The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
hogy lehet tobb mesterséget tanulni?

vagy "csak" 1 kategóriát tudsz kiválasztani és kész?
pl woodsman....aztán amit abban lehet azt tanulhatod csak? (farmer stb)

a mohának mindig a déli oldala fás

Hát én úgy is kitermelõ vagyok szal én csak adom a cuccot 😊
azt is csinálhattuk volna, h megbeszéljük ki-mit vesz fel, és akkor kölcsönösen segítettük volna egymást..mondjuk így is lehet, csak nehezebb összehangolni. Végre vettem hangszert, produkciók készülnek😄

Végre ki jutottam a kezdõrõl és szakmát tanultam úgyhogy akinek kell fa vagy érc az szoljon és ha van tartalék adok.Bõrt is tudok de az nekem is kell azt nem biztos hogy oda adom de a többi ér szoljatok rám.Thosi
Bogyee
gamecardos dologhoz annyit mondanék, hogy ha nem lesz rá igény akkor szerintem nem lehet majd kapni + tapasztalat azt mutatja, hogy jobban jár az ember ha csináltat egy bankkártyát..

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Faki
Köszi!
Tököm tele, kipróbáltam a lotro-t és most egyik elvemnek kell ellentmondjak, méghozzá annak, hogy játékért nem fizetek havidíjat. Erre most jött ez a game és meghülyít.

1.igen 2.nem tudni

Faki
Valószínû én is beugranék lotro világába, csak 1-2 dolgot kérdeznék (faq átolvasása után).
Ha megveszem a gamet akkor ugye 24-ig elvagyok, aztán beírom a retail keyt és ilyenkor kapok 1 hónapot elõfizu nélkül?
Másik az lenne, hogy elvileg gamecardos megoldásban utaznék, tud valaki arról valamit hogy mikortól lesz kapható?

DonnieBrasco
Na, van 2 loremaster, 1 champion, 1 guardian és egy minstrel (akivel eddig megtaláltuk egymást 😊 kéne még hunter és burglar!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Na vissza vonom hülye voltam,muxik mivel minstrelt még nem mondtatok ezér azt csináltam Thosi néven megtaláltok <#smile>na megyek nyomom végre<#email>
Fel rakom, le töltöm a pacthet és amikor akkarnám patchelni kifagy nem tudjátok mér lehet mer akkarnám én is próbálni de már nem jut eszembe semmi?
áh, jól esett végre játszani vele😊 Nem is bírtam volna aludni.

Bogyee
na gyorsan 8 fele telepítem melóhelyemen is a játékot aztán jó lenne nyomni közösen és nem szétszóródva
meg akinek van mikrofonja kipróbálhatnánk a beépített voice-t is hátha jó😊

Sanko
Santantica névvel Lore Master

DonnieBrasco
Megvagyok, Elf Lore-master, Finmoth a nevem.

DB

Bogyee
Bogyee, Dwarf guardian
tell-ezetek rám ha már játszotok😊

Szaruman
Kinek mi a neve? Összeszedhetnénk 1mást.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Én is tudok ts-t, ha kell.

Neveket plz😊

Bogyee
na megyek én is
ma nekem este nyolctól reggel nyolcig meló úgyhogy egész éjjel tudok játszani😊
apropó: belõttem tegnap éjjel a ventrilo szervert majd osztogatom a hozzáférést

Snowbourn, akkor jón vagy😄

Na msot tényleg megyek😄DDDD

Szaruman
Majd írj rám. Remélem, h jó szerveren vagyok😄

jöhet!!
TE MEG CSAK SZERÉNYEN MEGJEGYZED, H LEHET JÁTSZANI????!?!?!?!<#vigyor2> Na bye😄

Szaruman
Btw, zavar valakit, h ha lelopom az eredeti faq-t, ill a skint? Ami az amcsi oldalon van, a kék-fekete designos. Sztem elég jól néz ki😊

Szaruman
Shadowburn, Tinormi, lvl1 champion. A szerverek mennek😊

az <#nevetes1>
Bogyee
törp uralom lesz😊

sztem törp guardiant fogok kezdeni bár a törp misntrel is jó...
én bírom õket,de inkább törp <#vigyor3>
Szaruman
utálom a hobbitokat😛

Még a classt sem döntöttem el nem hogy nevet <#nevetes1>
Sanko
a FAQ-ba beírjátok hogy a

"Hol találom a legtöbb magyart?" kérdésre
"a legtöbben a Snowbourn serveren kezdenek"

PTW
Brandywine-on nyomja valaki a bétát? nekem egyelõre sajnos be kell érnem ezzel a hátralévõ 11 nappal. De ha lesz rá pénzem mindenképpen szeretnék majd vele játszani. Eddig az összes kipróbált MMO közül ez tetszik a legjobban. Aki azt mondja hoyg nincs hangulata az vag yhazudik vagy vak, vagy érzéketlen szerintem 😊

Megye elképesztõen varázslatos!!

Szaruman
alajén=elején

Szaruman
Ez max az alajén müködne. Legalábbis késõbb ehhez valszeg nagyon sokan leszünk.

még nem tudni, ezért várjuk a tippeket..

