10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Patch notes , sajna még mindig nem teljes...

DB
  • maniac001
    Köszi a kimerítő választ. Szóval a windows 2 hetes, és a lapozófile is kellően nagy 4G/4G. valszeg a proci nem bírja, de valószínűleg beruházok egy 4600-as dualra. Már épp itt az ideje :)

A hunter egyre jobban tetszik. nagyon jól eltalált kaszt, csak a pet hiányzik :)
  • Lyan Kyj
    alapból a videót játszó ablak jön be, quicktime.
    Próbáld ITT a felső kettőt.

Peccset torrentről szedjétek, míg az elsőről jön úgy stabil 200al, addig torrentről 800al szedtem.
  • azirafael
    Nekem ez a szaros honlap nem csinál semmit.. hogy tudom megnézni a videót?
  • Lyan Kyj
    ÚJ EVENDIM VID!
    Sztem vmi eszméletlen jól sikerült

+
    Shores of Evendim Standalone Patcher now available
    Download the standalone patch ahead of the update! To get started, launch the LOTRO client; you will then be presented with three options. Click the button [GET 1.2]. This will open a webpage with instructions on how to download and install the standalone patch.
  • krisz073
    Sziasztok.

Tudom,hogy nem hírdetési rovat de esetleg ha valakit érdekel eladó 1db Lotr Online játék ( Doboz + dvd + kézikönyv + 10 napos key )
    Be lett regelve ,1 hónap már lejárt sajna:(

Ár 6000 ft-t
  • janus84
    Lapozófile elég nagy? Van hely a C meghajtódon? Töredezettségmentesítettél valami jó progival? pl:perfectdisk (remélem így írják, de így megtalálod).
    Mindemellett futtass le egy hőmérséklettesztelést a procidon, olyan meleg van, hogy nálunk az egyik gép majdnem megfőtt, hővezető anyagot kellett cserélni. AMD64 3000+, hát lehet nem bírja, láttam ahol bírtam meg ahol nem. Memóriatesztet is futtathatnál, nincs é vele gond. Windowsod milyen régi? Rakj újat, ha öreg.
    Okos guildtársak most okosítottak ki, nekem is volt hasonló gondom most. Ezeket mondták, nálam megoldódott.
  • Szaruman
    Nem, ilyen konfiggal nem. Nekem 2 giga rammal nem nagyon swappel (ritkán, nagyon), szal nem tudom, h mi lehet a hiba.

Sárga nyil: település.
  • Blob
    most lehet hogy eg yegyértelmü és hülye kérdést teszek fel de a radaron a sárga nyil az mit mutat?, mert tudom a zöld a társakat de a sárga
  • Blob
    hogy tudom használni a hangszeremet, a tudásom megvan hozzá meg a szerkezet is ade nem tudom elővenni :(
  • maniac001
    Az normális hogy szűntelenül swappel a vinyó? Meg nem áll, kerreg (de egy hülye szó ez) állandóan. Bree valami iszonyat lassú. de máshol is tölt a vinyó rendszeresen, pedig nem gyenge a gépem: AMD64 3000+, 2GB ram és GF7800GT.
  • Lyan Kyj
    Egyre csak közeledik a kieg.
    Az jár most a fejemben, h mi van, ha úgy gondolják a "drum & bass" hangszereket, h enyém a csörgődob, tiéd a tam-tam, aztán játsszatok, amit tudtok. Nagyon szomorú lennék:(
    Egy szép, 10 darabos dobfelszerelést remélek, de tekintve, h nem illik a világhoz, sztem elfelejthetem. Azért nem adom fel:P

Új darabok:
    KATT1
    KATT (VICCES JELENETTEL!)
  • Lyan Kyj
    igazad van, Lomyldorékat is beleszámoltam, lol.
  • Lorienel
    3lvl50es van a Last Enclave Of Hope-ban ha jól emlékszem. (Syrn-Guardian, Enychu-Minstrel, Shelin-Champion) elnézést ha nem jól írtam a neveket, emlékezetből dolgoztam
  • Lyan Kyj
    minden ultrahighon(1440), csak a "fővárosba" szaggat be, de ott géptől függetlenül mindenkinek ezt teszi:)
    Szaruman, 5-6 50esünk van, de sztem ők már nagy részét megcsinálták carn-nak.
  • Ragnar360
    Sziasztok!

Lifetime accountot vennék !!!

pm-be írhattok
  • Szaruman
    Kb hány magyar lvl 50es van a snowburnon? Mer lehetne szervezni carn dumbe vagy urugarthba csapatot:)
  • azirafael
    Minden városban ahol van trainer, csak nézz jobban körül. (pl. van Combe-ban és Bree-ben is)
  • Blob
    Archeten kívül hol találok még lore master trainert?
  • EmThor
    hát jó nagy f@sz voltam hogy nem toltam a trial-t most várhatok egy kulcsra...

