10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lorienel #2561 Ez igaz, de maniac szerintem arra gonolt, hogy ha bemegy egy új városba, akkor a mapon nem fog látni semmit, amíg körbe nem járta a területet. Ilyenkor lenne jó dolog, ha útbaigazítást kérhetnénk. -
#2560 Amúgfy meg a leadható q kivan pipálva a q elején :D -
#2559 Felesleges az őrtől megkérdezni, mi hol van, mert egyszerűen bekapcsolod a map filternél, és mindig mutatja a térképen.
A minimapon való igaz, hogy nem különbözteti meg a leadható, ill. felvehető questet, de ha jól tudom, akkor ha magát a quest adó npc-t nézed, akkor a feje felett levő gyűrű színe változik, attól függően, hogy nála leadni, vagy felvenni tudsz-e egy questet.
-
maniac001 #2558 Na szóval a game nagyon jó, és hangulatos. Ami hibát találtam, az a dolgok megtalálása még mindig. A questeket még úgy ahogy meg lehet, de rettenetesen hiányzik pl. hogy az őröktől nem lehet megkérdezni, hol a trainer, AH vagy akármi. A másik dolog, ami sajnos sok játékban így van, hogy nincs megkülönböztetve a felvehető és leadható quest. Ha nézem a térképet, látom a q-et jelző gyűrűt, de nem tudom hogy leadhatok ott valamit vagy egy újat vehetek fel. Eddig ez csak talán a wowban lett megcsinálva. Felvenni felkiáltójel, leadni kérdőjel. Sajna így nehezebb. Kár hogy ezt nem oldották meg. -
#2557 Nah lelottem es ujrainditottam, most mar okes. Vmiert beragadt. -
#2556 ráadásul állandóan beragad a karakterem tele a tököm már! :@ -
#2555 35 fölött, 4550s.
Explorer a legjövedelmezőbb (összetett lenne elmondani, h miért, olvass bele a hiv fórumba), és trainerek tanítják. -
#2554 miért szaggat be 30 perc után a játék ma már ez a 2. eset :@ -
maniac001 #2553 Köszönöm.
Még 2 kérdés és egy kicsit békénhagylak titeket :)
Mikor lehet lovat venni, és milyen szakma a legjövedelmezőbb? Gondolom városokban lehet megtanulni a szakmákat trainertől mint a wowban... -
#2552 nekem minden pöpecül ment -
#2551 Most mennek a szerverek vagy mi van? Nalam mar egy fel oraja az update letoltese utan a Game Data-t vizsgalgatja. Masnak is ilyen sokaig szorakozott vele? -
#2550 ctrl+ű előhozza az UI szerkesztő "felületet" -
#2549 Ha jol tudom minden UI elemet lehet alapbol mozgatni, de most fejbol nem vagom, hogy hol kell az UI "szerkesztest" bekapcsolni. -
maniac001 #2548 A filterben mindent bekapcsoltam :) -
maniac001 #2547 na megcsináltam az insta questet amikor a törpöt kísértem. Kira volt, de az ő portréját a képernyő közepére tette. lehet(ett) volna mozgatni valahova hogy ne zavarjon?
megvannak a zászlőcskák. -
#2546 Itt is, ilyen kis zászlócskás izék vannak. Lehet, h ki van kapcsolva alapból, nézd meg a filterek között (térkép bal-felső részén lehet állítani). -
maniac001 #2545 Na egyre jobb a helyzet :) Már nem vészes annyira.
