The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Nya ebbõl ma nem lessz játék.Azért nevetséges,hogy ezt csak itt euban lehet megcsinálni,amerikában már rég perelnének az emberek.
Szánalmas
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Lord of the Rings Offline: the shutdowns of Angmar<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
DB
A ti kung-futok nem erős!
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Addig röhögjetek egyet.
és kapunk plussz napokat amiért ennyit állnak a szerverek? :<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
MARADT 9! Ilyen ütemben már jövõ héten mással nyomom😊
ez most nekem megtiszteltetés vagy más is szív miatta?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
3000+ amd proci
Msi nforce 3 alaplap
1 gigaram
Msi 6600Gt 128mb vid kari
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Erdekesnek tunik ez a jatek, eddig WoW-ot, majdan pedig Vanguard-ot nyuztam. Nezegettem a hivatalos oldalon screenshotokat, de nem voltak tul sokat mondoak, nem igen lattam olyan jo kis igazi, in-game felvetelt, ahol lathato az UI meg ami a harc kozben tortenik.
Nem toltene fol egy-ket in-game "benn a surujeben" kepet vki, esetleg vmi link-nek is orulnek, ahol a fenteknek megfelelo kepek talahatoak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Nem ártana egy nagyobb FAQ frissítés, való igaz. Az RPsek is küldjék be, amit szeretnének, aztán nekiállok a szövegnek.
DB
Egyszerûbb lenne, ha megkérnétek RP/Tinormi/Szarumán bácsit, hogy tegye be FAQba, h ki-hol érhetõ el, szerintem örömmel vállalná.
Ha csak a fõmuftira megyünk (azaz nincs semmi chalice keresés és fél kulcsokhoz a fõbossok), akkor szerintem 30-40 perc alatt meglenne!
DB
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu