10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• PTW
    ugyanez.....

asszem itt gázok lesznek.. 8(
  • Szaruman
    Pech. Sux. Szívás. Etc:D
  • Anoras
    Felétek mi a helyzet?
  • Anoras
    Elkezd updatelni és megszakad a kapcsolat ez mi már?
  • Szaruman
    Megy
  • PTW
    ÉS IGEN UPDATEL!!!!!!!
  • Lyan Kyj
    nekem elindult az ellenőrzés, aztán hash code...haha.
    most megint jó.
  • PTW
    http://www.worldtimezone.com/utc/utc+0100.html
  • Szaruman
    Késik a cucc [ideges].
  • Lyan Kyj
    na
    az volt a kavarodás lényege, h hiv oldalon már április óta úgy írták a dolgokat, h UK time (gmt+1). Ez viszont csak máj25-től igaz, mert téli időszámításkor az UK time csak gmt. Hiv oldalon laza 1 4 hétig rosszul írták.
    Mi télen +1, nyáron +2 vunk. Az általános jelölés pedig a téli időszámítás szerint történik, ezért van a winben +1.
  • PTW
    LOL akkoritt valami nagy turpisság van, vagy a windows van nagyon tévesen programozva! időzóna: GMT+1 (Belgrád, Budapest, Ljubljana,Pozsony, Prága)
  • Szaruman
    Inkább neki hiszek;)
  • PTW
    nem, nálunk GMT+1 van
  • janus84
    Nembaj Fley! Csinálunk 2 kicsi minstrelt. :p 50-ig meg sem állunk :D Jön valaki társulni, aki ölni is fog?
  • Szaruman
    Én írtam hülyeséget, mer nálunk gmt+2 van:)
  • PTW
    kedves tőled te tudom mit jelent a GMT+1
    azthittem, 13+1, mert mindehol 2-t emlegetnek csak ez az apróság elkerülte a figyelmemet hehee
  • Szaruman
    Check it.
  • Lyan Kyj
    megszokhattuk:D
    én már annyira nem is várom a dolgot, nagyon elvette a lenti átejtés a kedvem.
  • Szaruman
    3kor fog kezdődni, gmt+1 azt jelenti.
  • PTW
    45 perc csúszás eddig......
  • Yamael
    Köszi szépen :)
  • Lyan Kyj
  • ronhaven
    kezdj egy lv 1 minstrelt aki dobol
  • Blob
    No megcsináltam a Patches oldalt, nem szeretnék profeszinális oldalt hozzá, de ha jön még ilyen nagy méretü patch akkor felteszegetem ide hogy gyorsabban le tudja bárki tölteni.
    ha esetleg valami hozzáfűzni valótokvan akkor szivesen fogadom.http://lotropatch.extra.hu/

Szarumán a faquba betehetitek ha gondoljátok.
  • Anoras
    Sziasztok! Látom update van. Előbb-utóbb eljön az a 2 óra:) Kitartás.

Egyébként este nem érdekelne valaki fornost? Szeretném pár emberrel megcsinálni az összes küldit csak nem lehet normális csapatot találni.

Ez nem lotro de nézzétek meg (az öregebbek biztosan ismerik, remélem tetszeni fog): http://youtube.com/watch?v=FvTWKoSzEaY
  • Nabunaid
    Most szégyellem magam... Észre sem vettem a korábbi írást.

Nálam már 1.12 volt eddig is. Még telepítéskor lusta voltam leszedni azt a 800 Mb-os standalone patchet, átléptem a menübe és úgy indítottam a játékot. Ekkor updatelte magán mikor lefutott a menüsor és telepített vagy fél óra, 40 percig, azóta szépen indult mindig.

Na mindegy, akkor várom a délutánt.

Zsolty! Utolsó szabi napon, és akkor sem tudok játszani... A fene megette az egészet.

Holnaptól ismét HU2!
  • DonnieBrasco
    Szerintem egy rövidke patchel már jövő héten megoldják ezt:)
    Ezért szeretem egyre jobban a Turbine-t: ha valami nem megy és sokan sírnak miatt (scholar/farmer crafting pl.), akkor átírják.
    Don't worry, be happy :)

DB
  • DonnieBrasco
    0.0-ról 1.2-re szerintem nem jó a patch.
    A 0.0-ról 1.12-re ugyanis több, mint 800 MB, míg az 1.12-ről 1.2-re kevesebb, mint 600. Szóval mindkettő kell neked :(

DB
  • Szaruman
    Igen, mer jelenleg a szeverek állnak. Azért ér a 404es hibához (nincs válasz a szervertől). Így normális minden, ahogy van.
  • weky
    Bitang!

A HU2 már nem is jó Neked megvitatni a játékot? Hehe, jó annak, aki szabin van.

Valószínűleg állnak a szerverek, ezért nem tudsz belépni.
  • Lyan Kyj
    11-12-t olvass vissza
  • Nabunaid
    Helló

Néhányan biztosan ismerjük egymást, pár hete a Bitang nevű burglarommal "gazdagítom" Középföldét!

Segítségetek kérem, mert egyszerűen nem tudom frissíteni a játékot az új 1.2-es javítással. Már leszedtem a CDN-ről, elindítom, szépen lefut a frissítés, telepít mindent, de indításnál mikor az Update Programhoz ér, akkor HTTP 404es hibát ír ki. Utána leszedtem torrenten a javítást /itt jegyzem meg, hogy nem is 1.12ről 1.2-re, hanem 0.0-ról 1.2-re patch mindkettő/ ezzel is frissítem, de ugyanaz a hiba, és egyszerűen nem lép tovább!

Valaki tud rá valami megoldást?

Előre is köszi

Bitang /lvl23 burglar/
  • Szaruman
    Csapás drágám, csapás:D
  • Lyan Kyj
    WTF? Most olvasom, h csak minstrelek tudnak dobolni???? MI EZ???
    Átb*sszák mindenki agyát, amcsi fórumokon is lázonganak. PFFFFF. Ez hatalmas volt
    Uninstall jön, érzem én.
  • Birk@
    dejólmegfogalmaztam...
  • Birk@
    zene: az egyedüli ötlet hogy előre beprogramozott zenét játszon vissza az ember, macro-editorral tudom elképzelni, van vkinek valami más ötlete?
  • Lyan Kyj
    ne, ne kezdjük!!:DDDD Lentebb már kiderítettük, hogy minden általuk írt óra nálunk is annyit jelent.

nekünk is 14:00kor indul, mert az időpontot ők is gmt+1-ben adták meg (mi is azok vunk)!

Ha sima gmt 14:00-t írtak volna, akkor télen 1, nyáron 2 órát kellene rászámolnunk (függetlenül attól, h a gmt+1-be vunk sorolva). Így viszont semmit.
  • DonnieBrasco
    De igen. Bár lehet, hogy a nyári időszámítás miatt ilyenkor +2 (??), viszont akkor az eredeti GMT is GMT+1 :)

DB
  • Birk@
    őőő mi nem GMT +1 vagyunk? :)
  • Blob
    oksi köszi