Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok THX
Ez a hivatalos magyar e-mail elérhetõség, a vezetõje valami félig angol félig magyar hapsi, Adonkay Imre asszem, de tud magyarul, szóval nem kell angol fordítással bajlódnod. Írd le neki mi a szitu, aztán hátha tud segíteni 😊
innentõl kezdv emegakadtma aztse tom mitkell csinálni:S
nemtudom hogyna is kell hozzákezdeni meg .......
Köszönöm a segitséget elõre is
de sajna én nem it hanem az oldalnál akadtam el nincs vmi jó nyelvtudásom itt mit kell csin v áhh lehet hülyének néztek:d
de ha meglesz az emu tom majd használni köszöönet camelx-nek...😛 xd
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
de most ebbe hogy kell belekezdeni v h kell csinálni az egészeT?
hülye vok hozzá xd
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Amúgy úgyis adnak ki hozzá hotfixet, mert a 4 magos iMac-en tervezték, úgy könnyû nekik 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
hülye vok ehez
Amúgy sajna nem adhatjuk ki, mert letiltják a kulcsunkat, és mi se tudjuk majd használni, próbálj majd kérvényezni a Sonytól, hogyha megint adnak kulcsokat (múltkor olvastam, hogy márciustól megint lesznek kulcsok - figyeljetek!)
ÜDV
Legújabb build. Várjuk várjuk 😊 eddigi nekem egyik se indult ilyen pöccre.
Papesz
Papesz
mert nekem nagyon kéne😄
Eddig az emberek szerintem ezért vártak vele.
"Amikor a Playstation 3 megjelent, a Sony olyan büszke volt a hozzá fejlesztett védelmi rendszerre, hogy még egy pályázatot is kihirdetett, hogy akinek sikerül feltörnie a masinát, az egy ingyen PS3-hoz jut (mindez akkoriban, a 600 dollárt kóstáló kezdõár idején igen komoly jutalomnak tûnt).
Ugyan az ajánlat nem tegnap volt, a gép három évig legyõzhetetlen maradt. Mindez azonban most megdõlt annak a George Hotznak köszönhetõen, aki elõször 2007-ben okozott pár álmatlan éjszakát az amerikai iPhone tulajdonosoknak azzal, hogy feltörte a mobiljaikat a telefontársasághoz kötõ hálózatot.
A 19 éves Hotz most bejelentette, hogy öt hét intenzív munka után sikerült feltörnie a Playstation 3-at, mely cél eléréséhez nem csak szoftveres, de hardveres módosításokkal is élt. A sikere egyelõre nem teljes, ugyanis pár helyre nem jutott még be (pl. a rendszermemóriába), de arra már rá tudta venni a gépet, hogy lejátssza a másolt játékokat, sõt, a PS2 programok kompatibilitását blokkoló rutint is feloldotta. Hotz azt ígérte, hogy amint végez, közzéteszi eredményeit az interneten, ezáltal elszabadítva a kalózkodást a PS3-on is.
Mindez nagy veszély a Sony számára, hisz eddig az õ konzoljuk volt az utolsó, amin nem volt épkézláb warez. Most ez megváltozhat, noha a japán cég elintézte a dolgot annyival, hogy vizsgálatot fognak indítanak. Hotz hozzáfûzte, hogy az általa kihasznált biztonsági rés megtalálása és befoltozása a gép architektúrájának hála nagyon nehéz lesz. Akárhogy is legyen, ez a három esztendõ nagyon komoly eredmény, fõleg a többi kortárs gép viszonylagosan korai elvérzése miatt."
Remélem menni fog vele.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Csak gratulálni tudok ehez te láma.
Gondolom segélybõl van a gép is.
Egyszerûen nembírod elviselni, hogy nekünk megvan az emulátor... És az én mostani 1 GB-s videókártyámmal, 4 Gb DDR3 ramommal és 4 Magos processzorommal még vissza kell venni az fps számból, mert 300 FPS felett nálam a legtöbb játék túl gyors lesz max. grafikán! Erre adták ki tavaly egy nagyobb patch keretében a frame limiter. Ennyit tesz a jó kódoptimizáció, a megfelelõ multicore kezelés és a többi dolog. Ha halvány lila fingod sincs ezekrõl, akkor marajd inkább csendben!
Más: Nektek hogy tetszik az emu iPhone-ra átportol verziója? 😄 Objective-C-ben elég szépen megírták a srácok, bár a 3GS-emen a Gran Turismo 5-ben vissza kell vennem egy picit az fps-bõl, de a giroszkópos irányítás egyszerûen isteni!!!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Mindegyik vírusírtót feltörték,ezt is simán feltörnék,HA létezne😄
Az xp-t is felheckelték úgy hogy lehessen aktiválni!
Meg azért 1 csomó virusírtóra is van crack meg minden szar.
De hagy súgjam meg barátom, ilyen hozzáállással nem sokra mész az életben, a Sony-nál meg pláne nem. Változtass nick nevet, menj el a józsefvárosi piacra kapcsolatokat építeni, és talán ragad majd rád ez-az a koszon kívül <#wink>#wink>
Papesz
amúgyis milyen gép kéne már ehez ha a ps2 emukat anno nem tudták elindítani amikor megjelent csak 1-2 fpsel😄