Lyan, gépeden jól fut a cucc? thx
  • Lorienel
    Last Enclave Of Hope
  • maniac001
    Igen, a jobb oldalra akartam tenni, de én csesztem el. Az 1-es bar-t mozgattam és a 2-eset rögzítettem. Már jó :)

Valaki tud a snowbourn szerveren egy jó magyar klánt ahol segítőkészek az emberek?
  • Lyan Kyj
    nekem ez a bug akkor fordult csak elő, ha a képernyő jobb oldalára akartam helyezni a bart. Olyankor következő alkalommal mindig visszarakta a képernyő közepére. Most csak bal oldalt vannak, meg alul, de így jó:)
  • maniac001
    Miért van az, hogy ha beállítok egy action bart függőlegesre, kihúzom ahová akarom, amikor kilépek és újra be, visszaáll eredeti állapotába? Pedig bepipáltam amit kell...

ha még nem lett volna itt... Ezzel a kis macroval készíthetsz egy ikont, amit megnyomva a chat ablakba kiírja a pontos koordinátádat. A 35 azt jelenti, a 3. action bárra teszi az 5. pozícióba:

/alias add ;tml /w MyCharName ;loc
    aztán:
    /alias shortcut ;tml 35
  • Chrystopher
    Hát akkor eddig 1-0 a WoW javára support ügyileg.. Ott válaszoltak és cselekedtek is csak k*rva lassan...
  • Chrystopher
    Ugye tudod, hogy farokságot kérdeztél? :D Ha nem lenne haszna, akkor miért lenne. Logika kéremszépen...
  • Lyan Kyj
    itt legalább válaszolnak. az más kérdés, h lóf*szt se érsz vele:)
  • Szaruman
    Elcseszted a 'Puncipalotá'-t? Grrr... Első master t4 munkám. Btw, megvan a bankkártya, szóval 'I'll be back!':D
  • MrStokes
    Jo kis customer support mondhatom...
  • azirafael
    Hát persze, hogy nem segített semmit. Nagyon sajnálják de ez van. tárgyat vissza nem adnak, ismerik a problémát de megoldani nem tudják.

egy lista azokról a tárgyakról amit buktam:

- Sturdy Gondorian Armour
    - Sturdy Gondorian Shoulder Pads
    - Sturdy Gondorian Leggings
    - Sturdy Gondorian Boots
    - Sturdy Gondorian Gloves
    - Barnaith
    - Aegrist
    - Shining Steel sword
    - Precise Westernesse Axe (Puncipalota!!!)
    - Fine Gondorian Axe
  • azirafael
    A büdös kurva anyjukat, azt mondják installáljam újra a gamét... mégis mi a faszt fog az megoldani? Mindegy újra rakom az egészet...
  • Sanko
    hivatols indok a hibára:
    miután elvették a hobbit postásoktól a munkaidő alatti 6 étkezésből egyet sokxor sztrájkolnak. adj szalonnát a hobbit postásnak.
  • Sanko
    van ilyen, velem is volt.
    vársz egy napot (pár órát) és ki fog jönni. a másik meg, hogy amig van egy levélbe valami nem fog eltünni. és 1 hét múlva meg vissza megy a levél a feladónak , igaz csak az olvasatlanok.
  • DonnieBrasco
    Lehet, hogy ez a 299 dolcsi ez már adóval együtt ennyi... (255+fa). Rejtély megoldva?

DB
  • Szaruman
    Nincs tele az inventory?
  • Lyan Kyj
    asszem Oneheadedéknek is volt hasonló problémája, őket is kérdezd meg, mire jutottak.
  • azirafael
    Lehet nagy szopásnak leszek hamarosan kisgazdája. A fő karimmal átküldtem egy rakat cuccot egy másik karimnak, de a levelek beragadtak a postában, nem tudom detach-olni az átküldött tárgyakat a levélből az inventorimba. hiába kilikkelek rá nem történik semmi. A leveleket pedig olvasottnak jelöli és 1 nap múlva elvileg törli a rendszer... Írtam a bug report-ba de egynlőre nincs válasz. Mit csináljak? Csináljak screeshottot a tárgyakról vagy mi?

Egy teljes masterwork gondorian páncélszett (6 db lila páncél) meg 4 db lvl 21-42 lila kard ragadt be...
  • janus84
    #2639 plusz:
    Lifetime membership - No further subscription fees
    $255.31 (+ tax)
    Épp cancelezve vagyok ez itt a Paypal adta lehetőség jelen pillanatban. (CTRL+c CTRL+v)
  • DonnieBrasco
    A founder's (csak preorderes) lifetime opció 99 font volt, a mostani lifetime opció 149 font.
    Dollárban egy úgy nézett ki, hogy 199 és most 299.
    A 255 USD elég fura, nem lehet hogy az inkább euró?

DB
  • Vagtazo
    áhh köszike