Végtelen határok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felteszed az 1x01-et, akkor azt is hozzácsapom, és így teszem ki (abból aztán mindenki csemegézhet, hogy csak bizonyos részeket tölt le vagy mindet)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az 1*02 jelenleg is fentvan, 1 seeder, 1 leecher.
mrzed001 <#worship>#worship>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
PxE - azert nem fenekig tejfel a cucc, termeszetesen nem szinkronos.
De 2 napon belül így is fel szokott menni egy DVD
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A narrátor pedig mindig el fogja mondani a tanuságot, nehogy a zsíragy amcsik ne értsék 😊)))
M-en fent vannak (Outer -re keress)
régen, még asszem a tv2es idõszakban, én is rajongója voltam ennek a sorozatnak.
most, úgy láttom 1-2 emberke serényen rögzíti, kódolja és pakolja fel.
de hova is?
😊
az "M" és "E" minek a rövidítése?
továbbá mennyi az esélye, hogy a legelejétõl kezdve meg tudjam szerezni? (gyorsan)
thx
Én már nagyon várom a jobb részeket.
Ami nekem nagyon bejött a szériából:
The_Outer_Limits_-_1x12_-_Dark_Matters.avi (Ûrhajó sötét anyagba megy, ahol több ûrhajó és a halottak szellemét találja)
The_Outer_Limits_-_1x16_-_The_Voyage_Home.avi (Hazatérõ ûrhajó fedélzetén a legényság egyes tagjait idegenek lecserélték)
The_Outer_Limits_-_1x17_-_Caught_In_The_Act.avi (Idegen vírus fertõz meg egy lányt, amitõl az szexéhes és partnereit "felfaló" nõ lesz, fsz: Alissa Milano a boszikból)
The_Outer_Limits_-_1x18_-_The_Message.avi (Süketnéma földönkívüliek üzenetét veszi)
The_Outer_Limits_-_1x21_-_Birthright.avi (Amcsi szenátorról autóbalesete után készült röntgen 4 agyféltekét mutat)
Tartalomról csak annyit a lényeg lelövése nélkül, hogy ipse fejébe csipet ültetnek egy baleset következtében. Amit nem sejthettek, hogy ez a chip kommunikál egy másik emberbe beültetett chip-pel ....
Más: Az elmúlt napokban kész lettek a következõ részekhez a feliratok:
5x12, 6x17, 1x04, 7x02, 7x15, 1x15,(DVD-Ripekhez) + talán én is végzek holnap egy újabb résszel...
Itt van 1-2 screenshot is:

No meg torrenten offline 😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES