The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombredor
Má megy!!!!! csak a serverek állnak😊😊

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Ombredor
CSõ.
Nya ebbõl ma nem lessz játék.Azért nevetséges,hogy ezt csak itt euban lehet megcsinálni,amerikában már rég perelnének az emberek.

Szánalmas

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Blob
Seib: 36ezer huf
de csak po-soknak

Hehe, máris új nevet kapott a játék!!

Lord of the Rings Offline: the shutdowns of Angmar<#banplz><#banplz>

Azért ne irigyelj...
DonnieBrasco
De szar neked, el ne sírjam magam... napi 8-10 órát melózók, kertet ápolok és családi életet élek, jó ha heti 2-3 alkalommal van 1-3 órám nyomni. Ebbõl eddig hármat kilõtt a béna Codemasters... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

faq

a life time elõfizetés mennyi?

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

Vicces és tragikus az egész.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Szaruman
Igen, most már kezd vicces lenni. Fõleg azért mer amcsiban tényeg semmi probléma nincs. Itt meg minde hétre jut valami garantáltan. Ilyen probléma már a béta alatt is volt. Azóta nem oldja meg a CM.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Blob
Frankón senkinek nem tünik fel hogy SZARSÁGVAN?<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
Hát fasza, egész nap rohadtul ráértem, és nem tudtam csak délelõtt pengetni a játékot. Köszi köszi!
It's the V to the A to the D E R: V.A.D.E.R.
http://www.dumpalink.com/videos/Star_wars_gangsta_rap-kgbh.html

Addig röhögjetek egyet.
7 napos triallal jaccok...eddig igazan sokat tudtam jaccani😄

Blob
Ezért fizettem elõ a lifetimera wazeg?<#violent><#falbav><#gun>
inkább a closed/open bétát<#ticking>

Sanko
biztos igy hozzák vissza a pre 10 napot...

a mohának mindig a déli oldala fás

ja sejtem ezért inkább várok amig ujra mennek 😄
Tudod mit kapsz majd...ha sokat sir a szád akkor örökös bant a szerverekrõl! 😊
az tök jo hogy mindig ez van...
és kapunk plussz napokat amiért ennyit állnak a szerverek? :<#crazya><#crazya>
Sanko
hmm...ez már nem is vicces...

a mohának mindig a déli oldala fás

Na nem baj, addig meghallgatom az új Megadeth albumot!
azirafael
Már megint nem megy ez a fosstalicska? Ezért siettem haza a munkából?
FÁK

megveszed az amcsi accot, felrakod us klienst, akkor igen. Jah, és ott még 1x sem volt üzemen kívüli leállás.

Amerikai szerverekre nem lehet átmenni ? Vagy ott is szar mindig?<#violent>
egyszerûbb lenne, turbine visszavonatná a szerzõdés CM-mel, Turbine meg egy eus központban szépen létrehozna egy szerverparkot..

Kezdem kurvara unni mar, ez egy rakas szar amit itt csinalnak, hihetettlen....

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Mar megint szar???

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

TESS, itt a panaszkodós rész😊

Itt meg a Live-update a problémáról: KATT

Fasza, hogy állandóan van valami, valakit le kellene lövöldözni. Mi a hivatalos fórum linkje, nekem a weblapjukról nem tölti be.
Jockey
áhh, nincs értelme, annyira le vagyok maradva repukkal..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
ebbol wowozas lesz =p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nálam sem reagál jelszóra...hehe, tudtam, h ez lesz!
MARADT 9! Ilyen ütemben már jövõ héten mással nyomom😊

Jockey
khm nemtok belogolni, azt irja nincs ilyen userem (pedig preorderes elõrendelésem volt mindent aktiváltam és játszottam már jü ideje..)
ez most nekem megtiszteltetés vagy más is szív miatta?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hali, úgy döntöttem én is megveszem a gemet még a héten. csak annyi lenne a kérdésem h ezen a konfigon kb mit várjak h fog futni a game? :
3000+ amd proci
Msi nforce 3 alaplap
1 gigaram
Msi 6600Gt 128mb vid kari

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

MrStokes
Sziasztok!

Erdekesnek tunik ez a jatek, eddig WoW-ot, majdan pedig Vanguard-ot nyuztam. Nezegettem a hivatalos oldalon screenshotokat, de nem voltak tul sokat mondoak, nem igen lattam olyan jo kis igazi, in-game felvetelt, ahol lathato az UI meg ami a harc kozben tortenik.

Nem toltene fol egy-ket in-game "benn a surujeben" kepet vki, esetleg vmi link-nek is orulnek, ahol a fenteknek megfelelo kepek talahatoak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

na ilyen kellene nekem Garth Agarwenrõl😊

azirafael
MIndenki figyelmébe!

LOTRO térképek

azirafael
21.00-tõl kellene lenyomni! Szóval aki végig szeretné nyomni a Great Barrows Final kvesztjét tali, Bree west gate este 21.00-kor!

Saccard
Megoldottam köszi.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Hi na megvettem a játékot és most csinaltam egy accountot. Amikor csinálom a subscription-t elöször kér egy szót+meg ki kell választanom, hogy lotro+ kér egy kódót. Na most én oda be is irtam a kodomat(amit a jatekhoz kaptam) de aztán kér egy founder key-t. Mit kell azzal kezdeni? Köszi!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

DonnieBrasco
Köszi 😊 itt cégnél is elraktam a bookmarkok közé most már.

DB

google<#idiota> Csak vicceltem, TESS.
Nem ártana egy nagyobb FAQ frissítés, való igaz. Az RPsek is küldjék be, amit szeretnének, aztán nekiállok a szövegnek.

DonnieBrasco
Igen, a FAQ-ban kellene még a mi kinshipünk fórumának a címe is, mert azt pl. (szégyen?, de) nem tudom 😞

DB

csupán azért véleményeztem a "hírdetését", mert igen sûrûn ismételgette.
Egyszerûbb lenne, ha megkérnétek RP/Tinormi/Szarumán bácsit, hogy tegye be FAQba, h ki-hol érhetõ el, szerintem örömmel vállalná.

DonnieBrasco
Mikorra tervezitek? Asszonykám szerencsére tegnap egész este házidogát írt, így nem volt gond a 3 órás party, de ma lehet, hogy nem örülne 😞
Ha csak a fõmuftira megyünk (azaz nincs semmi chalice keresés és fél kulcsokhoz a fõbossok), akkor szerintem 30-40 perc alatt meglenne!

DB

Elnézést ha Robcuskilla egy magán klán fórumba írt volna, ezt valahogy nem látom feltüntetve. És nem a szétszakadásról van szó, hanem arról hogy vannak akik RP szerveren szeretnének jáccani, ennyi. Nem hívhatnak mindenkit "Tibibá"-nak, meg (a kedvencem 😊 ) "Fehérszar"-nak Középfölde világán. Bocsi mégegyszer, písz for all!
Ilyen már nekem is régen volt (és nem is lesz egy ideig)... 😊 😊 😊

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu