Végtelen határok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
Feltettem, de senki nem töltötte és a kommentban olyan véleményeket írtak ami "elkeserített"; így töröltem! Miazaz ENDLESS? Másik torrent oldal?
mrzed001
Az egészet fel akarom tenni az Endlessre ha eljut a széria a feléig (talán a maival) ~ 1 DVD-nyi
Ha felteszed az 1x01-et, akkor azt is hozzácsapom, és így teszem ki (abból aztán mindenki csemegézhet, hogy csak bizonyos részeket tölt le vagy mindet)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Agy Halott
akkor csak az 1x03 kellene...lehetséges mrzed001?
Agy Halott
bocsi telleg fentvan az 1x02
Agy Halott
ok felrakom mert telleg megvan
Aramir
Ha neked megvan a magyar 1*01, akkor mindenképpen tedd fel a MP-re.
Az 1*02 jelenleg is fentvan, 1 seeder, 1 leecher.

mrzed001 <#worship>

Agy Halott
jaaaaa és ma este 9-kor megint lesz!
Agy Halott
akkor az 1x01-et feltöltsem én MP-ra? Én csak 6-7 napja tom, hogy TE bedigized és MP-re töltöd fel. Ezért lemaradtam az 1x02 és az 1x03-ról és már törölték a torrentedet, ám ezért a sorozatért élek-halok, fõleg, hogy HUN-DUB! A kérésem; nem lehetne szó, hogy az 1x02-õt és az 1x03-at mégegyszer feltedd? Gyorsan lehúznám és tényleg nem nagy (cc. 400Mb)! Nagyon szépen kérlek!
Serpa
😞

mrzed001
1x01 nem is lesz, mert arról sikeresen lemaradtam

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Agy Halott
kár... az 1x01 az 1x02 es a 1x03 nincs fent!
mrzed001
Sõt, az 1x02 sincs már sztem fent. Ameddig van seeder-leecher addig marad, aztán auto törlõdik. Ez a torrentek szörnyû sorsa 😊

PxE
nekem müködik a majom!!

ATI POWER!!!!!!!!!

Agy Halott
raadasul nem is muxik a majomparade...az index oldal sem jon be...
Agy Halott
felirat??? ez jo kerdes...hat a feliratos oldalon van hozza egy jopar... azt irtad "felirat van mert ha igen akor jöhet!" najó de hova rakjak fel 50 Gb-ot?
PxE
jo kérdés!

ATI POWER!!!!!!!!!

Agy Halott
jaaaa es a majomparaden miert nincs fent a 1x03 resz? ...csak 1x04-1x10...
PxE
😄

ATI POWER!!!!!!!!!

Agy Halott
ok nem vettem kotekedesnek 😊
PxE
felirat van mert ha igen akor jöhet!

ATI POWER!!!!!!!!!

A hivatalos oldal alapján írtam nem kötekedésképp, egyébként nekem is megvan az összes...
Agy Halott
ha erdekel az osszesnek megvan a cime is es a sorozat-szama is, becopyzzam?
Agy Halott
Deka1 - komolyan... 153 avi fajl es azert 154 resz mert a legelso avi az két reszt tartalmaz. igy kijon a 154 resz
PxE - azert nem fenekig tejfel a cucc, termeszetesen nem szinkronos.
Ez érdekes, tudomásom szerint 152 részes a sorozat...
PxE
honan szedted le öket szinkronosak???????

ATI POWER!!!!!!!!!

Agy Halott
Sziasztok! Lenne egy olyan kerdesem, hogy ebbõl a sorozatból ÖSSZESEN hany resz keszült? Nekem sikerült letöltenem 154 reszt (cc. 50 - 60 Gb) es erdekelne , hogy ez lenne az összes?
mrzed001
Hát ....... nem 😊
De 2 napon belül így is fel szokott menni egy DVD

Serpa
remélem 10mbites kapcsod van?! 😊

mrzed001
Mivel 22 részes az elsõ széria, ezért a 11. lesz a fele, szóval kb 2 hét múlva lesz 😊

agyhalál
Bocs, 9. rész.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Az elsõ részt két részre bontották, így most a 8. résznél tart (e hét hétfõn volt).

agyhalál
Ezzel tisztában is vagyok😊 Szerintem ettõl a sorozattól senki nem vár el ilyen akciót.

Serpa
akkor azt megvárom.
eddig hány rész ment le?

mrzed001
Ezek a részek sem azért lesznek überbrutál ütõsek, mert van damme ugrabugrizik bennük, hanem azért mert iszonyat ütõs a tartalmuk.
A narrátor pedig mindig el fogja mondani a tanuságot, nehogy a zsíragy amcsik ne értsék 😊)))

mrzed001
E-re talán csak 1 rész került eddig fel. Majd ha lesz egy DVD-nyi (10-11) akkor oda is feltolom az egészet.
M-en fent vannak (Outer -re keress)

agyhalál
Hát igen, ezek a részek nem olyan izgalmasak még. De a narrátor szövege mindig annyira találó.

Serpa
M -en nem vagyok tag, E -n pedig nem találom.
"végtelen határok" ra kerestem rá.

mrzed001
Majomparádé és Endless 😊)

Serpa
üdv!
régen, még asszem a tv2es idõszakban, én is rajongója voltam ennek a sorozatnak.

most, úgy láttom 1-2 emberke serényen rögzíti, kódolja és pakolja fel.
de hova is?
😊

az "M" és "E" minek a rövidítése?
továbbá mennyi az esélye, hogy a legelejétõl kezdve meg tudjam szerezni? (gyorsan)
thx

mrzed001
😊)
Én már nagyon várom a jobb részeket.
Ami nekem nagyon bejött a szériából:

The_Outer_Limits_-_1x12_-_Dark_Matters.avi (Ûrhajó sötét anyagba megy, ahol több ûrhajó és a halottak szellemét találja)
The_Outer_Limits_-_1x16_-_The_Voyage_Home.avi (Hazatérõ ûrhajó fedélzetén a legényság egyes tagjait idegenek lecserélték)
The_Outer_Limits_-_1x17_-_Caught_In_The_Act.avi (Idegen vírus fertõz meg egy lányt, amitõl az szexéhes és partnereit "felfaló" nõ lesz, fsz: Alissa Milano a boszikból)
The_Outer_Limits_-_1x18_-_The_Message.avi (Süketnéma földönkívüliek üzenetét veszi)
The_Outer_Limits_-_1x21_-_Birthright.avi (Amcsi szenátorról autóbalesete után készült röntgen 4 agyféltekét mutat)

agyhalál
Köszönjük!

mrzed001
A szokott helyen az 1x09 Living Hell (talán a valódi/élõ pokol lehetne a megfelelõ fordítás a címének)
Tartalomról csak annyit a lényeg lelövése nélkül, hogy ipse fejébe csipet ültetnek egy baleset következtében. Amit nem sejthettek, hogy ez a chip kommunikál egy másik emberbe beültetett chip-pel ....

mrzed001
Aki nézi Cool-on az figyeljen, mert elõrehozták egy órával, azaz 21:00-tól lesz !!!

Mr.Zed, légyszike rippeld a mai részt is, köszi 😊

Feltettem próbaképpen az elsõ két részt(DVD-Rip)(eredetileg egyben van) a majomra.
Más: Az elmúlt napokban kész lettek a következõ részekhez a feliratok:
5x12, 6x17, 1x04, 7x02, 7x15, 1x15,(DVD-Ripekhez) + talán én is végzek holnap egy újabb résszel...

Úgy nézem nem akar nagyon megjelleni, akkor itt van linkben:

Kép I.
Kép II.
Kép III.
Kép IV.

Ha van rá igény akkor felrakhatom, majd folyamatosan a dvd rippeket az elsõ évadból a Majom-ra!

Itt van 1-2 screenshot is:

mrzed001
Cool TV
No meg torrenten offline 😊)

Istencsászár
hol adják? anno néztem mindig 1ik kedvenc sorozatom

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mrzed001
Egyébként keressétek M-en 😊