10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Shock
    Igen, rájöttem, hogy mekkora nub vagyok, de azóta megszaggatam a ruhámat...
  • Lyan Kyj
    EZ az eus acc oldal.
  • DonnieBrasco
    Úgy néz ki, mintha az US klienst telepítetted volna fel....
    "Csak mert az oldalon az account managementnél EZT találtam"
    Milyen oldalon?

DB
  • Shock

Valaki tud abban segiteni, hogy hogyan tudom az előfizetési adataimat frissiteni? Csak mert az oldalon az account managementnél EZT találtam, de itt meg azt irja, hogy nincs ilyen account, ha a username-t meg a pass-t beirom. Emellett ugyanezekkel az adatokkal lazán tudok játszani. Valakinek ötlet? Nem ez a LOTRO-s account management oldal?
  • DonnieBrasco
    Mintha kaptál volna egy figyelmeztetést ma. Olvasd el szerintem amíg nem késő.
    Remélem apu hamar hazajön ma és eltakarít a gép elől mielőtt kinyírod pár vírussal és spyware-rel...

DB
  • Lyan Kyj
    visszatérve a zenéléshez:
    sztem a következő nagy dobás az lenne, ha beraknák az éneklést. Egyfajta áriaként lehetne, teljes szavak nélkül, mintha egy szintetizátoron játszanád el a hangokat. Belegondolni se merek, mily rengeteg lehetőség nyílna meg.
  • Mayday
  • DonnieBrasco
    Jah, uninstall meg is volt. Sajnos nem megy ez, túl nagy cégnél dolgozom, szűr a proxy rendesen :(

DB
  • Lorienel
    Ez övön aluli volt
  • Lyan Kyj
    kezdhetsz:(
  • maniac001
    Hááááát ez kész..... :DDDDDD
  • DonnieBrasco
    Szóljatok ha már megy nektek, és kezdhetek aggódni :(

DB
  • Lorienel
    Szia. Rég voltál itt, már hiányoltunk.
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27884
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27698
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27680
    Ezt mondtam, de nem fogtad fel. Egyébként meg nézd tovább a listákat. Lehet, hogy ez az 1 amin a wow az első amit te linkeltél?
    Küldjek trial keyt?
  • maniac001
    Fejezd már be a spammelést te jobb egérgomb. Ha nem bírod ki a wow istenítését, javaslom hogy /join wow fórum. EZ ITT A LOTRO fórum!
    Az meg hogy téged ott is utálnak a te hibád. Szóval BYE!
  • Lyan Kyj
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=123456
  • janus84
    Nekem át kellett írni, nem egyezett meg. Utána felcsatlakozott, elötte nem. Sajnálom, hogy nem oldotta meg a gondot... :(
  • Crash88
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28174
  • [Jakuza]
    Zarolva van szerintem a port a munkahelyeden ahol a kliens kommunikalni akar a szerverrel.
  • DonnieBrasco
    Megnéztem. Nekem az utolsó bitre megegyezik a .config file-om azzal, amit abban a postban írnak. Ezért nem is értem...

DB
  • janus84
    kivonat: gördítsd lejjebb ugy egy centivel a fórumot és az ott talált kis ablakban lévö adatokra ctrl+c.
    Turbinlauncher.exe.config fájlt kell átírni erre (ctrl+v). Jah elötte csinálj egy biztonsági másolatot, hogyha nem sikerül vissza tudd állítani.
  • Lyan Kyj
    ha adsz kottát, eljátszom lute-on is, csak Drums:DD
  • janus84
    A dobokat valahogy mindíg nagyon jól elszokták találni, de remélem tudod, hogy azért komolyabb céljaim is vannak veled :P Barátkozz a szólóhangszerekkel is egy kicsit :)
    Bocsi nem csetelek tovább. Megyek inkább zenétszerezni, megjött a kedvem...
  • DonnieBrasco
    Hát hallod lehetne németül vagy angolul, de PONT franciául egy kukkot sem tudok. Kivonatolnád esetleg...??
  • DonnieBrasco
    Nem az opening formál akad, hanem konkréten a "connect"-re ad "error"-t, aztán retry és semmi :(
    Kipróbálom a turbinelauncher matatást :)

DB
  • janus84
    Ha karbantartás után sem megy, és az autoupdate dob le, akkor írd át a turbinelauncher.exe.config-ot erre: KATT Nálam kellett pl, egy barátomnál nem. Máig sem értem ezt a hibát.
  • Lyan Kyj
    elvileg szeretné peccselni, ilyenkor már az 'Opening Form' után megakad.
    Ha a legújabb verzió van fent, és nincs mit tölteni, akkor a szervereknél áll le, a bejelentkezés után.