A területismeret... Sry de csak a wowot kell említenem. Ott ha bejártál egy területet, mindennek kiírta a helyét a térképen. -
#2544 Akkor megütöm őket:P -
Lyan Kyj #2543 befizeted az újabb kört, és +4 napig nem játszhatsz:DD -
#2542 Na igen, az extra 4 nap. Erre varjatok gombot:
Ps: remélem, h jól linkeltem:) -
Lyan Kyj #2541 ezt nem tudtam, én lifetimeos vok. Viszont tökmindegy, hogy mikor kapod meg, mert ha annyira kell valakinek a 4 nap, az úgyis vesz további napokat, szal innentől tökmind1, mikor kapja. Ha meg nem venne több napot, akkor az a 4 napis felesleges szvsz. -
Lyan Kyj #2540 sztem minden questleírás pontos, + itt nagy ritkán van csak questmarker a térképen, szal mindenképpen kötelező elolvasni az egészet (tekintve, h rpg, én igencsak örülök, h nem vezet az orromnál fogva). Ami egyáltalán nem baj, sőt, sztem nagyon jól kidolgozott körülírások és történetek vannak. A questlog sohasem csap be, csak néha hagyja, hogy te jöjj rá a dolgok lényegére, nem akar szájbarágós lenni.
Az elején én is mindig túlbonyolítottam a dolgokat, ne aggódj, megszokod, csak figyelmesen kell olvasni őket, nem gyorsan átfutni.
-
#2539 Az első 5 szint 'rázós', meg kell szokni az egészet. Nekem kb 6-8as szinttől nem volt semmi gondom a questekkel, megtaláltam kb 98%át, h merre van.
Az a terület-ismeret-név dolog meg nem teljesen világos:) -
maniac001 #2538 Hát így pár óra játék után elég vegyesek az érzéseim. A questek nem egyértelműek, és nehezen megtalálhatók. Pedig tudok annyira angolul. Ha már ismerek egy területet, nem írja ki a nevét. Volt egy quest amiben pér lynx-peltet kellett összeszedni. Semmi nem utalt rá, miket kell nyírni hozzá. Ok, a lynx hiúzt jelent, de a q itemet dobó mob neve pl. teljesen más volt. Szóval háááát nem tudom... -
#2537 Igen, de ezt a 4 napot csak akkor kapom meg, ha befizetek egy újabb körre. Ahhoz fogják hozzáírni. -
Lyan Kyj #2536 de igen, írták, h kieg környékén hozzáadják. -
#2535 Szerintem ez nem a szerverproblémák miatti 4 nap. Ez így nem fair.
-
Lorienel #2534 Már megy a Snowbourn -
Lorienel #2533 Nyugi, én sem tudok. -
Quler #2532 Most megint mi van?NEm tok csatlakozni a Snowbourn serverre,pedig már lejárt az akármi ideje,amit meghírdettek.:( -
#2531 Az account-problémával kapcsolatban. -
Lyan Kyj #2530 kliens tölt vmit, és az ígért +4 napot hozzáadták az accokhoz...mármint annak, aki nem nem lifetimeos:) -
#2529 mi a gond?
lépjetek vissza a LAst-ba, semmibe nem kerül és legalább még több emberrel nyomhatjátok...
-
Lyan Kyj #2528 Kaptam egy trial-kulcsot, az első érdeklődőnek odaadom. -
#2527 oké, köszi -
Lorienel #2526 Itt a pontos megjelenési dátum. Ez a hivatalos eu oldalon volt fent.
Beginning June 14th, heroes can adventure to the Shores of Evendim, the first of many free updates to The Lord of the Rings Online. -
#2525 amiket az elején alacsony szinteken találsz, szerintem nyugodtan add el.. nem érdemes szerintem velük AH ban szenvedni.. ott sem tudnád sokkal többért eladni , és kitudja mikor veszik meg, akkor meg jobban megéri már azonnal az az 1-2 silver
későbbiekben persze az ilyen ritka trophyk már rengeteget érnek, de az még bőven odébb van.
Ha másnem akkor meg Guildben a Rune vagy Oremasternek (nemtom) el lehet küldeni és akkor ha valakinek szüksége lenne ilyenre legalább van. -
#2524 azokat a lila trophy-kat, amiket craftoláshoz lehet használni, érdemes alacsony ( <20) szinten berakni AH-ba, vagy egyszerűen vendornak el lehet passzolni?
ha igen, akkor kb mennyi az a plusz összeg a vendorárhoz képest, amennyiért még el is viszik? (gondolom ez tárgytól függ, de mégis..:) )
köszi -
#2523 Általam is ment 1:) -
janus84 #2522 ventri cím priviben ment.