10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#2521 paypal egy virtuális kártya
ha van pl egy bankkártyád és itt regisztrálod sokkal biztonságosabb a paypalos virtuálist használni mint direkt a saját kártyád.
meg több helyen is elfogadják.
én évek óta használom.
de neked nem kell ahhoz amit akarsz -
maniac001 #2520 A payment választásnál hol a gamecard? meg mi a jó isten az a pay-pal? a tököm tele van már így az elején -
#2519 megint nem lehet belépni -
maniac001 #2518 Valaki adjon már egy ventri címet és beszéljünk mert már más gáz is ban. -
maniac001 #2517 Nem. Ott se enged be. Mit csináljak? Szétvág az ideg... -
maniac001 #2516 Igen. Amit ide is linkelt be valaki. A játék nem oda linkel? -
janus84 #2515 No para rendszerleállás 15.00-tól 17.00-ig, akinek nem megy nyugi! :D
Maniac, nem tudom mit mondjak, codemasteres acc beenged? -
#2514 Jelentkezz be a codemasters oldalán. Itt. Ha itt sem megy, akkor van gáz. Jótanács, mindenkinek: én mindig úgy regelek ilyen cuccokat, h csinálok screenshotot az adatokról (acc name, email, össze szir-szar). Néha még txt-fileba is leírom az adatokat. Így tuti nem 'felejtem' a logint meg a többi dolgot. -
Lorienel #2513 Hasonló probláma volt korábban. EU-oldalon regisztráltál? -
maniac001 #2512 GÁÁÁZ VAN!
megcsináltam az accountot, de amikor jelentkeznék be a játékba, azt írja nincs ilyen account. WTF??? -
#2511 Vegyél fel friendlistre és délután munka után felveszlek ha senki nem lesz online! -
#2510 ok -
#2509 Atm nincs előfizetésem, mert lejárt, és a bankkártya még nem jött meg. Szal ha úgy jó, elküldöm a ventri címét PMben (itt), és följössz. -
#2508 Nah végre megvan
Szaruman pls mond a neved a játékban h tuggyak írni és pls vegyél be a klánba... TS és Ventri van. -
weky #2507 Klassz az új FAQ.
Annyit szeretnék csak hozzátenni,hogy a LEOH guildben Oneheaded is officer, őt is lehet zaklatni felvétel kapcsán. -
Lorienel #2506 Valahol olvastam, hogy dragon lesz. Asszem a hiv. fórumon. Na meg ha meg megnézzük, hogy hol van Helegrod, meg hol éleszti fel a sárkányt a nazgul biztosra vehetjük, hogy ő lesz az a bizonyos boss.
Amúgy a nazgul-t sikerült legyűrni?
Érdekes fight, én megtanultam, hogy nem megyek a közelébe többet. Bunkó gyerek nagyon. -
#2505 Frissítettem a fakot. Nézzétek át, h nincs-e benne hiba (tudom, ff alatt szétcsúszik, de ez van, azt nem használom, és nem tesztelem alatta. Tessék IE7-tel nézni:D). -
#2504 Van egy frissített változata, de még csak txtben létezik. Átírom, úgysincs jobb dolgom:) -
Lyan Kyj #2503 Tegnap végre találtam csapatot b5ch8hoz, volt ott egy aranyos gyík (igyekeztem annyira nem spoileres képet rakni):
Namost, tekintve, h hiv infók szerint a kiegben 'dragon' lesz a raidboss, megmerem kockáztatni, hogy kedves Thorognak nevezett barátunk lesz az, a maga 450k hpjával és 54k manájával. Izgi lesz:D
-
Quler #2502 És a Faq mikor frissül Házigazda bácsi?:) -
#2501 Az, h kiléptünk, és új guildet csináltunk.
Viszont van 1 jó hírem, diktá... izé, házigazda lettem:D
Elméletileg van/lesz egy komolyabb magyar community site, majd kipakolgatom a linkeket a banner alá. -
#2500 A ventri TS használathoz fűzném hozzá, hogy ég és föld a különbség ha egy csapat minden tagja fent van ventrin és tudják folymaatosan tartani a kapcsolatot meg ha nincsenek fent, vagy akár 1 ember is hiányzik. Nagyon jó példa volt erre nekünk a vasárnapi Fornost instance és a tegnapi Zaukil ölés összehasonlítása. egy lvl 38-41 partyval "simán" végigmentünk a Fornost instance 40-42 kversztjein mert mindenki fent volt ventrin és rögtön tudta mindenki mikor kit kell ölni, mikor melyik mob-on milyen felloship manővert kell nyomni... kurva jó volt.
Tegnap az egyetlen 35-ös Master of the black tide küldit akartuk megcsinálni szintén lvl 38-41 csapattal a különbség annyi volt, hogy 2 ember nem volt ventrin a tankunk meg egy külföldi gyerek volt... A kaland úgy nézett ki, hogy kb 5 perc alatt könnyen bejutottunk a boss sátráig. Itt mondom neki hogy tankoljál már bazzeg mert eddig csak össze vissza ijászkodott a buzi... erre berohan a sátor közepébe magára rántra kb 30 mobot. Erre ventrin jön a burgler utasítása, hogy nem baj még túlélehetjük irány mindenki be egy AOE felloship-el egy ütéssel kinyirjuk mindet, természetesen aki nem volt ventrin az nem tudta mivan, és kurvára nem sikerült a feloship manőver így mindnenki behalt. Ezt utánna megismételtük még egyszer aztán mindenki szétszéledt.
Üzenem minden kedves játékos társamnak, hogy MMORPG-t NEM LEHET VENTRI VAGY TS HASZNÁLATA NÉLKÜL JÁTSZANI! Kérek mindnekit, hogy telepítse fel a gépére legalább az egyiket, mert ha mikorofonja nincs is, de legalább hallja hogy mit kell csinálni. -
weky #2499 Mi volt elhamarakodott? Valószínűleg a reggel miatt nem értem.. -
#2498 Én is kicsit elhamarkodottnak tartom már lépést, de hát ez van:) A legnagyobb probléma az, h az új klán sem olyan lett, mint amilyennek terveztem eredetileg... Ez mondjuk jobban zavar. -
weky #2497 Szarumán, anno mondtam Neked TS-en, hogy idő kell, amíg a társaság összeszokik. Mostanra kezd összeállni a csapat, a ventrin mindig van valaki, a komolyabb instance-ok, questek során volt úgy, hogy az egész csapat ott nyomta. Mi több, még a guild női tagja is fent voltak. Még akinek nincsen mikrofonja, az is feljött, legalább hallotta, hogy ki merre meddig. Kivéve...kivéve Lyant, akit bizony még nem láttunk/hallottunk.
Egyébként a ventri használata továbbra sem kötelező, mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy jön e vagy sem. Szerencsére egyre többen jönnek, de a használat mellőzése miatt senkit sem ér semmilyen retorzió, a lényeg, hogy élvezzük a játékot.
-
Lyan Kyj #2496 Van -
#2495 Van mar rola vmi info? Lehet h mar lattam, de szenilitas rulez! -
#2494 Ilyen gatyarohaszto melegben fejest? Meg vagy hibbanva? :D -
Lorienel #2493 Június 13-án jön ki a Lord of the Rings Online első ingyenes content kiegészítője, amelyet Book 9: Shores of Evendim névre kereszteltek a készítők.
Lehet élesítani a vinyókat, letöltésre felészülni -
#2492 10-es szint után, fell scrying poolból lehet belépni (ilyen piros izé a négy 'fővárosban'). -
#2491 Monster-el mikor lehet tolni? Miután elérted az 50 lvl-t egy jó karival? -
Lyan Kyj #2490 mindenki hallgatta a játék zenéjét, természet hangjait.
Most, hogy már tudjuk, hogyan nyög fel egy goblin, ha crit éri páncélját...:) -
#2489 Fejes, ugyanis a visszhang mást is idegesít.
Weky: míg ott voltam, miért nem ment? n+1x elmondtam, de senki sem jött ts-re.:( -
#2488 És ha nem? Idegesít h szüleim hallják -
weky #2487 Ha már a ventrinél tartunk, az nekünk is van (hála Anoras nevű tagunknak), elég sokan használják is. -
weky #2486 Ha már a ventrinél tartunk, az nekünk is van (hála Anoras nevű tagunknak), elég sokan használják is. -
#2485 Ha ventrit/ts-t használsz, akkor igen:) -
#2484 Nah holnap már én is jáccok végre
Van vmi magyar klán , ahova be tudna vki venni?? -
#2483 Me van tata, ideges vagy?:D -
#2482 Menni akarok haza játszani!!!!! Annyira nyűgös vagyok és úúúúnom a munkát!!!!
Köszönöm leűltem.