131
-
IoIa #91 Maxthon, Awant Browser, LOL!
Mindkettő a msie motorját használja. Felejtős. -
#90 egyértelműen microsoft lefizette ezt a cikkírót és a többieket... -
IoIa #89 Te hány éves vagy? 10? -
Cat 02 #88 minden jó csak az IE nem
helyette:
Firefox 1.0.7
Firefox 1.5 béta <- ez van gyoooors
Operea 8.5
Maxthon
Awant Browser
már az is haladás ha nem IE-t használsz :D -
IoIa #87 Az msie-t elég sokan használják, mégis mekkora szutyok... -
IoIa #86 Csak annak lehet diktálni, aki hagyja. Sokan nem hagyják (szerencsére). -
#85 vesszen a kib*szott iexplorer! mennyit fizethetett a microfos ezeknek? döbbenet! a világ legrosszabb böngészőjét ajánlják és a többit szinte tiltják! a rohadt anyjukat! az iexlorer fagyós-lassú-ultrabiztonságos mindenit!!! mondhatnak bármit, aki egy kicsit is ért hozzá, úgysem használ mikrofos böngészőt -
darkhill #84 Kiváncsi lenném mennyi zsébe került ezt a botrány reklámot elkészitenie Bill-nek...
Megjegyezném hogy amióta fox-ot használok azóta egy vírus sem jött a gépemre "szörfözés" közben... De ha mások a virusokra buknak csak hajrá
-
#83 na ja
amugy az oldalról tényleg leszedték.
gondolom csúnya volt a visszhang.
meg mint említettem volt illegális is. bár USA-ban fene tudja -
Cat 02 #82 sztem a fox a best meg soka a mxthont is dicsérik de 1 1értelmű IE az szar -
#81 pont fordítva de mindegy -
Caro #80 Ha nekik ez az oktatás, egészségükre!
Én már ált 1.-ben is színes-szagos batch "programot" írtam, ahol menüből ki tudtad választani, hogy mit akarsz elindítani :)
Az ilyen baromságok helyett inkább tanulhatnának egy kis portábilis programozást.
De gondolom nagyon büszkék a microsoftjukra... -
vegesm #79 a cím inkább bulvárújságba való, elég sok hülyeség van a cikkben
"világ jelenlegi egyetlen szuperhatalmában nem nézik jó szemmel az Internet Explorer térvesztését "
lol, ha mondjuk kiteszik Vas megye honlapjára, hogy IE-t támogat, akkor Mo-n tilos mást használni? -
#78 ha legalább igaz lenne..... -
blackeagle #77 Én még soha -
Roman #76 hmmm én meg alig használom az IE-t
a FF volt a király, de aztán leszedtem az Operát, és ez minimum olyan jó sztem mint az FF -
#75 Amugy meg erdemes azt is figyelembe venni, hogy ez a szokasos bulvar cikk, kereskedelmi ado modra, Berta Sandortol... -
brainscan #74 Hmm, en vagyok a hulye, de nem talalom az oldalon barhol, hogy irna ezt -
#73 egyáltalán legális az ilyen reklám? mármint
vegyél ariel mosóport! (ez eddig ok)
ne vegyél Persilt, meg OMO-t mert azok szarok. (na ezt tennék ki a hivatalos honlapra...)
pedig az FF is ugyanolyan hivatalos bejegyzés, mitn a Persil, ugyanolyan jogokkal. -
#72 érdekes, pedig az oldalon(mint átnéztem) semmi komolyabb IE függő script nincs.
még az én oldalamon is van olyan script, ami csak IE-n megy. pedig nem is vok IE-s(persze csak ilyen csillibilli dolog.) -
#71 teljesen igaz
nem bízom én az önkormányzatokban.
emberek, voltatok ti már önkormánzatban? hülyék hátán hülyék, senki aki hozzáértő, hatórás várakozások egyetlen vacak pecsétért, meg ilyenek.
sok közgázos inkompetens barom.
"nem használok IE-t, mert felismerte az antivírus"
Firefoxot használok, de nem vagyok FF párti. annyira nem jó, de sokkal jobb, mint bármelyik másik.
Opera - még a 2. legjobb. 7-es verziószámról tértem át FF-re, egyre lassabb volt, meg nem tud magyarul alapból.
Netscape- 4.5 volt az utolsó használható verziószám, ez talán még az Ie-nél is szarabb
Mozilla Suite- sok szar egybe. nincs ennyi mindenre szükségem. FF+Thunderbird jobb.
IE - semmit se tud. de komolyan. vannak jó bugos activeX szarjai, amitől több rá a worm, mer a bug meg a feltelepedő reklámcsík. Könyörgöm, legalább al-ablakai lennének. Meg állandóan kifagy. Megnyitok 5-10 ablakot, az egyik kiakad, erre bezáródik az összes. persze FF is csinál ilyet, de félévente egyszer. IE meg szinte kétnaponta. Már vagy 3 éve nem használom IE-t. Eleinte Opera, csak az új verziókkal lassult, most meg FF-es vagyok, de ha valaki mutat jobbat, váltok.
De Explorer? Ez valami vicc? Csodálkoznak az Amcsik, hogy a kínaiak megelőzik őket? -
FecaA #70 Lehet, hogy átvertek! De ott teljesen más a felfogás! Gyerekek 6(!!!!!!) -ik ban az xp bugjait tanulják! Nekem is ma mondta el egy srác (1,5 évig volt kint) hogy ha a aszem 72. portot megnyitod akkó semmi jóra ne számits! (Érted 6.-ikban!!!!!!!!!!!!) Meg ügye nem azért dolgoznak, hogy megmaradjanak hanem azért, hogy szórakkozzanak és nem azon agódnak, hogy mit esznek holnap! 300 FT-ért 1 rekesz Heinekent kapsz! Nalátod, méghogy olyan rossz hely.... ráadásul azt is elmondta, hogy nem is olyan szar a tanítás, mint ahogy el van terjesztve! Csak itt vakítják az Európaiakat, hogy ne akarj odamenni, mert tele van hülyékkel! -
bakterrier #69 1.4.1 a legújabb -
Benedicht #68 "De hat pont igy mukodik! :)))"
Akkor visszavonom, mar joideje 1.5-ost hasznalok. -
JeD #67 De hat pont igy mukodik! :)))
Legalabbis en, ha elinditom, mindig feldobja ott jobb alul (egy zold kirakosjatek-darab ikonnal), hogy van frissites. Aztan ezt bizonyos idonkent eljatssza.
Igazabol a fenti mondatok mult idoben ertendok, mert tegnap en is meguntam es felraktam az 1.5-os betajat. :) -
bakterrier #66 "Masreszt, ha annyira szakemberek lennenek, akkor(talan) nem lennenek biztonsagi hibak.
" -
Benedicht #65 Szerintem meg indulaskor kellene kidobni egy kerdest, hogy "Ujabb verzio/frissites jelent meg a Firefox bongeszohoz. Akar frissiteni? Igen, Most nem(fel ora mulva megint rakerdez)". Ha felorankent feldobja a kerdest akkor elobb utobb frissiteni fog. A "prios ize"-rol azt sem tudjak mi az, es nem is merik megnezni, es szerintem ezert nem az igazi a jobb also reszeben levo popup sem. -
JeD #64 Hegyikecske: MS VM mar ezer eve nem tamogatott, valami 1.1.8-as szutyok van benne. Jo hogy egy bongeszo, ami az activex-et sem tamogatja, nem megy vele... Ez sztem elony :)
De 120 mega tenyleg akkor teher? Amugy hogyan nem kezelte az o"-t es u"-t? Nekem meg nem volt gondom vele, nem egyszeruen fontproblema volt?
Az viszont igaz, hogy a Firefox nem igazan tudja jol kezelni a Javat, tehat ha JRE-t cserelsz, akkor utana nem mindig megy. Ezen sem artana dolgozniuk. Mondjuk asszem a Sun a kov. verzioba mar integralja az FF tamogatast. -
JeD #63 Ben: szerintem az a piros valami eleg egyertelmu, de ok, masok vagyunk :) Amugy neha feldob egy popupot a jobb also sarokban, ha van update, es az eleg nagy :)
Mondjuk ha nem is autoupdate, de egy normalis update az tenyleg hasznos lenne (gyk. nem uninstall-install), allitolag 1.5-tol viszont mar ugy lesz! -
Hegyikecske #62 ja, ez a sunos, letöltöd felrakod, és láám máris 110megás lett volt már a gépemen de nem jől kezelte az őőő űűű betűket, valamint nem tudott pop up ablakot nyitni ami azér kimondottan idegesítő ha régivel jól ment, most istenem akko nem használom a ff-ot -
Benedicht #61 "Masreszt, ha annyira szakemberek lennenek, akkor(talan) nem lennenek biztonsagi hibak."
Ezzel a mondatommal pedig azt akartam mondani, hogy a FF tul van misztifikalva. -
Benedicht #60 "NA te is lol vagy, az explorerre is igaz ugyanígy h tele van"...
Nem vagytok igazak. Ki beszelt itt explorerrol?? Nem kellene olyan dolgokat belemagyarazni, ami nincs is ott.
En arra akartam ravilagitani, hogy nem eleg annyi, hogy rendszeresen javitanak, hanem rakhatnanak a FF-ba auto update-et. Szerintem a felhasznalok 99%-a nem tudja, hogy miert van egy piros bigyo a bongeszoje jobb felso sarkaban(szerintem a leg eszrevehetetlenebb helyen), es szerintem jelentos reszuk ki sem probalja, hogy mi az...
"Jah és benedicht: tökéletes program nem létezik, mindent kell javítani, foltozgatni, módosítani, frissíteni stb..:)"
Igen, tokeletes program nincs, javitani, foltozgatni, modositgatni kell, es jobb eszkoz kell, hogy ezek a valtoztatasok eljussanak a vegfelhasznalokhoz is!
Udv.: Ben -
#59 :D
amerika
te is megbízol az államban / önkormányzatban?
szerinted is "ők biztosan tudják"?
szerinted az önkormányzatban informatikusok dolgoznak? =)
-
#58 jahm, mindvégig csak egy egy jre -re lett volna szükséged:D -
#57 "ha sp2 fennt van, akkor Eszközök/Bővítmeények kezelése..., fogod magad és letiltod. Ha nincs, akkor keresel a neten, vmi spyware removert és leszeded vele. Vagy utánanézel neten, h registriből mit kell törölni."
Mire zet megcsinálod kb 30-40 perc, Ha nem több.
FF feltelepítése 5 perc;)))
-
#56 Hihetetlen!
A blikk címeknél is ez a szó jut eszembe;)
Másrészt a cikk erénye az hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy nem kell az IE-vel szüttyögni, mert van használható alternatíva, és nem csak a 3 tűzfal , 8 antspy, és 5 vírusírtó működik. -
asdefge #55 Segítek Neked, mert az úttörő ahol tud, segít!
JAVA
15.6 mega
-
Hegyikecske #54 Elég szar h már a meglévő programjukat nem tuidja javítani az IE és erre kényszerülnek...
Jah és benedicht: tökéletes program nem létezik, mindent kell javítani, foltozgatni, módosítani, frissíteni stb..:)
A ffal nekem meg az a bajom h nem megy rajta a java... ÉS eddig még senki nem tudott benen segíteni, pedig biztos nem lenne nagy probléma... azaz nemtom másnál hogy van ez.. Nekem még a mikrofostos javam van mer az van vagy 10mega a sunos meg110, és az nem müködik tökéletesen, nem értem a ffben emért nem megy a javam... de ezért nemfogom feltenni a sunosat! -
Hegyikecske #53 NA te is lol vagy, az explorerre is igaz ugyanígy h tele van biztonsági hibákkal, azt is kéne frissíteni (jaaa hog ahhoz kise adják időben a frissítést?) Nah szal h az explorer a legbiztonságosabb ez nekem kicsit erős volt... (pláne ha nem is szószerint így leírva de a lényeg szerint: h ne nyuljá semmihez a mocskos ujjaiddal, mert csak elbaxod az ő csodásan megspkeét böngészőjüket, szal láma júzer vagy hagyj mindent alapbeállításon!):DDD -
Hegyikecske #52 ez valami vicc, én most álmodom...:)