (E-re, ha nem megy akkor M-re)

Nem túl nagy rész volt, de tanulságos.
Mondjuk nálam 5/10 (ezt még érdemes megnézni kategória)

Zed, légyszives vedd fel a mai részt is :) !

Maga a rész nem olyan nagy durranás, de a csaj jó benne :)
Várjuk a következõ rippet! :)

Megosztottam a Majomparádén is az új részt, akinek nincs rege az endlessen onnan lehúzhatja.
És újabb köszönnet Mr.Zed- nek a rippért :)

mrzed001
domo :)

Na valamit torolnom kell. Arigatoo :)

agyhalál
Áldassék a te neved;)

mrzed001
Egyszerre csak egyre :)
Ha kell, akkor holnap

Majomparádéra akkor nem is kerül fel?

mrzed001
E-rõl szedhetõ :)

okké :)

mrzed001
Igen, elég durva rész. És a legjobb részek ilyen durvák :))

mrzed001
A mai rész sûrítõdik, holnap reggel felteszem, ha megy E-re, ha nem M-re :)

Kaszi46
nekem a kedvenc részem, bár az lehet tw zone volt már nem emlékszem pontosan, az az amikor egy amcsi családanya talál egy olyan olyan órát amivel meg tudja állítani az idõt. természetesen a nõci használja is rendesen. amit tudni kell az az hogy amikor megállítja az idõt akkor rajta kivül minden megáll, és jómaga sem öregszik. a hidegháboru alatt játszodik a sztori, és itt megtörténik az ami hálistennek igazából nem történt meg, atomhború indul az oroszok és az amcsik között. mindkét fél rakétákat indít. becsapódáskor természetesen a nõ is meghalna a kiccsaládjával együtt, de az utlsó pillanatban megállítja az idõt, így a következõ lehetõségei maradtak: vagy elinditja ujra az idõt és akkor minimum elpusztul jómaga, a családjával az oroszokkal és a többi honfitársával 1ütt. vagy örökké 1edül marad mint élõlény!!! elég nehéz választás nemde?:D

*Posse*T.W.D*

Egy hete néztem a halott ember kapcsolója részt. Elég komoly :)

Jajj en nagyon megkoszonnem ha bedigizned a mai reszt, mert technika szakesten voltam es lemaradtam rola. :(

Sztem azert nem emelik mert nem tudnak tartani a nevleges feltoltest. :\

Gorvik
Az I, Robot Asimovi adaptáció? Remélem nem, mert nagyon könnyen el lehet b*szni sajnos.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!