10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Scapolite
    Honnan lehetne még letölteni?Nekilendülök hátha sikerül.
  • Scapolite
    Az mi?Onnan szedtem:)
    Nagyon megbízható.
  • janus84
    Szerintem szedd fileplanetről, egyszerű, gyors, megbízható
  • Scapolite

99%-nál megállt a letöltés.Ez most szórakozik velem??
  • Shaper
    Na tegnap este leszedtem a proci hűtőt és levakartam a régi pasztát és kapott újat. Plussz a egy ház venti csere esedékes, mert néha megy néha nem! Igy most már 100%-os proci kihasználtság mellett 49 fok fölé nem megy a hőfok. A probléma megoldódott úgyhogy köszönöm szépen a tippeket!
  • Scapolite
    Meg is kaptam!Ki is próbálom még ma!
    very thx:)
  • Szaruman
    Bkulcs elkelt, ne kérje senki:)
  • Szaruman
    Ezt nem így csináljuk. Nekem elküldöd pm-be, h van buddy key-ed, én kirakom a bannerbe, h van 1, és az első, aki PM-et küld, megkapja:)
  • Sáska
    Buddy key az első jelentkezőnek!!
  • janus84
    Én találkoztam hasonló problémával. Egy atiX800-as kártya mívelte. Az volt a gondja hogy a VGA-ramjai melegedtek túl, mindezt azért, mert egy porcica beleragadt annaka a nyílásnak az egyik végébe ahol a levegőt átfújja a ventillátor, így a kártya egyik fele hűlt a másik fele nem. Ugy 20-30 perc után szétesett kép restart kutyafüle... Próbáld meg hátha :s
  • DonnieBrasco
    Nagyon hypeolják, de engem valahogy hidegen hagy. Inkább valami cyberpunkos (ilyen sajna nincs, a Neocron ősrégi és nagyjából halott), vagy posztapokaliptikus jönne be, lassan "elf-mérgezésem" lesz :).
    Posztapokaliptikus témában most a Fallen Earth készülget... hát nem tudom. Lesz elvileg Fallout-hoz is MMO (egyszer, talán..)
    Fantasy világban esetleg egy Elders Scrolls MMO érdekelne, a Bethesda nagyon hallgat a témában, reménykedjünk :)

DB
  • Sáska
    Age of Conan októberben?:)
  • DonnieBrasco
    Én kiszámoltam, hogy jobb nekem a csökkentett havidíj, mert több, mint két évig kéne nyomnom hogy garantáltan megérje, és ki tudja, 2 éven belül lehet, hogy lesz olyan MMO amit szívesebben tolok majd. Nem nagyon látom egyelőre, hogy érkezne, de ki tudja :)

DB
  • Ragnar360
    Egyébként , még mindig nem tudom , h mit csinálják a legjobb megoldás tényleg ha preorderes -lifetimeostól- vennék acc-ot mivel , ha idő után meg is unnám , persze nem tudhatom , de nem is kizárt ...akkor simán el lehetne adni jó pénzért ...havidijasan meg nem akarom beleöldösni a 8k-kat a GC-vel :/
  • DonnieBrasco
    A VISA totál más mint a VISA Electron.
    A VISA egy hitelkártya (credit card), ami mögött dollár alapú elszámolással kölcsönre veszel minden, és azt a pénz garantáltan, azonnal le tudja vonni az eladó (codemasters).
    A VISA Electron ezzel szemben egy valutafüggetlen debitkártya szabvány, amivel a saját pénzed költöd direktben - ezért nem is fogadják el szinte sehol, hiszen ha éppen nincs egy fitying se az egyenlegeden, az adott napon nem tudja levonni tőled az eladó (CM) a dellát.
    A Eurocard/Mastercard a másik hitelkártya szabvány, ez EURÓ alapú, ezt is bárhol bármikor elfogadják.
    A VISA ELectronhoz hasonló debitkártya szabvány még a Cirrus Maestro pl. de ilyen debitfajta van minden országban ezerféle (pl. Írországban a Lasercard).
    A lényeg: MMOG-hoz VISA (NEM electron!!) vagy Mastercard ajánlatos!

