USA - nem tanácsos használni a Firefoxot és az Operát?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lpapi
apt-get install internetexplorer

háát nem csinál semmit, sajnálom kedves "nélkülünk nem létezik a világ" állam, ezek után sztm dobjatok rám 1 atombombát, azért ezt a humánus megoldást válaszátok, hogy a gépem is megpusztuljon, tudjátok nálam nem fut...

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/

immovable
<#action>
hülye ang... amerikaiak! amerikai hülyék!
áhh, sos etudom, ilyen híreken sírjak vagy nevessek. világvezetõ hatalom, mindannyiunknak diktálnak, és ennyi eszük van...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

mousee
Hát...érdekes cikk... én azt mondom, h szabad ország amerika, meg magyarország is...mindenki használjon amit akar...nem?? De én is per pill fájörfokszról írok 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

BlackBird
<#ejnye1> Egy megye itt tényleg nem ér semmit politika szempontjából... Addig mig nem az állam vagz az ország politikusai szónokolnak, addig a kutya se figyel rá... ha valakit ilyesmivel rá lehet venni arra, hogy milyen böngészõt használjon, az meg is érdemli... Na persze, itt amcsikról van szó... <#lama><#crazya>

Használják csak, megérdemlik

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

"Két dolog végtelen a világon, az emberi butaság és az univerzum. Habár az utobbiban nem vagyok biztos." Mondta Einstein. Szerintem akkor az USA-beli láma népre gondolt.

Pfff még szerencse hogy 1 oceán van köztünk.<#wow2><#banplz><#gunyos1><#banplz>
<#vigyor2>

Amerika = 250 millió buta átvert ember.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

röhejes, sztem még nem találkoztak a firefox-al <#nevetes2>

xbox360+komputer

Eddig is tudtam, hogy az amerikaiak nagyon buták, amellett, hogy tahók is. Na de ennyire? De úgy kell nekik! Használják csak azt a szutykot, megérdemlik a "biztonságot". MEGALOL!!!!!!!!!!!!!!!!

Az új Netscape pedig az msie motorját is tudja használni, ha kell. Bár nekem ez tökmindegy, mert sem Netscapet, sem msie-t nem használok. Firefoxot is csak nagyritkán. Mozilla a nyerõ nálam.

dester
Persze, hogy látott.

Screenshot-ot.😄

Illetve még myie2 idõkbõl származó változatokat.😊

phalanx
firefox ftw <#nyes>

ironmaiden
Láttál Te már egyáltalán Maxthon-t?

Benne van a lehetõség a Firefox motorjának a használatára.

Fájl menü - Új oldal - Gecko motor használata.

dester
Az új verzióban már át lehet váltani gecko motorra. Talán nézz utána, ha már hozzászólsz.

"...hivatalos amerikai kormányzati weboldalon ..."

fikázásnak jó, csak azért ez még véletlenül sem hivatalos amerikai kormányzati weboldal, ugyanis egy county vagyis megye nem amerikai kormányzati dolog, sõt még New Yorki állami hivatalos dolognak sem lehet nevezni... kérem szépen az IE vs. FF vs. Opera dolog tényleg baromság, de ettõl még nagyobb baromság azt állítani, hogy az USA mondta ezt, mert hivatalos kormányzati portálon (ami nem igaz) van a dolog.
Kérem szépen javítsátok ki a cikket...

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

NuCLEARScoRp
A MAxthon is az IE motorját használja, tehát biztonság szempontjából tök mindegy....

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

megnyugtatásul: te - akart lenni

hogy a cikkhez is szóljak:
<#idiota>
ha sp2 fennt van, akkor Eszközök/Bõvítmeények kezelése..., fogod magad és letiltod. Ha nincs, akkor keresel a neten, vmi spyware removert és leszeded vele. Vagy utánanézel neten, h registribõl mit kell törölni.
Csak megynuktatásúl: de vagy a láma, h beszoptad azokat. Ezek a toolbarok 99,9% egy másik program telepítõjébõl kerülnek fel (választható komponensként!) és nem a netrõl jönnek.
dester
Létezik az IE helyett Maxthon is.😊
Az is blokkolja ezeket, ugyanis van benne alapból reklámbokkoló.

Ráadásul a Maxthon tud akár a Firefox motorjával is mûködni.😊 (ha valakit az IE alap zavar)

Bekaphatják

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Bill Gates elég gazdag ahhoz hogy pénzeljen egy ilyen reklámot 😊 Azon csodálkozom, miért nincs ilyenbõl több?

Én most Firefoxot használok, és eddig még nincs gond 😊
CSOCSO
netscapet nem szeressem.. IE nekem teljesen megfelelne minden szempontbol. a baj az hogy IE ben 2 kiirhatatlan bannercsik vagy mi van allandoan es jonnek a reklamok mint atom.. alapbol.. ha megnyitok egy hotmali.com ot bejon ket reklam... firefoxxnal meg SEMMI ilyen nincs..szal IE ide vagy oda.. firefox jobb
Seaweed
buta jenkik.....ennyi....mert ez arra alapoz!
(ez uzlet! az MS-nek....)
"Arról azonban hallgatnak az üzemeltetõk, hogy ezeket a biztonsági hibákat már gyakorlatilag teljes egészében kijavították a szoftvereket fejlesztõ szakemberek."

Nos. Az egy dolog, hogy kijavitottak oket az ugynevezett szakemberek, de mennyien frissitettek tenylegesen? Azt alapul veve, hogy mennyien nem frissitik az oprenceruket.... Tehat, az egy nagyon szep dolog, hogy javitanak, de ettol meg nem frissul minden gepen.

Masreszt, ha annyira szakemberek lennenek, akkor(talan) nem lennenek biztonsagi hibak.

Udv.: Ben
Magnetic
Igazán hasznos hozzászólás volt részedrõl <#hehe>

Mindentõl függetlenül "LOL hír", habár én IE párti vagyok! Micsoda flame, veszekedés, fújjozás stb stb lesz itt.

Magnetic
Nem semmi <#vigyor2>
Már töltöm is le a legújabb IE változatot<#idiota><#mf2>

Elsõ!

← ElőzőOldal 3 / 3