Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" A PS2 EMULÁTOR IS CSAK GYERMEKCIPÕBEN JÁR ÉS GYAKORLATILAG MEG HASZNÁLHATATLAN" - ezzel azért vitatkoznék, elég sok játék játszható már az emuval, igaz elég erõs proci kell hozzá. Viszont a ps3-as részével egyetértek, ráadásul magyarázza már el nekem valaki, hogy a sony-nak miért volna érdeke, hogy emulátort csináljon? A bannerban lévõ linkeket meg nyugodtan lehet törölni mert az nvidiáson kívül egyik sem mûködik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

n3whous3
😄D

púúúúú

Fabio Capello
irigykedj csak...

edios
lol, savanyú a szõlõ

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SEHONNAN! EZ EGY ELMEBETEG FÓRUM! SZIVATJÁK ITT AZ EMBEREKET! PS3 EMULÁTOR NEM LÉTEZIK, CSAK GONDOLD VÉGIG ,HOGY LÉTEZNE MIKOR MÉG A PS2 EMULÁTOR IS CSAK GYERMEKCIPÕBEN JÁR ÉS GYAKORLATILAG MEG HASZNÁLHATATLAN.

Camelx: De van torrenten, csak nem mind1 melyiken 😉 sajnos banán lenne ha elárulnám a címeket...

EZEK A MONDATOK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK.
De van torrenten, csak nem mind1 melyiken 😉 sajnos banán lenne ha elárulnám a címeket...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

am nemtudja vki honnan lehet leszedni ps3 játékokat??közte a DB-t is
😄
mer torrentetn nincs csak x-boxra
5.2-s az kamu terjesztés, olyan még nincs, igazából spyware-s is úgyhogy szedd le izibe. 5.16 a legfrissebb hivatalos, még a bugjavításokra bizony várni kell 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fabio Capello
töltés közben nem akad ki néha? Hányas sakával próbálod?

Nekem 5.2 alatt rendesen kifagy idõnként, töltés közben...

Mostanában ezzel tolom. Pont így youtube-ról néztem ki, kb hihetetlennek tartottam h csávó is írja h 120FPS-el megy, de tényleg. Nem voltam soha DB fan, de ezért a süvítõ sebességért és a komoly emulálhatóságért simán megéri leszedni és élvezni 😊

papi08
Köszi a választ, akkor ez az ötlet felejtõs😄

13 éve itt. Szép idő.

Fabio Capello
5.16-os sakaguchi emu, 3-4 giga ram és minimum kétmagos 2.2 ghz/magos proci, és egy 1 gigás videókari de akkor sincs rá garancia, hogy elindul, van egy erõs bug az emuban, amit a Sony most készül javítani, ha minden igaz, márc. 10-én jön ki az update.

papi08
Ez valóban mûködik?
Például az inFamous játékhoz milyen gép kellene?
Elõre is köszi!

(Normális kommenteket kérnék, nem hülyézõ-barmozókat!)

13 éve itt. Szép idő.

nem HEt akartam hanem ne-t:d
Smithie
HE te falusi vagyól É HE?!<#action>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

n3whous3
és ki a másik?

púúúúú

Akkor már ketten vagyunk. <#eplus2>
n3whous3
életed sivár és üres

púúúúú

Na végre megtörtént! Az idén végre felterjesztették a Sakaguchi féle PS3 emulátor készítõit a Fizikai Nóbel Díjra, hivatalosan a CELL architektúra PC-n való emulálása terén elért áttörése címén. link Bonthatjuk a pezsgõket! <#nyes>
He SMITH he ugassál már...
Smithie
Ne legyél ennyire deviáns b+...<#gun><#violent><#gun><#boxer><#zavart2><#lama><#bdead><#banplz>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ha tõlem kérded még semmi válasz😄
Fabio Capello
igényeltél már kódot a sonytól?

Valaki adna egy magyar leírást összefüggõben arról, hogyan is kell, lépésrõl lépésre elvégezni, mivel és mit, és honnan szedjem leaz adott dolgokat.. elõre is köszönet
Fabio Capello
vigyázz, mert a box-plugin csak a 5.1-es sakával megy, és még ahhoz is fel kell dobni az 5.14-es patchet. Korábbi verziókkal asszem kompatibilitási gondja van, nem olvassa be elég gyorsan a bufferbõl az adatot, és emiatt totál szaggat az egész

valszeg azért nem találtál mert nincs is, egyébként szerintem kár sóvárogni jelenleg ps3 és xbox 360 emu után mert normálisan mûködõ még nincs.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

edios
sztem a sakaguchi-féle ps3 emuval megy, csak hozzá kell dobni az xbox plugint.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hello ne haragudjatok xbox 360 hoz kellene a fable 2 miatt pc re emulator valaki tud segíteni benne?
mert keresgéltem googleba de semmi értelmeset nem találtam
H Ironmask én addig jutottam vele h egy ideig rakta aztán megállt xD
De nembaj majd a SONY😄
http://kephost.com/images/51ps3emu.jpg
Smithie
Newbie ---> LÉTEZIK!!! <#idiota>

Másik meg hogy van mikor a .hu-s email címeket nem is mindig olvassák. Próbálj meg .jp-s email címet generálni, azt még hamarabb is elolvassák mint a .com-osokat 😉

mikor irtal nekik? Egyik baratom par hete kapta meg az emut, neki 3 hetet kellett varnia a valaszra, ez az Adonkai ur nem sieti el a dolgot...

áh he írjon már vissza vki am még mindig nem irtak vissza azok a ... se.
xd mindenki meghalt😄
am vki nekem is segíthetne megdobhatna egy ps3 emuval😄 xD
Ironmask
na valalki tudna segíteni?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

de am sztem ez a progi vmi javító lehet v nemtom töltsd le oszt rakd fel.
(SZTEM)
xD énse nagyon. Ironmask honnan szerezted az Emut?😊
Ironmask
ezt nem értem ezzel a progival mit csináljak??

Én errõl a linkrõl amit megadtál tölötttem valami programot:
Reimage Making PCs ...
Ez mire való?😄xd
n3whous3

púúúúú

Honnan szereztél ps3 emut?? Lécci mond meg nekem is nagyon kéne 😄
Ironmask
na srácok most már hiszek nektek,mert a a saját szememmel látom,hogy van ps3emu most sikerült szereznem egyet,de segítség kéne hozá feltelepítettem índítanám el és ezt írja ki,hogy (Component'MSCOMCTL.OCX or one its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid)
Valaki tudna nekem segíteni?

XD 😄
Vagy csinálj olyan emailcímet pl. hogy "[email protected]"
Arra tuti felkapják a fejüket 😉

aha értem😄
n3whous3
ték 1001

púúúúú

Fabio Capello
TÉK 😄

Fabio Capello
Ez csak automata válasz, így próbálják lerázni az embereket... Nyugi, elment a mail, reméljük válaszolnak is 😊

n3whous3
😄

púúúúú

Delivery to the following recipient failed permanently:

[email protected]

Technical details of permanent failure:
DNS Error: Domain name not found

????ilyesmi jött vissza😄