DB
  • Lorienel
    24fős a raid, ebből 4-healer és 3 tank volt kezdetben. A többi DPS, szóval nem nehéz bekerülni, csak én éppen jó helyen voltam jó időben. Mikor Quler jelentkzett, akkor már 22-en voltunk, és 1healer+1tank hiányzott. Első boss előtt ment el valaki, valamint a sárkányos boss előtt léptek le páran, akkor invelték be Shelin-t és Syrn-t. De már korábban is láttam, hogy szerveznek raidet, csak eddig nem jelentkeztem rá. Ezután lehet, hogy bátrabban fogok próbálkozni én is. Az, hogy esélyes-e a party boss killre, szerintem az első trasheken kiderül. Ha káosz van, akkor lépni kell. És ts-nélkül ez is necces szerintem. A 24-ből 18-20 ember fent volt, ha beszélni nem is tudott, de hallhatta az utasításokat (meg vért izzadt, hogy gyenge angoltudásával értsen is valamit az egészből ). Annyi előnye volt, hogy nagyjából tiszta, melyik bossnál mi a taktika, mire kell figyelni, mit kell magunkal vinni.
  • KithKanan
    tnx a linket
    Raticus-nál lévő pajzs és páncél elnyerte a tetszésemet :)
  • Quler
    Az pedig bizony jobban keresett.:)
  • Szaruman
    Nem mázli kérdése, hanem szervezésé. Illetve neked van 1 bazi hátrányod vele szemben: te champ vagy, ő híler:)
  • Quler
    Mekkora mázli,egyesek eljutnak Helegrodba egyesek meg nem!:D
  • Lorienel
    Everest, Asuprobe2 vagy valami hasonló programmal nézd meg, hogy hány fokon megy a CPU-d terhelés alatt.
  • Shaper
    Én is gondoltam erre hétvégén kapott is a gép egy takarítást, és átnéztem a ventiket is. Hűtéssel eddig nem volt gondom mert a TT ház szépen megoldja ezt. Bár a CPU hűtő maxon megy, lehet hogy az lessz a gond. Este szerintem lecserélem a hűtőt még van egy gyári AMD hűtőm, hátha.
  • Lorienel
    Ezt nem hiszem, hogy a LOTRO okozza. Nálad van valami gond. CPU, Táp, VGA nem melegszik?
  • Lorienel
    Tegnap sikerült lejutnom Helegrod-ba egy pug partyval. Sok reményt nem fűztem a dologhoz, de mivel éppen nem volt jobb dolgom, csatlakoztam. Mint kiderült, nem amatőr csapathoz kerültem, sokan már többször végigtolták ezt az instát. Régen raideltem (talán január-ban) így nagyon élveztem az egészet. Az utolsó bossig minden lement elsőre, wipe nélkül. A fő bossThorog lvl54-es sárkány akit már ismerhetünk a book5 chpater8 végéről. Na ő nem ment le első próbára (többre nekem nem volt időm), viszont az már biztos, hogy ez egy elég durva fight, de kezelhető, csak nagyon oda kell figyelni. Random pakol egy debuffot amit le kell szedni, különben egy elég szép aoe robbanással a fele raidet elintézi. Nálunk itt ment el a fight. Az első fázis szépen megvolt, a második fázis elején valaki berobbant a raidbe, és 6-8 embert magával vitt. Szerintem nem olyan durva hely, szóval mehetünk takarítani amint van 24 bevethető ember. Már a trasheket is megéri ölni mert, quest itemet dobnak, amiből sokat kell összeszedni, kell hozzá jó pár run hogy meglegyen, de a rewardok miatt biztosan megéri. Még minden quest nekem sincs meg, így nem tudom miket adnak, de van 1-2 nagyon ütős reward.
  • Shaper
    Sziasztok

Egy kis segítségt kérnék hátha találkozott már valaki a problémával. Megpróbálom érthetően leírni, remélem sikerül. Gyorsan felvázolva amikor az 1.2-es patch kijött furcsaságokat kezdet csinálni a gép játék alatt. Fél óra játék után a kép érdekesen elkezdett ugrálni, de nem lag volt. Legfőképp a tereptárgyak (karakterek, fák, ellenség) ugráltak. Egy kicsit olyan érzés volt mintha szét akarna esni a kép. Na ez ment úgy tíz percig és szépen kivágott és újraindult a gép. Mondom sebaj előfordul, de utána eljátszotta még vagy 4-szer. Pár napra rá jött patch patche és Lás csodát eltünt a probléma. Teljesen megörültem, hogy milyen hamar orvosolták a hibát. Minden szép és jó volt tegnap estig. Szépen este 11- kor lecsücsentem géphez elindítottam a játékot és megint vagy fél óra után detto. Az 4. ujraindulás után kezdtem a felbontást csökkenteni és grafikai beállításokat lejebb húzni hátha az a baj, de semmi változés, ugyanúgy rendre újraindult. A Win-t olyan szinten megborítja, hogy amikor indulna be a mégegyszer újraindul. Plussz kapott új nvidia drivert is de semmi változás úgyhogy éjjel 1 kor feladtam küdelmet.
    Elvileg a gép hadrveresen ok bár ma átkergetek rajta valami teszt progit, hátha. Szoftver szinten sejtem a bibit mert már játszok több mint 2 hónapja és eddig nem volt semmi baj.
    Ha esetleg valaki találkozott hasonlóval vagy tanácsolni tudna valamit azt szivesen fogadnám és előre is köszönöm!
  • Ragnar360
    nagyon király
  • Nabunaid
    Igen, jó lesz!
  • Blob
    holnap után este 10:15 től jó 10 ig meló van de péntek szombat és vasárnap este 9 ig nagyon jo
  • janus84
    Akkor holnap utánra áttéve, Blob, Uriels, Aknirras, Bitang, Iwa, Frab
    Remélem jó
  • Szaruman
    Nézegettem amcsi fórumot, elég jól néznek ki a high-end cuccok:)
    Amcsi fórum
  • Scotty99
    Köszi az infót...akkor inkább megvárom, hogy a másik haveromnak kész legyen egy másik kártyája egy másik banknál :)
  • Sanko
    nem mindenhol fogadják el a visa kártyát. (visa electron)
    nekem is az van OTP-s és kellett kérnem hozzá egy WEB kártyát.
    ez virtuális kari és Mastercard-nak felel meg.
    ez már mindenhova jó.
    ettől függetlenűl érdemes a paypalt használni.
    ott regisztrálod a kártyádat és szinte mindenhol tudod használni utána.
    biztonságos is mert annyi pénz van rajta amennyit te "utalsz" rá 24/7-ben azaz vasárnap hajnal kettőkor is rakhatsz rá egy havi díjat ha éppen kell...
  • Scotty99
    És az lehet, hogy a bank miatt nem fogadja el?
  • Szaruman
    Valszeg vmit elírtatok/rosszul adtatok meg. Az issue number csak opcionális, sztem nem az okozza a hibát.
  • Scotty99
    Valaki tudna nekem segíteni?

Haver kártyájáról szeretné a LOTRO-t fizetni (lejárt az ingyen hónap), VISA kártya, ki is választjuk, h egy hónapra fizetnénk, beír minden adatot, kivéve az issue number (mert fogalmunk sincs,h az mi. A kártyán már nincs több szám, mint amiket beírtunk). Nem fogadja el, kiírja, h pontos adatokat adjunk meg...

Valaki találkozott már ilyen preoblémával? Valami megoldás?

Köszi előre is :)
  • weky
    Kockulnánk Gábriel, kockulnánk?
  • Nabunaid
    Szia Frabato, Bitang vette az adást... :)

Viszont én ma vagyok, holnapra meg egész estés programom /mozi/ van sajnos!

• janus84
    Csapattársak! Ma Iwatorival nam vagyunk. Tervezünk viszont holnap estére csapatolást ND-ben. Sok a láncquest, addig szólózzátok a terepert, hogy minnél több közös FS-es legyen, vagy tegyétek, ami jólesik. Érintettek majd privizzenek vagy itt vagy ingame, nem akarom spamolni a fórumot. Bitang remélem te is olvasod...
  • azirafael
    Érdekes ez a fizetés dolog, mert pl. a DnDO simán tudtam fizetni a bankkártyámról, de a LOTRO-t már nem engedte, paypal-al tudtam csak fizetni... pedig ugyanaz a cég.

A paypal-t egyébként mindnenkinek ajánlom aki külföldön neten akar fizetni, mert nem kell hozzá dombornyomott kártya és simán fogsz tudni fizetni vele neten. (Nekem Postás folyószámlához tartozó sima Mastercard kártyám van)
  • Blob
    Ma 4től kifulladásig csapatgame?