The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Open bétát ember karakterrel játszottam úgy Chapter 1-g talán..
az lenne a kérdésem, hoyg (nem teljesen tiszta) az oké,hogy a prolouge kvesztek ugye fajonként egyediek de ezekután a sztori vonal ugyanaz az összes fajjal vagy szintén különbõzõek?
Kis szenvedés után(cd-rõl nem akart feltelepíteni egy fájlt,ki kellett az egész lemez tartalmát másolnom egy könyvtárba) végre úgy néz ki hogy énis kezdek...
'Elithiann' Elf Hunter kire dobjak tellt felvétel ügyben?
Köszi
Remélem keddig megjön! Sima postai küldemény amit kedden küldtek Írországból ma megjött... úgyhogy talán nem kések 1-2 napnál többet a retaillel sem!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Nalam ezert is all az elso helyen Warhammer a "nagyonvartjatekok" listajan , a "jo tarsasag" nagyresze ugyis koltozik at majd oda, rosszabb biztos nem lesz a jatek mint a wow , ahogy a lotro sem az ... de igy mar elegge az uj jatek fele billen a merleg nyelve =)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az igaz, hogy jópár embernek az elsõ pár óra játék lehet szörnyû is (saját példámon), de utána megnyílik a játék, és számomra rendesen odapörköl jópár dologban mindennek😊 Innentõl más meg nem mozgat, felõlem utálhatja mindenki más, amíg élnek a szerverek, addig elleszek egyedül is<#vigyor4>#vigyor4>
Raideket még nem próbáltam(tuk), de azt olvastam, hogy azt nyilatkozták dev videóban, hogy igazából arra gyúrtak rá a készítõk. Na erre leszek kíváncsi nagyon😄
A lotro-n pedig nincs mit védenem 😊 csak a szubjektív vélemény (mely természeténél fogva nem lehet sem "igaz", sem "téves") objektív tényként való beállítását tartom gyerekes hülyeségnek.
DB
Rad is ervenyes ez az "egy jateknal tobbet nem tud szeretni" dolog , most ezzel jatszol es foggal korommel ezt veded 😊 ... ezt most nem kotekedesnek szantam, en sem azert jarok ide hogy kopkodjem a jatekot mert wow a kiraly 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Lotro hasonló elven/folyamatokon mûködõ, kevés innovációt hozó de nagyon jól kidolgozott és megírt MMORPG. Eddig nagyon tetszik (18.szint) nekem is.
Van egy embertípus, aki viszont képtelen 1 játéknál többet "szeretni", azt az egyet néha elvakultan imádja, isteníti, és minden más játékot lehúz (akár ismeri, akár nem). Itt még szerencsére nincs meg ez, de pl. az MMORPG.com-on minden második post errõl szól... hihetetlen számomra, hogy miért jó egyes embereknek a szubjektivitást egyetlen univerzális igazságnak elhinni, hirdetni, trollkodni és flame-elni miatta...
Bár néha szórakoztató ezeket olvasni 😛
DB
Mit értesz az alatt, hogy üres? Nekem nem volt üres. Az npck beszélnek, olvashatjuk ügyes bajos hétköznapi gondjaikat, problémáikat, ami sokszor szórakoztató.Van élet a játékban. Bree gyönyörû és hatalmas város. A megye szerintem csondálatos, olyan amilyennek lennei kell. Mindenfelé apró falvakat, farmokat találunk. A falvakban sok helyen buliznak a hobbitok, vedelik a sört, meg persze dolgoznak. A küldetések is erre épülnek (tojásgyüjtés, almaszedés, ürgeöntés stb). A wow-al ellentétben itt unalmas grindeléssel nem fogsz szintet lépni, itt bizony a questek megoldása adja a legtöbb xp-t. PVP az biztos, hogy gyenge oldala a játéknak. Legalább is még az, a monster play nem tudom, hogy fog müködni, de látok benne fantáziát. Majd ez is késõbb forrja ki magát. Crafting nincs túlbonyolítva (Vanguard-ban nagyon jó rendszer), sok mindent még nem gyártottam, de már alacsony szinten is használható dolgokat tudunk készíteni.
Bocs a hosszu hozzászólásért, csak gondoltam leírom a véleményem.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Nem is akarja senki a WoW-ot megverni, de hülyeséget nem kell írni.
Azzal semmi baj, ha valakinek _egyáltalán_ nem jön be, elvégre ízlések és pofonok... de objektíven nem kellene ilyeneket nyilatkozni!
DB
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Nem tudom hogy bírom ki 4 teljes napig LOTRO és úgy általában net nélkül!!
DB
Ha valaki az officerek közül online lesz du., akkor biztosan felvesznek.
Nekem most a kedvencem a Loremaster-es class trait-em, amit a class küldivel szereztem (a lila köpeny mellett): a medvém jó erõs lett tõle, egész jól tud tankolni végre - alapból haloványka volt szegény.
DB
Traits
Ha van rá igény, akkor lefordítom, de csak hétvégén tudok vele foglalkozni.
Én meg nagyon nagyon nagyon megszívtam 😞 megrendeltük kb 10 napja az ADSL-t, utána szóltunk a kábelnet régi tulajának (még az õ nevén volt), hogy mondja le. Le is mondta, de gondoltuk, hogy még a hónap végéig az is lesz (ilyenkor rá szoktak vágni az emberre még minimum fél, de inkább 1 hónapot ugye). Na, erre tegnap éjfélkor kikötötték... Az ADSL meg csak hétfõn jön!
Most 4 napig nézhetek TV-t otthon a karakterem pedig lemarad 😞(( remek! 😞(
DB
DB
Launcher-t mikor elindítom nem tud csatlakozni de semmi....utána néztem a offical forum-on azt irták hogy tûzfal...de nekem tûzfal 1ül a windos van és sztem az nem lehet...van vkinek vmien ötlete..?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Dear Mr XY,
Order number(s): 01270058/P
I am delighted to let you know that your Preorder for Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.
By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! "
DB
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mindjárt kész az update. 😊
Amúgy teljesen igaz: egy szimpla mmorpg, viszonylag kevés újítással. Viszont gyönyörû, röccenés nélkül fut és nagyon szórakoztató... tényleg érdemes kipróbálni, engem még a closed bétában fogott meg 3-4 nap játék után!
DB
[/cserf][/fülünyúl]
DB
DB
Lehet még csatlakozni a magyar guildbe? Most updatelem a játékot.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Remélem növelik az Aged Scrapek drop ratejét, illetve a sok noob rájön, hogy bármikor el lehet adni AH-ban, úgyhogy telenyomják, amitõl meg jól lemegy majd az ára 😊)
Az AH amúgy is nagyon összevissza még, kell majd neki pár hét (hónap), mire kiépül a normális economy a játékban.
Amúgy meg guilden belül örömmel átveszem a másnak nem kellõ scholaros cuccokat, adok érte egyéb lootot és/vagy tekercseket, ha van éppen 😊
DB
Ha ez a backup módszer jó lesz, akkor nem kell törölniük.
szerk: épp most indulnak a szerverek.
DB, a historiant még módosíthatod😛
Azért kicsit durva a CM fórum, 12 óra alatt 137 oldal😛
DB