Janus84:
    Igen, ezek az élmények most elvesznek, tetszett, ahogy körülírtad a dolgot, a peccs ezen része nekem sem tetszik. Csak a dobokat várom mááár!:)
    Remélem azért nem olyan lesz, h minden kasztnak 1 fajta ütős hangszer, aztán tess. Egy komlett dobfelszerelésben reménykedek, ahol magam adhatom a lábdobot, és a cineket is.
  • DonnieBrasco
    Hát ha nem fog innen menni, nagyon szomorú leszek :( mehetek vissza Wizardry 7-et nyomni DosBox alatt :P :P
    (kicsit lassú a biznisz így nyáron hálisten :)

DB
  • Szaruman
    #2449: jó, csak vicceltem;)
    #2452: sztem nem, de várd ki a peccs végét, és megtudod:)
  • DonnieBrasco
    Kérdésem lenne.
    Feltettem a játékot céges laptopra (búúúú), és nem tudom, hogy most tűzfal probléma van-e, vagy ilyenkor weekly maintenance-nél az a normális, hogy rögtön a legelső connecting (még a kliens indításakor a legelső) error-t ír?

DB
  • janus84
    Sok kicsi kari van Maniac, lesz csapatod. :) Ami a zongorázást illeti, próbáld meg Szauron lerakni az alsó oktávot yxcv sorra, fölé a módosított hangokat asdf sorra, jelöld meg őket kis öntapadós papírral (2 fekete, 3 fekete), teljesen áttekinthető. 1234 soron pedig tudsz szólózni miközben balkézzel kísérsz.
    Maniac a peccsel az lesz a baj, hogy download music, azután play. Ne tudd meg, hogy milyen hangulatos volt az, amikor valaki ügyeskedett a Pajkos Póni elött, véletlenül kicsit elrontotta, elnézést kért, és visszament gyakorolni :) Sötét kis zugokban az erdöben találtam egyszer 3 hobbitot, akik próbáltak, nagyon ügyesek voltak, úgy kellett halgatóznom, mert amikor megláttak abbahagyták. Lámpaláááz :D
    Én sajnálom, hogy megpeccselik. :( Nembaj, majd Liana-val megmutatjuk, hogy élőben az igazi! :D
  • weky
    itt=is
  • weky
    Azért ez gáz, ez csak egy játék. Mondjuk ma én sem kerülök gép elé, de nincsenek elvonásai tüneteim, a questek holnap itt ugyanott lesznek.
  • Szaruman
    És én mit szóljak basszus? Egy hete nem tudok belépni (és még egy ideig nem is tudok). Már remegek, meg minden szar:DDD
  • weky
    Mi van Bimli, miért nem alszol az éjszakázás után? Ennyire függő vagy?
  • kalimpa
    Huhh, akkor van időm "élni". :)
  • Szaruman
    Ilyenkor 'heti karbantartás' van.
  • DonnieBrasco
    13:00 hivatalosan.

DB
  • kalimpa
    Meddig is állnak ilyenkor a szerverek?
  • Lorienel
    Isteníti a wow.ot ami nem lenne baj, de ez nem a wow topic. Az meg csak poén, hogy szegényt még a wow topicban is utálják.
  • Lorienel
    Tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Ha értelmesen írsz neki azt sem fogja fel. Most találta egy olyan top-listát amin a wow az első, erre veri magát. A korábbi listákról 1 szót sem szól....
    Azt sajnálom, hogy a faterja nem húzott gumit amikor kellett volna....