Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom nem értjük egymást. A Game Copy Wizard elméleti és fizikai szinten egy adott játék annak biztonsági másolat készítéséhez alkalmas program. De ennek gyakorlatilag és elméletileg is semmi értelme mivel mégha képes is lenne átmásolni egy eredeti ps3-as illetve xbox360 vagy más játékot akkor is értelmetlen és használhatatlan mivel nincs mibe betenni a biztonsági másolatot. Mivel ehhez arra lenne szükség ,hogy a ps3 illetve más konzol fel legyen törve de mint köztudott a ps3-at még nem tudták feltörni így ez az egész értelmetlen, arról már nem is szólva ,hogy a Game Copy Wizard nem képes átmásolni egy eredeti xbox1, xbox360, ps3 játékot még az xbox1 eredeti játék pc dvd-romba helyezésekor gyakorlatilag majdhogynem lefagy illetve összeomlik a renszer, az xbox360-at és a ps3 játékot már nem is említem. És megint csak azt látom ,hogy nem tudjátok megmondani ,hogy mivel és ,hogyan másoljátok fel az eredeti ps3 játékot a vinyóra, az emulátort már nem is említem mert látom tök felesleges. Engem ez zavar ,hogy nem tudtok semmi más konkrétumot mondani csak ,hogy megy meg image fájlokból játszunk de ,hogy ,hogy kerül fel az eredeti ps3 game a hdd-re senki nem tudja megmondani mint ahogy azt sem ,hogy hova tûnik a lemezen lévõ másolásvédelmi kód, a játékon lévõrõl már nem is beszélve. A sony anno lerombolta a piratebay-t, a másolt ps2-es játékok miatt a piratebay még ma sem az ami volt, most gondold el a ps3 emulátort meg osztogatja meg támogatja ,hogy terjedjen? és több milliárd dollártól essen el? ezt ti sem gondolhatjátok komolyan!
Öregem, szerintem nagyon sok mindent nem tudsz még, de én nem vagyok az a típus aki azt mondja hogy majd képen röhöglek ha te is kapsz hozzá unlock kódot (a látszólag fake és üres installerhez). Én csak nyugiban játszok és csatlakozok kedves fórumozós társaimhoz hogy megosszam a tapasztalataim és élményeim. Tudod, még neked is elküldeném ha nem zárt forráskódú lenne és online aktiválós. DRM ehhez képest picsafüst. Game Copy Wizard pedig igen is jó, ha már megvan hozzá az image és az emulátor built-in converterjével átalakítod. Mint mondtam, lesni fogsz még, én meg itt vigyorgok, szép az élet :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

"szinte minden iró és dekódoló programot ismerek"

ott lesz a baj, vastag betuvel jeloltem neked <#nezze>

igazad van! én eltévesztettem egy betüt de te meg eltévedtél az élet rögös útján de úgy ,hogy még egy gps sem tudna visszavezetni a helyes útra. inkább menj és játsz a nemlétezõ emulátoroddal a nemlétezõ image-fájlaiddal. de kérlek meséld már el nekem ,hogy mivel és hogyan másolod fel a gyári ps3 játékot a vinyóra mert rohadt kiváncsi vagyok? de valami ki..baszott hihetõ mesével állj elõ mert szinte minden iró és dekódoló programot ismerek tudom mivel mit lehet csinálni. szóval készülj fel és mesélj majd megmondom mennyire készültél fel jól, hazudj. az ,hogy emulátor linkel nem tudsz elõjönni nem is csoda mert nem létezik, de hazudni tanulj meg és válaszolj arra amit kérdeztem. de nehogy elõhozakodj a Game Copy Wizard V2.3 -al mert ezzel a programmal még egy eredeti xbox1 játékot sem lehet átmásolni.
Te meg akár tölthetnéd az "idelyedet" az anyanyelved helyesírásának tanulásával :) ahelyett hogy itt lázadoznál, mert neked nem juthat ki a világ összes létezõ programjából

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zsotesz! akkor legyél nagyon türelmes mert itt neked senki sem fog felrakni semmiféle ps3 emulátor videót. még ahhoz is kevesek ,hogy hamisítsanak eggyet. a youtube-ról is csak ilyen el..aszott béna amatõr videót raktak be, amit nem is õk csináltak és amin látszik ,hogy egy médialejátszón fut egy felvétel és rajta meg kalinpálnak a kurzorral. légy nyugodt nincs semmiféle ps3 emulátor ez az egész fórum az átba..szásról szól, és semmi másról. Szánalmas ,hogy emberek ezzel töltik az idelyüket de legalább készülnének fel ha valaki kérdez valamit ,ne mondjanak egetverõ marhaságokat, de még ez sem megy még hazudni sem tudnak jól.
na így már értem, azért jövõ héten számítok egy ps3emus videora.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Köztük én is, mindenhol azzal fizetek, ahol lehet.

Papesz

n3whous3
az interneten vásárlók jó nagy hányada megelégedéssel használja, ott van mögöttük felügyeletként nem egy kormányzati szerv is talán, nem fognak átbaszni téged. Onnantól van szopi, ha átutalsz a paypalról valahova úgy, hogy aztán lófaszt se kapsz vissza.

púúúúú

Grat Sherlock, ütnéd inkább fejed a falba :D no para, nem kell már sokat várni emu-ra, addig ne máson töltsd ki a türelmetlenséged!

n3whous3
igen toltam pár percet még pár hozzászólás közt aztán téptem el Szegedre 20:40 körül, ha nem vetted volna észre nem vagyok itt egyfolytában. Logika?

púúúúú

Oké, ahogy gondolod. <#nevetes1>

n3whous3 hozzászólásához csatlakozva azonban annyit még engedj meg, hogy aki szerint a PayPal-on keresztül begyûjtik a számláról az adatot, az enyhén szólva sincs képben.

Papesz

Nincs hozzá közöm csak nem értem. Azt írtad otthon van a cucc és hétvége elõtt nem igen leszel otthon, de a korábbi hozzászólásodban meg azt írtad, hogy "megyek tolom a mortal kombat vs. dc universet, az megy akadás nélkül az emun", vagyis nekiállsz játszani. A két hozzászólásod üti egymást, csak ennyi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

n3whous3
Igen, otthon van, én meg Szegeden tanulok és este utaztam be. Utóbbi pár napban "kivettem a szabit", ha az lenne most a kérdés, hogy miért kedd este. Meg mi közöd van egyáltalán hozzá.

púúúúú

Úristen, 25 új üzi fél nap alatt, rég volt már ilyen forgalom <#idiota><#eljen>

Látom megint rájött valakire a pánikroham, hogy nem emulálhat és hogy létezik olyan program a világon ami kis körben terjed csak és direkt nem küldik világgá magát az emut, nem azért mert nem tudják :D

n3whous3
paypal a legbiztonságosabb módja a netes fizetésnek, látszik mekkora troll vagy.

púúúúú

otthon van a cucc? #1051 "Jó hát irigykedni lehet, na megyek tolom a mortal kombat vs. dc universet, az megy akadás nélkül az emun."

Nem fogytak el, érvelni annak kéne aki azt állítja ps3 játékkal nyomja pc-én. Egész egyszerûen feladom. 1 holnap dolgozom, 2 álmos vagyok mivel korán keltem, 3.én leírtam mi ,hogy van! mivel látom a reakciót a konzekvenciát levontam, a képet rólatok összeraktam, és a saját és a ti érdeketeben nem írom le. jobb lesz mindenkinek. Egy biztos nem értetek hozzá ,én meg igen mivel valószínüleg akkor próbálgattam a konzolos szárnyaimat amikor nektek még az esti mesét nyomták a télapóról. A linket áttanulmányoztam a programot ismerem mivel megvan még ujabb verzióban is csak mint hangsújoztam vannak ennél lényegesen jobb programok. a paypalos fizetéssel nagyon óvatosan begyûjtik a számládról az adatokat és kifosztanak.
megvárjuk, jó lesz jövõ héten is

n3whous3
"otthon" van a cucc meg minden, hét végéig kb nem fogok hazatérni, hogy videót csinálhassak az egészrõl

púúúúú

Elsõ idézet az #1060-ból:

ps3 játékokat még nem tudták feltörni

Második idézet az #1070-bõl:

feltörni a játék másolásvédelmi kódját

Látom közben azért csak rájöttél a konklúzióra: a játékokat NEM kell feltörni. <#vigyor2>

Arra meg hadd ne válaszoljak érdemben, hogy volt-e eredeti lemez a kezemben, vagy sem, mert erõs a gyanúm, hogy nagyon meglepõdnél.

Mint ahogy abba se menjünk bele, hogy ki az amatõr és ki nem, hiszen ez egyrészt már személyeskedés (gondolom elfogytak az érvek), másrészt meg soha nem tudhatod, hogy ki ül a monitor másik oldalán.

Tanulmányozd a beszúrt linket, hátha mégsem Te vagy a legokosabb a világon. <#wave>

Papesz

Teljesen össze vagy zavarodva én mindent értek jobban mint gondolnád! egy mûködõ emulátort ide!!!!
csak a szátok jár, de egy kb. 5 perces videot egyikõtök sem képes csinálni

De most komolyan? erre most mit mondjak ez egy nagy semmi!!!
ps3 emulátor linket Légyszives, másoló programom van jónéhány Game Copy Wizard V2.3 ennél lényegesen jobbak. Ja amúgy a paypal-al óvatosan az adataidat begyüjtik és lecsapolják a számládat.
n3whous3
Még mindig nem fogod fel, hogy a hardver feltörésérõl van szó, a chipes védelem másolásos megkerülésérõl, hogy ne kelljen csippelni? Itt pedig nem gépfeltörésrõl van szó. Emulátorról.

púúúúú

Fogalmam sincs róla? ahogy olvasom a szavaid inkább neked nincs! nem kell feltörni a játék másolásvédelmi kódját akkor barátom tegyél be egy xbox360, xbox1 , ps3 ,ps2, eredeti játékot a pc-édbe és kezd el felmásolni, megspórolom neked tudod mi lesz? hát az xbox1-nél semmi mivel semmit sem fog felmásolni a lemezrõl ,xbox360-nál csak azt a kis 5-6megás videó filet. ps3-nál gyakorlatilag semmit. ebbõl is látszik ,hogy még nem is volt a kezetekben eredeti lemez. Tehát azt mondod:{{ Egyetlen platformra készült játékot sem kell feltörni.}} tehát a lemezen lévõ másolásvédelmi kód feltörése nélkül te simán felmásolod a lemezeken lévõ adatokat a hdd-re mindezt úgy ,hogy még mûködik is. Hát!!! gratulálok ekkora baromságot már rég hallottam. Mondok valamit még annó amikor az elsõ xbox1-el nyomtam ,még ahhoz is külön program kellett ,hogy a már feltört játékot illetve annak tartalmát láthatóvá lehessen tenni azaz másolhatóvá, hangsújozom a már feltört másolásvédelem után. Az xbox360-at a mai napig akik beválajják ,hogy feltörik a játék másolásvédelmi kódját még most is csak a box driveról lehet elõszõr felmásolni felülírt firmwares driweval. és a már feltört másolásvédelem után még mindíg csak pár program képes felmásolni illetve kiírni a játékot úgy ,hogy mûködjön. de látni még így sem látod a tartalmát. De tudod mit lehet ,hogy mégis csak én vagyok a hülye! fõként azért mert leállok amatõrökkel arról vitázni ,hogy hogyan játszanak egy nemlétezõ emulátoral image-fájlokból amiket nem is lehet felmásolni hdd-re. olvass utána a világ egyik legismertebb hekkere, azt nyilatkozta a napokban ,hogy már közel áll ahhoz ,hogy feltörje a ps3-at! ti meg már évek óta nyomjátok pc-én a játékokat, szóljatok már neki ne kínlódjon ti ezt már mind kenitek vágjátok. További sok sikert csak nehogy kényszerzubbony legyen a vége valami idegszanatóriumban.
továbbra is azt mondom ha tényleg mûködik lássunk róla egy videot, nem tart sokból megcsinálni meg feltölteni.

a gond az ,hogy a ps3 játékokat még nem tudták feltörni

A gond az, hogy fogalmad sincs róla mit beszélsz/írsz. Egyetlen platformra készült játékot sem kell feltörni.

Papesz

az idejarok joresze szinten hasznalja az emut - az hogy te nem talalod... hat az mar a te gondod...

azért ez nem ugyanaz, azt mindenki tudja, hogy a windows van, hiszen a pc tulajok java valszeg használja. Ps3 emut viszont én nem találtam sehol, megy a hülyítés, hogy mûködik, faszán futtat pár játékot, csak éppen video nincs róla, az emuhoz persze sehol egy link.

edios
nem értem a logikát. most ha windows-ra nem adok egy linket akkor az sem létezik?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ps3 emulátor link??????????????????????????????????????????????

amíg ez nincs itt menden szó csak felesleges duma saját magatok égetése lejáratása. nincs mirõl beszélni.
jó akkor ha lesz idõd, dobj fel egy videot arról, ahogy elindítod az emut, betöltöd a játékot és játszható sebességgel futtatod. Feldobod youtubra aztán megnézzük.

Ez nagyon nagy marhaság ! méghogy nem a játék van kódolva? fel sem tudod másolni a gyári játékot a hdd-re látszik ,hogy még nem próbáltad! ha találsz is progit jó ha pár megát lát a több gigabájtból, olyan mint az x360 ott csak egy pár megás videó fájlt látsz az egész lemezból, xbox 1-nel meg üresnek mutatja a lemezt. Ps2-nél pl granturismo3 a 3,9gb-ból csak 2,5gb-ot lát a pc sok esetben ennyit sem. A ps3 csak úgy van kódólva ,hogy a gyári lemezen kívül mást ne olvasson be, ezt szokták kijátszani chippeléssel illetve flasheléssel, majd ha egyszer fel tudják törni még nem sikerült.
n3whous3
Most komolyan te trollkodsz itt, vagy mi? A PS3 csippelés, ami ha jól tudom gyerekcipõs. És most jutottak talán odáig, hogy másolt bd discet lehet úgy használni ps3-ban, hogy azt nem veszi az észre. Semmi köze nincs az emulátoros futtatáshoz a másolásvédelemnek. A beépített chip és cuccok amik miatt nem lehet futtatni másolt discet a ps3-on. NEM AZ EMULÁTORRÓL VAN SZÓ, MAGÁRÓL A FIZIKAI VALÓJÁBAN LÉTEZÕ GÉPRÕL.

púúúúú

Ez így nagyon kevés! ne nézzük már egymást hülyének! ezt mind tudom ,hogy mi az író és a lemez, a gond az ,hogy a ps3 játékokat még nem tudták feltörni. A másik pedig ezek a nemlétezõ linkek amit senki nem tud megadni mert a sony csak nekik és senki másnak adta oda. ez így nagyon meredek. Ennyi baromságot esetleg valami gumiszobában hallhatna az ember, ja és elképesztõen átlátszó ez a szöveg.
n3whous3
A védelem, ha nem tûnt volna fel a ps3-ban van és nem a lemezen. Pár egyszerû lépéssel copy és az emulátor viszi. Ennyit arról, hogy mit tudtok a ps3-ról.

púúúúú

arra én is kíváncsi lennék honnan töltesz le játékot, márcsak azért is mert eleddig úgy tudtam, hogy a ps3-nak elég jól összerakták a védelmét, pár napja olvastam valahol, hogy most sikerült valami tagnak feltörnie a védelmet.

Google
Blu-ray, biztos hallottál már róla
Blu-ray író, biztos hallottál már róla
Bannerben több is

Papesz

majd ha látok olyan videót amin látszik, hogy tényleg emulátorral indul el a játék (mint pl. a ps2emus videok) akkor majd elhiszem, hogy van és mûködik

n3whous3
mire bazz, nem írom ki sehova azokat, image a gépen és csõ, nem fogok most azért venni bd írót, hogy kiírhassam ezeket

púúúúú

honnan? link?, mire irod ki? mivel? ps3 emulátor link??????????????????
n3whous3
én nem veszek eredetit hozzá, hülye vagy? töltöm le a másolatokat és azzal tolom.

púúúúú

Jól mondod a youtube is tele van kamuval arról szól meg a marhaságról , nézd csak meg mi a fenét kalinpál ott a képernyõn az egérmutatóval? ha? megmondom én neked azért mert az csak egy videó amit ép lejátszanak. a grafikát már nem is említem. telis tele mind amatõr hibákkal ami mind elárulja mekkora baromság ez az egész ps3 emulátor kamu. Ja meg nekem ne meséljétek már ,hogy egy nemlétezõ emulátorhoz 16-18 ezerért veszitek a játékokat.
n3whous3
Jó hát irigykedni lehet, na megyek tolom a mortal kombat vs. dc universet, az megy akadás nélkül az emun.

púúúúú

Nem adják azt olyan könnyen :)

az ok, hogy maguknak esetleg csinálnak, de hogy ezt még osztogassák is, na ezt kétlem.

n3whous3
Úgy általában szokott érdekelt lenni egy cég, hogy csináljon emut azért, hogy ne kelljen a hardware jelenlétében programozni, hanem gépen, linux vagy windows és fejlesztõkörnyezet. Ami persze nem feltétlenül igaz ide, most ez csak egy példa volt.

púúúúú

Persze meg a youtube is kamuval van tele, velünk szolidaritásban? :D mindjárt az jön h egy nemzetközi szervezet ága vagyunk :D
Amúgy mibe h jointboy vagy. Megint nem bírsz magaddal? Caps lock OFF öcsipók