10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kreeder44
    Ahh akkor már úszóedzésen vagyok :(((((((( !!!!!
  • Hylia
    15:00-kor indul ujra nálunk, ha jol tudom, mi GMT+2-be tartozunk (javitsatok ki, ha tévedek)

Sokat kell még várni, h folytathassam a kicsi minstreltápolásom:)
  • Blob
    van valami info mikortol lehet játszani?
    2kb?
    mert nem látok semmit, feltettem most az új patcht de
    404 van gondolom karbantartanak?
  • Lyan Kyj
    áh, akkor már értem:DDD

Instant, de sokkal hosszabb recharge idővel:(( (30min!!!!!!)
  • Ragnar360
    Felismeritek ? :)
    ez awesome , végre vmi normális muzsika :D
  • Szaruman
    Nem lehet csevegni, egyetlen módszer a pet neve:) Semmi beírást nem látunk, még az emote-okat sem (csak az animációt). Ill mi sem tudunk visszaüzenni.

Amúgy 3-4 fős gangbangben voltam, pont az ilyen esetekre specializálva:D
    Viszont ami zavar, h most már a hunterek instant fognak kiteleportálni...
  • Lyan Kyj
    áááh, Kutya!^^ Az a "meccs", látom magyar név, próbáltam csevegni, erre körbeugráltál jó warghoz illően, aztán 2 barátoddal durván kinyírtatok:))
    Na most, hogy tudom, ki áll a háttérben, hajtóvadászatot rendezek!
  • DonnieBrasco
    Hát nagyon várom az estét, remélem ma lesz is időm nyomni. Már egész kicsi kell a 34. szinthez, nemsokára jön a mount!!! :))
    Pont nekem való szintű küldik lesznek Everdimben.
    Amúgy mmorpg.com fórumjain eléggé istenítik az update-et az amcsik :)

Mellesleg, annak aki szedné az update-et: én elsőre a torrenttel próbálkoztam, de siralmas 100-150K-val jött. Gondoltam, kipróbálom a direct linket (US szerver, sokat nem reméltem), és láss csodát: full sávszélen rakétázott le, 705K-val, 15 perc alatt lent volt :)
    (névleg 8, valójában lemérve 6 megabites ADSL-en).

DB
  • Sáska
    ezek nagyon hasznos újítások lesznek!
    esetleg azt tudni, hogy ezentúl duelben hatásos lesz-e a csapda?
  • Szaruman
    Tegnap én is pvpztem, viszont a monster oldalon. K*RVA JÓ volt:)
    Reggel bementem a champinommal, de untam már a sok henteskedést (ti a monsterek nagyon hülyék). Szal úgy döntöttem, h félreteszem a freepemet, és csinálok 1 creepet. Így született 'Kutya'. Sejtitek, h mi:) Nagyon baba, undorítobb mint a BA, de kell hozzá stílus. Igazán az a karakter, amivel istenesen kib*szhatsz akárkivel, de nagyon. Tegnap volt az első alkalom, h guildes freep csapat jött, szal egy elég jó csapat volt. Ami igazán tetszett, h a kutyámmal a legkisebb hibát is ki lehet használni. Egy-egy rosszul időzített kirohanás az ellenfél részéről, 1-1 béna visszavonulás... A legundorítóbb amikor meghal valaki a védők közül, és megpróbál visszamenni Volt, aki többször is Ott volt Lomyldor is, sajnos őt nem tudtam megenni, viszont Lyan... Legközelebb óvatosabban (+15 infamy).
  • Lyan Kyj
    Kicsit pvmpztem, 1v1es szitukban, és nagy meglepetésemre kiderült, h a pveben alig használható trap (lvl48 hunter vok, ugye) itt nagyon durván aláz!

Futok futok, egy 4,6k hp körüli ork bácsi terem elöttem. Nézzük egymást úgy fél percig, majd száguld felém. Há, mondom, egy próbát megér, leraktam az alap csapdát (skilles). 1,8kig leszántottam az életét, míg kiszabadult! Elég szép látvány volt, belegondoltam, h mivan, ha berakom a sturdy trap traitet is, amivel még kisebb eséllyel szedem ki a csapdából idő elött?!?!! Vagy ha vendoros bear trapet használok? Na mindegy, fun volt, szal a múltkori "sztetek van-e értelme a trapnek" kérdésre a válaszom: NAGYON IS!
  • Scotty99
    Kár, hogy kivették azt az "akarsz-e a fellowhippel menni?" üzenetet...negyon szerettem

De attól még nagyon várjuk a holnapot!
  • Lyan Kyj
    szemezgetek kicsit:

- Bag End now has a tile floor, instead of wood, in accordance with descriptions in the books. - NO COMMENT, de örülök, hogy ennyire figyelmesek:DD

- Time of Day indicator added to the radar. This contains both the local (computer's) time when moused over and the time of day the game is currently experiencing (as an iconic). - VÉGRE!

- We now allow position and size replacement when modifying the UI. -HELYES!

- Added Cash on Delivery to the Mail UI. - Egyrészt a raktárosainknak nem fogy a pénze, másrészt a levelezős-kereskedés is scamtelenebb(hihi) lett.

- Only the ESC key will stop movies now. You'll have to aim instead of mashing the keyboard now, son. - Ez csak LOL:D

- Fixed a race condition that could cause vertical quickslot bars along the right side of the screen to get pushed to the left when logging out and back in. - YEEEEE:DD

- Secure trades no longer require you to stand uncomfortably close to your trade partner. - YEEEEE:DD

- You can now see the target of your current target underneath your target's selection. There is now a slightly different reticule shown in the 3d world under your target's target. - Annyira tetszik a target:D

- You now have three full octaves of notes to play with player music! You can now enter and exit /music mode using the right-click menu on your own portrait. We've roughly doubled the speed at which you can play notes. - NA VÉGRE!:DDDD

- Roll/Pass has been updated and is now Need/Greed/Pass - IDEJE VOLT!!!

- Enabled the option to toggle Combat Fx on and off. - Ez most mi?

- All players should now be able to hear their mounts as well as those of other players. - YEEEEE:D

- Players will be dismounted if they fall from too high. - NYÁTOK, eleget szívunk így is az állandó ledobálásokkal.

- Players will no longer receive the "Do you want to travel with your fellowship?" dialog when an instance is started by your fellowship. Each
    player must talk to the NPC or go to a Reflecting Pool to enter the instance. - :(((

Bocs, ha hosszú, és senkit nem érdekel:D
  • hippy
    Én is jókat mulatok.Ezen például besírtam.:)

Defenders of Ost Guruth located at Agamaur were trying to show off by wielding halberds, shields, swords, maces, harps, Hobbits, monkeys and loaves of bread while on duty. We told them, you're standing in place called the Red-swamp...that's good enough for most.
  • Marcus_
    uborkaszezon?
  • Blob
    én letöltöm lentvan az 1.12 is majd csinálok egy oldalt, hogy az újaknak ne keljen szenvedni, meg aki reinstalálja egyszer
    majd betehetnétek a faq ba de majd csak holnap ma már nem érek rá :)
    asszonypajtás napja van.
    kattogok is egy kis játékért:(
  • Lyan Kyj
    betudsz, holnapig 1.12-t mutat (legalábbis az install után még mindig 1.12 van nálam, és az alsó opciót -skip- kell kiválasztano,)és nem indul el az új peccs ellenőrzése.
  • DonnieBrasco
    Akkor ha ma leszedem és fel is installálom, utána már nem tudok majd belépni ma este?

DB
  • Lyan Kyj
    ez nem 1.12, hanem 1.2. Ma jött ki, holnap aktiválódik.

szerk: most látom, h szerk. volt nálad:DD 623MB
  • DonnieBrasco
    Na várjál, ez akkor nem az update? Nem Blobnak kell az 1.12... azt hittem ő már az update patchet tölti?
    Szerk: most látom, hogy tényleg tölthető, csak az info oldal sem jön be :(
    Mekkor a mérete?

DB
  • Lyan Kyj
    írtam, torrentről próbáld
  • DonnieBrasco
    Van patch? :) Dejódejó!

DB
  • Blob
    60k val jön a patch hát ez vicc!
  • Blob
    hát ezt tényleg nem láttam kösz :8
  • DonnieBrasco
    Hmm... az egyik első fecske. Mi lesz itt még? :))

DB
  • bence45
    hello
    WoW BC-s acc.-omat cserélném LOTRO-s acc.-ra
    rajta 70 warlock 70 shaman 70 rogue 62 mage meg néhány 30 feletti kari
    júliusig aktív
    Ha nem lifetime-os az acc. akkor csak ráfizetéssel érdekel
    msn: [email protected]
  • Chrystopher
    Idézem:

© Szaruman
    ma 09:46 | privát | válasz erre | #2714
    Nem, ilyen konfiggal nem. Nekem 2 giga rammal nem nagyon swappel (ritkán, nagyon), szal nem tudom, h mi lehet a hiba.

