Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Camelx: De van torrenten, csak nem mind1 melyiken 😉 sajnos banán lenne ha elárulnám a címeket...
EZEK A MONDATOK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
😄
mer torrentetn nincs csak x-boxra
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nekem 5.2 alatt rendesen kifagy idõnként, töltés közben...
Mostanában ezzel tolom. Pont így youtube-ról néztem ki, kb hihetetlennek tartottam h csávó is írja h 120FPS-el megy, de tényleg. Nem voltam soha DB fan, de ezért a süvítõ sebességért és a komoly emulálhatóságért simán megéri leszedni és élvezni 😊
Például az inFamous játékhoz milyen gép kellene?
Elõre is köszi!
(Normális kommenteket kérnék, nem hülyézõ-barmozókat!)
13 éve itt. Szép idő.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mert keresgéltem googleba de semmi értelmeset nem találtam
De nembaj majd a SONY😄
http://kephost.com/images/51ps3emu.jpg
am vki nekem is segíthetne megdobhatna egy ps3 emuval😄 xD
(SZTEM)
Reimage Making PCs ...
Ez mire való?😄xd
púúúúú
Valaki tudna nekem segíteni?
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Arra tuti felkapják a fejüket 😉
[email protected]
Technical details of permanent failure:
DNS Error: Domain name not found
????ilyesmi jött vissza😄