The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elore is halas koszonet.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Valaki lenne olyan kedves, és tudna adni nekem egy trial keyt?
Olvasgattam a játékról, és szívesen kipróbálnám. A könyvek és filmek nagy kedvenceim voltak, és szeretném átélni ezt az élményt online is.
Eddig WoWoztam, de a legfõbb ok, ami miatt eléggé ráuntam, az a monotonitás volt. És mielõtt megvenném, szeretném magam megtapasztalni, mire is adom ki a pénzem.
Elõre is köszönöm, ha valaki megajándékoz a key-jel.
PS3 ID: ghost_hun
DB
A ti kung-futok nem erős!
A víz a legszebb az egészben, sztem bármelyik más, akármilyen kategóriás játékot lazán lepipál, ilyet még nem láthattál máshol. Szal csináld meg a géped izibe😄
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Ez a belassulós bug úgy néz ki, hogy totálisan 4-5 FPSre leesik minden (normál esetben 60-100 FPS), és a winyó egyáltalán nem is dolgozik közben.
Sokkal inkább a VGA memóriája tûnik a szûk keresztmetszetnek, amikor 512-es kártyával nyomtam egy darabig, semmi gond nem volt.
DB
mivel van 2 gb én kikapcsoltam a virtuális memot mert a windows akkor is azt használja ha van memória bõven.
ha neked be van kapcsolva tiltsd le (restart) és nem lesz több gondod.
a mohának mindig a déli oldala fás
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
30 napig nyomhatod anélkül is, hogy bármilyen elõfizetési módot megadnál - vagy nem erre gondolsz?
DB
Ellenben a memory leak mindig beüt, hiába a 2 Giga ram... 2 elfutás Bree közepén, vagy egy belépés az AH-ba, és már be is lassul az egész hóbelevanc, és lehet kilépni + újraindítani. Ha EZ még login buggal is párosul - na ilyenkor megyek 9dragonst nyomni 😊)
DB
Míg nem kerül fel a faq normálisan, itt elérhetõ NYERSEN, h ne kelljen állandóan ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni!
KATT
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Igy talan (de csak talan) nem kellene 2 naponta ujra bepostolni ezt az infot. 😊
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Harcosok Klubbja-Semmi infom nincs róluk.
Ha jelentkezni szeretnél a gulildba, akkor ingame keresd Fleythril-t, Tinormi-t, Finmoth-ot, vagy Zsolty-t.
Ezt nem lehetne belerakni a FAQ-ba? Sokan nem tudják kihez forduljanak a belépessel kapcsolatban.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
DB
Abban mondjuk nagyon remenykedem, hogy nem lesz egy olyan tomegjatek, mint a WoW, a sok "ertelmisegi" emberkevel karoltve.
Sokan pedig RP szerveren nyomják...
DB
Vanguarddal kapcsolatban teljesen igazadvan. Az alacsony FPS-sel meg csak megbirkozom, de az tenyleg gaz, hogy lvl 20 alatt nagyon nehez csapatot talalni, neha orakat kell varni a megfelelo emberre. Azt hiszem ezert is fogom pihentetem kicsit (ha nem vegleg), pedig kar erte, mert egyebkent nagyon jo jatek.
/ON
Megkozelitoleg kb mekkora letszamu a magyar kozosseg szerintetek?
DB
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Ahogy írja Lorienel, a játék szerverek kõstabilak, ha már bent vagy nem dob ki, nem fagy, még csak nem is lagel.
Egyedül a login szerverral van még gond, de ha így folytatják csak leküld a Turbine valakit vagy rájuk dörrennek, hogy vegyenek nagyobb szervert/jobb kapcsolatot 😊
DB
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Látom a hangulat a tetõfokára hágott tegnap és a szerverleállás miatt semmirõl sem maradtam le.
Azért ne kezdjük el egymást szivatni és ne vonjunk le messzemenõ következtetéseket a szerverleállások miatt.
Az ex SWG-s emberek talán még emlékezne a pre cu-s, cu-s idõkre, amikor naponta 4-5 alkalommal állt le a szerver, sõt volt olyan, hogy fél napokat álltak. Soha nem WOW-ztam, de egy wow fanatikus ismerõsõm szerint a WOW indulásánál sokkal rosszabb volt a helyzet a szerver leállások miatt.
Tudom, hogy ez sovány vígasz, de adjunk esélyt a proginak (és a hardware-s háttérnek, hogy hamarosan végleg kijavítják a hibát). Addig is ott a REAL LIFE, nem kockulni a gép elõtt...<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Donnie!
Kalimpát meg végképp ne irigyeld, évekig egy helyen dolgoztunk, olyan szinten sok volt a meló, hogy elõfordult, hogy egy hétig sem kerültünk gép elé...<#buck>#buck>
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn
14. NEITHER CODEMASTERS NOR ITS LICENSORS WARRANT THAT ACCESS TO OR USE OF THE SOFTWARE OR THE SERVER OR THE GAME WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, THAT YOU WILL BE ABLE TO ACCESS THE GAME AT ANY TIME OR IN ANY GEOGRAPHIC AREA, OR THAT THE SOFTWARE OR THE GAME WILL MEET ANY PARTICULAR CRITERIA OF PERFORMANCE OR QUALITY.