Sárga nyil: település.
    Válasz 'maniac001' üzenetére (#2711)

Zenélés pedig: /music parancs.. de a Chat ablak mellett(asszem balra) van egy kis gomb. Ott a Macro(s) rész és ott van minden létező parancs. ;)
    I don't have a World of Warcraft account, do you?
    No, I have a life.
  • maniac001
    Leszedtem, feltelepítettem, de még mindig 1.12 és nem 1.2 a verzió. Gondolom csütörtökön update-eli. Igaz?
  • Blob
    Hát lehet hogy vakvagyok, és az is lehet hogy teljesen meghüjültem a melegben e a kérdésemre nem kaptam válasz, nem látom
  • Chrystopher
    Olvassál már, bázz. Válaszoltak..
  • Blob
    köszönöm a válaszokat
  • DonnieBrasco
    Amúgy angolul tudók feltétlen olvassák végig az egész patch notes-t (ha van rá egy órájuk) mert telerakták hihetetlen poénokkal, pl:

"After an unprecedented 3 months in a prolonged abdominal crunch posture, Nathan Hodges of Amon Raith has finally assumed an upright, locked position. As a result of his amazing accomplishment he has been awarded a North Downs Abs of Steel commemorative plaque."

"Once again, sanity triumphs in the Shire, and thus small field-stones are no longer bigger than large field-stones."

"Sad elf Golhador, victim of alopecia, has purchased a toupee, and is happy again."

:)) marha jól szórakozom :)

DB
  • Chenko
    Oké köszi akkor leszedem és nem kérdezek többet. :D
  • Lyan Kyj
    standalone, le kell szedni..rákattintasz a get1.2-re, ott elolvasod, mi a további teendő. Szép részletesen le van írva, szal a köv kérdező kap tőlem egy heccsátot:D
  • DonnieBrasco
    Jó kérdés, nekem otthon leszedte az updater, viszont itt bent a cégnél külön le kellett töltenem.
    Bár az igaz, hogy utána nem is futott, szóval lehet hogy ez volt a gond....
    Először próbáld a saját updatelőjével, utána még mindig próbálkozhatsz külön leszedni!

DB
  • DonnieBrasco
    Hát basszus, az első 2 oldalon még csak átrágtam magam (az engem nem érdeklő részeket kihagyva), de a quest patch notes-t képtelen vagyok végigolvasni :)
    Ez a leghosszabb release notes amit életemben láttam. Hát nem pihentek...

Lyan, én kb. 30-40 olyan dolgot találtam, ami hurráoptimizmussal tölt el: Scholar crafting változások, de a cooking/farming is nagyon jó.
    Eső nálam is hurrá! A macim végre erős lesz és mézzel etethetem :) a kraftolt fegyverek/páncélok alacsonyabb szinttől használhatóak (ez nagyon jó lesz eladhatósági szempontból!, az AH-t rendberakják végre, lesznek többrészes armor setek már 30 körüli szinttől, ésatöbbi... pazar!!
    DB
  • Chenko
    Hello!

Az 1.2es patch-et muszály külön leszednem vagy majd updateli holnap magát a kliens automatikusan, ahogy szokta? :)
  • weky
    Függgőőőőőkkkk!!!
  • Lyan Kyj
    alig vettem észre, h 3 oldalas a notes:D

visszarakják az esőt! JEEEEE!

Players now have access to two additional music instruments: Drums and Bass (Theorbo)! IGEN!!!!

The Hunter's crafted "Bear Traps" now remain in the world longer, increasing from 60s to 3m. MUHAHAH

Desperate Flight no longer has an induction timer; to balance this, the cooldown of the skill has increased to 30m. SHIT. egyedül madárkák/denevérek tudták csak megszakítani, semmi értelme nem volt kivenni a timert...és 3x hosszabb lett a recharge:((

Már tisztára megvagyok őrűlve:D
  • DonnieBrasco
    A kedvenceim:

"Bear skills have been improved.
    Bear stuns now last longer.
    Bear Force Attack now lasts longer
    Bear Hug is less likely to miss against on level creatures"

"Bear Treats! Want to make your bear tougher? Feed him honey! These treats raise mitigation and threat" Király!!

haha... maciii :)
    És lesz eső :)
    Na meg a crafting....
    Mikor lesz már holnap? :)))

DB