Amúgy sztem lehetne a bannerbe egy Játékos-lista is, milyen néven vannak fent az emberek..persze azt is meg kellene csinálni, meg fenntartani..

Fel patcheltem a játékot mer eddig el felejtettem,remélem több patch nem lesz.Ha alapítunk guildet milyen néven fog futni?
Mayday!

Egy kis off: Az SWG-ben véletlenül nem egy trandoshiannal voltál?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

DonnieBrasco
Teljesen hasonló a helyzet, bár nálunk gyerek még nincs 😞
Elvileg lehet szólózni 50-es szintig is, küldetés az van tonnaszám, de az igazi nagy, hosszú quest-sorozatok inkább partykra - bocsánat, fellowshipekre😊 - vannak tervezve. Azért egyedül is nagyon élvezetes!!
Nincs mit egyébként 😊

DB

Mayday
Koszonom mindkettotoknek a segitseget, a ram forditott idotoket! <#worship>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hat igen, a felesegemmel egyutt nagy Tolkien/GyU rajongok vagyunk 😊 WoW-ot is jatszunk mindketten, en azon kivul meg eleg sokaig SWG-ztem es azt is imadtam, nem hiszem, hogy nem jonne be 😊

Az nagyon jo, amit irtal, hogy questeles, az az igazi!

Teny, hogy sajnos nagyreszt "szolo-karriert" jatszom, nem voltam sosem nagy groupos instance-jaro, tekintve, hogy a gyerekek miatt nehez megszerveznem. Tegnap esti jatekom alatt pl. joparszor ebredt a kicsi, es igy ha bandaztam volna, nem igazan szamithatnak ram, igy csak egyedul halok 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ITT
csak szedd le a LOTRO Downloadert, nálam 600-al szedte abból, hamar lent volt.

Mayday
Koszonet! Megprobalom lecibalni akkor 7vegen!

Most az eu open beta idejen probaltam letolteni a klienst a fileplanetrol. Le is jott ez a fileplanetes download manager, de aztan el kellett nehany napra utazni. Hazaerve folytattam a letoltest, de a 4.8 gigabol max. a fele jott le. Aztan egyik bekapcsolas utan nem futott tovabb ez a download manager, es mint megtudtam, vegetert a beta. Meg hiaba van 2mbites netem, kozel sem tudtam max. sebesseggel szedni a klienst sem, aztan igy hosszu.

Van a kliens leszedesere valami olyan link/oldal/mirror, ahonnan tenyleg gyorsan - a savszelessegemet kihasznalva - tudom tolteni?

DonnieBrasco
Ha a WoW-ot szeretted, és neadjisten a Gyûrûk ura univerzumot is komálod, akkor erõsen valószínû, hogy ez is tetszeni fog 😊
Sok sok sok quest, nincs XP grind (csak esetleg trait-ekre van némi, de az teljesen opcionális), az XP 90%-ban questbõl jön. 15. szint felett is lehet szólózni de az igazán jó content a csapatoknak van/lesz...

DB

ITT még van lehetõség kipróbálni 23-ig, US kliens, gamespot.com-ról kód, turbine.com az acc.

Mayday
Halljatok, lama vagyok, alig ertem meg oreg fejjel. 😊

Mindenesetre ha a normal havidijra nem ad kedvezmenyt ez a preordeses dolog, en nemigazan nyerek semmit. WoW-om is van, amiota megjelent az europai, asszem 2 eve mar, es jatszottam vele eddig 5-6 honapot, tehat ertesz, hogy miert nem akarok 6 honapot fizetni? Ket gyerekem van, nincs mar annyi idom jatszani, meg most megint rakaptam a WoW-ra, igy nem akarok itt 6 havidijat egyben kidobni, plane, hogy kimaradtam a betabol, es meg nem is lattam a LOTRO-t tkp, semmit belole 😊

DonnieBrasco
Az mondjuk szenya de nagyon, mert 9,99 USD az baromira nem 6 font, inkább csak 4.... de még így is 40%-kal olcsóbb így, mint "normálban".

DB

DonnieBrasco
Egyszerre 6 hónap, preorderes havidíjjal: (kb) 12000 Ft
Ha 6-ból legalább 4 hónapot játszor normál havidíjjal, az is (kb) 12000 - már megérte.

DB

FAQ😄DD

Mayday
De csak akkor olcsobb a havidij, ha kifizetek egyszerre mondjuk 6 honapot, nem? De en tobb mmorpg-vel is jatszom, es neha-neha eloveszem, aztan kimarad 3-4-5 honap, megint befizetek egyet, stb. Tehat nekem nem nagyon eri meg egyszerre 6 honapot kifizetni!

DonnieBrasco
14.99 USD normál havidíj
9.99 USD preorderes (founder) havidíj lehetõség
Nyilván ehhez lövik be az EU díjakat is - általában egy picit drágábbak az EU-sok. Így éppen kijöhet a preorderes havidíj 2000, a sima 3000 ft körülre.

DB