131
-
cavallonie #51 CSAK A FIREFOX:-))
IE MEG ELMEHET A ...CSÁBA! -
#50 Nálam se jön be, hiába kapcsolom ki az antipopupot. -
Benedicht #49 Hali.
"hát te hülye vagy már bocs"
Semmi gond, csak indokold meg miert.
Udv.: Ben -
M2 #48 Hát ez a cikk nem csak hogy súrolja a bulvárt, de át is esett arra az oldalra...
A cím és az első bekezdés nem kisebb baromság, mint amit a cikkben említett amerikaiak követtek el. -
saxus #47 Aki azt állítja, hogy az IE biztonságosabb, az hülye. Löjjétek le.
Eleve alig-alig frissítik. Mikor volt az utolsó frissítés? Az fx-nek pár hete. Az operából is pár hete jött ki a 8.5.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyi mindent nem tud az IE, amit egy modern böngészőnek kellene tudnia.
Google: ACID2 test, és hasonlítsátok össze, hogy melyik csúszik szét legjobban. Legkevésbé az fx lenne, ha nem csúszna el a szeme mellett az a piros izé, szóval így az opera vezet (egyelőre).
FX-t a népnek! -
fawcet #46 én néha használom az internet explorert, azért hogy leszedjem vele a firexfoxot :) xp reinstall után.
Valaki használja a firefoxot a www.callofduty.hu -n?
Nekem az a gond hogy letöltés szekció valamiért nem jön be a popup ablaknál.
-
asdasdasd #45 Kapásból tudok vagy 100 minkahelyet ahol csak az egyik fajta browser-t preferálják, hol ezt, hol azt.
Ez egy tök érdektelen cikk.
-
benczurzs #44 Szerintem is botrány reklám!
És gusztustalan is. -
#43 Szerintem ez egyszerűen egy botrány-reklám. Addig is amíg útálkozunk, "népszerűsítjük" az IE-t... -
bakterrier #42 hát te hülye vagy már bocs -
romero83 #41 "Ezen a világon az emberek mindent elfogadnak, amit a média mond. Miért van ez?"
/Earth Girl Arjuna / -
#40 Erre már tényleg csak azt lehet mondani hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítése. -
Benoke #39 Hát ez nagyon láááál
Ezt a baromságot melyik elmebeteg találta ki. -
#38 "Én addig örülök, míg békén hagyják a FireFoxot és Operát."
Gondolkozzá má ember, ha sokan "keresik" a hibát, akkor gyorsabban fejlődik, biztonságosabb lesz... tudod szabad fejlesztésnél mint a FireFox ennek jelentősége van, igen is kezdják el a böngészőt nyúzni az emberek... -
Ajnasz #37 Elmennek Ők a ... Nehéz lehet nagyobb hülyeséget kitalálni, mint ez. Persze egy kis anyagi támogatás könnyen lehülyíti az embereket. -
#36 Örüljünk, hogy ilyen hülyék az emberek!
Továbbra is marad legelterjedtebbnek az IE, így továbbra is az lesz az első számú célpont a hekker, spammer, feltörő egyéneknek.
Én addig örülök, míg békén hagyják a FireFoxot és Operát.
MS-től ez egy igen csúnyán átlátszó probálkozás - a röhej az, hogy biztosan megeszik sokan... -
hPi #35 Érdekes, arról nem szól a cikk, hogy ez a felhívás olyan oldalon látható, ami a megyei alkalmazottak belső használatára készült.
Magyarországon nincs ilyen? Dehogynem. Bemégy bármelyik hivatalba, kötelezően csakis IE használható. Miért? Mert a hálózatokat kiépítő cégeken keresztül az MS pénze van ott.
Úgyhogy ezzel az erővel itt is van egy rakás marha, hülye...
/off
A cikk írója pedig miért általánosít, hogy az USA-ban nem tanácsos használni a Firefoxot és az Operát? Ez szerepel valahol? Ahogy már valaki említette, ez egy megyei oldal, ráadásul belső használatra. Csak egyszerűbb ilyen címet adni, mert ezzel lehet aztán szítani a "hülye külföldiekezők" táborát... Szerencsétlen szenzációhajhász. -
Lame #34 Remelem jol beperelik ezeket a szakembereket hitelrontasert. -
longobard #33 Aki nagyon-nagyon keres, talál. És az összes többi amerikai megye lehet, hogy csak a firefoxot ajánlja. Hülye cikk. Felmérés jellege egyáltalán nincs. Minimális munkával készült az sg-nek. Nem derül ki, hogy a Topkins kerületi hivatalos portálhoz hasonló "számos internetes oldal" pontosan milyen oldal. Microsoft oldal? Hekker oldal?
Hülyéket ebben az országban is lehet találni, elég ha a kereskedelmi tévéket nézzük. -
#32 egyrészt: "még véletlenül se jusson eszébe senkinek alternatív böngészőket használni, legyen szó akár a Firefoxról, az Operáról vagy a Netscaperől, mivel utóbbiak tele vannak biztonsági hibákkal"
másrészt: " Microsoft böngészőjében is számtalan biztonsági hiba fordul elő"
!no comment! -
#31 apt-get install internetexplorer
háát nem csinál semmit, sajnálom kedves "nélkülünk nem létezik a világ" állam, ezek után sztm dobjatok rám 1 atombombát, azért ezt a humánus megoldást válaszátok, hogy a gépem is megpusztuljon, tudjátok nálam nem fut... -
#30 -
galocza #29 hülye ang... amerikaiak! amerikai hülyék!
áhh, sos etudom, ilyen híreken sírjak vagy nevessek. világvezető hatalom, mindannyiunknak diktálnak, és ennyi eszük van... -
#28 Hát...érdekes cikk... én azt mondom, h szabad ország amerika, meg magyarország is...mindenki használjon amit akar...nem?? De én is per pill fájörfokszról írok :P -
#27 Egy megye itt tényleg nem ér semmit politika szempontjából... Addig mig nem az állam vagz az ország politikusai szónokolnak, addig a kutya se figyel rá... ha valakit ilyesmivel rá lehet venni arra, hogy milyen böngészőt használjon, az meg is érdemli... Na persze, itt amcsikról van szó... -
k0zi #26 Használják csak, megérdemlik -
Zsenike #25 "Két dolog végtelen a világon, az emberi butaság és az univerzum. Habár az utobbiban nem vagyok biztos." Mondta Einstein. Szerintem akkor az USA-beli láma népre gondolt.
Pfff még szerencse hogy 1 oceán van köztünk. -
dez #24 -
the Godfather #23 Amerika = 250 millió buta átvert ember. -
onimusha #22 röhejes, sztem még nem találkoztak a firefox-al -
IoIa #21 Eddig is tudtam, hogy az amerikaiak nagyon buták, amellett, hogy tahók is. Na de ennyire? De úgy kell nekik! Használják csak azt a szutykot, megérdemlik a "biztonságot". MEGALOL!!!!!!!!!!!!!!!! -
IoIa #20 Az új Netscape pedig az msie motorját is tudja használni, ha kell. Bár nekem ez tökmindegy, mert sem Netscapet, sem msie-t nem használok. Firefoxot is csak nagyritkán. Mozilla a nyerő nálam. -
#19 Persze, hogy látott.
Screenshot-ot.:D
Illetve még myie2 időkből származó változatokat.:) -
#18 firefox ftw -
#17 Láttál Te már egyáltalán Maxthon-t?
Benne van a lehetőség a Firefox motorjának a használatára.
Fájl menü - Új oldal - Gecko motor használata.
-
#16 Az új verzióban már át lehet váltani gecko motorra. Talán nézz utána, ha már hozzászólsz. -
BlackRose #15 "...hivatalos amerikai kormányzati weboldalon ..."
fikázásnak jó, csak azért ez még véletlenül sem hivatalos amerikai kormányzati weboldal, ugyanis egy county vagyis megye nem amerikai kormányzati dolog, sőt még New Yorki állami hivatalos dolognak sem lehet nevezni... kérem szépen az IE vs. FF vs. Opera dolog tényleg baromság, de ettől még nagyobb baromság azt állítani, hogy az USA mondta ezt, mert hivatalos kormányzati portálon (ami nem igaz) van a dolog.
Kérem szépen javítsátok ki a cikket... -
#14 A MAxthon is az IE motorját használja, tehát biztonság szempontjából tök mindegy.... -
FTeR #12 megnyugtatásul: te - akart lenni
hogy a cikkhez is szóljak:
-
FTeR #11 ha sp2 fennt van, akkor Eszközök/Bővítmeények kezelése..., fogod magad és letiltod. Ha nincs, akkor keresel a neten, vmi spyware removert és leszeded vele. Vagy utánanézel neten, h registriből mit kell törölni.
Csak megynuktatásúl: de vagy a láma, h beszoptad azokat. Ezek a toolbarok 99,9% egy másik program telepítőjéből kerülnek fel (választható komponensként!) és nem a netről jönnek.